این داداش ما بیشتر حالیشه ... منتها من اینا رو معرفی می کنم :نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هوگو M - کلوهه - cool water - ورسوس - دانهیل بلک !
نمایش نسخه قابل چاپ
این داداش ما بیشتر حالیشه ... منتها من اینا رو معرفی می کنم :نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هوگو M - کلوهه - cool water - ورسوس - دانهیل بلک !
این فیلم تخیلی بود؟ مخصوصا قسمت اخرش.چه قدر سریع علم داره به سمت تخیل پیش میره.فکر کنم اگه 3 سال ادم بره زندان دیگه نمیتونه تو جامعه زندگی کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی داشمهدی برد دیروز رو هم تبریک میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا زندان ... به عرضت برسونم که تا روزهای آینده اینترنت ملی میشه ... اون موقع باید بگی بگه 3 روز تو ایران زندگی کنی .... om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی مهدی جان ! roz::نقل قول:
ملی نمیشه
قرار بود 15فروردین ملی بشه که خبری نشد
از این حرفها زیاد میزنن
همین الانم ملیه دیگه
از این بدتر فقط 3% مونده.................................
نه عزیز من ... ملی میشه ! خبر رسمیش اومده واسه شهریور ماه ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه تو الان با س*ا*ک*س و وی*پی*ان و فیل*تر شکن و هزارتا کوفت و زهر ماردیگه میتونی از همه جا (!) :nishkhand: بازدید به عمل بیاری چون اینترنت به اینترنت جهانی وصله ولی اون موقع عملا دیگه هیچ کاری نیم تونی بکنی ! چون ارتباط با دنیای بیرون به طور کامل قطع میشه ! دیگه باید س*ا*ک*س رو و خانوادشو بیخیال بشی چون دیگه بدردت نمیخوره عزیز من ! مگر اینکه بخوای از اینترنت ماهواره ای استافده کنی که خودت تبعاتشو می دونی !
توان همچین کاری رو ندارن - بوق بوق اگه ملی بشه مگه ما...................بعدشم بوق............چه بدبختی داریم .....ki::
اگه داشتند چي حتما دوبارهki::نقل قول:
توان همچین کاری رو ندارن - بوق بوق اگه ملی بشه مگه ما...................بعدشم بوق............چه بدبختی داریم .....ki::
مثلا فكر كنيد هر كسي فقط يه ايميل ايراني داره و طبيعتا وقتي تو اينترنت يه پستي بزاري آدرس خونه ي طرفو دارند ، اينجوري همه فوروم ها ميخوابند!
تو سايت هاي خبري هم (سياسي اجتماعي) نظر محترمتو اگه جرات داشتي نوشتي ، ميان در خونتونتون پ... بوق بوق
آقایون خواهشا تو انمجن دربی بحث سیاسی نیارین وسط ... وگر نه شبونه میریزن تو خونه میبرنمون ... بعدشم بوق بوق ... ki::
قعلا نگران نباشین :nishkhand: اگه بخوان اینترانت راه اندازی کنن باید کل کشور فیبر نوری کار بزارن تا بتونن سرعت 8 مگ بدن با سیم تلفن که نمیشه این کارو کرد پس نگران نباشین:nishkhand: