پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
درود یه فایل لباس جدید رئال مادرید که 4 تا عکس با فرمت PNG هستش رو دانلود کردم محلی که باید فایل رو بریزم تا تو بازی لحاظ بشه کجا هست ؟؟
همچنین گزارشگر عربی رو برای [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 14 میخاستم
در ضمن جدیدترین خوشحالی رونالدو رو که به هوا میپره به همراه آموزش قرار دادن این دو فایل و لحاظ کردن دربازی میخاستم
ممنون
نقل قول:
راستی دوستان یه چیزی یادم افتاد!
فصل قبل یا 2 فصل پیش بود...منم با من یونایتد بازی داشتم.ینی منچستر تیمی بود که همیشه 4 5 تا ازم میخوردا ! تیمش ضعیف بود!بعد من کنفرانس مطبوعاتی هر وقت شرکت میکنم همیشه تعریف میکردم از بازیکن خودم یا بازیکن حریف یا مربی حریف
این سری اومدم از دیوید مویس سرمربی شون انتقاد کردم و یه جورایی کوبیدمش!
آقا بازی شروع شد و ما 2 تا گل زدیم.باورتون نمیشه دقیقه 93 گل سوم رو ازشون خوردم و 3-2 باختم!!! همون تیمی که 4 5 تا میزدمش!!!om::
واسم جالب بود!
به نظرتون اینکه از سرمربی حریف بد گفتم باعث شده که بازیکناشون به رگ غیرتشون بربخوره و اینجوری بازی کنن؟ یا فقط یه اتفاق بوده؟
think::
واسه شما این اتفاق پیش نیومده؟؟؟
قبل از بازی با منچستر ازش انتقاد کردم.مسابقه تو الدترافورد بود.هر وقت بازیکنام توپو میگرفتن انقدر تماشاچیا هو میکردن که آدم رو مجبور میکنن صدای تلویزیونشو کم کنه.هوی معمولی هم نیسته صداشون کاملا معلومه.بازی بعدی دیوید مویس از تیم من انتقاد کرد.بعد همونطور تو بازی طرفدارای لیورپول تو آنفیلد هر وقت توپو میگرفتن هو میکردن.خیلی خوب بود.یه بارم تو جام حذفی از سوارز انتقاد کرد.کلا اینجوریه.اگه انتقاد کنی سگی بازی میکنن:nishkhand:
فصل اول با لیورپول و جام جهانی با ترکیه که خیلی تیم چرتیه.ولی از اونجایی که گزینه دوم استرالیا بود که خیلی ضعیفه و گزینه سوم نیوزیلند بود که خیلی ضعیف تره بدون فکر کردن سریع ترکیه رو انتخاب کردم ولی بعد دیدم که ییلماز و آردا خوب بودن.
لیگ:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقای گل لیگ:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاس گل:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اف ای کاپ:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جام جهانی:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با چه کلاسی بازی میکنی که در یک فصل 31 گل زدی و نفر دوم تنها 15 گل!!!
easy؟؟
من خودم رو world class بازی می کنم!
بچه ها یکی میشه با تصویر دقیقا به فارسی توضیح بده موقع کنفرانس خبری چه جوری هست؟؟
آخه من هیچی نفهمیدم ازش.
مرسی
تو ارسنال شروع کردم
همسیک خریدم کازرولا رو فروختم
دیگوکاستا رو خریدم جیرود رو فروختم
تیاگو سیلوا رو هم خریدم
میخوام تابستون دنی الوز رو جای سانیا بیارم
دوستان چرا اكادمى باشگاه من فعال نيس؟ من نميفهمم ميشه راهنمايي كنيد!؟؟
چجور میشه قبل هر بازی تو کنفرانس خودت صحبت کنی ؟؟؟
مثلا انتقاد کنیم؟؟؟؟؟
نقل قول:
چجور میشه قبل هر بازی تو کنفرانس خودت صحبت کنی ؟؟؟
مثلا انتقاد کنیم؟؟؟؟؟
قبل از اینکه هر بازی شروع بشه میشه کنفرانس داد.ایمیلش میاد واستون که! فکر کنم عنوانش این باشه:press to conference Chief Executive
بعد حالا هر شخصی یا تیمی رو انتخاب کنین 2 تا گزینه داره : 1- Praise یعنی تعریف و تمجید کردن 2- Unnerve هم یعنی عصبانی کردن
که پیشنهاد میکنم هیچوقت از گزینه دوم برای حریف استفاده نکنین،چون که برای انتقام گرفتن از شما وارد بازی میشن!
البته برای بازیکنان فرق میکنه. گزینه اول که همون بالاییه و گزینه دوم Motivate هست که تهییج و تحریک کردن بازیکن برای انجام بازی های بهتره!
نقل قول:
بچه ها یکی میشه با تصویر دقیقا به فارسی توضیح بده موقع کنفرانس خبری چه جوری هست؟؟
آخه من هیچی نفهمیدم ازش.
مرسی
بفرما عزیز
این صفحه اول بازی هست... همونطور که میبینین خونه های قبل شروع بازی به رنگ قرمزه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایمیلشم که میاد :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در نهایت گزینه های مختلف که توضیح دادم در موردشون :