تایپکی هم برای پج pes زده شده؟؟
اگه زده شده لطفا آدرس تایپکو بدیدlove::
نمایش نسخه قابل چاپ
تایپکی هم برای پج pes زده شده؟؟
اگه زده شده لطفا آدرس تایپکو بدیدlove::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sepehrss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
love::
سلام . من با نرم افزار Fifa13 i68Regenerator 3.2 وقتی فیس و ... رو وارد بازی میکنم فیس ها فقط برای بازیکنایی که تو بازی فیس واقعی دارن کار میکنه !! مثلا وقتی فیس الشراوی و پیرلو رو وارد میکنم فقط رو پیرلو اثر میزاره . لطفا کمکم کنید . با تشکر
اقا این برنامه FHL-BH-Editor.exeنقل قول:
نوشته اصلی توسط demohaji [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی باز میکنم stop working میده چیکار کنم؟؟؟
و همچنین موقع لودینگ و بریا go زدن برنامه ریجستری همش ارور bh. و big. میزنه
ایننو چیکار کنم ؟
من دیشب مودینگ وی رو تا آخرین نسخه یعنی 1.9.8 نصب کردم همه چی هم روبه راهه فقط تبلیغات دور زمین خراب شدن و راه راه سبز و آبی شدن کسی میدونه مشکل از کجاست؟
مشکل حل شد ./نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEED55 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط مونده مشکل پلیر که اونم وقتی پچ بنصبیم دیگه کریر مود نمیشه ازش استفاده کرد ..../
دوستان پچی واسه حل مشکل لگ در بازی نیست؟
منتظرما...نقل قول:
نوشته اصلی توسط poria77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیناکجایی؟/؟
دوستان این روش وارد کردن کیت را چندماه پیش گذاشته بودم.الان دوباره برای کسایی که علاقه دارن میگذارم:
طریقه ی وارد کردن کیت:
قبل از هرچیز باید ID تیم موردنظرتون را بدونید.برای دونستنش هم از cm13 استفاده کنید(به قسمت team برید.تیم مورد نظرتون را بیارید.توی مشخصاتش team id معلومه)
کلا برای ادیت یه پیشنهاد میدم اونم اینه که بازی را 2 بار توی 2جای مختلف نصب کنید.بعدش یکی را بعنوان بازی اصلی(مثلا توی درایو c بریزید) و اون یکی را(مثلا توی درایو E بریزید) به عنوان ابزار برای ادیت استفاده کنید.اینکارا میگم بکنید چون ممکنه تو حین ادیت به فایل های دیتا بیس بازی آسیب برسه...
برای وارد کردن کیت, اول باید عکس کیت مورد نظرت که پسوندش png هم هست را دانلود کنی(اندازه عکسش حتما باید 1024در 1024 باشه)
بعدش cm13 را بصورت زیر فعال میکنی:
وقتی اجراش میکنی از نوار بالا از قسمت file گزینه open-select allرا باز میکنی واونجا آدرس پوشه ی اصلی fifa 13 (ازهمون بازی درایو E استفاده میکنی ) را انتخاب میکنی.
بعدش به ترتیب فایل های زیر را open میکنی(خودکار خودش برات میاره)
fifa_ng_db-meta
fifa_ng_db
eng_us
حالا به قسمت ادیت کیت میری و اسم تیم مورد نظرت را انتخاب میکنی(از قسمت Filter اون بالا by team را انتخاب میکنی و از قسمت کناریش اسم تیمت را پیدا میکنی و انتخاب میکنی.مثلا Arsenal)
حالا یه قسمتی زیر اون عکس کره زمین هستش که میتونی ازش کیت های اول و دوم تیم و کیت دروازه بان را انتخاب کنی.مثلا برای آرسنال نوشته:
َArsenal Home,Arsenal away...
مثلا برای ادیت پیراهن سوم Arsenal third را انتخاب میکنی.حالا زیر همین قسمت یه گزینه به اسم Image n هستش که شامل 5تا آیتم هستش:
عدد 1 همیشه مخصوص لوگوی تیم هستش
عدد 2 پیراهن هست
عدد 4 هم شورت و جوراب هستش
حالا برای وارد کردن پیراهن,زیر عکس پیراهن اون آیتم Import image را میزنی و عکس png را open میکنی.برای شورت هم همینکارو میکنی.بعدش هم همونجا زیر عکس ,آیتم save را میزنی.
حالا آیتم Export as Rx3 را همونجا زیر عکس میزنی و مسیر زیر را بهش میدی تا برات سیو کنه:
Fifa 2013\Game\data\sceneassets\kit
(مثلا با اسم kit 1_3_0.rx3 سیو میشه)
توجه! مسیر فایل بازی درایو C!
حالا نوبت دستکاری فایل های داخل patch میرسه:
اول از همه به مسیر بازی درایو C میرید
حالا به مسیر زیر برید:
Fifa 2013\Game\data\fifarna\lua\assets\moddingway
فایل kits را با node pad باز کنید.حالا یه سری جمله میبینید.شما باید به این جمله ها یه خط ازخودتون اضافه کنید.مثلا جمله ی زیر را من اضافه کردم:
assignKitDetails(1,3,18,-1,-1,1,-1,-1,-1,-1
حالا معنی این اعداد اینه:
1 از سمت چپ همون id تیمتون هست(الان id آرسنال 1 هست)
عدد 3 شماره ی پیراهن سوم تیم هست(عدد 0 شماره پیراهن اول,عدد 1 شماره پیراهن دوم,عدد 2 شماره پیراهن دروازه بان و عدد 3 شماره پیراهن سوم هستش)
عدد 18 فونت اسم های پشت پیراهن هستش(همونجا که پیراهن را ادیت میکردی توی cm13 سمت راست صفحه font type مشخصه)
عدد 1 اون وسط هم مربوط به شماره ی بازیکن ها میشه
بقیه اعداد را هم همیشه به فرم -1 بذارید بمونه
توجه! اینها اعداد مربوط به تیم آرسنال بود.یوقت همین ها را عینا وارد نکنید,اشتباه میشه!!!
بعد از اینکه این جمله را اضافه کردید save کنید.
حالا دوباره باید پچ بازی را نصب کنید.برای اینکه فایل ModdingWayInstaller اجرا بشه نیاز به یه فایل list.txt دارید.پس یه فایل با همین اسم و پسوند بسازید و داخلش این خط را بنویسد و سیو کنید:
data/sceneassets/kit/kit_1_3_0.rx3
حالا ModdingWayInstaller را اجرا میکنید و inestall را میزنید.
وارد بازی بشید و تغییرات را ببینید.
توجه مهم! هیچوقت cm 13 را save نکنید
:daghon:یعنی کسی نداره تورو خدا اگه دارین بزارین .هر کی بزاره خیلی گلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sepehr1380 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::d aghon::daghon: