نانی به دنبال بازگشت به اوج.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از حضور 90 دقیقه ای در بازی دیشب در برابر اژاکس نانی قصد دارد که هر چه سریعتر به دوران اوجش باز گردد.
وی بعد از بازی به MUTV گفت:\\\"بعد از مدتی دور بودن از میدان اینکه در طول 90 دقیقه ثبات داشته باشی اندکی سخت است اما من دارم به سختی تلاش میکنم که دوباره اوجم باز گردم.
من الان در بهترین شرایطم نیستم اما در بازی های اینده من به سختی تلاش میکنم تا هر چه سریعتر به اوجم بازگردم.
ما نتیجه بدی گرفتیم.من فکر میکنم که در نیمه اول ما بهتر بازی کردیم اما در نیمه دوم به ان ها فرصت دادیم تا به موقعیت ایجاد کنند و باور داشته باشند که میتوانند گل بزنند.ما چند اشتباه کردیم و ان ها منجر به گل خوردن شد.
من فکر میکنم که در کل ما در اکثر اوقات بازی را در کنترل خود داشتیم.اما وقتی گل نزنید مهم نیست که قبلش چه کاری انجام داده اید.ان ها فوتبال خوبی بازی کردند.ان ها نشان دادند که باور دارند که میتوانند به ما گل بزنند.\\\"
اسکولز:برای کسب قهرمانی باید تمام بازی ها را ببریم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسکولز می گوید که مدافع عنوان قهرمانی میداند که اگر می خواهند از عنوان خود دفاع کنند کسب سه امتیاز هر بازی از الان تا پایان فصل بسیار حیاتی است.
اسکولز که بار دیگر نمایش برجسته ای داشت و گل نخست تیمش را به ثمر رساند می گوید:\"هیچ شکی نبود که ما باید امروز بازی را می بردیم هر چند که بعد از گل تساوی بخش ان ها کسب پیروزی چندان ساده به نظر نمیرسید.ان ها این شانس را داشتند که گل دوم را هم بزنند اما ما شدیدا به پیروزی احتیاج داشتیم.کسب یک امتیاز هیچ فایده ای نداشت پس ما همه جانبه حمله کردیم کاری که همیشه انجام دادیم و من مطمئنم که باز هم انجام میدهیم.
ما درک کردیم که از الان تا پایان فصل سه امتیاز هر بازی چقدر مهم است ما اماده ایم که تمامی بازی ها را ببریم.من امیدوارم که بتوانیم این کار را انجام دهیم.
من خوشحالم که به میادین برگشتم و امیدوارم که بتونم به تیم کمک کنم.
رایان شگفت انگیز است.انجام همچین تعداد بازی برای باشگاهی مثل یونایتد دستاورد بسیار بزرگی برای او است.
وی همچنان با قدرت ادامه میدهد و خوشبختانه امروز هم باعث شد که ما پیروز میدان شویم.تقریبا به نظر میرسید که امروز اصلا برای او نوشته شده است.انجام 900 بازی شگفت انگیز است و انجام ان برای منچستر یونایتد حتی ان را بهتر هم میکند.امروز روز بسیار بزرگی برای وی و یونایتد بود.
من فکر میکنم که ما در نیمه اول چندین موقعیت بسیار عالی داشتیم اما نتوانستیم از ان ها استفاده کنیم.در خانه تیم هایی همچون نوریچ اگر شما از موقعیتتان استفاده نکنید ضربه می خورید.
ما میدانستیم که امروز بازی سختی خواهد بود و همچون شروع خوبی و گل زودهنگام بسیار خوب بود اما به دلایلی نتوانستیم بعد از ان کار را تمام کنیم.ان ها موفق شدن که بازی را مساوی کنند اما خوشبختانه رایان ما را نجات داد.
Manutd.com
رایان گیگز و انجام نهصدمین بازی برای یونایتد.
هافبک افسانه ای یونایتد تائید میکند که بعد از رسیدن به رکورد نهصد بازی برای پرافتخارترین تیم انگلستان بیشتر از هر زمان دیگری از فوتبالش لذت می برد .
گیگز بعد از به ثمر رساندن گل پیروزی بخش تیمش به MUTV گفت:\\\"بدیهی است که انجام نهصد بازی برای منچستر یونایتد افتخار بسیار بزرگی است.
وقتی که شما فوتبالتان را اغاز میکنید هدف های کوچک و در دسترس تری را برای خود انتخاب میکنید مثلا رسیدن به ترکیب اصلی تیم و تثبیت جایگاه خود بعد اندکی حریص تر میشوید و می خواهید که جام ها را فتح کنید.من فکر نمیکنم شما هرگز انجام همچین تعداد بازی را در ذهنتان تصور کنید.
من بیشتر از همیشه دارم از فوتبالم لذت میبرم.باشگاه می خواهد که من ادامه دهم پس من هم ادامه میدهم.من از الان مشتاق فصل بعد هستم البته بعد از فتح جام در این فصل.
دیدن اینکه اسکولزی چقدر دلش برای فوتبال تنگ شد و الان چقدر دارد از تمرینات و بازی کردن لذت میبرد و چه نمایش های عالی داشته باعث شده که من بیشتر رغبت به ادامه کار داشته باشم.\\\"
نگاه کلورلی به تابستانی شلوغ.
در استانه یورو 2012 و بازی های المپیک هافبک یونایتدها امیدوار است که تابستان پر کاری را پیش رو داشته باشد
هافبک ملی پوش یونایتدها به دلیل اسیب دیدگی مچ پایش بازی دوستانه مقابل هلند را از دست داد اما به نظر میرسد که او نقش اساسی در ترکیب تیم انگلستان در تابستان امسال بازی خواهد کرد
تام میگوید : به عنوان یک فوتبالیست شما دوست دارید در طی دوران حرفه ای خود چیزهای جدیدی را تجربه کنید و بازی های المپیک متفاوت خواهد بود برای یک جوان انگلیسی تابستان امسال با وجود بازی های یورو 2012 و المپیک بسیار هیجان انگیز خواهد بود وی افزود: بازی کردن برای تیم ملی انگلیس یکی از اهداف من است اما الویت من رسیدن به سطح بالای جسمانی برای کمک به منچستر برای رسیدن به قهرمانی در لیگ است
به نظر می رسد هنگامی که زمان بازی های ملی فرا میرسد من کمی بدشانس هستم اما مطمئن هستم که پس از پایان فصل من هنوز هم فرصت دستیابی به ان را خواهم داشت کلورلی همچنین یکی از هواداران بزرگ استوارت پیرس سرمربی فعلی تیم ملی انگلستان است تام درباره او می گوید : او یک مدیر فوق العاده است من در سفرهای متعدد تیم زیر 21 سالها همراه او بوه ام او واقعا مدیر خوبی است.
تمجید سر الکس از مرد ارام و ساکت.
سر الکس احساس میکند که شخصیت ارام و بی سر و صدای مایکل کریک یکی از اصلی ترین دلایلی است که وی همیشه ان مقدار تمجید و تعریفی که شایسته اش است را دریافت نمیکند.
هافبک یونایتد در این فصل برای قرمز ها بسیار عالی بازی کرده و یکی از جدی ترین کاندید های دریافت جایزه بهترین بازیکن فصل منچستر یونایتد است.
بسیاری از طرفداران یونایتد هفته گذشته متعجب شده اند که چرا کریک به تیم ملی انگلیس دعوت نشد اما تنها دغدغه سر الکس این است که کریک به نمایش های خوب خودش برای شیاطین ادامه دهد و روی بازی با تیم سابقش تمرکز کرده باشد.
سر الکس می گوید :\"من فکر می کنم که کریک و اسکولز زوج بسیار خوبی در میانه میدان هستند.فرم مایکل کریک در این چند ماه اخیر کاملا عالی و با شکوه بوده است.او همیشه در نیمه های دوم فصل خوب کار می کند.من میدانم که وی در این مورد با من موافق نیست ولی من احساس می کنم که همیشه در نیمه دوم فصل او را در اوجش میبینیم.
او فردی نیست که زیاد به دنبال مطرح شدن در رسانه ها باشد.وی فرد ارامی است که سبک زندگیش به گیگز و اسکولز شباهت دارد.این به این معنی نیست که ما توانایی های او را درک نمیکنیم و برایش ارزش قائل نیستیم.ما بازیکنان زیادی مثل او داشتیم.دنیس اروین هم کاملا همچین شخصیتی داشت.
من فکر میکنم که در فوتبال مدرن امروزی بسیار خوب است که بازیکنانی داشته باشید که به توانایی های فوتبالی خود تکیه می کنند و به ان اهمیت میدهند نه به مطرح کردن خود در رسانه ها .
وی شخصیت ارام و ساکتی دارد که باعث می شود مردم گمراه شوند که شاید وی هر از چند گاهی به تشویق کردن نیاز دارد.اما همچین مسئله ای نیست.وی فقط شخص ارام و بی سر و صدایی است.
Manutd.com