پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
امروز دوتا بازی رو دوباره مسخره باختم
اولی رو که انلاین نبودم ومعمولا اکثر بازیایی که نیستم و خوب نتیجه نمیگیرم
دومی هم همون اول بازی زد بهترین مهاجممو مصدوم کرد جالبه مهاجمای دیگمم چهارو پنج گرفتن
اخرشم الکی الکی طرف یه شوت زد رفت تو گل!
هی میزد a great chanceبعدش میزد nothing!
بعد کاشته زنم که حداقل از سه تا کاشته تو یه بازی یکیشو گل میکنه تو این بازی پنج شیش تارو خراب کرد!باخت مسخره بی دلیل به همین میگن!انگار بعضی وقتا باید ببازی هرکاری کنی!!!
تازه مهاجمم دوازده روز مصدوم شد!!تاحالا تو تاپ الون مصدوم با انقد روز نداده بودم!!!
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
سلام کسی viza ya master card معتبر داره من اون 21 توکن رایگانو بگیرم
سلام من هر دو تا كارت رو دارم ، ولي دقيقا نفهميدم منظورتون رو چون اگر توكن رايگان هست بنابراين به كارت بانكي نيازي نيست ، ضمنا خودم هم تا حالا توكن رايگان نگرفتم ميشه يه كم توضيح بديد ؟ مرسي
ببینید تو قسمت خرید توکن گزینه اولش 21 توکن رایگان میده فقط مشخصات کارتو میخواد فقط یک بار هم به هر یوزر بیشتر نمیده اگه لطف کنید مشخصات رو واسم بفرستید ممنوم میشم
نقل قول:
سلام من هر دو تا كارت رو دارم ، ولي دقيقا نفهميدم منظورتون رو چون اگر توكن رايگان هست بنابراين به كارت بانكي نيازي نيست ، ضمنا خودم هم تا حالا توكن رايگان نگرفتم ميشه يه كم توضيح بديد ؟ مرسي
یه سری افرا هست که برای ثبت نام و تکمیل مشخصات نیاز به کارت بین المللی داره اگه کارت معتبر داری که خالیه اطلاعاتشو بده استفاده کنیم
اين افرهاک ازبرنامه فروشتگاه پلي ير قابل دانلود نيستند شماهاباچه برنامه اي افرهارودانلود ميکنيد؟؟؟؟
من بر چه اساس بازیکنا رو تمرین بدم؟
مثلا دفاع یا میانه یا حمله؟ کدون مارامترو تمرین بدم؟
نقل قول:
من بر چه اساس بازیکنا رو تمرین بدم؟
مثلا دفاع یا میانه یا حمله؟ کدون مارامترو تمرین بدم؟
خب قاعدتا دفاع باید پارامترهای دفاعیش یا مهاجم پارامترهای هجومیش باید بیشتر تقویت بشه ولی این به این معنی نیست که از بقیه غافل بشی.
سعی کن مثلا قدرت دفاعی مدافعت 4 5تا بیشتر از اون دوتای دیگه باشه.
هافبکم که باید تقریبا همه تو یه سطح باشه.
راستی بازی چمپیونز رو بردیم و رفتیم فینال!
بازی رفت تو خونه خودم دویک باخته بودم
بازی برگشت رو سه دو حریف رو تو خونه خودش شکست دادم و به خاطر گل زده بیشتر تو خونه حریف رفتم فینال
تازه حریفم تو فینال همگروهیه خودمه
روزای عجیبی شد مهاجم ذخیرم 17 روز مصدوم شد ولی با بالاترین قیمت ممکن فروختمش
بازی قبل فینال چمپیومز لیگ توی خونده خودم اول 4/2باختم اونم در حالی که 2/0جلو بودم:ruunn: ولی برگشت رو 4/1بردم رفتم فینال
توی لیگ هم یا دوم میشم یا سوم