واقعا مستند قشنگی به نظر میاد
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا مستند قشنگی به نظر میاد
مگه ندیدیش اینو که میگی به نظر قشنگ میاد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نصف عمرت بر فناست که اگه ندیدی
هم اكنون به ياري سبزتان نيازمنديمدوستان با توجه به اين كه ميخوام انتخاب رشته كنم و اطلاع چنداني در مورد رشته ها و نوع دانشگاها ندرم ميخواستم با اجازتون،از تجربيات و اطلاعات شما استفاده كنم.:khahesh::khahesh:....پس خواهشا اگه نظر،پيشنهاد يا هر نوع اطلاعاتي(مثلا بازار كار،آينده تحصيلي در ايران،سختي و اسوني،اعتبار مدرك....)در اين مورد دارين بهم بگين.با تشكر قبلي!:ohum::chakerim:
چند تا سوالم هستن كه خيلي در موردشون سوال دارم:
1-رشته مهندسي معماري؟love::
2-رشته فيزيك؟love::
3-شبانه؟:soal:
4-پيام نور؟:hehee:
5-غيرانتفاعي؟:soal:
6-كارداني؟dallliii
7-امتحان كارداني به كارشناسي؟entezar::
8-رشته مهندسي عمران؟:fek konam:
9-رشته مكاترونيك؟:soal::fek konam:
10-رشته مكانيك؟:soal:
:chakerim::chakerim:
رتبه ، منطقه ، و محل سکونت ! اینا رو بگو .... :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم دیدم تو مصاحبش گفته که شاه هنگام خروج از ایران 69 میلیارد دارائی داشته که با خودش برده ولی بعد از مرگش یه وکیل سرشون رو کلاه میزاره همه رو بالا میکشه om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
69 ملیارد اون زمان یعنی چیزی حدود ..... om::
اول بگو رشتت تو دبیرستان چی بوده_رتبت چند شده_منطقه چندی_سهمیه داری یانه؟_به چه رشته ای علاقه دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چقدر زیاد شد!!!!!!!!:mage mishe:
نه این قدرا هم نبوده این جور که فره میگفت بعد از مرگ شاه که داراییش بین همشون تقسیم شده نفری 50000دلار رسیده که به قول شما یه وکیلم داشتن که از هر نفر بیشترشو بالا کشیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط the miz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1-رشته مهندسي معماري؟love::بازده خوب تو ایراننقل قول:
2-رشته فيزيك؟love::
3-شبانه؟:soal:فقط هزینه داره وگرنه کلاساش با دانشجویای روزانس و مدرکم عینا مشابه دانشجوهای روزانه میخوره
4-پيام نور؟:hehee:فقط حاوی مدرکه و فک نکنم هیچ علمی اضافه کنه
5-غيرانتفاعي؟:soal:فقط حاوی هزینس و.....اما بهتر از پیام نور اما با هزینه ای بالاتر
6-كارداني؟dallliiientezar::entezar::entezar: :entezar::
7-امتحان كارداني به كارشناسي؟entezar::قبولی توش تسبتا راحته
8-رشته مهندسي عمران؟:fek konam:الان بازار کارش یکم خراب شده اما هنوزم بدک نیس
9-رشته مكاترونيك؟:soal::fek konam:والا نمیدونم
10-رشته مكانيك؟:soal:اینم رشته خوبیه
در پایان خدمتت عرض کنم انگیزه و علاقه خیلی مهمه و اگه قصدت ادامه تحصیل و یا کار داشتن مربوط به رشتس
حتما حتما با علاقه انتخاب کن
در ضمن اطلاعات کاملتر بده :nishkhand:
ایول
دم سوریان گرم
فک کنم از خوشجالی 3 متر پریدم:hehee:
امروز رفتم گیم سنتر میگم سیمز 3 دارین؟
میگه نه فروش بازیش ممنوعه
من :mage mishe: مغازه داره به حرفی که زده :fek konam: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (دیجیتال چند بار با صدای آروم گفته میشه) mas:-
کمپانی بزرگ EA games think:: راستی این بازی تو شهر های شما هم همینجوری ممنوعه یا نه فقط گنبد ممنوعه؟