واقعا من متاسفم به این سلیقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین لباس الان تیمه مون خیلی قشنگه
دیگه چرا طرح زمینه رو میخوان عوض کننbinam
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا من متاسفم به این سلیقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین لباس الان تیمه مون خیلی قشنگه
دیگه چرا طرح زمینه رو میخوان عوض کننbinam
به به ابراهيم عزيز.داداش بخش خودته بيشتر سر بزنki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اميدوارم سالهاي سال تئاتر روياها پابرجا بمونه :yes:
داداش اينا همش شايعه بيش نيست ! هيچ شركتي حاضر به ارائه اين بلوز مزخرف نيست چون اعتبار خودش زير سوال ميره از طرفي سران باشگاه چنين لباسي رو مناسب تيم نميدونند !نقل قول:
مطمئنم لباس فصل بعد ما اين نيست
مرسی سعید جان
در مورد لباس :لباسهای هر تیم -پس از پایان فصل رونمایی میشه
هیچ شرکتی نمیاد اعتبار خودشو خراب کنه با این نوع لباس
منم با این که که این ها شایعه هست موافقم
چون سایت باشگاه اعلام نکرده
درضمن هیچ شرکتی از الان ریسک نمیکنه که پیراهن 2013 رو رو نمایی کنه
سلام به يونايتدي هاي عزيز.
فردا بازي برگشت مقابل آژاكس , نبايد به خاطر برد بازي رفت اين بازي رو برده بدونيم ! اين حرفها ديگه كليشه اي شده فرگي با كوله باري از تجربه بيشتر از همه ما اينارو درك ميكنه,پس بايد به نتيجه اميدوار باشيم.
تنها چيزي كه منو به اين مسابقات اميدوار نگه داشته حضور منسيتي هست ! بايد بجنگيم تا شايد يه بار ديگه براي شكست منچيتي شانس داشته باشيم.
بي انگيزگي تو اين مسابقات اصلا منطقي نيست ! ما امسال شايسته قهرماني تو اروپا نبوديم و اينو قبول داريم چون ما اول راه هستيم , سال 2006 هم منچستر تو مرحله گروهي اروپا حذف شد ! اونجا هم همچين وضعيتي رو داشتيم, آخه يه سري جوون داشتيم ! نياز به زمان داشتيم ! سال بعدش بهتر شديم و نتايج قابل قبولي رو گرفتيم ! و بلاخره سال 2008 اين پروژه به نتيجه رسيد و تو ليگ حذفي و اروپا قهرمان شديم.كريس تبس پيكه و ... از تيم جدا شدند ولي باز خوب بوديم ! فصل قبل هم با اقتدار قهرمان ليگ شديم و به فينال اروپا رفتيم.
الان بازيكناي بسيار جووني داريم ! دليل اينكه فرگي بعضي از باتجربه ها مثل گيگز و اسكولز رو كنار تيم داره اينه كه تو پرورش جوونها تاثير دارند.
پس حالا كه تو ليگ اروپا هستيم بايد با تمام وجود بجنگيم تا اين جامو به كلكسيون افتخاراتمون اضافه كنيم.
به اميد يه بازي خوب و برد.
زنده باد يونايتد,زنده باد فرگي:flowerysmile:
خب مایکل اوون هم بعد از مدت ها به تمرینات برگشته entezar::راستی این تیم باسل هم نشون داد همچین ضعیف هم نیست تیم بایرن رو هم شکست داد ولی حیف ما نرفتیم واقعا حیف شد
امشب یه بازی دیدنی رو با آزاکس داریم در جهنم اولد ترافورد heey:: همونطوری که سعید جان گفت نباید این بازی رو برده بدونیم به خاطر برد دور رفت و نباید آژاکس و دست کم گرفت ، اونا 100% با تمام قوا به منچستر بیان تا به دور بعدی صعود کنن ، از طرفی هم من نظراتی رو خوندم ( تو سایت های دیگه البته ) که بعضی ها میگفتن که بهتره زود تر حذف شیم چون این جام جز مصدومیت چیزی برای ما نداره tars:: و یه سری از این حرفا که من کاملا مخالمbinamحتی اگه شده به خاطر له کردن المنشیتی هم که شده باید قهرمان این جام بشیم:bia inja::yes: وین هم مثیکه به خاطر گلو درد به این بازی نمیرسه :narahat: ولی تام کلورلی گفته که کاملا آماده ی بازیه و یه حسی بهم میگه اگه امشب بازی کن میترکونه چون خیلی وفته بازی نکرده و تشنه ی بازیه love:: در هر صورت به امید یک برد پرگل و با اقتدار جلوی تیم سابق سوارز chomagh و البته امیدوارم اریکسون هم در این بازی عالی بازی کنه و اعتماد رئیس رو جلب کنه. :love:
با تشکر از دوستان گلی که در بحث ها شرکت میکنن و پست بنده ی حقیر رو خوندن :chakerim:
سلام
تا دقايگي ديگه بازي شروع ميشه و تركيب تيم هم اينه:
ترکیب : دخیا - رافائل - اسمالینگ - جونز - فابیو - نانی - کلورلی - پارک - یانگ - چیچاریتو - برباتوف
ذخیره : آموس - اورا - ایوانز - گیگز - کریک - ولبک - اسکولز
کاپیتان : فیل جونز !!!( شيرين كاري فرگي):hehee:
البته خيلي هم عجيب نيست ! تو اين تركيب جوون تيم كاپيتان بودن جوينز طبيعيه و البته واسه من جذاب:ahaaaaaa:
دم فرگي گرم با اين كار يه روحيه بسيار بالايي به اين بازيكن ميده , واقعا چقدر آدم بزرگيه اين فرگي !:balesh:
عجب خط دفاعي داريم امشب:hehee: ميانگين سني زير حدودا 22 سال :hehee:گلرمون هم كه 19 سال:hehee:
گيگز رو نيمكته و به احتمال زياد نيمه دوم به بازي مياد تا به اون ركورد 900 بازي برسه:love:
ايشالا ميبريم
فقط فرگي love:: ميدونه چرا جونزو كاپتان كرده؛ولي به نظرم پارك كاپتانه بهتري ميبود...به اميد يه برد شيرين:yes:
خب دیشب بازیو باختیم ولی صعود کردیم
شاید خیلیا بگن منچستر ضعیف بازی کرد ولی نباید از بازی خوب تیم حریف هم به راحتی گذشت تیمی با انگیزه و دونده که خیلی خوب پرس میکردند و دیشب هم واقعا حقشون بود که بازیو ببرن
نکته دیگه این بود که بازی ارکسن رو نگاه کردم خوب بازی میکرد بازیکن سریع و باهوشی نشون داد و قطعا بدرد تیم جوون ما میخوره:bia baghalam:
به امید موفقیت های بیشتر
WE ARE UNITED