خب بچه ها نظرتون راجع به بازی فردا چیه چند چند میشیم من میگم سه صفر میزنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
خب بچه ها نظرتون راجع به بازی فردا چیه چند چند میشیم من میگم سه صفر میزنیم
توی صفر اونا که مطمئنم.ولی دلم میخواد مسی رو استراحت بدیم برای بازی با میلان اماده باشه.یکم باید روی الکسیس و ویا حساب کنیم.احتمالا همون 5 تا رو میزنیم.
من میگم 2 - 0 میبریممممممممممممممممم
بچه ها خواهشا نظراتی که درمورد بازی هست رو در این تاپیک بدین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دفعه بعد مجبور میشم نظرات رو پاک کنم با تشکر ... roz::
منم هر چند وقت یه پیام بازرگانی میدمو میرم...!
بارسا الان دنبال گرت بیل هستش...بیل فعلا داره ناز میکنه ...راسلم از اونور گفته 40 تا بیشتر نمیدیم بهش...!
اگه راسل سر کیسه رو یکم شلتر کنه به احتمال متوسط دفاع چپ بارسا کامل میشه و ضعفش از بین میره(دعا کنید بیل به بارسا بیاد...)
با جنجال اخیر رونالدو نامزدش دیگه به همه ثابت شده که مسی توی اخلاق هم از رونالدو برتره .........
نمره اخلاق مسی : 20 نمره اخلاق رونالدو : 0
اینو من نمیگم .......... خبرنگاران میگن
این که اثبات نمیخواد....مسی از نظر اخلاق یکه...اگه کسی فکر میکنه نیست احتمالا روی خودش اسم طرفدار بارسا رو گذاشته و واقعا طرفدار نیست و بازی هارو نگاه نمیکنه...حتی اگه این موضوعم پیش نمیومد تابلو بود که رونالدو اخلاق نداره...!
واسه من (ما بارساییا)فرق نمیکنه که رونالدو اخلاق داره یا نه.!!!!
مسی مهمه که خداییش خیلی با اخلاق هستش...!
پپ ترکیب جالبی چیده.الکسیس و مسی فیکسن.ویا هم نیست تا استراحت کنه برای میلان.اینیستا هم استراحت میکنه.دلم میخواست مسی هم استراحت کنه ولی خب ظاهرا حضورش الزامی هست
برد جالبی بود ............ واسه میلان خط و نشون کشیدیم ......... کوئنکا عالی بود و مدافع راست آیندمون رو پیدا کردیم ........
مسی هم مثل همیشه مسی
هم واسه میلان و هم واسه تیم های دیگه از جمله رئال مادرید خط و نشون کشیدیم :ahaaaaaa: ... کوئنکا خیلی عالی بود بیشتر از اونی که فکرشو میکردم lay_;;... مدافع راست آینده منظورت از کیه ؟؟؟ think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]