سلام به همه ی فوتبالدوستان
من صادق هستم از برازجان استان بوشهر
براتون لحظه های خوشی رو آرزو میکنم:-shad
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه ی فوتبالدوستان
من صادق هستم از برازجان استان بوشهر
براتون لحظه های خوشی رو آرزو میکنم:-shad
به به بعد مدت ها بلاخره یه هم استانی اینجا اومد ki::خوش اومدی صادق جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه ی دوستای خوبم. من سجاد هستم 21 از کاشمر خراسان ر دانشجوی رشته ی مترجمی زبان هستم و خییییییلی خوشحالم که با اینهمه بروبx فوتبالی آشنا میشم!!!!:shogh::eyvalla::/danc:barcelona:
خوش اومدی سجاد امیدوارم اینجا بهت خوش بگزره :hooora:نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام.اسمم فاضل سنم 16 و از کودکی طرفدار رئال هستم نه مثل بعضی ها که رئالی بودن ودر این روزهایی که بارسا نتایج خوبتری نسبت به رئال میگیره رفتن بارسایی شدن.تا دنیا دنیاست من رئالی بودم وخواهم بود:love:
داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط فاضل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی
امیدوارم که زیاد ببینمت تو دربی roz::roz::roz::roz::roz::roz::roz::
سلام دوستای عزیز
شهاب هستم 24 ساله از کرج
عاشق فوتبال تا حدودی اما دیوونه ی بازی فیفا 12
واسه ادیت هم من میتونم کمک کنم و هم ممنون میشم اگه به من کمک کنین واسه ادیت این بازی
سلام شهاب جون love::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sh_Karaj [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی
امیدوارم که فعال باشی
دمت گرم منم عاشق فیفا امheey::
سلام
من رضا - 21 ساله از تبریز
عاشق تراختور و هوادار دو آتیشه ی آن
مدیر یکی از سایت های هواداری تراختور هستم که خوشحال میشم اگه توش عضو بشین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داداش خوش امدی اینجا بروبچ فیفایی زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sh_Karaj [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rjk [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داداش خوش امدی به سایت
بخش تراکتور رو راه بنداز ki::