پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
خب دل این کوزه رو شکست ، نه من !:hekolah:
تو هم سالی یک بار میای کمپ و امضاهای من رو نقل قول میکنی :luuugh:
---
دوستان
وبلاگ من : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشحال میشم بیاین و نظر بدین و این که منتظر انتقاد و پیشنهاداتون هستمlove:: .
تقصیر من نیست
رفتم عضو گروه مافیایی دون کورلئونه شدم چند وقت دیگه هم شاید به مقام دون کورلئونه رسیدم میام اینجا واسه جاسوسی:hekolah:
نقل قول:
امتحان نكردم ولي شايد فرمت خودتم از عضو Derby به مدیر بخش هواداران تغيير داد:evaa:(قابل توجه افشين:nishkhand:)
الكي پاي منو وسط نكشchomagh10 تا مدير ديگه هم هست ...
نقل قول:
راستی رسول و اون دوست دورتمندی مون ( که اسمشو نمیدونم ) و امیر حسین خان ، ممنونم از سه تاییتون . نصب کردمش جواب داد ...:gol:
مگه افشین میزاره من مدیر شم خب ؟ki::
منم ميخواستم بگم فرمت فكتوري ديدم همه گفتنش:nishkhand:
اوكي بدي از همين الان مديري :ehe:heee::آره ...
نقل قول:
ای خاک بر سرت فقط کوزه ارزون مونده بود که زدی شکوندیش:nishkhand:
اين اصوات چيه..
كجايي!!اصلا نيستي...
هنوز زنده ايي؟lagh::
قالبشو عوض كن قشنگ بشه ،همين..
الفباي كرمانجي چيه؟انگليسي ها تلفظش بود؟نه؟...
نقل قول:
کیا هفت ترانه نگاه میکنن ؟ :nishkhand: همونی که از شبکه شما ساعت 9 شب میذاره ... ki::
من ki::چند بار ديدم
البته خودشون رو كشتن با برنامه اشون از مجري هاش هم خوشم نمياد ..
نقل قول:
اين اصوات چيه..
كجايي!!اصلا نيستي...
هنوز زنده ايي؟lagh::
اره دیگه به حرمت موی بی رنگ شما به اینجا سر خواهیم زد!
بابا اینجا خیلی ضد حال شده با این قالب باور کن اگه اون قالب برگردونن اولین نفر منم که اینجا پست میدمki::
نقل قول:
اره دیگه به حرمت موی بی رنگ شما به اینجا سر خواهیم زد!
بابا اینجا خیلی ضد حال شده با این قالب باور کن اگه اون قالب برگردونن اولین نفر منم که اینجا پست میدمki::
منم کاملا با حرفت موافقم:ghelyon:
قالب قبلی حیف نبود آخه . . .
قبلا دربی چه شور و حالی داشت خداییشcrying::-
هی.....:shame::aaaaaa:
تازه بدتر از این همه بد شانسی اقا جعفر رو من 7 ماهه انلاین نددیم تا الان + خبر مدیر شدن رسول که انقلاب بود برا خودشki::
و در نهایت جاداره از رفتن ابی هم حرف بزنیم همه اینا به خاطر این قالبه بووووووووقه:nishkhand:
نقل قول:
کیا هفت ترانه نگاه میکنن ؟ :nishkhand: همونی که از شبکه شما ساعت 9 شب میذاره ... ki::
ما که نه ماهواره داریم ( چقد بچه مثبتم ) نه دیجیتال ! نمیتونیم ببینیم .
نقل قول:
تقصیر من نیست
رفتم عضو گروه مافیایی دون کورلئونه شدم چند وقت دیگه هم شاید به مقام دون کورلئونه رسیدم میام اینجا واسه جاسوسی:hekolah:
خیلی خوبه پس ! فیلم جدید رها جاسوسی در مزرعه هم ساخته شد :evaa:
نقل قول:
منم ميخواستم بگم فرمت فكتوري ديدم همه گفتنش:nishkhand:
:nishkhand:
نقل قول:
اوكي بدي از همين الان مديري :ehe:heee::آره ...
نه رئیس ، شما تاج سری :death:heee::. ما غلط بکنیم بشیم مدیر آرسنال آونم در حضور شما :hekolah:
نقل قول:
قالبشو عوض كن قشنگ بشه ،همين..
الفباي كرمانجي چيه؟انگليسي ها تلفظش بود؟نه؟...
قالب خوب گشتم پیدا نکردم اما خب بازم میگردم . مرسی .
و اما کرمانج
حدود بیش از 70 درصد کرد های جهان با زبان کردی به لهجه ی کرمانجی صحبت میکنند و بقیه آنها به زبان کردی با لهجه های سورانی ، هورامی و ... صحبت میکنند . کردهای کرمانج در کشور های سوریه ، ترکیه (حدود 20 میلیون نفر ، شایدم بیشتر ) ، استان آذربایجان غربی ایران ، شمال خراسان و ... زندگی میکنند . و کردهای سورانی در کشور عراق ( شمال عراق ) ، کردستان ایران و ... زندگی میکنند .
این خط هم مخصوص کرد های کرمانج کل جهان میباشد .
نقل قول:
منم موافقم:hekolah:
نقل قول:
منم کاملا با حرفت موافقم:ghelyon:
قالب قبلی حیف نبود آخه . . .
قبلا دربی چه شور و حالی داشت خداییشcrying::-
هی.....:shame::aaaaaa:
:afarin::nishkhand: موافقم
نقل قول:
تازه بدتر از این همه بد شانسی اقا جعفر رو من 7 ماهه انلاین نددیم تا الان + خبر مدیر شدن رسول که انقلاب بود برا خودشki::
و در نهایت جاداره از رفتن ابی هم حرف بزنیم همه اینا به خاطر این قالبه بووووووووقه:nishkhand:
:afarin: موافقم :nishkhand:
نقل قول:
ای خاک بر سرت فقط کوزه ارزون مونده بود که زدی شکوندیش:nishkhand:
شما به بزرگواری خودت ببخشش جوونی کرد:nishkhand:
نقل قول:
خب دل این کوزه رو شکست ، نه من !:hekolah:
تو هم سالی یک بار میای کمپ و امضاهای من رو نقل قول میکنی :luuugh:
---
دوستان
وبلاگ من : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشحال میشم بیاین و نظر بدین و این که منتظر انتقاد و پیشنهاداتون هستمlove:: .
یاشاسین ترک های کرمانج ki::
نقل قول:
ما که از این چیزا نداریم شما خودت نگاه کن خانم جانki::
نقل قول:
تقصیر من نیست
در منطقه استحفاطی من جاسوسی میکنی؟:chi migi: بزنم...:morde:ki::
نقل قول:
الكي پاي منو وسط نكشchomagh10 تا مدير ديگه هم هست ...
.
منظورش مدیریت آرسناله که جنبعالی اشغال کردیki::
نقل قول:
منظور؟ یعنی مدیر شدن من از مشکلات دربیه؟:ehe: خیلی دوست داری زیر چشمت مثل :he: بشه؟:nishkhand:
نقل قول:
نه رئیس ، شما تاج سری :death:heee::. ما غلط بکنیم بشیم مدیر آرسنال آونم در حضور شما :hekolah:
دانشگاه شما رشته پاچه خواری نداره؟ به نظرم اگه رشتمه مدیریت دولتی رو ول کنی بری پاچه خواری واسه خودت یه پا جان نثار میشی:luuugh:
نقل قول:
شما به بزرگواری خودت ببخشش جوونی کرد:nishkhand:
یاشاسین ترک های کرمانج ki::
ما که از این چیزا نداریم شما خودت نگاه کن خانم جانki::
در منطقه استحفاطی من جاسوسی میکنی؟:chi migi: بزنم...:morde:ki::
منظورش مدیریت آرسناله که جنبعالی اشغال کردیki::
منظور؟ یعنی مدیر شدن من از مشکلات دربیه؟:ehe: خیلی دوست داری زیر چشمت مثل :he: بشه؟:nishkhand:
دانشگاه شما رشته پاچه خواری نداره؟ به نظرم اگه رشتمه مدیریت دولتی رو ول کنی بری پاچه خواری واسه خودت یه پا جان نثار میشی:luuugh:
حالمو داری بهم میزنی کامیسر! نذار بگم چطور مدیر شدی:nishkhand: بزار دهنم بسته باشه :nishkhand:
نقل قول:
حالمو داری بهم میزنی کامیسر! نذار بگم چطور مدیر شدی:nishkhand: بزار دهنم بسته باشه :nishkhand:
اولا کامیسر نه کمیسرmas:- بعدشم اینجا کیسه تهوع نداریم بدو برو بیرون lol:- بگو ببینم چی میخوای بگی کاری نکن کمربندم رو در بیارم واست:nishkhand: دهنت رو نبندی خودم میبندمش:nishkhand:
بگم؟ :nishkhand: نه واقعا بگم؟ میگما :nishkhand:جدی میگم :nishkhand: بگم؟ بگم؟:nishkhand: