منم این بردو شیرینو با بازیه عالیه رونالدو و گل قشنگش تبریک میگم
نمایش نسخه قابل چاپ
منم این بردو شیرینو با بازیه عالیه رونالدو و گل قشنگش تبریک میگم
داداش خود بود کایخون جاخالی می داد فکرشو کن.....:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونوقت مورینیو یه چرخ و فلک میزو و به حالت تعادل برمیگشت
داداش گلم علیرضا این حرفها چیه میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کی بهت توهین کرده بکو تا خودم درستش کنم ::bow::bow::bow::bow::bow::bow
همه ی ما میدونیم که شما بهترین مدیر رئال هستی
ایشالا همبشه موفق و موید باشید
داداش این حرفها چیه به خاطر یه اشتباه که نمیشه از مدیریت استعفا دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا کار رونالدو لذت بخش بود و مردونگیشو به همه ثابت کرد و نشون داد نمیشه از روی قیافه نتیجه گیری کرد هر چند قبلنم از این کارا کرده بود
مورینیو هم که تو این کارا سرآمده و چند بار به چند موسسه خیریه به صورت ناشناس کمک کرده که یکی از افرادی که از موضوع خبر داشت موضوع رو فاش کرد:eyvalla:
کاری که کریس کرد خیلی خوب بود.ولی بچه بار اولش نیست و تاالان به خیلی ها کمک کرده....:flowerysmile:
تشکر از همگیه بچه ها که خودتون بخش رئالو می چرخونین.:flowerysmile:
من دیشب شارژ adsl ام تموم شد واسه همین نشد در خدمتتون باشم.:love:
اره یادمه تو منچستر هم که بود یکی دو بار کمک کردki::نقل قول:
خواهش میکنیم داداش ولی بی تو صفا ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]