-
کی روش اجازه ثبت قرارداد حسینی و ماهینی را نداد!
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان به دو بازیکن مورد نظر پرسپولیس اجازه نداد محل اردوی تیم ملی را ترک کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حالی که باشگاه پرسپولیس اعلام کرد ظهر امروز سه بازیکن مورد نظر این باشگاه برای ثبت قرارداد به هیات فوتبال استان تهران خواهند رفت، اما مخالفت کارلوس کی روش با خارج شدن سیدجلال حسینی و حسین ماهینی از اردوی تیم ملی این برنامه را برهم زد.
ماهینی و حسینی که امروز با باشگاه پرسپولیس توافق کرده بودند قرار بود با مراجعه به هیات فوتبال استان تهران قراردادشان را به طور رسمی ثبت کنند اما کی روش این اجازه را به آنها نداد. محسن بنگر نیز که با پرسپولیسی ها به توافق رسیده بود به خاطر غیبت این دو بازیکن به هیات فوتبال تهران نرفت.
-
پولادی: تیم ملی برای موفقیت نیاز به حمایت مردم و رسانه ها دارد.
مدافع تیم ملی فوتبال كشورمان با اشاره به اینكه رسیدن به جام جهانی بسیار دشوار است، گفت: تیم ملی فوتبال ایران برای طی كردن این راه سخت، نیاز به حمایت مردم و رسانه ها دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهرداد پولادی در پایان تمرین روز چهارشنبه ملی پوشان در جمع خبرنگاران خاطر نشان كرد: ما برای بازی با قطر در انتظار حضور 100 هزار هوادار متعصب ایرانی هستیم تا با حمایت آنان به 3 امتیاز دست یافته و شرایط خود را در جدول رده بندی ایده آل تر كنیم.
وی ادامه داد: بازی با قطر برای ما اهمیت فوق العاده ای دارد و در این راه روی حمایت مردم و تمامی رسانه ها حساب ویژه ای باز كرده ایم.
پولادی در پاسخ به این سوال كه چرا تیم ملی فوتبال در مقابل ازبكستان نمایش ضعیفی داشت نیز گفت: در فوتبال نمی توان همواره خوب بازی كرد و در تورنمنت های فشرده، رسیدن به 3 امتیاز اهمیت ویژه ای دارد كه خوشبختانه ما نیز به این پیروزی دست پیدا كردیم.
پولادی عنوان كرد: بدون تردید پیروزی سختی كه برابر ازبكستان داشتیم، در ادامه مسابقات تاثیر خود را نشان خواهد داد.
وی در مورد تمدید قراردادش با تیم پرسپولیس تهران نیز گفت: با تمام توان به همراه دیگر بازیكنان پرسپولیس به دنبال این خواهیم بود تا نتایج نامطلوب سال گذشته را جبران كنیم.
-
سیدجلال حسینی امروز پرسپولیسی می شود؟
منابع نزدیک به باشگاه پرسپولیس از توافق با سید جلال حسینی مدافع تیم ملی فوتبال ایران خبر می دهند.
منابع نزدیک به باشگاه پرسپولیس از احتمال ثبت قرارداد سید جلال حسینی با این باشگاه در روز پنجشنبه (امروز) خبر می دهند. این بازیکن پس از انجام مذاکرات نهایی برای ثبت قرارداد راهی هیئت فوتبال می شود.
همچنین محسن بنگر و حسین ماهینی دیگر نفراتی هستند که طی روزهای جاری برای ثبت رسمی قرارداد با پرسپولیس راهی هیئت فوتبال استان تهران خواهند شد.
تا کنون باشگاه پرسپولیس موفق به جذب شهاب گردان، مهرداد پولادی و محمد قاضی شده است ضمن اینکه قرارداد حمیدرضا علی عسگری، غلامرضا رضایی، ایمون زاید و مهدی مهدوی کیا نیز تمدید شده و محمد نوری و علی کریمی هم بزودی قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید می کنند.
-
شانس حضور قاضی مقابل قطر بیشتر شد.
با پیشرفت چشمگیر قاضی در سپری کردن مصدومیت شانس حضور بازیکن جدید پرسپولیس در بازی مقابل قطر بیشتر شد.
پیش از بازی مقابل ازبکستان محمد قاضی مهاجم جدید پرسپولیس دچار مصدومیت شد تا از لیست کارلوس کی روش برای این بازی خارج شود.
با این حال اما قاضی مراحل درمانی خود را به شکل منظم پیگیری کرد تا زودتر از موعد مقرر آماده حضور در میادین شود. قاضی البته هنوز به طور کامل شرایط حضور در تمرینات گروهی ملی پوشان را ندارد اما رفته رفته شانس حضورش در مقابل قطر بیشتر می شود.
پزشک تیم ملی فوتبال ایران از شرایط بهبودی محمد قاضی مهاجم جدید پرسپولیس ابراز رضایت کرده است.
-
با رد پیشنهاد سپاهان/ نورمحمدی قراردادش را با پرسپولیس تمدید کرد.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد خود را براي يك سال ديگر با اين تيم تمديد كرد.
رضا نورمحمدي پس از صحبتهايي كه با رويانيان مدير عامل باشگاه پرسپوليس داشت، به توافق رسيد كه يك سال ديگر در پرسپوليس بماند.
اين در حالي است كه پرسپوليسيها امروز با دو مدافع مياني ديگر يعني سيد جلال حسيني و محسن بنگر هم توافق كردهاند و اين موضوع باعث ميشود كه ترافيك خط دفاع پرسپوليس در فصل جديد بيشتر از قبل شود.
-
نورمحمدي پس از تمديد با پرسپوليس: ترسي از رقابت با حسيني و بنگر ندارم.
رضا نورمحمدي ميگويد ترسي از رقابت با سيد جلال حسيني و محسن بنگر در خط دفاعي پرسپوليس ندارد.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمديد قرارداد خود با اين تيم براي يك سال ديگر درباره شرايط اين تيم در فصل بعد، اظهار كرد: تيم بزرگي مثل پرسپوليس نياز دارد كه براي فصل جديد در هر پست دو بازيكن خوب داشته باشد.
ما در فصل گذشته روزهاي خوبي را سپري نكرديم و حالا هم همه هواداران منتظرند كه پرسپوليس ناكاميهاي خود را جبران كند.
وي ادامه داد: هر تيمي كه وارد فصل جديد ميشود، بازيكناني را به فهرست خود اضافه ميكند و اگر بخواهيم بگويم كه نميشود در يك پست دو بازيكن حضور داشته باشند، درست نيست و آن تيم ممكن است در ادامه فصل به مشكل بخورد. من هم از حضور سيد جلال حسيني و بنگر در پرسپوليس هيچ ترسي ندارم و معتقدم كه هميشه در رقابت است كه يك بازيكن آمادگي خود را حفظ ميكند و حتي بهتر ميشود.
نورمحمدي درباره عملكرد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات هم، گفت: فصل گذشته تيم ضعفهايي داشت كه مربي با استفاده از شناخت آنها براي جذب بازيكنان جديد برنامهريزي كرده. فكر ميكنم تا الان هم بازيكنان خوبي به پرسپوليس آمدند و هواداران ميتوانند يك تيم قدرتمند را در فصل بعد ببينند.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس در ادامه گفت: فصل قبل هم بازيكناني كه به پرسپوليس اضافه شدند، همه بزرگ و تاثيرگذار بودند اما حاشيههايي كه از ابتداي فصل در تيم به وجود آمد، باعث شد كه پرسپوليس به بحران برود كه اميدوارم در فصل جديد شاهد اين وضعيت نباشيم.
نورمحمدي همچنين درباره جدايي احتمالي محمد نصرتي و شيث رضايي از پرسپوليس هم گفت: به هر حال اين دو نفر بازيكنان هم پست من هستند و مهرههاي كوچكي نيستند، اما هر مربي تفكرات خاص خودش را دارد. همين الان هم تيمهاي زيادي خواهان اين دو بازيكن هستند و حتي خود نصرتي سال گذشته هم از استقلال و هم پرسپوليس پيشنهاد داشت. بقيه بازيكناني كه احتمالا از پرسپوليس جدا ميشوند هم همين وضعيت را دارند. بازيكناني مثل اولادي مهرههاي خوبي هستند كه با صلاحديد مربي از تيم جدا شدهاند.
-
رویانیان به دنبال اسپانسر متمول/ منتفی شدن Opel و Audi به خاطر حمایت از تولید ملی!
ظاهرا حضور اسپانسرهای خارجی در لیگ برتر ایران به طور غیررسمی منتفی شده است ، هر چند این موضوع را هیچ مقام مسئولی تایید نمی کند.
پس از پیوستن جلال حسینی، مهرداد پولادی، شهاب گردان، حسین ماهینی، محسن بنگر و محمد قاضی به پرسپولیس و تمدید قرارداد ستاره های این تیم در فصل گذشته، رویانیان به طور جدی پیگیر جذب یک اسپانسر قوی و متمول برای فصل آینده است.
پرسپولیس فصل گذشته از زمان حضور محمد رویانیان با امضای قرارداد دو شرکت معتبر خودروسازی اوپل و آئودی، مشکلات مالی خود را به طور کامل به فراموشی سپرد اما ظاهرا رویانیان برای فصل آینده با دغدغه هایی از این جهت مواجه شده است.
ظاهرا طبق قوانین جدید امضای قرارداد با کمپانی های خارجی برای حمایت از تولید ملی و سرمایه داخلی میسر نیست!
گفته می شود یک شرکت فرآوده های نفتی و یک شرکت تولید محصولات لبنی تا امروز بهترین پیشنهادات را برای حمایت مالی از سرخپوشان در لیگ دوازدهم و جام حذفی ارائه کرده اند.
-
افشین اسماعیل زاده قرارداد خود با پرسپولیس را ثبت کرد.
افشین اسماعیل زاده عصر امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرار داد سه ساله خود با پرسپولیس را ثبت کرد.
افشین اسماعیل زاده بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال داماش و سابق تیم ملی فوتبال ملی جوانان کشورمان دقایقی قبل با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرار داد خود را به مدت 3 سال با پرسپولیسیها ثبت کرد. وی در گفت و گویی اظهار داشت: بسیار خوشحال هستم که به تیم بزرگ پرسپولیس آمدم و از نگاه ویژه رویانیان به جوانان در سال جاری بسیار سپاسگزارم.
اسماعیل زاده تاکید کرد: یکی از آرزوهای من پیوستن به پرسپولیس بود که به آن رسیدم و از الان باید تلاش کنم که 3 سال خودم را در این تیم نشان دهم.
-
محسن بنگر هم ثبت کرد / براي قهرماني به پرسپوليس آمدهايم.
محسن بنگر گفت : براي قهرماني به پرسپوليس آمدم.
مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس كه براي ثبت قرارداد خود با اين تيم در هيات فوتبال حضور يافته بود، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: قسمت بود كه امسال پرسپوليسي شوم و اميدوارم كه با اين تيم موفق شوم.
وي در پاسخ به اين سوال كه حق ميدهي كه سپاهانيها كمي از دست تو ناراحت باشند، گفت: خير. من بايد از دست سپاهانيها ناراحت باشم. چراكه آنها نه با من تماسي گرفتند و نه مذاكرهاي كردند و حتي هيچ تلاشي براي باقي ماندن من در اين تيم انجام ندادند. من فقط در روزنامهها خواندم كه رحيمي گفته است كه ميخواهيم بنگر را در سپاهان نگه داريم اما با خود من هيچ تماسي نگرفتند.
بنگر در ادامه گفت: آمادهايم كه يك تجربه جديد را با هم در پرسپوليس داشته باشيم كه اميدواريم اين تجربه با قهرماني همراه باشد، چراكه ما به قهرماني عادت كردهايم. انشاءالله با كمك ساير بازيكنان و هواداران و بزرگان پرسپوليس، ميتوانيم امسال به قهرماني دست پيدا كنيم.
وي در ادامه گفت: خوشحال هستم که به تیم بزرگ پرسپولیس آمدم. رویانیان فرد بزرگی در این مملکت است و به خاطر پیگیریهای او به این تیم پیوستم.
بنگر ادامه داد: همه سعی خواهیم کرد تا پرسپولیس در فصل جاری به یک قهرمانی برسد کار سختی داریم اما ما هم آمدیم که کمک کنیم.
وی درباره مبلغ قرار دادش با پرسپولیس گفت: من سقف قرارداد را رعایت کردم چون اگر رعایت نکنیم محروم میشویم.
-
قرارداد داخلی سیف پناهی با پرسپولیس؟
مدافع چپ فصل گذشته پاس همدان با امضای قرارداد داخلی به پرسپولیس پیوست.
به نقل از خبر سیما؛ پویا سیف پناهی مدافع چپ فصل گذشته پاس همدان پس از توافق با محمد رویانیان با عقد قرارداد داخلی به تیم فوتبال پرسپولیس تهران پیوست. این بازیکن بزودی قرارداد خود را در هیئت فوتبال تهران ثبت می کند.
سیف پناهی پس از امضای قرارداد داخلی برای انجام امور شخصی اش راهی همدان شده است.
-
ماهینی: باید با الگوی فوتبالم در پرسپولیس رقابت کنم/ شماره 13 را می پوشم.
حسین ماهینی پس از امضای قرارداد داخلی با پرسپولیس، روز شنبه برای ثبت قرارداد راهی هیئت فوتبال استان تهران می شود.
به همین بهانه در حاشیه تمرین تیم ملی دقایقی با مدافع راست فصل آینده پرسپولیس هم کلام شدیم تا از آرزوهایش با پیراهن پرسپولیس پس از پیوستن به این تیم برایمان سخن بگوید.
* تو را باید هافبک راست جدید پرسپولیس بدانیم یا دفاع راست؟
_ آنطور که در صحبت ها مطرح شد قرار است در پست تخصصی خودم یعنی مدافع راست بازی کنم.
* چه شد که تصمیم گرفتی به پرسپولیس بپیوندی؟
_ غیر از پرسپولیس از استقلال و سپاهان هم پیشنهاد داشتم ولی می خواستم فوتبالم را در تهران دنبال کنم. حقیقتش را بخواهید من در یک خانواده پرسپولیسی بزرگ شدم و همیشه دوست داشتم روزی در این تیم بازی کنم. وقتی پیشنهاد این تیم به من رسید با خودم گفتم باید در پرسپولیس بازی کنم و از اینکه به آرزویم رسیدم بسیار خوشحالم. از طرفی بازی کردن برای مصطفی دنیزلی در تیمی که سردار رویانیان مدیر آن است یک افتخار محسوب می شود.
* اما باید با یک نام بزرگ فوتبال ایران در پست دفاع راست مبارزه کنی، مهدی مهدوی کیا!
_ مبارزه نه، من از روزی که فوتبال را شروع کردم، مهدی مهدوی کیا را در پست دفاع راست به عنوان الگوی خودم انتخاب کردم. ایشان نیازی به تعریف و تمجید های من ندارد، می توانم به راحتی با ایشان رفاقت و رقابت کنم و افتخار می کنم که می توانم در پرسپولیس با الگوی ورزشی ام برای حضور در ترکیب اصلی رقابت کنم.
* الگوی خارجی هم داری؟
_ من عاشق بازی فیلیپ لام کاپیتان بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان هستم، به طور کلی باید بگویم علاقه زیادی به بایرن مونیخ، تیم ملی آلمان و رئال مادرید دارم !
* پرسپولیس سال های زیادی است که یک مدافع راست بزرگ نداشته است، چه تضمینی وجود دارد که تو بتوانی این ضعف را مرتغع کنی؟
_ من برای موفقیت به پرسپولیس آمده ام. گرچه فوتبال قابل پیش بینی نیست اما هر چه در توان دارم می گذارم تا در تیم جدیدم موفق باشم. می توانید کارنامه و عملکرد من را در ذوب آهن و استقلال بررسی کنید.
* تو به همراه شهاب گردان و محمد قاضی به پرسپولیس آمدی، این یعنی هماهنگی تاکتیکی بیشتر میان شما؟
_ بله ما درک تاکتیکی خوبی از هم داریم و مثلث ذوبی ها در پرسپولیس چشم بسته یکدیگر را در زمین پیدا می کنند. البته شهاب و محمد یکسال بیشتر از من در ذوب آهن بازی کردند اما من با آن ها کاملا هماهنگ هستم به طوری که وقتی در چشم هم نگاه می کنیم متوجه می شویم چه کاری باید در زمین انجام دهیم، این موضوعی است که می تواند به پرسپولیس هم کمک کند. البته با دیگر بازیکنان هم به سرعت هماهنگ می شوم به خصوص که با برخی از آن ها در اردوی تیم ملی همبازی بوده ام.
* حالا در پرسپولیس قرار است چه شماره ای را به تن کنی؟
_ 2 شماره را خیلی دوست دارم، اولی 20 است و دومی 13. البته به این دلیل که علیرضا نورمحمدی در پرسپولیس مانده بعید است شماره اش را به من بدهد، به همین دلیل شماره 13 را به تن خواهم کرد. من خرافاتی نیستم که از این شماره بدم بیاید، در تیم ملی هم شماره 13 را می پوشم و برایم خوش یمن است امیدوارم در پرسپولیس هم همینطور باشد.
-
ثبت قرارداد با اعمال شاقه ! / کی روش تهدید کرد عکس بگیرید اخراج می شوید!
2 بازیکن ملی پوش امشب با ثبت قرارداد در هیئت فوتبال استان تهران رسما به عضویت تیم پرسپولیس در آمدند که کی روش با حضور آنان در هیات فوتبال استان تهران مخالف بود.
با این وجود با تلاش بسیار قرارداد این بازیکنان عصر پنجشنبه در هیات فوتبال ثبت شد. مسئولان تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز با محسن بنگر، ماهینی و سیدجلال حسینی به توافق رسیدند. از همینرو از ساعت 11:30 امروز قرار بود که این بازیکنان برای ثبت قرارداد خود به هیئت فوتبال استان تهران بروند که پس از 8 ساعت انتظار در مقابل هیئت فوتبال استان تهران این بازیکنان برای عقد قرارداد به هیئت فوتبال تهران رفتند، اما از گرفتن تصویر، عکس و مصاحبه از این بازیکنان جلوگیری شد.
کیروش به این بازیکنان اعلام کرد در صورتی که تصویر، مصاحبه یا عکسی از آنها گرفته شود از اردوی تیم ملی اخراج خواهند شد به همین دلیل مدیر روابط عمومی پرسپولیس و معاون اجرایی باشگاه دقایقی قبل در مقابل هیئت فوتبال استان تهران حضور یافتند و با حدود 20 خبرنگار تصویری، نوشتاری و عکاس روبهرو شدند.
بازیکنان ملیپوش(جلال حسینی، حسین ماهینی) در خودرویی مشکی نشسته و از ترس کیروش اعلام کردند تا زمانی که خبرنگاران، هیئت فوتبال را ترک نکنند برای امضای قرارداد از ماشین پیاده نخواهند شد!
همین موضوع باعث درگیریهای مختلفی بین خبرنگاران و مسئولان باشگاه پرسپولیس شد تا حدی که حدود 20 دقیقه همه در هیئت فوتبال بلاتکلیف بودند.
خبرنگاران با والیزاده مدیر رسانه ای تیم ملی نیز تماسهایی داشتند که او از این موضوع ابراز بیاطلاعی کرد.
در نهایت این دو بازیکن به دور از چشم اهالی رسانه و پشت درهای بسته دفتر هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خودرا ثبت کردند.
ماهینی 2 سال و حسینی یک سال با پرسپولیس قرارداد امضا کردند. بنگر نیز پیش از این دو بازیکن قرارداد خود را ثبت کرد.
-
سید جلال: رقم قرارداد یک میلیارد نیست/ با پرسپولیس به توافق نهایی رسیدم.
پرسپولیس امروز در حالی به طور رسمی با سید جلال حسینی قرارداد داخلی امضا کرد که برای این کار محمد رویانیان یک جلسه طولانی مدت با برادر این بازیکن برگزار کرد.
در شرایطی که قرار بود سید جلال حسینی امروز به همراه حسین ماهینی و محسن بنگر برای ثبت قرارداد با پرسپولیس راهی هیئت فوتبال شود، مخالفت کارلوس کی روش با خروج وی و ماهینی از اردوی تیم ملی ثبت قرارداد ستاره های جدید پرسپولیس را به شنبه موکول کرد.
اما جالب است بدانید محمد رویانیان برای امضای قرارداد با مدافع سال های اخیر سپاهان حدود 6 ساعت با برادر و مدیربرنامه های این بازیکن گفت و گو کرده است.
سیدرضا حسینی برادر سید جلال حسینی مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان در این ارتباط می گوید: پس از توافق کامل با مسئولان باشگاه پرسپولیس سرانجام سید جلال به جمع سرخپوشان اضافه شد.
وی با انتقاد از مدیران سپاهان می افزاید: بر خلاف آنکه تیم ها معمولا ابتدا با بازیکنان ملی پوش برای تمدید قرارداد گفت و گو می کنند و سپس کار جذب بازیکنان جدید را آغاز می کنند، باشگاه سپاهان که خود را حرفه ای می داند بر خلاف این اصل عمل کرد ، به همین خاطر سید جلال تصمیم به جدایی از این تیم گرفت.
سیدرضا حسینی با تکذیب شایعه قرارداد یک میلیارد و دویست میلیون تومانی برادرش با پرسپولیس می گوید: این حرف ها شایعه است، در فوتبال ایران این ارقام رد و بدل نمی شود.
گفتنی است ؛ حسینی امروز در حالی به پرسپولیس پیوست که از زمان مربیگری علی پروین در این تیم ، هر سال یکی از بازیکنان مدنظر سرخپوشان بود ولی در اوج جوانی پس از ابراز تمایل پروین، سید محمد حسینی مدافع فصل گذشته ذوب آهن به جای وی در تمرینات پرسپولیس حاضر شد تا علی پروین آن جمله معروف را در این خصوص استفاده کند: «این کیه؟ به شما گفتم آن مدافع کچل را می خواهم!»
-
حسینی: خبرنگاران مرا ببخشند، بیتقصیرم/ برای موفقیتم در پرسپولیس دعا کنید.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بابت اتفاقات امروز بیتقصیرم و امیدوارم اصحاب رسانه مرا ببخشند که مجبور به ثبت قرارداد پشت درهای بسته شدم.
جلال حسینی پس از عقد قرارداد با پرسپولیس در جواب سؤالهای متعدد خبرنگاران که چرا با این شکل(ثبت قرارداد به شرط عدم حضور اصحاب رسانه) با پرسپولیس قرارداد بستید گفت:
خبرنگاران من را ببخشند. بیتقصیرم و به همین دلیل دوست ندارم راجعبه این موضوع حرف بزنم.
وی افزود: میدانم شما ساعتها اینجا هستید که گزارشی تهیه کنید اما ما هم بنابر قانون تیم ملی به اینجا آمدهایم.
حسینی ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است و باید برای ما در پرسپولیس دعا کنید تا انشاءالله به کمک خدا بتوانیم در این تیم موفق باشیم. پس از صحبتها و جمعبندیهایی که داشم به این نتیجه رسیدم که پرسپولیسی شوم. امیدوارم که بتوانم به اهدافم در این تیم برسم.
-
عکس روز / انگشت بنگر و حسینی پای قرارداد با پرسپولیس.
محسن بنگر ، جلال حسینی ، حسین ماهینی و غلامرضا رضایی ساعتی پیش با حضور در هیات فوتبال قرارداد خود با پرسپولیس را ثبت کردند که کی روش اجازه نداد عکسی از حسینی و ماهینی گرفته شود.
-
عکس یادگاری بنگر و رویانیان با پیراهن پرسپولیس.
در شرایطی که سرمربی تیم ملی عکاسی از ثبت قرارداد ملی پوشان پرسپولیس را قدغن کرده عکس ها تنها از بازیکنان دیگر قطره چکانی بدست می رسند!
-
مبعلی: صحبتهای پرسپولیس و استقلال با من رسمی نبوده است/ کوه انگیزه هستم.
ایمان مبعلی میگوید که از طرف پرسپولیس و استقلال با او صحبتهایی انجام شده اما جنبه رسمی نداشته است.
ایمان مبعلی که در پایان نیم فصل لیگ برتر امارات از الشارجه امارات جدا شد، درحال مذاکره با برخی از تیمهای لیگ برتر است. این بازیکن صحبتهایی انحام داده که در زیر میخوانید:
چرا خبری از ایمان مبعلی نیست؟
دلیلش را نمیدانم، شاید به این خاطر که زیاد در ایران حضور نداشتم.
چه طور شد که در نیم فصل دوم به فوتبال ایران برنگشتی؟
اتفاقا بلافاصله با یکی از تیمهای ایران مذاکره کردم اما قانون اجازه نداد در ایران بازی کنم. همیشه در مورد انتقال بازیکنان به تیمهای دیگر حرف و حدیث زیاد است اما برای من چیزی مهم است که در دفتر مدیریت یک باشگاه انجام شود. این هفته تصمیمم را میگیرم چون دوست دارم با تیم جدیدم زود تمرین کنم. 3 ماه تمرین کردن به صورت اختصاصی خیلی سخت بود. پژمان نوری نیز شرایط من را داشت اما او در تیم ملی تمرین میکرد ولی برایم سؤالی بوجود آمده است.
چه سؤالی؟
در نیم فصل دوم سال قبل که در استقلال بودم، آنقدر خوب کار کردم که چند تیم اماراتی من را میخواستند. حتی در شارجه که بودم، یکی دو تیم برای فصل آینده با من صحبت کردند اما در همان زمان دچار مصدومیت شدم که حتی بیشتر از 40 روز هم نکشید. سؤال اینجاست که انگار چندین سال از فوتبال ایران دور بودم و کسی سراغم را نگرفت.
یعنی از پرسپولیس پیشنهاد نداشتی؟
من هنوز 30 سالم است و کوه انگیزه هستم. پرسپولیس با من صحبت کرده ولی همانطور که گفتم تا در دفتر مدیرعامل حرف نزنم برایم جنبه رسمی ندارد. از استقلال هم به همین شکل پیشنهاد داشتم اما رسمی نبود.
با این نقل و انتقالات و نفراتی که پرسپولیس، استقلال و سپاهان به خدمت گرفتهاند چه تیمی مدعی خواهد بود؟
سپاهان این پتانسیل را دارد که دوباره مدعی باشد اما استقلال و پرسپولیس با این یارگیری هم مدعی هستند، پرسپولیس با نفراتی که به خدمت گرفت توقعات را خیلی بالا برده و اگر این تیم در یکی دو بازی نتیجه نگیرد شرایط روحی آنها خیلی سخت خواهد شد.
-
گزارش تصویری کامل: ثبت قرارداد بنگر و حضور در دفتر رویانیان.
در شرایطی که حسین ماهینی و جلال حسینی با دستور کی روش در هنگام ثبت قرارداد اجازه مصاحبه و گرفتن عکس نداشتند، گزارش تصویری ثبت قرارداد محسن بنگر و حضور در دفتر رویانیان را در اختیار شما قرار می دهیم:
-
رویانیان در فکر تجلیل از پیشکسوتان پرسپولیس.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قصد دارد در مراسمی از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس تجلیل کند.
قرار است محمد رویانیان با برپایی مراسمی از بیش از 60 پیشکسوت باشگاه پرسپولیس تجلیل به عمل آورد اما زمان دقیق این مراسم هنوز مشخص نیست.
رویانیان در این مراسم با اهدای یک سکه بهار آزادی از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس تجلیل خواهد کرد.
احمدرضا عابدزاده، کریم باقری، همایون بهزادی، نادر محمدخانی، ناصر محمدخانی، حسین کلانی، مجتبی محرمی، عباس کارگر و ... تعدادی از پیشکسوتان باشگاه هستند که در این مراسم باشکوه از آن ها تقدیر و تشکر خواهد شد.
همچنین قرار است رویانیان نظرات پیشکسوتان باشگاه را در خصوص تشکیل صندوق پیشکسوتان پرسپولیس و چگونگی پرداخت کمک هزینه ماهیانه جویا شود و پس از بررسی شرایط نسبت به انجام آن اقدام کند.
-
مدیرعامل سپاهان بعد از ثبت قرارداد حسینی و بنگر چه گفت؟
مدیرعامل باشگاه سپاهان با بیان اینکه با بنگر برای ماندن در این تیم صحبت کرده، گفت: امیدوارم وی هنگامی که قراردادش تمام شد و خواست حلالیت بطلبد آن را هم رسانهای کند.
علیرضا رحیمی در برنامه ورزش و مردم درباره نقل و انتقالات گفت: باید در قوانین نقل و انتقالات بازنگری شود. هنگامی که تعریفی از باشگاه خصوصی و دولتی نداریم مجبور هستیم به خودمان مسکن بزنیم.
اکنون فدراسیون فوتبال اجازه میدهد 4 بازیکن خارجی به باشگاهها اضافه شود و با 7 بازیکن لیگ برتری که در مجموع 11 بازیکن میشود. بر این اساس هر سال در فصل و نقل و انتقالات 200 ورزشکار آزاد هستند. هر شخصی که اهل پول باشد بازیکن را میبرد. من این را یک خطر میبینیم.
وی ادامه داد: اگر به من هم 20 میلیارد بدهید و من نتوانستم تیم پانزدهم را قهرمان کنم، کنار میروم. باید سهمیههای جذب بازیکن را کم کنند و اشکال کار هم همین جا است. در این صورت پول تعیین کننده نمیشود. قانون این اجازه را داده هر بازیکنی با هر قیمتی به هر باشگاهی خواست انتقال پیدا کند اما بهتر است یک بازیکن در یک تیم 3 سال بماند. هنگامی که یک تیم 11 بازیکنش را تغییر میکند چه تاکتیکی میتواند داشته باشد؟
رحیمی با بیان اینکه ابتدا باید جایگاه باشگاه مشخص شود، اظهار داشت: تعریف قانونمندی از باشگاه نداریم. اول باید جایگاه باشگاه را مشخص کنیم تا مسیر هم مشخص شود.
مدیرعامل باشگاه سپاهان در پاسخ به این سؤال که پیش از این گفته بود سپاهان جوانگرایی میکند اما تنها یک بازیکن بومی دارد، گفت: از 8 تیمی که سپاهان در ردههای مختلف دارد به جز یک عنوان نایب قهرمانی همه تیمها قهرمان شدند اما وقتی به یک تیم اجازه میدهند 11 بازیکن جدید بیاورد تیمهایی مانند ما نابود میشوند. باید قوانین تغییر کند.
رحیمی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه ورزشگاه نقش جهان چه زمان آماده خواهد شد گفت: سال آینده اولین بازی سپاهان در این ورزشگاه برگزار میشود.
وی درباره حضور کریم انصاریفرد در سپاهان گفت: وی شرط خاصی دارد و گفته هر زمانی که تمایل داشته باشد میخواهد به باشگاههای خارجی بپیوندد.
رحیمی درباره قرارداد بنگر با پرسپولیس و اینکه این بازیکن گفته سپاهان مرا نخواسته و با من صحبت نکرده، خاطرنشان کرد: در طبقه چهارم باشگاه 30 نفر شاهد بودند که یک ساعت با بنگر جلسه داشتیم. امیدوارم وی هنگامی که قراردادش تمام شد و خواست حلالیت بطلبد آن را هم رسانهای کند.
-
حضور هاشمیان در اردوی تیم فوتبال نوجوانان.
مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس در اردوی تیم ملی نوجوانان حاضر شد.
وحید هاشمیان روز پنجشنبه در اردوی تیم ملی نوجوانان حضور پیدا کرد و در سالن جلسات آکادمی ملی فوتبال دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد.هاشمیان در این جلسه گفت:
شما بازیکنان آینده سازان فوتبال ایران هستید و اگر به توصیه های مربیانتان گوش فرا دهید و فرامین آنها را خوب اجرا کنید و تلاش کنید مطمئنا موفق خواهید شد. من درباره شما شنیده ام که در تورنمنت قزاقستان موفق بوده اید و با کاپ قهرمانی بازگشته اید و مجارستان را که تیم قدرتمندی بوده با نتیجه قاطع سه بر یک شکست داده اید.
وی ادامه داد: اینها همه نشانه های خوبی برای موفقیت شما در رقابت های آسیایی و رسیدن به جام جهانی است. شما می توانید به جام جهانی نوجوانان صعود کنید چرا که هم مربیان خوبی دارید و هم لیاقت این اتفاق خوب را دارید.
وحید هاشمیان برای بازیکنان تیم ملی نوجوانان در رقابت های قهرمانی آسیا در تهران و رسیدن به جام جهانی نوجوانان آرزوی موفقیت کرد و به رسم یادبود هدایایی به بازیکنان تیم ملی نوجوانان اهدا کرد.
در پایان کادرفنی تیم ملی نوجوانان از هاشمیان به خاطر این حضور تشکر کردند و عکسی به یادگار با وحید هاشمیان گرفتند.
-
انتقاد رویانیان از برنامه ورزش و مردم/ این برنامه در مسیر مردم حرکت نمی کند.
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با انتقاد از برنامه ورزش و مردم گفت: متاسفانه این برنامه کاملا خصوصی شده و براساس پیوندها اجرا می شود و لذا به هیچ عنوان در مسیر مردم و ورزش حرکت نمی کند.
سردار محمد رویانیان در خصوص برنامه ورزش و مردم اظهار داشت: بجای اینکه باشگاه ها را خصوص کنند، وضعیت برنامه ای که وقت میلیون ها بیننده تلویزیونی را می گیرد و کاملا به صورت خصوصی اجرا می شود را مشخص کنند.
متاسفانه گاهی، مسائل شخصی بدون هیچ کنترلی در این برنامه لحاظ می شود.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در ادامه تصریح کرد: این برنامه در روند افکار مردم حرکت نمی کند و کاملا خصوصی و با نظرات شخصی تهیه و اجرا می شود.
رویانیان ادامه داد: از نظر من اگر فدراسیون ها و باشگاه ها را در اختیار برخی از مجریان ورزشی تلویزیون قرار دهند شاید این مکان ها بهتر اداره شود و این امر قابل بررسی است و لذا پیشنهاد می کنم کمیته ای برای بررسی آن تشکیل شود.
-
رويانيان : میخواهند بیعرضه و تسلیم باشیم/ در این فوتبال محکوم به دروغ گفتنیم!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: متاسفانه برخی از دوستان و همکاران من سر خود را زیر برف کردهاند و با نگفتن حقایق میخواهند مرا نیز مجبور به دروغ گفتن کنند اما موفق نمیشوند.
محمد رویانیان در خصوص عملکرد باشگاه پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات رقابتهای لیگ برتر فوتبال و همچنین موضوعات مختلفی که در این خصوص مطرح شده ضمن بیان مطلب فوق گفت:
در حال حاضر همه مردم و به ویژه اهالی فوتبال میدانند که باشگاههای لیگ برتری فوتبال ایران در فصل نقل و انتقالات در حال رقابت با یکدیگر هستند و این رقابت بین باشگاههایی که پشتوانه مالی خوبی داشته و وابسته به شرکتها و کارخانجات صنعتی هستند بیشتر نمود پیدا میکند.
تیمهای پایه قدرتمند دارند اما بازهم بازیکن میگیرند
وی در همین خصوص تاکید کرد: این باشگاهها با وجود داشتن تیمهای پایه قدرتمند بازهم اقدام به جذب بازیکنان داخلی و خارجی گرانقیمت میکنند. در چنین شرایطی باشگاههای دولتی مانند استقلال و پرسپولیس در رقابت با این باشگاهها چه راهکاری را باید در پیش گرفته و چه کنند؟!
در بخش تیمهای پایه سرمایهای نداریم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: متاسفانه طی سالهای اخیر به تیمهای پایه در برخی از باشگاهها مانند پرسپولیس توجهی نشده که این موضوع باعث شده تا ما از این لحاظ سرمایهای نداشته باشیم.
انتظار دارند هیچ اقدامی در فصل نقل و انتقالات نداشته باشیم
وی گفت: من نمیدانم که چرا برخی از مدیران باشگاههای صنعتی که اتفاقا جزو مدیران خوب فوتبال ایران هم هستند انتظار دارند که ما به بهانه دولتی بودن و نداشتن پول هیچ اقدامی را در فصل نقل و انتقالات انجام ندهیم یا هیچ بازیکنی نگیریم و در مقابل انتظارات میلیونها طرفداری که داریم فقط دم از مشکلات و بیپولی بزنیم؟!
باید بی عرضه و تسلیم باشیم؟!
رویانیان تاکید کرد: آیا باشگاههایی که امروز با هزینههای سنگین اقدام به جذب بازیکن میکنند و طرفداران ملی و میلیونی هم ندارند باید پاسخگو باشند و یا باشگاههایی که زیر ذره بین میلیونها طرفدار و دهها رسانه قرار دارند و اساسا فوتبال ایران با نام آنها رقم خورده است؟! آیا مدیران استقلال و پرسپولیس باید با بیعرضگی و تسلیم شدن در مقابل بی پولی و مشکلات مالی با احساسات میلیونها طرفدار بازی کنند؟!
با احساسات میلیونها هوادار استقلال و پرسپولیس بازی میکنند
وی تصریح کرد: وقتی که باشگاه بزرگ پرسپولیس با حدود 30 میلیون هوادار فقط 4.5 میلیارد تومان از ابتدای سال 90 تا به امروز از وزارت ورزش و جوانان دریافت مالی داشته آیا محکوم به فناست؟ آیا مسئولان مربوطه در ورزش کشور، برخی از مجریان برنامههای تلویزیونی و خبرنگاران رسانهها باید احساسات 50 میلیون هوادار پرسپولیس و استقلال را نادیده بگیرند متاسفانه در چنین شرایطی ما در فوتبال ایران محکوم به دروغ گفتن هستیم.
باید دروغ بگویم چون سیستم فوتبال ایران مرا وادار به دروغ گفتن میکند!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: من باید دروغ بگویم چون سیستم فوتبال ایران مرا وادار به دروغ گفتن میکند! چه کسانی امروز میگویند ما سقف قراردادها را رعایت میکنیم؟ آیا به واقع راست میگویند؟ چرا نمیتوانند حقیقت را بگویند؟ چون محکوم به دروغ گفتن هستند!
میخواهند مرا مجبور به دروغ گفتن کنند
وی در همین خصوص تصریح کرد: تنها کسی که تا امروز در رسانهها اعلام کرده که من نمیتوانم در فصل نقل و انتقالات سقف قراردادها را رعایت کنم مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بوده است اما متاسفانه برخی از دوستان سعی کردهاند که این گفتمان را زیر سئوال ببرم و مرا هم مجبور کنند که به مردم دروغ بگویم اما مطمئن باشید موفق به انجام این کار نمیشوند.
رویانیان گفت: من به صراحت اعلام میکنم وقتی بازیکنی با ما قراردادی به مبلغ 250 میلیون تومان میبندد و بعدازظهر همان روز باشگاه دیگری با علم به این موضوع که این بازیکن با ما قرارداد داخلی بسته با او قرارداد 450 میلیون تومانی میبندد دیگر چه میتوانیم بگوییم؟ البته ما به طور رسمی این موضوع را پیگیری کرده و شکایت خواهیم کرد اما متاسفانه در طی چند روزی که از آغاز رسمی فصل نقل و انتقالات گذشته شاهد مواردی مشابه بودهایم.
سرشان را زیر برف کردهاند
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: آیا شایسته است که برخی از دوستان و همکاران من سرشان را زیر برف کنند و به بهانه اینکه فوتبالی هستند در تلویزیون و فدراسیون فوتبال جو و فضا را به سود خود عوض کنند تا هیچکس هیچ چیزی را نبیند؟ من آمادگی دارم که در تمام رسانهها و برنامههای آزاد تلویزیونی حرفهای ناگفتهای را برای روشن شدن افکار عمومی بگویم و تمام حقایق را به جای دروغپردازی اعلام کنم، حقایقی که چالشهای اصلی فوتبال ما هستند.
رویانیان افزود: متاسفانه برخی از مدیران و تصمیم گیران با فضای غیرواقعی که ایجاد کردهاند علاقهمندان به فوتبال و هواداران تیمها را به اشتباه میاندازند و وقتی که اطلاعات ارائه شده در رسانهها اشتباه باشد اندیشهها نیز اشتباه میشوند.
ادبیاتی که در فوتبال ایران استفاده میشود به جای سازندگی به جامعه آسیب وارد میکند
وی تصریح کرد: البته من لازم میدانم به دو نکته در اینجا اشاره کنم چون طی این مدت پی بردهام ادبیاتی که در فوتبال ایران استفاده میشود به جای سازندگی به جامعه آسیب وارد میکند. متاسفانه خود من نیز کمی وارد این فضا شده بودم اما مطمئن باشید دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهید بود.
تیمی را میبندیم که خوب بازی کند و شخصیت قهرمانی داشته باشد
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: نکته اول کری خواندنهای معمول مثل بمب ترکاندن ، کهکشانی بستن و ... است. این واژهها مضمونی جز تخریب فضای فوتبال کشور ندارند. من نیز اگر چنین موضوعاتی را مطرح کردهام در اینجا به نوبه خود عذرخواهی میکنم. مطمئن باشید دیگر شاهد چنین موضوعی نخواهید بود و همه تلاش من این است که تیمی را برای فصل آینده ببندم که خوب بازی کند و شخصیت قهرمانی داشته باشد تا با کسب قهرمانی موجب خشنودی و رضایت هواداران شود.
سپاهان و پرسپولیس یک ریشه دارند
رویانیان در خصوص نکته دوم گفت: مسئله رقابت مالی باشگاهها نباید منجر به بر هم زدن فضای معنوی و دوستی در فوتبال شود. به عنوان نمونه من سپاهان را دوست دارم و این تیم با پرسپولیس یک ریشه دارد. سپاهان طی سالهای اخیر بازیکنانی بزرگی را به فوتبال ایران معرفی کرده است بنابراین اگر دو بازیکن از سپاهان به پرسپولیس آمدهاند این موضوع را نباید به حساب رقابت بگذاریم بلکه باید بپذیریم که بازیکنان و باشگاهها حق جابهجایی، تغییرات، اصلاحات و در نهایت انتخاب را دارند.
انتقاد از برنامه ورزش و مردم
وی تاکید کرد: متاسفانه برنامه ورزش و مردم از تعادل خارج شده و به صورت سلیقهای تهیه و اجرا میشود. هنگامی که راجع به باشگاه پرسپولیس در این برنامه صحبت میشود مسئولان آن وظیفه دارند که از نظرات و پاسخهای مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز استفاده کنند تا موجب روشن شدن افکار عمومی شود.
رویانیان در خاتمه تاکید کرد: متاسفانه در برنامه این هفته ورزش و مردم شاهد چنین موضوعی نبودیم و مطمئن باشید این موضوع را پیگیری کرده و به طور رسمی به آن اعتراض خواهیم کرد.
-
پرسپولیس حاکم مطلق نقل و انتقالات.
فصل نقل و انتقالات برای فوتبال دوستان همواره با حواشی و استرس ناشی از اتفاقات پیرامونی آن همراه بوده است.
هواداران پرسپولیس نیز که سالها صابون وعده و وعید های خالی را بر تن خود احساس کرده اند و با چشمانی اندوه ناک تنها نظاره گر کوچ ستاره های لیگ به تیم های رقیب بوده اند، هراسی دو چندان مهمانشان شده بود و ترس از تجربه سالهای قبل باعث شده بود نوعی نفرت از این چند روز برایشان تداعی شود.
رژه نام های بزرگ در کنار پرسپولیس و نقل مکان کردن به تیم های دیگر با استفاده از اعتبار نام این باشگاه کابوس هواداران شده بود. اما مدیریت صحیح در مذاکره و جذب بازیکنان جدید باعث شد که پرسپولیس برنده مطلق فصل نقل و انتقالات لقب گیرد
آنچه حائز اهمیت است نه خرید های خوب و بستن قرارداد با ملی پوشان تشکیل دهنده شاکله تیم ملی بلکه خرید بر اساس نیاز های واقعی و زیر نظر مربی بزرگی چون دنیزلی است. خرید هایی بدور از هیاهو های پیرامون نامهای بزرگ. خرید هایی کاملا اصولی و منطقی.
مربی تیم که نیم فصل فرصت داشت تا به نقاط ضعف تیم پی ببرد با نگرشی دقیق به مشکلات با تدبیری کم نقص، لیستی از بهترین مهره های لیگ را برای پوشش این نقاط به مدیریت تیم عرضه کرد. تغییرات در تمامی پست های دفاعی تیم و دروازه در واقع مهر تاییدی بود بر سخن کارشناسان مبنی بر وجود ضعف در این نقاط و این ضعف با جذب بهترین های لیگ به خوبی پوشش داده شد.
از طرفی بازیکنان جوانی که میتوانند در سایه نام بزرگ پرسپولیس تجربه اندوزی کنند و سالهای آتی به عنوان محصولات پرورش یافته خود باشگاه عرض اندام نمایند و در لیگ ایران بدرخشند.
جا دارد ضمن تاکید بر مدیریت قدرتمند و اصولی باشگاه در جذب بازیکنان مد نظر کادر فنی و البته هواداران، به برخی از مدیران یاد آور شویم که اخلاق همچنان میتواند در مدیریت ورزش کارگشا باشد.
با نگاهی به پروسه جذب بازیکنان جدید پرسپولیس بر همگان اثبات شد که میتوان با مدیریت صحیح و مذاکرات اصولی و بدون قیل و قال به آنچه میخواهیم برسیم و دیگر نیازی به مذاکرات شبانه و پیشنهادات اغوا کننده و انفجارات خطرناک نیست. هر چند که برخی از این متخصصین انفجار همچنان اندر خم یک کوچه هستند و تمدید با ناکارآمد ترین مهاجم خود را با بیانی متوهمانه "بمب نقل و انتقالات "خطاب میکنند!
پرسپولیس بازیکنان خود را از آشفته بازار نقل و انتقالات به بهترین شکل و در مناسب ترین زمان ممکن و تنها بر اساس نیاز خود و نه تحت تاثیر نام های بزرگ، جذب کرد و اکنون میتواند از همه بازیکنانش در شروع فصل بدنسازی استفاده بهینه ببرد و تیمی در خور نام بزرگ پرسپولیس و به نیت قهرمانی راهی مسابقات کند. تیمی که از هم اکنون لرزه بر تن رقبای خود انداخته و برخی از این رقبا در اثر اخبار چند روز گذشته دچار "وهم" و "خیال" نگران کننده ای شده اند که این توهمات را میتوان به عینه در کلامشان یافت!
-
نصرتی: با جدایی از پرسپولیس دنیا به آخر نمی رسد/ دیگر لزومی ندارد با دنیزلی صحبت کنم.
محمد نصرتي مدافع فصل گذشته پرسپوليس ديگر در اين تيم بازي نخواهد كرد و شايد براي خيليها قابل باور نبود كه او در ليست مصطفي دنيزلي نباشد.
نصرتي در اين سالها رابطه خوبي با دنيزلي داشت و در تمامي مصاحبههايش از اين مربي تعريف ميكرد ولي گويا آقا مصطفي تصميم گرفت كه براي فصل آينده نصرتي را در فهرست مورد نظر خود قرار ندهد.
نصرتي بعد از اينكه در ليست دنيزلي قرار نگرفت، سكوت كرده بود ولي او روز گذشته سكوت خود را شكست و دقايقي به سوالات پاسخ داد. حرفهاي نصرتي را در مورد جدايياش از پرسپوليس ميخوانيد.
خيليها با توجه به رابطهاي كه با دنيزلي داشتي، تصور نميكردند كه كنار گذاشته شوي.
من هميشه از دنيزلي تعريف كردم و گفتم كه او از لحاظ فني و اخلاقي مربي بسيار خوبي است. من دنيزلي را قبول داشتم و هنوز هم قبول دارم ولي به هر حال اين اتفاقات در فوتبال طبيعي است و ممكن است يك بازيكن از يك تيم به تيمي ديگر برود.
فكر ميكني ليستي كه سايت باشگاه اعلام كرد، ليست دنيزلي بود؟
نمي دانم، من با اين مربي حرف نزدم و اين ليستي بود كه روي سايت باشگاه قرار گرفت.
با اين موضوع كنار آمدهاي؟
همه فوتباليستها از يك تيم به تيم ديگر ميروند و حالا هم شرايط طوري است كه من در پرسپوليس نيستم. با رفتن از پرسپوليس دنيا به آخر نميرسد و حالا پيشنهادهايي كه به من ميرسد را بررسي خواهم كرد تا يك تصميم خوب بگيرم. بازي كردن در پرسپوليس فاكتورهاي مثبت خودش را دارد و بودن در تهران براي من راحت بود ولي از يك طرف حاشيههايي هم وجود دارد كه كنار آمدن با آنها سخت است. حالا اين شرايط براي من به وجود آمده و دنيا همچنان ميچرخد، ما هم ميچرخيم.
دوست نداري با دنيزلي حرف بزني تا از صحت و سقم ماجرا با خبر شوي؟
خير، تمايلي براي انجام اين كار ندارم و زياد جالب نيست كه بخواهم با دنيزلي حرف بزنم. به هر حال اتفاقاتي افتاده و آنها به يك جمعبندي رسيدهاند كه ليست را اعلام كردهاند.
فكر ميكني فصل گذشته عملكردت در پرسپوليس چطور بود؟
پرسپوليس فصل خوبي را پشتسر نگذاشت و عملكرد تيم خوب نبود. بنابر اين من هم نميتوانم بگويم كه عملكردم خوب بود چون نصرتي هم يكي از بازيكنان پرسپوليس بود. من در ليگ قهرمانان آسيا عملكرد خوبي داشتم و اين را هم بايد در نظر گرفت كه يك مدت محروم بودم. با اين حال در مجموع از عملكردم در فصل گذشته راضي نيستم.
وقتي فهميدي در فهرست پرسپوليس نيستي، اين موضوع برايت قابل باور بود؟
اين اتفاق به هر حال افتاد و من هم زياد به آن فكر نميكنم.
چند روز پيش اسم جواد كاظميان به يكباره به فهرست پرسپوليس اضافه شد. فكر نميكني شايد اين اتفاق براي تو هم بيفتد؟
نميدانم.
از چه تيمهايي پيشنهاد داري؟
چند پيشنهاد دارم ولي اسم تيمها را نميآورم. هر وقت قرارداد بستم همه چيز مشخص ميشود.
-
با موافقت رویانیان/ سیف پناهی با وجود قرارداد داخلی با پرسپولیس به کرمان رفت.
مدافع فصل گذشته تیم فوتبال پاس همدان گفت: به دلیل مشکلات شخصی و با وجود اینکه با پرسپولیس قرارداد داخلی بسته بودم به کرمان رفتم.
پویا سیف پناهی اظهار داشت: جلسات بسیار خوبی با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس داشتم که منجر به قرارداد داخلی با این تیم شد اما به دلیل مشکلات شخصی پس از جلسه با رویانیان از وی خواستم اجازه دهد به کرمان بروم.
او نیز با درخواست من موافقت کرد و اکنون در اختیار مس کرمان هستم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا به خاطر مسائل مالی به مس رفتی گفت: اصلا اینطور نیست. به خاطر مشکلات شخصی پس از جلسه با رویانیان از وی خواستم با وجود اینکه قرارداد داخلی داشتم از این تیم جدا شوم.
-
مهدوی کیا: این پرسپولیس مرا یاد 14 سال پیش میاندازد/ به رویانیان خسته نباشید میگویم.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: حضور بازیکنان ملی پوش زیاد در پرسپولیس مرا یاد 14 سال پیش و قبل از آنکه به آلمان بروم میاندازد؛ وقتی که اسکلت اصلی تیم ملی را بازیکنان پرسپولیس تشکیل میدادند.
مهدی مهدوی کیا درباره وضعیتش برای فصل آینده، تصریح کرد: از باشگاه پرسپولیس برای تمدید قراردادم تماس گرفتند اما با توجه به اینکه برای مسافرت به شمال کشور آمدهام، قرار شد روز یکشنبه به باشگاه بروم و قراردادم را تمدید کنم.
خوشبختانه مشکلی از این بابت وجود ندارد و من در دبی با دنیزلی و رویانیان صحبتهایم را انجام داده بودم.
وی با اشاره به عملکرد پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات خاطرنشان کرد: من بازیکن هستم و نمیخواهم در این خصوص صحبت کنم ولی باید بگویم پرسپولیس تاکنون بهترینها را جذب کرده است. پرسپولیس شش بازیکن لیگ برتری گرفته است که همه آنها ملی پوش هستند و الان در تیم ملی جایگاه خوبی دارند. حتی محسن بنگر هم در اغلب اردوهای تیم ملی حضور داشته است و بازیکن شاخصی به حساب میآید. قطعا پرسپولیس بازیکنان دیگر هم جذب خواهد کرد که سبب تقویت تیم و خوشحالی هواداران میشوند.
مهدوی کیا تاکید کرد: علاوه بر بازیکنان جدید، بازیکنان خوبی هم از فصل پیش حفظ شدهاند که برخی از آنها هم در تیم ملی هستند و برخی هم که فعلا ملی پوش نیستند در فصل جاری بارها توسط کیروش دعوت شدهاند و حتی در ترکیب تیم ملی هم قرار گرفتند. این نشان میدهد که رویانیان در این مدت زحمات زیادی کشیده است. بنده به عنوان یک پرسپولیسی به ایشان خسته نباشید میگویم. امیدوارم با نتایجی که فصل بعد میگیریم بتوانیم کاری کنیم تا زحمات او به ثمر بنشیند.
وی تعداد زیاد بازیکنان ملی پوش پرسپولیس را به دوران چند سال پیش این تیم تشبیه کرد و گفت: تعداد زیاد ملی پوشان من را یاد زمانی میاندازد که قبل از حضورم در آلمان، عضو پرسپولیس بودم. در آن زمان هم پرسپولیس بیش از 10 ملی پوش داشت و اسکلت تیم ملی را بازیکنان پرسپولیس تشکیل میدادند. همین مسئله موجب شده بود پرسپولیس یک تیم قدرتمند باشد و بتواند افتخارآفرینی کند. بعد از آن پرسپولیس شرایط بدی پیدا کرد و کار به جایی رسید که پرسپولیس یکی دو ملی پوش بیشتر نداشت.
مهدوی کیا در ادامه صحبتهایش از هواداران خواست که به خاطر تغییرات زیاد در پرسپولیس و تا هماهنگی کامل بازیکنان صبور باشند. او تاکید کرد: حضور چنین بازیکنان توانمندی در پرسپولیس به طور طبیعی سطح توقعات را از مربی و بازیکنان بالا میبرد. هواداران باید بسیار هوشیار و صبور باشند. وقتی که در یک تیم تغییرات زیادی صورت میگیرد، طبیعی است که هماهنگ شدن بازیکنان به زمان نیاز دارد و باید صبور بود.
وی افزود: در لیگ اتفاقات زیادی میافتد. مسابقات لیگ 34 هفته است نه سه، چهار هفته. هر چند که ما باید تلاش کنیم تا بتوانیم در همان هفتههای ابتدایی هم استارت خوبی داشته باشیم، ولی باز هم تاکید میکنم که هوادارن صبور باشند و به تیم زمان بدهند تا به هماهنگی لازم برسیم.
حسین ماهینی پس از پیوستن به پرسپولیس گفته است "مهدوی کیا الگوی من است". بازیکن پرسپولیس در این خصوص هم گفت: خوشحالم بازیکنی به تیم ما آمده است که در دفاع راست تیم ملی جای ثابتی دارد. در حال حاضر هم دفاع چپ و هم دفاع راست تیم ملی در پرسپولیس هستند.
مهدوی کیا در پایان تصریح کرد: خوشبختانه پرسپولیس مدافعان و گلر خوبی جذب کرده است. همچنین در خط میانی و حمله هم بازیکنانی حضور دارند که میتوانند تعیین کننده باشند. همه ما امیدواریم در فصل جدید کاری کنیم که هواداران فصل کابوسوار پیش را فراموش کنند.
-
حمله جادوگر به رکورد بازی های ملی علی دایی.
علي كريمي و جواد نكونام در حال حاضر باتجربهترين بازيكنان تيم ملي هستند و كارلوس كی روش هم براي رسيدن به جامجهاني روي همين تجربه حساب ويژهاي باز كرده است.
علی كريمي و جواد نكونام كه هر كدام حضور در يك جامجهاني را تجربه كردهاند، اين روزها مهرههاي ثابت تيم كی روش هستند و در اكثر بازيها به صورت فيكس به ميدان ميروند.
حضور اين دو بازيكن در تركيب ثابت تيم ملي باعث شده آنها از همين الان به فكر حمله به ركورد بازيهاي ملي علي دايي باشند. علي دايي در حال حاضر با 149 بازي ملي، در اين زمينه ركورددار است و در سالهاي اخير كسي نتوانسته اين ركورد را جابهجا كند.
بعد از خداحافظي شهريار از بازيگري بود كه انتظار ميرفت مهدي مهدويكيا به ركورد او حمله كند. با حضور دايي در تيم ملي به عنوان سرمربي، مهدويكيا براي مدتي به تيم ملي دعوت نشد و در بازگشت هم نتوانست حتي به ركورد شهريار نزديك شود. مهدويكيا با 111 بازي ملي از تيم ملي خداحافظي كرد تا ركورد دايي دستنيافتني باقي بماند.
حالا با بازگشت كريمي به تيم ملي و حضور ثابت نكونام در تركيب ثابت كارلوس كی روش، اين دو بازيكن اميد زيادي دارند تا ركورد دايي را به نام خود ثبت كنند. به همين بهانه سراغ كارنامه بازيگري كريمي و نكونام در تيم ملي رفتيم تا ببينيم كداميك از آنها ميتوانند به ركورد دايي برسند و صاحب بيشترين بازي ملي فوتبال ايران شوند.
تيمملي براي رسيدن به جامجهاني 2014 برزيل مسير دشواري را پيشرو دارد و حالا بايد ديد كريمي و نكونام تا كجاي اين مسير تيمملي را همراهي ميكنند كه با توجه به اعتقاد كی روش خيلي بعيد است آنها پيش از جامجهاني از تيمملي كنار بروند. از همين رو پيشبيني ميشود اين دو بازيكن تا جامجهاني حضوري ثابت در تيم كارلوس كی روش داشته باشند.
تيمملي براي رسيدن به جامجهاني هفت بازي مرحله مقدماتي را پيشرو دارد و در صورت كسب مجوز صعود، حداقل سه بازي هم در جامجهاني خواهد داشت. در اين بين مطمئنا تيمملي براي رسيدن به مرز آمادگي بازيهاي تداركاتي را هم برگزار خواهد كرد. اگر فرض كنيم تيم ملي در دو سال پيشرو حداقل 10 بازي تداركاتي رسمي هم انجام دهد، نكونام و كريمي فرصت دارند حداقل 20 بازي ملي به كارنامه خود اضافه كنند.
در اين ميان علي كريمي با توجه به حضور در ايران چهار بازي هم در غرب آسيا انجام خواهد داد كه در كارنامهاش ثبت ميشود. اگر اين دو بازيكن در تمام اين بازيها حاضر باشند، تعداد بازيهاي ملي نكونام بعد از جامجهاني به 147 و علي كريمي به 149 ميرسد و جادوگر می تواند با رکورد علی دایی برابری کند، البته در شرایطی که او در تمام بازی های تیم ملی حاضر باشد.
علی کریمی در حال حاضر 33 ساله است و بعید به نظر می رسد بعد از جام جهانی در تیم ملی بازی کند و به احتمال فراوان وی در سال 2014 از تیم ملی ایران خداحافظی می کند.
-
رویانیان: امیدوارم انصاری فرد و خلعتبری هم پرسپولیسی شوند/ دنیزلی به موقع می آید.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از خریدهای تیمش راضی نیست و اعتقاد دارد تا امروز تنها 70 درصد بازیکنان مورد نیاز را جذب کرده است.
محمد رویانیان مدیر باشگاه پرسپولیس از آخرین شرایط این تیم در نقل و انتقالات سخن گفت. او با اشاره به خرید های جدید این تیم گفت: من از شرایط خریدهای تیم راضی نیستم چون هنوز نتوانستم تیم را آن طور که باید و شاید تکمیل کنم.
فکر می کنم فعلا به 70 درصد از خواسته های مان رسیدیم و هنوز تا تکمیل شدن تیم ، فاصله مان زیاد است.
رویانیان درباره آخرین شرایط محمدرضا خلعتبری و کریم انصاری فرد برای پیوستن به پرسپولیس گفت: من که از هر دوی شان خواستگاری کردم اما هنوز دارند فکر می کنند و بله نگفتند. ما هنوز منتظر جواب شان هستیم. البته آنها خواستگارهای سرشناس دیگری هم دارند. هم استقلال و هم سپاهان. با این وجود امیدوارم که این دو را هم در پرسپولیس داشته باشیم.
رویانیان در پاسخ به این سئوال که آیا حالا پرسپولیس با این بمب ها کهکشانی شده است ، گفت: راستش من اصلا اهل بمب ترکاندن نیستم. تمام تمرکزم را گذاشتم که یک پرسپولیس خوب و با شخصیت قهرمانی بسازم. یکبار هم که با فتح الله زاده کری خواندم ، کار درستی نبود. باز هم می گویم آقای فتح الله زاده شما می توانید هر بمبی که خواستید را بترکانید اما پرسپولیس فقط برای ساختن تیمی کامل به بازار می رود و خرید می کند.
پرسپولیس فصل قبل دو بازیکن خارجی خوب داشت . اما برای فصل جدید ، شرایط خارجی های این تیم چه خواهد بود؟ این پرسشی است که رویانیان اینچنین پاسخش را می دهد: یک گلر خارجی خوب را در دستان مان داریم که برای عقد قرارداد تنها نیاز به پاسخ ما دارد. برای پست هافبک دفاعی هم فیلم هایی از بازیکنان مختلفی به دست مان رسیده و درحال بررسی هستیم. بازیکنانی از پرتغال و برزیل و البته یک گزینه سرشناس ایرانی. ما که سعی کردیم بهترین های ایران را در تیم مان داشته باشیم باید بازیکنان خارجی خوب و با رزومه ای را هم بیاوریم. برای همین تیم آنالیزمان با دقت همه چیز را زیر نظر دارد. نمی خواهیم در خرید یار خارجی اشتباه کنیم.
پرسپولیس امسال یک دو جین بازیکن شمالی دارد! بازیکنانی که خیلی های شان هم هم ولایتی های مدیر تیم هستند. راستی پرسپولیس امسال چرا پرسپولیس شمال شده؟ راستش اتفاقی شد. ما روی هر بازیکن خوبی که دست گذاشتیم شمالی از آب در آمد. این هم شد شانس من . البته خوشحالم از اینکه بچه های شمال ، فرقی ندارد مازندرانی یا گیلانی ، مهم این است که شمالی هستند و از بهترین های لیگ ایران . امیدوارم به کمک آنها امسال پرسپولیس را قهرمان کنیم.
این یکی دو روزه ، قصه ثیت قراردادهای بازیکنان پرسپولیس ، حسابی عصبانیت کیروش را به همراه داشته. اینکه پرسپولیسی ها می خواستند ملی پوشان را از اردو خارج کنند باعث شد تا سرمربی تیم ملی برای سر مسئولان پرسپولیس جایزه تعیین کند!: بابا آقای کروش مهمان ما هستند و قدم شان روی چشم. اصلا ایشان می توانند بیایند سر مرا هم ببرند اما فکر می کنم او باید ممنون ما باشد. چون دغدغه 3 ملی پوش تیمش را با کارمان حل کردیم. تا وقتی قراردادهای این بچه ها ثبت نشده بود ، هر روز از یک باشگاه برای شان نماینده می فرستادند و تمرکز شان را به هم ریخته بودند اما از دیروز به این طرف ، همه شان با خیال راحت نشستند و دیگر دغدغه باشگاهی ندارند. حالا فقط تمرکز شان روی تیم ملی است.
و بحث جدی این روزهای پرسپولیس ، مصطفی دنیزلی است. اینکه او می ماند یا نه؟ کی بر می گردد و شرایط چگونه خواهد بود؟ مدیر پرسپولیس درحالی که شایعه مذاکرات با گزینه های آلترناتیو هم مطرح شده است: دنیزلی با ما قرارداد دارد و ما امیدواریم که او در کنارمان بماند. با هم در ارتباط هستیم. او در جریان خریدهای تیم هست و من هم سعی می کنم بر اساس لیست مربی تیم بازیکنان را جذب کنم. فعلا هم چون تمرینی نداریم ، دلیلی نیست که در تهران باشد اما به موقع حتما می آید.اما این شایعات ، باعث نگرانی هواداران پرسپولیس شده. شایعاتی که رویانیان درباره شان می گوید: بارها در این باره با دنیزلی حرف زدیم و او می گوید آرزویش این است که در کنار پرسپولیس بماند. مشکلاتی را آنجا دارد که باید ابتدا حل شان کند. مشکلاتی که بخش عمده شان حل شده و باقی اش هم انشاالله بزودی حل می شوند تا او بتواند با آرامش کامل به پرسپولیس کمک کند . درباره بحث آلترناتیو ها هم نیازی به مذاکرات ابتدایی نیست . ما از قبل با کسی حرف تزدیم و نمی زنیم. اگر بخوایهم مربی دیگری بیاوریم در عرض یک یا دو روز این کار را انجام خواهیم داد.
و سئوال پایانی از مرد شماره یک پرسپولیس درباره علی کریمی است: چند مرحله با او مذاکره داشتم. امیدوارم که او هم در کنار ما بماند. همچنان منتظر تصمیمش هستم.
-
رويانيان: پرسپوليس بچه يتيم نيست!
محمد رويانيان گفت: مگر تيم پرسپوليس يتيم است و يا تيم کوچکي است و يا مدير يا مسئول ندارد که چنين موضوعاتي از سوي مدير عامل سپاهان عنوان مي شود، ما از همان جايي پول مي آوريم که شما مي آوريد.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس در مورد اظهارات مدير عامل سپاهان خاطر نشان کرد: سپاهان و پرسپوليس در گذشته يک ريشه داشته اند و ما افتخار مي کنيم از اينکه سپاهان اين قدرت را دارد که بازيکنان پرافتخاري را به باشگاه هاي ايران تزريق کند و براي ما جاي خوشحالي است اما باعث تاثر است که مدير پرتوان و ارزشمندي مانند آقاي رحيمي، در يک برنامه تلويزيوني چنين اظهاراتي کرده و به نقل و انتقالات پرسپوليس انتقاد مي کند و عنوان مي نمايد که اين پول را از کجا مي آوريد.
مدير عامل پرسپوليس در پاسخ به اين اظهارنظر که زماني که يک تيم 11 بازيکن داخلي و خارجي جذب مي کند، مي تواند به راحتي قهرمان شود، گفت: مگر تيم بزرگ و وزين سپاهان در فصل گذشته از کجا بازيکن آورد و چند بازيکن اين تيم بومي بودند. شما که تيم هاي پايه قهرمان داريد که بسيار هم قابل تقدير است چرا 11 بازيکن از بيرون به اين تيم تزريق مي شود.
رويانيان ادامه داد: من از موقعيت و قهرماني سپاهان بسيار خوشحالم و در اين خصوص نيز نيازي به دروغ گفتن و تمجيد غير واقعي ندارم اما از مدير عامل سپاهان نيز انتظار دارم تا توقع نداشته باشد پرسپوليس با عظمت در سطح نقل و انتقالات همانند بچه يتيم ضعيف و ناتوان در لاک خود فرو برود.
رويانيان در ادامه افزود: ما بايد واقعيت را بپذيريم. اين فضاي تلخ فوتبال است که مدير شايسته اي چون شما را مجبور مي کند تا در يک برنامه تلويزيوني بر عليه شخص ديگري اينگونه اظهارنظر کند ولي فوتبال نه يک بازي، بلکه يک بازيچه است و شخصيت افراد و ارزش هاي انساني به مراتب بالاتر از آن است و لذا انتظار چنين گفتماني از مدير عامل فهيم و ارزشمند سپاهان نمي رفت.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس همچنين با انتقاد از برنامه ورزش و مردم گفت: متاسفانه اين برنامه کاملا خصوصي شده و براساس پيوندها اجرا مي شود و لذا به هيچ عنوان در مسير مردم و ورزش حرکت نمي کند.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس رويانيان در خصوص برنامه ورزش و مردم اظهار داشت: بجاي اينکه باشگاه ها را خصوص کنند، وضعيت برنامه اي که وقت ميليون ها بيننده تلويزيوني را مي گيرد و کاملا به صورت خصوصي اجرا مي شود را مشخص کنند. متاسفانه گاهي، مسائل شخصي بدون هيچ کنترلي در اين برنامه لحاظ مي شود.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس در ادامه تصريح کرد: اين برنامه در روند افکار مردم حرکت نمي کند و کاملا خصوصي و با نظرات شخصي تهيه و اجرا مي شود.
رويانيان ادامه داد: از نظر من اگر فدراسيون ها و باشگاه ها را در اختيار برخي از مجريان ورزشي تلويزيون قرار دهند شايد اين مکان ها بهتر اداره شود و اين امر قابل بررسي است و لذا پيشنهاد مي کنم کميته اي براي بررسي آن تشکيل شود.
-
گزارش تصويري : پرسپوليسي ها در تمرين امروز تيم ملي.
حواشي امروز تمرين تيم ملي ايران با حضور بازيكنان پرسپوليس به روايت عكس :
-
محمد نصرتی راهی تراکتورسازی تبریز شد.
مدافع فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس پس از قرار گرفتن در لیست مازاد این باشگاه راهی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز شد.
محمد نصرتی که ابتدای فصل گذشته از تراکتورسازی به پرسپولیس منتقل شده بود در پایان فصل یازدهم بار دیگر با قراردادی یک ساله به این تیم بازگشت.
قرارداد این بازیکن در هیئت فوتبال تبریز ثبت خواهد شد.
-
مدافع جديد تراكتورسازي ميگويد پرسپوليس همه فوتبال او نبوده و با تيم جديدش ميخواهد روزهاي خوبي را در فوتبال پشت سر بگذارد.
محمد نصرتي درباره قراردادش با تراكتورسازي گفت: جمعه بر اساس درخواستي كه باشگاه تراكتورسازي داشت، به تبريز رفتم. من به غير از تراكتورسازي از چند تيم ديگر پيشنهاد داشتم.
اما به خاطر روزهاي خوبي كه دو فصل پيش با اين تيم پشت سر گذاشتم، دوباره تراكتورسازي را انتخاب كردم. سالي كه در تراكتورسازي بودم از بهترين روزهاي فوتباليام بود و اكنون خوشحالم كه ميتوانم بار ديگر در اين تيم بازي كنم. مردم آذربايجان مردم خونگرمي هستند و اميدوارم كه بتوانم با استفاده از تجربياتم به اين تيم كمك كنم.
در حالي كه برخي از رسانهها از پرويز مظلومي به عنوان سرمربي قطعي تراكتورسازي در فصل بعد نام مي برند، برخي منابع از توافق اين باشگاه با اوليويراي پرتغالي نام ميبرند. نصرتي با اشاره به مذاكراتي كه اين باشگاه با اين مربي خارجي داشته، گفت: خوشحالم كه ميتوانم زير نظر اين مربي بزرگ خارجي كار كنم. اميدوارم تراكتورسازي در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبي كسب كند.
نصرتي درباره جدايياش از پرسپوليس، گفت: متاسفانه مطالبي نوشته ميشود و ميگويند كه دنيزلي من را مثل پسرش دوست دارد و عجيب است كه من را كنار گذاشته است، اما نميدانم اين چه حرفهايي است كه زده ميشود. به هر حال جدايي از يك تيم اتفاق طبيعي براي يك بازيكن است و حالا من هم از پرسپوليس جدا شدم و بايد بگويم كه فوتبال تنها براي من پرسپوليس نيست.
-
قاضي: اميدوارم فصلي رويايي براي هواداران بسازيم.
مهاجم مليپوش كشورمان بعد از اتمام قراردادش با ذوبآهن بدون هيچ حاشيهاي به جمع سرخپوشان پايتخت پيوست و سرخپوش شد.
محمد قاضي قبل از اينكه بازيكنان شاخصي به اين تيم بيايند تيمش را انتخاب كرد تا به نوعي نشان دهد به خودش اطمينان دارد و با علاقه تيمش را انتخاب كرده است.
قاضي حالا با توجه به اينكه پرسپوليس نفرات خوبي را جذب كرده اميدوار است امسال ناكاميهاي گذشته را جبران كرده و بتوانند رضايت هواداران را كسب كنند.
از مصدوميتت شروع كنيم، بهتر شدي؟
خدا را شكر، شرايط خيلي بهتري پيدا كردم و در حال انجام فيزيوتراپي و تمرينهاي اختصاصي هستم، فكر ميكنم در چند روز آينده كاملاً آماده شروع تمرينها شوم.
هنوز خبري از شروع تمرينها نيست؟
فعلاً كه چيزي نگفتهاند اما فكر ميكنم به هر حال هفته آينده كمكم تمرينهاي تيمها شروع شود، ضمن اينكه خودم تا سه چهار روز آينده كاملاً آماده ميشوم و احتمالاً قبل از شروع تمرينها وضعيت جسمي خوبي داشته باشم.
از خبرهاي پرسپوليس هم آگاه هستي؟
بله، تا حدودي پيگير هستم هرچند من خيلي زود به اين تيم پيوستم و توجهي به اين مسائل نداشتم اما يارگيري پرسپوليس هم واقعاً خوب بود و من اميدوارم با اين وضعيت بتوانيم سال آينده تمام ناكاميهاي تيم را جبران كنيم و روزهاي خوبي را براي هواداران بيشمار اين تيم رقم بزنيم. واقعاً شاد كردن دل هواداران اين تيم كار كوچكي نيست و مسوولان تيم خيلي زحمت ميكشند تا بتوانند تيمي را راهي مسابقات كنند كه بتواند توقع آنها را برآورده سازد.
فكر ميكني هدف باشگاه از جذب بازيكنان خوب چه چيزي است؟
ببينيد، باشگاه براساس اهدافي كه دارد اقدام به جذب بازيكن كرده و قصد دارد تيمي قدرتمند راهي بازيهاي ليگ كند.
چه نظري درباره جذب سيدجلال، بنگر، ماهيني و... داري؟
نظر خاصي ندارم و تنها اميدوارم با تلاش در كنار يكديگر يك فصل رويايي را براي پرسپوليس رقم بزنيم، همانطور كه گفتم تنها شادي دل هواداران تيم مهم است و بايد بتوانيم انتظارات آنها را برآورده كنيم.
حرف و حديثهايي درباره اين خريدها و مبالغ پرداختي هم به وجود آمده است. در اين باره چه نظري داري؟
اولاً اينكه در مورد اين مسائل مسوولان تيم تصميمگيرنده هستند و ربطي به بازيكنان ندارد اما در كل بايد بگويم به هر حال در سالهاي اخير باشگاهها اقدام به درآمدزايي كردهاند و فكر ميكنم اين تنها مختص پرسپوليس نيست، همه باشگاهها و تيمها تلاش ميكنند در فصل نقل و انتقالات عملكرد خوبي داشته باشند و بازيكنان مورد نظرشان را جذب كنند. قبلاً باشگاهها يك بودجه مشخص از يك جايي ميگرفتند و تنها همان را هزينه ميكردند اما خوشبختانه الان بحث درآمدزايي باشگاهها جدي شده و اين روزهاي خوبي را نويد ميدهد.
فكر ميكني اين درآمدها تنها بايد براي جذب بازيكن صرف شود؟
نه، اصلاً اينطور نيست. شما نگاهي به تيمهاي حوزه خليج فارس بيندازيد، امكانات اين تيمها اصلاً قابل مقايسه با باشگاهها و تيمهاي ما نيست. اين تيمها امكانات كاملاً حرفهاي دارند حتي از چند زمين آماده برخوردار هستند و هواپيماي اختصاصي دارند. من احساس ميكنم درآمدزايي تيمها بايد غير از جذب بازيكنان مورد نظرشان در راه تجهيز باشگاه نيز صرف شود تا امكانات حرفهاي داشته باشيم.
اين روند را به سود فوتبال ميدانيد؟
صد درصد، ببينيد با تجهيز بهتر باشگاهها، سهميه ما در آسيا بيشتر خواهد شد. ما از نظر نفرات و بازيكن پتانسيل بسيار خوبي داريم ولي نبود امكانات باعث شده AFC سهميه ما را كم كند، اگر اين مشكلات برطرف شود ميتوانيم نمايندگان بيشتري در آسيا داشته باشيم و اين خود باعث پيشرفت فوتبال ملي نيز خواهد شد و تيم ملي ما با قدرت بيشتري در رقابتها حاضر ميشود.
پرسپوليس در اين راه چقدر موفق بوده است؟
فكر ميكنم يكي دو سال اخير، قدمهاي خوبي در پرسپوليس برداشته شده و اگر همين درآمدزايي ادامه داشته باشد، پرسپوليس در سالهاي آينده ميتواند صاحب امكانات سختافزاري بسيار خوبي شود كه قطعا موفقيت تيم را تضمين ميكند.
به بازي با قطر ميرسي؟
نه، شايد ميتوانستم بازي كنم اما آقاي كی روش روي سلامت بازيكنان بسيار حساس است و به هيچوجه نميخواهد مصدوميت بازيكنان تشديد شود، به همين خاطر تستي از من گرفت و ترجيح داد در بازي با قطر حضور نداشته باشم.
و صحبت پاياني...
بايد بگويم ما در طول اين فصل به حمايت هواداران نياز داريم، اميدوارم از روز اول هواداران پرسپوليس در كنار ما باشند و من به آنها اطمينان ميدهم كه همه تلاشم را خواهم كرد تا بتوانم رضايت آنها را جلب كنم، تنها به عشق هواداران بيشمار اين تيم به پرسپوليس آمدم و براي شاد كردن آنها هر كاري خواهم كرد.
-
آودوکیچ از حضور در فوتبال ایران انصراف داد.
دروازهبان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با ارسال ایمیلی به رئیس هیئت مدیره باشگاه مس کرمان از حضور نیافتن خود در فوتبال ایران خبر داد.
آسمیر آودوکیچ، دروازه بان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با ارسال نامه ای به باشگاه مس کرمان اعلام کرد که قصد بازگشت به ایران را ندارد و فوتبال خود را در بوسنی دنبال خواهد کرد.
در ایمیل آسمیر آودوکیچ که خطاب به عبدالرضا داوری، رئیس هیئت مدیره باشگاه مس کرمان ارسال شده، آمده است: " دوستان عزیز ورزشی من، از پیشنهاد شما بسیار مفتخرم هرچند که به دلیل مشکلات خانوادگی نمی توانم پیشنهاد شما را بپذیرم و ناچار هستم مدتی را در بوسنی اقامت داشته باشم. امیدوار هستم دلایل من را برای عدم پذیرش قرارداد پیشنهادی تان درک نمایید. آسمیر آودوکیچ"
آسمیر آودوکیچ صبح امروز در تماس تلفنی با رئیس هیئت مدیره باشگاه مس کرمان، باردار بودن همسرش را دلیل اقامت خود در بوسنی اعلام کرده و گفته به همین دلیل ناچار است فصل آینده فوتبال خود را در تیم سابق خود یعنی بوراک بانیا لوکا دنبال کند. آسمیر آودوکیچ در شرایطی به کرمان نیامد که پیشنهاد باشگاه مس به وی بیش از سه برابر مبلغی بود که تیم بوراک بانیا لوکا برای فصل آینده به وی پرداخت می کند.
-
اولادی: هنوز منتظر پیشنهاد پرسپولیس هستم/ میخواهم با دنیزلی صحبت کنم.
مهاجم فصل پیش تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هنوز منتظر پیشنهاد باشگاه پرسپولیس هستم و به همین خاطر فعلا به تیم دیگری فکر نمیکنم.
مهرداد اولادی درباره آخرین وضعیتش تصریح کرد: باشگاه پرسپولیس هنوز اعلام نکرده است که چه تصمیمی دارد. من هم منتظرم تا ببینم چه پیش میآید. از باشگاه هیچ کس با من تماس نگرفته است، اما هنوز منتظر پیشنهاد پرسپولیس هستم!
وی افزود: از یکی دو تیم لیگ برتری پیشنهاد دارم ولی فعلا تصمیمی نگرفتهام. می خواهم وقتی مصطفی دنیزلی به ایران برگشت با او صحبت کنم تا ببینم قضیه چیست. دنیزلی بازی مرا قبول داشت و از وقتی او به پرسپولیس آمد حتی یک دقیقه هم تعویض نشدم! او حتی یکبار هم به بازی من ایراد نگرفت و به همین دلیل از اینکه در لیست مازاد بودم تعجب میکنم.
اولادی درباره امضای قرارداد جواد کاظمیان با پرسپولیس بعد از حضورش در لیست مازاد، تاکید کرد: جواد از خیلی از بازیکنانی که در لیست پرسپولیس قرار داشتند بهتر بازی کرد و من از همان ابتدا از اینکه او در لیست مازاد بود تعجب کردم. او فصل پیش خوب کار کرده بود و شاید مدیران باشگاه صلاح دیدند در تصمیمشان تجدید نظر کنند.
-
پولادی: از شاهروی برای پوشیدن پیراهن شماره 16 رخصت گرفتم.
مهرداد پولادي همان نيمفصل ليگ گذشته كه به پرسپوليس پيوست علاقه داشت پيراهن شماره 16 را به تن كند.
آن زمان بنا به دلايلي پولادي شماره 3 را پوشيد اما براي فصل جديد او كه علاقه ويژهاي به بازي رضا شاهرودي داشته پيراهن شماره 16 را به تن خواهد كرد. پولادي حتي براي پوشيدن اين شماره از رضا شاهرودي هم رخصت گرفته.
پولادي ميگويد: «افتخار اين را داشتم كه با شاهرودي در پيكان همبازي باشم. به آقارضا زنگ زدم و از او رخصت گرفتم تا شماره 16 را بپوشم. شاهرودي هم اجازه داد و من هم از اين پس پيراهن شماره 16 پرسپوليس را ميپوشم.» از پولادي پرسيديم پرسپوليس جديد، كهكشاني است يا نه كه او در جواب گفت: «نبايد بگوييم پرسپوليس كهكشاني. اينطوري بگوييم توقع بالا ميرود.»
-
ماهینی: افتخار می کنم عکس کریمی را روی دیوار اتاقم چسباندم.
با وجود دريافت پيشنهاد ايدهآل از سپاهان، حسين ماهيني با حضور در هيات فوتبال استان تهران رسما
پرسپوليسي شد تا به آرزوي دوران كودكي خود برسد. ماهيني تاكيد ميكند از كودكي عاشق پرسپوليس بوده.
او حتي براي اثبات اين ادعا حاضر است مداركي را هم رو كند. مداركي مثل چسباندن پوسترهاي علي كريمي به ديوار اتاقش! ماهيني پس از پرسپوليسي شدن پاسخگوي سوالهاي ما شد. سوالهايي كه ارتباط پيدا كرد به چگونگي قرمزپوش شدنش.
مذاكره تو با مسوولان پرسپوليس از كي آغاز شد؟
پرسپوليس از نيم فصل ليگ قبل مرا ميخواست. صحبتهايي بين دو باشگاه انجام شد اما چون با ذوبآهن قرارداد داشتم نتوانستم پرسپوليسي شوم. از طرفي دوست داشتم تا آخر قراردادم در ذوب بمانم. پايان فصل بود كه با سردار رويانيان صحبت كردم و پس از مشورت با دوستان پرسپوليسيام، قرمزپوش شدم.
جايي گفته بودي پوسترهاي علي كريمي را در اتاقت ميچسباندي. حالا همبازي شدن با كريمي در پرسپوليس چه حسي به تو ميدهد؟
من در تيم ملي هم با علي كريمي همبازي هستم اما هنوز هم ميگويم بچه بودم عكسهاي او را روي ديوار اتاقم ميچسباندم و واقعا افتخار است كه بعد از تيم ملي در لباس پرسپوليس هم همبازي علي آقا باشم.
تو واقعا پرسپوليسي بودي يا مثل بقيه بازيكنان حالا كه قرمز پوشيدي ميگويي از بچگي اين تيم را دوست داشتي؟
خب من ميتوانم به شما ثابت كنم كه پرسپوليسي بودم. اصلا خانواده ما پرسپوليسي دوآتشه هستند. حتي زماني كه بحث پيشنهاد استقلال پيش آمده بود پدربزرگم گفت اگر رفتي استقلال ديگر سمت من نيا. شك نكنيد اگر اين فصل استقلالي ميشدم خانوادهام از دستم ناراحت ميشدند!
انگار به شماره 13 علاقه داري كه ميخواهي در پرسپوليس هم اين شماره پيراهن را بپوشي؟
من در استقلال اهواز شماره 5 ميپوشيدم. در ذوب شماره 20 را به من دادند و تيم ملي هم 13 ميپوشم. چون در پرسپوليس شماره 20 متعلق به نورمحمدي است و نميتوانم آن را بپوشم شماره 13 را به تن ميكنم.
شماره 13 نحس نيست؟
نه، من خرافاتي نيستم و دنبال اين مسائل نميروم. اول از شيث اجازه ميگيرم و بعد شماره 13 را ميپوشم.
با او صحبت كرده اي؟
هنوز نتوانستم با او صحبت كنم. تلاش كردم اما موفق نشدم با شيث حرف بزنم. شك نكنيد قبل از اينكه شماره 13 را بپوشم با شيث حرف ميزنم. اگر اجازه داد كه اين شماره را ميپوشم و اگر اجازه نداد و راضي نبود سراغ شماره ديگري ميروم.
در پرسپوليس بايد با مهدويكيا و علي عسگري رقابت كني، با اين موضوع چطور كنار ميآيي؟
مهدويكيا الگوي من بود و خوشحالم كه ميتوانم كنار او بازي كنم. بازي كنار مهدويكيا افتخار بزرگي است كه حالا اين افتخار نصيب من شده.
تو با نظر دنيزلي جذب شدي يا باشگاه؟
دنيزلي خودش مرا ميخواست، ضمن اينكه شرط اصليام اين بود كه مربي مرا قبول داشته باشد. ميدانم دنيزلي مصر بود من پرسپوليسي شوم و به همين خاطر اين پيشنهاد را خيلي زود قبول كردم.
انگار دوست داري در پرسپوليس تنها دفاع راست باشي؟
صحبت كردم و به مسوولان گفتم براي دفاع راست به پرسپوليس ميآيم چون الان در تيم ملي دفاع راست هستم و دارم در اين پست جا ميافتم.
اگر دفاع چپ شدي چه؟
يك دفاع چپ خوب به نام مهرداد پولادي داريم كه ديگر نيازي نيست من در اين پست بازي كنم.
-
مذاکرات پرسپولیس با کریم انصاری فرد جدی شد/ موافقت رویانیان با شرایط آقای گل.
تا ديروز همه اخبار مربوط به كريم انصاريفرد، مهاجم جوان تيم ملي و سايپا حاكي از احتمال عقد قرارداد او با استقلال بود اما ديروز قضيه تا حدودي فرق كرد.
از طرفي سپاهان هم كه جزو مشتريان پر و پا قرص كريم بود بهخاطر شرط اين بازيكن مبني بر اينكه «هر وقت از فصل خواستم، ميتوانم به اروپا بروم» پا پس كشيد تا شايعه ماندن انصاريفرد در سايپا جدي شود.
با اين وجود آخرين خبرها حكايت از جدي شدن مذاكرات پرسپوليس با آقاي گل ليگ يازدهم دارد. انصاريفرد نخستين گزينه دنيزلي براي تقويت خط حمله بوده و هست.
وي جزو نخستين بازيكناني بود كه پرسپوليسيها با او مذاكره كردند و گفته ميشد كريم قولهايي هم داده است اما با چرخش به طرف استقلال احتمال اين همكاري كمتر شد. حالا شنيده ميشود قضيه انصاريفرد- پرسپوليس جديتر شده و اين بازيكن طلب قراردادي 1/4 ميليارد توماني كرده است. گفته ميشود اين مهاجم مليپوش گفته 500 ميليون تومان از اين مبلغ را همين ابتداي كار و بهصورت نقد ميخواهد.
شنيده شده كريم اين شرط را براي استقلاليها هم گذاشته و به نظر ميرسد هر كدام از مسوولان آبي و قرمز بتوانند اين پول را فراهم كنند شاهماهي فصل نقل و انتقالات را به تور مياندازند. ظاهرا پرسپوليسيها با پرداخت به او موافقت كردهاند اما به نظر ميرسد براي نهايي شدن تكليف مقصد بعدي كريم چند روز ديگر بايد به انتظار نشست.
-
چرا كريمی قراردادش را تمديد نكرد؟
علي كريمي كه سال گذشته در همين روزها و شايد كمي هم زودتر، در نخستين روزهاي فصل نقل و انتقالات به عنوان نخستين خريد پرسپوليس با اين تيم قرارداد امضا كرد روز سهشنبه گذشته هم براي تمديد آن به ساختمان باشگاه رفت اما اينبار اگر توافقي هم صورت گرفت روي كاغذ نيامد.
البته آنچه مشخص است بحث او با تيم محبوبش به هيچ وجه مادي نيست كه اگر اينگونه بود او به پيشنهادهاي مالي بهترش پاسخ مثبت ميداد. كريمي در فصل گذشته تا نزديك به سه برابر پيشنهاد پرسپوليس، پيشنهاد داشت. بحث بعدي او دنيزلي هم نيست چون آن سوءتفاهمات و مسائل مطرح شده قبل از يكي دو بازي آخر ليگ برطرف شده بود. حتي او با مصطفي دنيزلي هم مشكلي ندارد چرا كه در امارات و جده صحبتهاي بسيار خوبي با هم داشتند. پس سوالي كه مطرح ميشود اين است كه چرا قراردادش را تمديد نكرد؟
شرط رویانیان برای وارد نشدن کریمی در مسائل فنی تیم هم مورد قبول جادوگر قرار گرفته و مشکلی از این بابت وجود ندارد.
اما علي كريمي فصل سختي را پشت سر گذاشت. او كاپيتان تيمي بود كه به باختهاي پر تعداد عادت كرده بود و با وجود همه تلاشها او و چند بازيكن ديگر نتوانستند مانع از كسب نتايج ضعيف در ليگ شوند. كالبدشكافي اين مهم در حوصله اين مطلب نميگنجد چون دلايل نتايج ضعيف پرسپوليس به موارد زيادي معطوف ميشود. او ميداند كه اگر امسال هم پرسپوليس خوب بسته نشود باز هم او در تيررس پاسخگويي به سوالات خبرنگاران، بعد از بازيها قرار خواهد گرفت.
او انتظار دارد كه پرسپوليس، قدرتمند و در شان نام اين تيم بسته شود. البته تا امروز خريدهاي رويانيان در قلب دفاع تا حدود زيادي خيال هوادارانش را راحت كرده كه ديگر به راحتي گل نخورند اما اين تيم هنوز يك هافبك تدافعي را جذب نكرده و ذاكره با پژمان نوري و خلعتبري همچنان ادامه دارد در حاليكه تنها يك گزينه ليگ برتري برايشان باقي مانده است. تجربه نشان داده كه بهكار بردن كلماتي مثل تيم كهكشاني، همانطور كه مهدويكيا گفته و ديروز هم رويانيان به آن اشاره داشته خيلي صحيح نيست چون سطح توقع هواداران را بالا ميبرد.
اگر دليل اينكه كريمي در روز سهشنبه گذشته قراردادش را تمديد نكرده همين مساله بسته شدن تيم باشد بايد مدعي شد كه جادوگر دیگر مشکلی برای امضای قرارداد مجدد ندارد.
به هر حال بايد منتظر ماند و ديد ظرف روزهاي آينده چه بازيكني سهميه هفتم ليگ برتري پرسپوليس خواهد بود. آيا پست هافبك دفاعي پر ميشود يا دوباره سراغ بازيكنان فصل گذشته ميروند.