-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: فردوسي پور خيلي تند رفت!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منصور پورحيدري بزرگترين منتقد فوتبالي عادل فردوسي پور هم به طور ضمني حق را در ماجراي اتفاقات 90 به عادل مي دهد. مدير فني استقلال که سابقه سال ها حضور در فوتبال اراک را به عنوان مربي و مديرفني دارد و البته در هيات اوليه انتقال تيم پاس از تهران به استان همدان هم حضور داشته است به بهانه دعواهاي ايجاد شده در برنامه 90 بر سر انتقال تيم فوتبال نفت به استان مرکزي به خبرآنلاين گفت:« اول مي خواهم يک توضيحي درباره فوتبال اراک بدهم چون سال ها در اين شهر حضور داشتم و به مسائل فوتبالي شان اشراف داردم . اين شهر به دليل امکانات صنعتي خوبي که دارد ، اين توان را داشته که بيش از 10 زمين چمن استاندارد داشته باشد ، از نظر امکانات مالي هم مشکلي براي تيمداري ندارد اما اينکه چرا تا به حال نتوانسته تيم هايش را به ليگ برتر برساند ريشه در مسائل فوتبالي دارد. بدون شک اين شهرستان توانايي داشتن تيمي در ليگ برتر را دارد و چند سالي هم هست که آنها دنبال خريد امتياز تيمي براي شهرشان هستند اما با همه اين توضيحات معتقدم چنين انتقال هايي نياز به کارهاي کارشناسي دقيق تري دارند.»
او درباره شکست انتقال تيم ها به شهرستان ها مي گويد:« بايد اين انتقال ها با برنامه صورت مي گرفت. زمان انتقال پاس به همدان ، اوليايي حرف از برنامه 5 ساله مي زد و انصافا سعي کرده بود تا با کمک استاندار محترم يعني دکتر مرادي شرايطي خاص را ايجاد کند که به مشکلي بر نخورند. امکانات خوبي هم براي اين کار در نظر گرفته شد اما باز هم چون وقفه در اين مسير ايجاد کردند ، کار با موفقيت روبر نشد. همين اتفاق درباره صباباتري و پيکان هم تکرار شده و نمي توانيم بگوييم اين انتقال ها موفق بوده اند. اما شايد اين استدلال که دولت مي خواهد تهران را خلوت کند هم نتوان ناديده گرفت به هر حال حتي اگر اين اتفاق بخواهد بيفتد هم بايد با برنامه ريزي دقيق تري باشد. کمترين کاري که مي شد در اين مسئله انجام داد اين است که تا آخر فصل صبر مي کردند و مي گذاشتند بازيکنان با آرامش فصل را به پايان برسانند.»
او در پايان گفت: «بحث ميان من و عادل فردوسي پور در مسائل فوتبالي فارغ از اتفاقات اينچنيني است. در اين بحث البته معتقدم کمي او تند رفت ، اين ادبيات که ميان دو طرف شکل گرفت به صلاح کل ورزش نيست و مي تواند به آن لطمه بزند اما استدلال فردوسي پور درباره انتقال ها را قبول دارم و بايد بپذيريم تا به حال اين کار موفق نبوده است.»
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي :هوار نمي تواند نيايد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كارت بازي هوار صادر شده و نميتواند قراردادش را فسخ كند. هوار قطعا در استقلال بازي ميكند و راهي هم ندارد. استقلال هفته هجدهم به آساني فرصت صدرنشيني را از كف داد! اين موقعيت در شرايطي از دست رفت كه آبيها ميزبان شهرداري تبريز بود و چنانچه از موقعيتهايش بهره ميگرفت حداقل ميتوانست امتيازهايش را با ذوبآهن برابر كند. پس از تساوي استقلال مقابل شهرداري انتقادهاي بسياري به پرويز مظلومي شد. مظلومي بخشي از اين انتقادها را ميپذيرد و بخش ديگري را هم قبول ندارد. او معتقد است طي هفتههاي آتي اتفاقاتي ميافتد كه منجر به صدرنشيني استقلال ميشود. آيا ادعاي پرويز خان درست از آب درخواهد آمد؟
شنيديم كسالت داريد آقاي مظلومي.
بله، متاسفانه آلودگي هوا در من هم اثر كرده! سردردهاي شديدي دارم و عضلاتم به شدت كرخت شده. اميدوارم مشكل خاصي پيش نيايد و بتوانم در خدمت استقلال باشم.
قطعا با ديدن بازي تيمتان مقابل شهرداري خستهتر هم شديد؟!
باور كنيد استقلال مقابل شهرداري بازي خوبي انجام داد. ما تهاجميتر از حريف بازي كرديم. توپ و ميدان در دست ما بود اما نتيجه طوري رقم خورد كه بر خلاف انتظار ما بود.
اما حميد درخشان مدعي است استقلال شانس آورد.
چطور شانس آورديم كه جريان بازي 80-20 به نفع ما بود؟! از نظر فوتبالي از بچهها راضي هستم. ما برتر از شهرداري بازي كرديم البته حريف هم خوب بود و من به آقاي درخشان تبريك ميگويم.
فرصت صدرنشيني را به آساني از دست داديد.
فرصت براي صدرنشيني زياد است!
اما شما دوباره در تهران امتياز از دست داديد.
ما شهرداري را در خانهاش برده بوديم و ميتوانستيم در تهران هم اين تيم را مغلوب كنيم. قبول دارم كه نبايد در تهران امتياز از دست بدهيم. فرصت زيادي تا پايان ليگ مانده و ما ميتوانيم عقبماندگيمان را جبران كنيم. نبايد از ياد برد كه مقابل ذوبآهن هم بازي داريم و در جدال رو در رو ميتوانيم جبران كنيم.
مهاجمان شما در اين بازي دقت كافي نداشتند، دليلش چه بود؟
تعويق بازي تا حدودي تمركز ما را بر هم ريخت. اگر بازي همان روز جمعه برگزار ميشد قطعا شهرداري را در تهران شكست ميداديم. ما نتوانستيم از ميزبانيمان به نحو احسن استفاده كنيم. باز هم از آن تعداد اندك هواداري كه به ورزشگاه آمدند تشكر ميكنم. آنها براي ما سنگ تمام گذاشتند!
به اعتقاد شما تعويق بازي بهانهاي براي توجيه بازي دور از انتظار مهاجمان تان نيست؟
ببينيد شرايط براي دو تيم يكسان بود اما براي تيمي كه ميخواست 10 نفره دفاع كند فرقي نميكرد بازي چه روزي برگزار شود اما براي ما تفاوت ميكرد چون روز قبل از بازي تاكتيكهاي هجوميمان را پي در پي مرور ميكرديم اما وقتي بازي يك روز به تعويق افتاد برنامههايمان تا حدودي به هم ريخت.
پس از بازي با شهرداري چه چيزي بيشتر ذهن شما را به خودش مشغول كرده؟
حقيقت اينكه اين روزها فقط به تاسوعا و عاشوراي حسيني فكر ميكنم و نه چيز ديگري.
يعني توجهي به بازي هفته آينده مقابل فولاد نداريد؟
در شرايط فعلي نميتوانم به بازي با فولاد فكر كنم. روزها، روزهاي عزاداري حسين (ع) است و من هم بيشتر هوش و حواسم به تاسوعا و عاشورا است. البته براي بازي با فولاد بي برنامه هم نيستيم. برنامههايي داريم كه قطعا هفته بعد به اجرا در خواهد آمد. هواداران نگران بازي با فولاد نباشند، دست پر از اهواز برميگرديم.
ماجراي هوار و استقلال به كجا كشيد؟
مدير برنامههايش گفته بود كه يكشنبه ميآيد اما نيامد.
قراردادش فسخ ميشود؟
كارت بازي هوار صادر شده و نميتواند قراردادش را فسخ كند. هوار قطعا در استقلال بازي ميكند و راهي هم ندارد.
اگر نخواهد بيايد چطور؟!
نميتواند نيايد. با ما قرارداد دارد ...
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: چرا پرسپوليس حالا به فكر طلب هوار محمد افتاده است؟
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: چرا پرسپوليس تاكنون براي گرفتن طلب خود از هوار ملا محمد اقدامي نكرده بود؟
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از پايان تمرين استقلال درباره شرايط اين تيم اظهار داشت: براي بازي روز يكشنبه با فولاد، فرهاد مجيدي ميلاد ميداودي، محسن يوسفي، مهدي امير آبادي و امير حسين صادقي را به عنوان مصدوم داريم اما با همين بضاعت تلاش ميكنيم با تمرين خوب و پشتوانه هوادارانمان در اهواز كه كم نيستند براي پيروزي به ميدان برويم. دوست داريم در تعطيلات صدرنشين جدول باشيم.
وي افزود: در تهران به فولاد باختيم. آن زمان شرايط چندان خوبي نداشتيم. فولاد تيم خوب با كادر فني با تجربهاي است. آنها فوتبال بازي ميكنند و اين براي ما خوب است چون ما هم به دنبال بازي هستيم. ميخواهيم با تلاش بازيكنان و همتي كه دارند 3 امتياز را كسب كنيم چرا كه پيروزي در اين ديدار براي ما حياتي است.
سرمربي استقلال در مورد غيبت هوار ملا محمد در تمرين اين تيم و پيگيري باشگاه پرسپوليس براي طلب 20 درصدي از اين بازيكن گفت: نميدانم چرا پرسپوليس اكنون به فكر گرفتن طلب 20 درصدي از هوار ملا محمد افتاده است؟ شايد او اگر به تيم ديگري ميخواست برود چنين صحبتهايي مطرح نميشد. اگر پرسپوليس زودتر به دنبال طلبش بود ما هم آگاه ميشديم كه او بدهكار است و سراغش نميرفتيم اما ما از اين ماجرا خبر نداشتيم. مدير برنامههايش هم به ما چيزي نگفت.
مظلومي تاكيد كرد: من نميدانم قوانين چيست ولي قبل از اين فقط بازيكنان كه قرارداد 2 ساله ميبستند بايد 20 درصد قرارداد خود را به باشگاه ميدادند ولي ظاهرا به تازگي آنهايي كه هم قرار يك ساله دارند بايد اين پول را پرداخت كنند. به هر حال ما روي هوار ملا محمد حساب باز كرده بوديم كه جذبش كرديم. نيازمان را در او ديديم و با توجه به سابقهاي كه داشت انتخابش كردم. من فكر ميكنم مدير برنامههاي او مقصر است.
مظلومي تصريح كرد: كارت بازي اين بازيكن صادر شده و جاي ديگري هم نميتواند بازي كند. مدير برنامههايش ميگويد به خاطر پول باشگاه پرسپوليس است كه فعلا نيامده و در حال مذاكره است تا مبلغ قراردادش را بالاتر ببرد و اين پول را به پرسپوليس پرداخت كند.
مظلومي درباره اردوي نيم فصل و تاكيد بازيكنان به برگزاري اردو در كيش گفت: اين بچهها نيستند كه درباره محل برگزاري اردو تصميم ميگيرند. هر اردويي كه تشخيص داده باشيم همانجا ميرويم. تاكنون هم حضور تيم در تركيه قطعي شده است. بعد از بازي با ذوب آهن تمرين را يك هفته تعطيل ميكنيم و سپس به مدت 10 روز به تركيه ميرويم.
سرمربي استقلال درباره روند آماده سازي براي ليگ قهرمانان آسيا و اينكه فتح الله زاده عنوان كرده در صورت صعود به مرحله بعدي از بازيكن طراز اول استفاده ميشود، گفت: ما در همين مرحله اول نياز به بازيكن طراز اول داريم. اكنون همه اميدواريمان اين است كه بازيكنان مصدومان به آسيا برسند. با وجود رسيدن اين مصدومان باز نياز به تقويت داريم. ليگ قهرمانان آسيا با بازيهاي ليگ فرق ميكند. همه به دنبال جذب بازيكن خوب هستند و ما هم با تمام قدرت وارد اين مسابقات شويم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: استقلال محتاج هوار ملا محمد نيست
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: استقلال محتاج هوار ملا محمد نيست و او را اضافه بر سازمان گرفتيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي فتح الله زاده كه قبل از شروع تمرين استقلال در زمين نوبنياد حاضر شده بود پيش از حضور پرويز مظلومي در كنار بازيكنان با آنها مشغول صحبت شد و براي اردوي اين تيم در تعطيلات نيم فصل بين بازيكنان نظر سنجي گذاشت.
اكثر بازيكنان استقلال بر اين اعتقاد بودند كه اگر در جزيره كيش زمين مناسبي پيدا شود، در اين جزيره اردو برگزار شود بهتر است.
فتح الله زاده پس از صحبت با بازيكنان در جمع خبرنگاران قرار گرفت و از برگزاري اردوي اين تيم به احتمال زياد در تركيه خبر داد و گفت: در حال آماده سازي سفر به تركيه به مدت 10 روز هستيم. اين طور كه خبر داريم هواي تركيه 15 درجه بالاي صفر است.
سرپرست باشگاه استقلال در ادامه در مورد شرايط اين تيم در ليگ برتر عنوان كرد: با توجه به موقعيتي كه داريم نسبت به برنامه هايي كه ابتداي فصل داشتيم جلوتر هستيم. ما خودمان را با رقيب مان يعني پرسپوليس ميآزماييم. با توجه به مشكلاتي كه اين تيم و ساير تيم ها دارند استقلال در وضعيت بهتري قرار دارد. من بايد از تلاش كادرفني و بازيكنان تشكر كنم و اميدوار هستم بتوانم در پشت صحنه جوابگوي زحمات آنها باشم و مسائل مالي را جلوتر از تعهدي كه داريم پرداخت كنيم.
وي درباره مساعدت سازمان تربيت بدني به لحاظ مالي گفت: از روزي كه وارد استقلال شديم با آقاي سعيدلو اين قول و قرار را گذاشتيم كه پرداخت هزينه ها نصف باشد و تاكنون هم ايشان جلوتر از تعهد به ما كمك كرده اند. از ايشان تشكر مي كنم كه مشكلات استقلال را درك مي كند به خصوص آقاي شوقاني معاونت مالي سازمان تربيت بدني كه هرگاه سعيدلو دستور داده با وجود مشكلات مالي سازمان تربيت بدني آن را اجرا كرده است.
فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه چه زماني هيات مديره استقلال معرفي مي شود، عنوان كرد: همان طور مي دانيد، مشكلات و گرفتاري هاي من زياد است و مجالي براي فكر كردن به اين موضوع نداشتم. بايد به فكر ليگ قهرمانان آسيا و مسائل جانبي باشم. اكنون كمپ باشگاه استقلال براي من خيلي اهميت دارد. براي من اعضاي هيات مديره فرقي نمي كند. سعيدلو هر تصميمي بگيرد من تابع هستم. از ايشان خواسته ام كه هيات مديره 3 نفره باشد تا حاشيه ها هم كمتر باشد.
وي در خصوص جذب بازيكنان بي كيفيت مثل دوس سانتوس تاكيد كرد: من بازيكناني كه با فرصت به استقلال آورده ام همه خوب بوده اند مثل جان واريو اما دوس سانتوس را وقتي جذب كرديم كه هنوز فرهاد مجيدي و آرش برهاني با استقلال تمديد نكرده بودند و ميلاد ميداودي را هم جذب نكرده بوديم. آن زمان وقتي بازيكني را نگرفته بوديم دوس سانتوس خوب بود و براي خودش كسي بود و وقتي در كنار اين سه بازيكن قرار گرفت نتوانست خودش را نشان دهد اما نفر دومي خوبي براي اين سه نفر بود. ما بايد او را مي گرفتيم چون امكان جذب مجيدي، برهاني و ميداودي خيلي برايمان سخت بود. تيم هاي استيلآذين و پرسپوليس به دنبال اين بازيكنان بودند. اگر دوس سانتوس را نمي گرفتيم و اين سه نفر هم جذب استقلال نمي شدند مجبور بودم از شما به عنوان بازيكن استفاده كنم.
فتح الله زاده درباره غيبت هوار ملا محمد گفت: طبق قوانين با اين بازيكن قرارداد امضا كرديم. اگر او نخواهد به استقلال بيايد و به هر تيم ديگري برود، اگر تا ديروز فقط با پرسپوليس مشكل داشت اكنون با استقلال هم مشكل دارد و اين طوري فوتبالش به هدر مي رود. كار از محكم كاري عيب نمي كند. ما احساس كرديم كه مي تواند به استقلال كمك كند و او را جذب كرديم. من به هوار گفتم كه اگر مي خواهد مشكلش حل شود بايد به ايران بيايد. او هم بايد حرفه اي فكر كند. تيم استقلال اكنون محتاج هوار ملا محمد نيست. يوسفي و روانخواه رسيده اند و يعقوب كريمي را هم داريم. ما هوار را اضافه بر سازمان آورديم كه در ليگ قهرمانان آسيا به ما كمك كند. هواداران استقلال من را مي شناشند. نمي گذارم در ليگ قهرمانان آسيا استقلال لنگ بماند و اگر به مراحل بالاتر صعود كنيم بازيكن طراز اول جذب خواهيم كرد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: هوار محمد به غير از استقلال نميتواند به تيم ديگري برود
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: هوار ملا محمد به غير از استقلال نميتواند به تيم ديگري برود.
علي فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره غيبت هوار ملا محمد و شرايط اين تيم صحبت هاي زير را مطرح كرد:
فارس: غيبت هاي هوار طولاني نشده است؟
او با ما قرارداد بسته و به تيم ديگري هم نمي تواند برود.
فارس: اما هنوز در تمرين استقلال حاضر نشده؟
ما يك هفته به او فرصت داده بوديم. سه چهار روز ديگر هم صبر مي كنيم. مديربرنامه هايش مي گويد تركيه است و مي آيد.
فارس: مثل اينكه گفته شده در اردوي تيم ملي عراق است و براي از دست ندادن جايگاهش در تيم ملي نمي آيد؟
نه، فكر نمي كنم. وقتي بازي هاي تيم ملي باشد استقلال نمي تواند بازيكن ندهد. او اختلافاتي با باشگاه پرسپوليس دارد.
فارس: شما با حبيب كاشاني بابت حل شدن مشكل هوار مذاكره داشته ايد؟
نه. دليلي ندارد اين كار را كنم. در اين باره قانون هر چه بگويد همان مي شود. خود هوار مي گويد نبايد 20 درصد را بپردازد. به هر حال حق با او باشد يا نباشد بايد به ايران بيايد و تكليفش را روشن كند چون به هر تيمي برود اين مشكل را دارد.
فارس: از خريدن چنين بازيكن پردردسري پشيمان نيستيد؟
نه. ما قرارداد حرفه اي و دقيقي بسته ايم. بازيكن ديگري نبود كه بخواهيم در اين پست جذب كنيم. ما بيشتر او را براي ليگ قهرمانان آسيا مي خواهيم. اين قدر كه براي دوستان حساسيت پيش آمده خودمان حساس نيستيم. ساير بازيكنان مثل يوسفي در حال رسيدن است. اگر اميدرضا روانخواه هم به روزهاي اوج خود بازگردد به ما كمك بزرگي مي كند.
فارس: از ميلاد ميداودي چه خبر؟ در چه حال است؟
عمل موفقيت آميزي را پشت سر گذاشته است. دكتر نوروزي معتقد است كه خوب شد او را تحت عمل جراحي قرار داديم چرا كه استخوان مچ پاي او فرو ريخته بوده و در چند تكه به پشت پايش رفته بود كه اگر عمل نمي شد متوجه اين موضوع نمي شدند. مطمئن هستم كه با كادر پزشكي استقلال و تلاش هاي دكتر نوروزي، ميلاد ميداودي از سه ماه ديگر مي تواند به ميدان برود. اگر دكتر ديگري بود شايد بهبودي ميلاد 5 ماه طول مي كشيد. تمامي تاندودن هاي پاي او آسيب ديده بود.
من فقط متحيرم چطور داور در صحنه اي كه بازيكن ملوان اين تكل را رفته حتي خطا هم نگرفته چه برسد به اينكه بخواهد بازيكن را اخراج كند. آن وقت مي گويند داوري ها به نفع استقلال است. در همين بازي با شهرداري تبريز گل صحيح ما را مردود اعلام كردند. در برنامه 90 هم به ما كم لطفي شد. صحنه هايي كه روي شريفات خطا شد را هيچكدام نشان ندادند. اگر به عادل فردوسي پور زنگ بزنيم كه چرا اين صحنه ها را نشان ندادي مي گويد كه مزدك اين خطاها را نديده است. انتخاب خطاها هم گزينشي شده است.
فارس: وضعيت مالي استقلال خوب است؟
تا امروز به تعهدات خود عمل كرده ايم البته حق اين بچه ها بيشتر از اينهاست.
فارس: در مورد وضعيت ايمان مبعلي كه ديگر حرفي نمانده است؟
ايمان از بازيكنان طراز اول ماست اما بايد قدر خودش را بداند. او مي توانست در بازي بعدي استقلال به ما كمك كند. بچه ها بايد روحيه خود را بالاتر ببرند. من با توهين به داور تحت هيچ شرايطي حتي اگر بدترين قضاوت ها هم شود موافق نيستم و با آن برخورد مي كنم.
فارس: از فدراسيون چه خبر؟
همه چيز خوب است و علي كفاشيان هم مثل شير ايستاده است.
فارس: تا چند روز ديگر اسامي تيم ملي براي جام ملت هاي آسيا اعلام مي شود...
با اين بازي هايي كه استقلال انجام داده فكر مي كنم بتواند در تيم ملي 4،5 بازيكن داشته باشد. البته انتخاب به عهده سرمربي است و او تشخيص مي دهد.
-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: با شناخت كافى به مصاف فولاد مى رويم
اميدرضا روانخواه، هافبك استقلال در خصوص شرايط بدنى اش گفت: شرايط بدنى خوبى دارم و با تمرين هاى منظم توانسته ام به شرايط ايده آل قبل از مصدوميتم بازگردم وى در خصوص بازى فولاد گفت: اميدوارم بتوانم در اين بازى مثمر ثمر باشم و بتوانم بازى هاى قبل از مصدوميتم را به نمايش بگذارم بازى با فولاد ۳ امتياز حساس دارد چرا كه استقلال در اين بازى ميهمان است و بايد در زمين فولاد بازى كند، شاگردان آقاى جلالى فوتبال خوبى بازى مى كنند و در تلاشند در شهر خود ۳ امتياز كامل را به دست آوردند اما ما نيز آناليز بازى هاى فولاد را انجام داده ايم و با شناخت كافى از نقاط ضعف و قوتشان با تمام قوا به مصاف اين تيم مى رويم تا با يك بازى خوب و هجومى فولاد را شكست دهيم و با روحيه اى دو چندان به مصاف ذوب آهن برويم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: چرا پرسپوليس در اين چند وقت از هوار شكايت نكرده بود؟!
پرويز مظلومى سرمربى استقلال گفت: هوار ملامحمد با حضور خود در تيم استقلال مى تواند بسيارى از خلاءهاى تيم را پر كند و من نيز همچنان مصر هستم تا اين بازيكن بدون هيچ مشكلى به تركيب استقلال اضافه شود.
وى پس از تمرين ديروز در رابطه با غيبت هوار ملامحمد بازيكن عراقى اين تيم خاطرنشان كرد: مدير برنامه هاى هوار ملامحمد در اين جريان تنها مقصر است، چون قبل از قرارداد به ما اطلاع نداده بود كه هوار با پرسپوليس به مشكل برخواهد خورد و ما اگر از اين جريان آگاه بوديم، به سراغ وى نمى رفتيم اما او حالا با استقلال قرارداد بسته و كارت وى نيز صادر شده است و اگر در استقلال بازى نكند، در هيچ تيم ديگرى هم نمى تواند بازى كند.
او ادامه داد: اگر باشگاه پرسپوليس از هوار ملامحمد طلبى داشته، چرا در اين چند وقت شكايتى نكرده و حالا كه وى با استقلال قرارداد دارد، پول خود را از هوار طلب مى كند و به نظر من هوار به تيمى غير از استقلال مى رفت، هيچ مشكلى براى وى پيش نمى آمد.
پرويز مظلومى همچنين در رابطه با وضعيت تيمش براى بازى با فولاد بيان كرد: ايمان مبعلى محروم است و فرهاد مجيدى و ميلاد ميداودى و يوسفى مصدومند و به بازى نمى رسند ولى وضعيت اميرحسين صادقى هنوز كاملا مشخص نشده و شايد به بازى با فولاد برسد.
وى ادامه داد: تيم با همين بضاعتى كه دارد براى برد به اهواز خواهد رفت و ما اميدواريم كه با تمرين هاى خوبى كه داشتيم و با هماهنگى بيشتر بازيكنان و پشتيبانى طرفداران استقلال در اهواز كه تعدادشان كم نيست، بتوانيم سه امتياز بازى را كه براى ما حياتى است، به دست آوريم. من فكر مى كنم تيم فولاد با كادر فنى خوب و بازيكنان جوانى كه دارد، يك بازى پاك و خوب را به نمايش خواهد گذاشت و به نظر من بازى با فولاد مى تواند بازى خوبى در اين هفته باشد. وى در مورد اردوى ۱۰ روزه در تركيه هم گفت: اين اردو تقريبا قطعى شده و با كمك باشگاه مى توانيم اردوى خوبى را در تركيه براى آماده سازى بيشتر بازيكنان انجام دهيم و تعطيلات مى تواند فرصت خوبى باشد تا مصدومان تيم به بازيكنان برسند و با آن ها هماهنگ شوند. وى ادامه داد: ما براى بازى هاى باشگاه هاى آسيا در مرحله اول به بازيكن جديد نياز داريم و اگر مصدومان ما تا آن وقت به تيم نرسند مشكلات ما بسيار خواهد بود. مظلومى در پايان گفت كه بنا به گفته پزشك تيم ميلاد ميداودى ۴ ماه از ميادين به دور خواهد بود.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: هنوز منتظر «هوارمحمد» هستيم
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فولاد خوزستان با هوادارانش خطرناك است، اما براى اين كه صدر جدول را به دست آوريم بايد پيروز از ميدان خارج شويم.وى درباره ديدار با فولاد خوزستان از هفته نوزدهم رقابت هاى ليگ برتر اظهار داشت: براى بازى با فولاد تمرينات خوبى انجام داده ايم و آماده ديدار با اين تيم هستيم. بازى هاى ليگ نزديك به هم است و نتايج آن قابل پيش بينى نخواهد بود. فولاد با هوادارانش خطرناك است، اما براى اين كه صدر جدول را بدست آوريم بايد پيروز از ميدان خارج شويم.او ادامه داد: در بازى رفت مقابل فولاد، استقلال هميشگى نبوديم و بازى را واگذار كرديم و بازيكنان براى جبران آن نتيجه انگيزه فراوانى دارند. پورحيدرى درباره عدم حضور «هوار محمد» در تمرينات استقلال و اين كه گفته مى شود اين بازيكن فردا در ديدارى دوستانه عراق را مقابل سوريه همراهى مى كند، گفت: من در جريان اين موضوع نيستم، اما «هوارمحمد» بازيكن خوب و تاكتيك پذيرى است كه مى تواند به استقلال كمك كند. هنوز منتظر «هوارمحمد» هستيم و اميدوارم اين بازيكن بزودى در تمرينات استقلال حاضر شود.
-
مصاحبه هوار محمد
هوارمحمد: استقلالى ها پول پرسپوليس را بدهند تا به ايران بيايم
بازيكن عراقى به استقلالى ها پيغام داد كه اگر طلب وى به باشگاه پرسپوليس را پرداخت كنند به ايران مى آيد.هوارمحمد بازيكن تازه وارد تيم فوتبال استقلال كه با غيبت هايش بار ديگر سوژه رسانه هاى ورزشى شده به تازگى به استقلالى ها پيغام داده كه در صورتى بر سر تمرينات تيم پرويز مظلومى حاضرمى شود كه باشگاهش بدهى او را به باشگاه پرسپوليس پرداخت كند.
هوار از استقلالى ها خواسته كه بدهى صدميليون تومانى او را به حساب باشگاه پرسپوليس واريز كنند تا او بتواند وارد كشورمان شود.اين در حالى است باشگاه استقلال به درخواست هوار پاسخ منفى داده و به مهاجم عراقى خود پيغام داده در صورتى كه بر سر تمرينات تيم مظلومى حاضر نشود از او شكايت خواهد كرد.
-
مصاحبه شریفات
شريفات: با سبك بازى خوزستانى ها آشنا هستم
اسماعيل شريفات مهاجم خوزستانى استقلال در خصوص بازى تيمش مقابل فولاد گفت: من يك خوزستانى هستم و به خوبى با سبك بازى خوزستانى ها آشنايى دارم وى در خصوص شرايط خودش و استقلال گفت: در شرايطايده آلى به سر مى برم و اگر بازى كنم اميدوارم بتوانم بازى خوبى به نمايش بگذارم، استقلال نيز تيم بزرگى است و بازيكنان بزرگى در اختيار دارد. درست است كه از نبود مجيدى و ميداودى رنج مى بريم اما تمام تيم در صدر اين هستند تا با يك بازى خوب و تماشايى نبود اين بازيكنان را در زمين مسابقه پر كنند. اسماعيل شريفات در رابطه با بازى فولاد افزود: فولاد نيز بازيكنان خوبى در اختيار دارد و همواره مقابل تيم هاى بزرگ با انگيزه اى دو چندان ظاهر شده و حال كه در زمين خود بازى مى كند مى تواند بسيار خطرناك ظاهر شود اما استقلال نيز به دنبال ۳ امتياز اين مسابقه است و اميدوارم بتوانيم با دست پر به تهران بازگرديم.