پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
نقل قول:
چی چی سخته 6 تا میزنیم 4تا رونالدو 2تا اوزیل ایشلا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش من با بارسا بازی داریم با پشمک سازی که بازی نداریم :nishkhand:
بازی سختی هست چند تا از بازیکنان کیلیدیمون نیستن !!!
ولی ما رئال مادرید هستیم هیچ چیز غیر ممکن نیست !!!
انشالله میبریم و با راهیابی به فینال فاتح کوپا دل ری میشیم
زنده باد رئال
نقل قول:
داداش من با بارسا بازی داریم با پشمک سازی که بازی نداریم :nishkhand:
بازی سختی هست چند تا از بازیکنان کیلیدیمون نیستن !!!
ولی ما رئال مادرید هستیم هیچ چیز غیر ممکن نیست !!!
انشالله میبریم و با راهیابی به فینال فاتح کوپا دل ری میشیم
زنده باد رئال
چرا تو ذوق بچه میزنی؟ حالا 6 تام خیلی زیاده ولی مگه بارسا کیه الان دیگه مسئله حفظ آبروئه فرقی نداره چندتا بزنیم مهم اینه ببریم منم میگم خداکنه 6 تایی بشن
خوب مساوی شد و من ناراضی نیستم چون با نبودن 6 بازیکن اصلیمون ما خیلی خوب بودیم.انصافا دو تیم یک اندازه بودند و هردوتیم موقیعت های خوبی داشتند که گل نکردند مخصوصا موقیعت ژاوی که گل خالی بود و پدرو رئالم که جای خودش...
نمی دونم وارانو چطور توصیف کنم:fek konam: این نوجوان 19 ساله یک تنه برای بارسا یه دیوار بود.جای تحسین داره عملکردش از نظر من بهترین بازیکن زمین بود.خیلی می خواد با آرامش تو دفاع مقابل بارسا خونسرد و با دقت باشی بااین سنه کم... دمت گرم په په 19 ساله (په په جوان می شود)
رونالدو و مسی امشب هردو تو سطح خودشون نبودند. انگار که خسته بودند...
اوزیل طبق معمول بازیکنان بارسا رو دوره سر خودش می چرخونه. چشم وزقی ممنون
دیگو لوپز هم قابل اطمینانه و خوب کار کرد اگه دقت کنین نزدیک بود گل اولو هم بگیره.دمش گرم. اما ایکر نمیشه تنها مشکلی که ایکر داره قد کوتاهشه اگه قد لوپزو داشت کامل ترین بود
بازی برگشت شب بد بارسا خواهد بود چون دیماریا راموس و کوئنترائو رو داریم. واقعا جای هر 3 احساس میشد.
Hala Madrid
بازیش خیلی خوب بود کریس و بنزما که گل کاشتن حیف اون همه موقعیت که از دست رفت واران هم خیلی خوب بود ولی کاروالیو بوق بود کلی اشتباه کرد مورینیو می تونست ناچو رو بازی بده هرچی بود از ان کاروالی بهتر بود
:luuugh:واران بارسا رو ترکوند...........با تکلای دیشب منو یاد نستا انداخت...........:aaaaaa:
وارانو دشیلیو ستاره های آینده دفاع دنیا خواهند بود:danc:
اسین......واقعا نشون داد خیلی بدرد بخورو عالیهchomaghهیکلش فقط برا مبارزه با مسی ساخته شده.........امیدوارم پویول مصدوم شه که راحته راحت گل بزنیم بازیه بعدی:haaa:
وای خدا واران عالی بازی کرد خوب خودشو نشون داد
ولی عوضش اون کایاخون گند زد به بازی گلم رو اشتباه اون خوردن
ایشالا بازی برگشت مال خودمونه:ohum:
خب الکلاسیکو هم که مساوی شد با توجه به نبودن 6 بازیکن اصلی نتیجه ی بدی نبود.
واران دیشب ستاره ی بی چون و چرا بود سه موقیت گل رو با زیرکی از بارسا گرفت یه گل زد کاملا مستحکم تو دفاع خودشو ثابت کرد من مطمئنم واسه فصل بعد واران فیکس قلب دفاع میشه همراه په په راموس هم میره راست.
ما نشون دادیم که توان شکست دادن بارسا رو تو خونش داریم پس به امید شکست دادن بارسا و رفتن به فینال .
كايخون و كارواليو فوق افتضاح بودن از آربلوا هم خوشم نمياد ولي هميشه تو الكلاسيكوها خوب ظاهر ميشد كه اونم ديگه نداره پس وقتشه خوزه دس به كار شه و خونه تكوني كنه تركيب ايده آل مادريد واسه فصل بعد نظر شما چيه بچه ها:
ايكر كبير
مارسلو____په په____واران____راموس
ژابي____خديرا
كريس____اوزيل____دي ماريا(نيمار)
كريم(فالكائو)
اگه رئال بتونه واسه فصل بعد نيمار و فالكائو رو بخره تمامه اگه نشد نيمار بياد گرت بيل گزينه بسيار مناسبيه فالكائو هم نيامد كريم و هيگي هستن
نقل قول:
كايخون و كارواليو فوق افتضاح بودن از آربلوا هم خوشم نمياد ولي هميشه تو الكلاسيكوها خوب ظاهر ميشد كه اونم ديگه نداره پس وقتشه خوزه دس به كار شه و خونه تكوني كنه تركيب ايده آل مادريد واسه فصل بعد نظر شما چيه بچه ها: ايكر كبيرمارسلو____په په____واران____راموسژابي____خدي راكريس____اوزيل____دي ماريا(نيمار)كريم(فالكائو)
اگه رئال بتونه واسه فصل بعد نيمار و فالكائو رو بخره تمامه اگه نشد نيمار بياد گرت بيل گزينه بسيار مناسبيه فالكائو هم نيامد كريم و هيگي هستن
نیمار خیلی خوبه هم تکنیک داره هم جوونه بتونیم بگیریمش خوبه ولی فالکائو نیازی نیس ما تو اون پست کریم و هیگی رو داریم که کریم و فالکائو در یه سطحن
دوستان این همه درباره مسائل فنی حرف زدید
یه کم هم درباره داوری ها که بدجور به ضرر رئاله صحبت کنیم
دیشب که بازیکنای بارسا فوتشون میکردی داور خطا میگرفت