-
نرلینگر: مطمئنم بایرن نیم فصل دوم هم موفق خواهد بود
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مدیر ورزشی بایرن از اطمینان خود برای موفقیت بایرن در نیم فصل دوم بوندسلیگا سخن میگوید.
کریستین نرلینگر در گفتگویی با وبسایت رسمی بایرن گفت: من کاملا مطمئنم که بایرن در نیم فصل دوم بوندسلیگا موفق خواهد بود. ما باید با قهرمانی بوندسلیگا فصل را به پایان ببریم. بایرن ممکن است یکبار جام را از دست بدهد اما برای بار دوم چنین اتفاقی رخ نمی دهد.
مدیر ورزشی بایرن مونیخ از اینکه تیمش یکبار دیگر بر سر قهرمانی بوندسلیگا با تیم قدرتمند بروسیا دورتموند در رقابت است ابراز خورسندی میکند.
پیوستن مارکو رئوس به دورتموند به این معناست که زمان اینکه دورتموند به آسانی کنار رود به سر رسیده است. رقابت نزدیک٬ جذاب و دیدنی ای برای قهرمانی بوندسلیگا وجود دارد و من از این بابت شگفت زده ام.
تیم دورتموند هم اکنون با ۳ امتیاز اختلاف نسبت به بایرن در رده دوم جدول بوندسلیگا قرار دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نوير:بايرن مي تواند با بارسا و رئال برابري کند
مانوئل نوير، دروازه بان بايرن مونيخ، اعلام کرد بزرگترين هدفش در اين فصل قهرماني در رقابتهاي بوندس ليگاست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دروازه بان 25 ساله تاکنون قهرمانی در بوندس لیگا را تجربه نکرده و اکنون قصد دارد در اولین فصل حضورش در بایرن، این جام را به دست بیاورد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" می خواهم سرانجام قهرمان لیگ شوم. این بزرگترین هدف من است هرچند بعضی از بازیکنان قدیمی تر بایرن که بارها قهرمانی در این رقابت ها را تجربه کرده اند، چنین نظری نداشته باشند."
این ملی پوش آلمانی سپس در مورد شانس بایرن در رقابت های لیگ قهرمانان صحبت کرد و اعلام کرد تیمش از کیفیت لازم برای رقابت با تیم هایی مانند بارسا و رئال مادرید برخوردار است.
" شانس در رقابت های اروپایی به فرم ما در دیدارهای مان بستگی دارد. ما بازی های خوبی در لیگ قهرمانان داشته ایم. اگر بتوانیم این نمایش ها را تکرار کنیم یا حتی نمایش بهتری داشته باشیم، می توانیم با بارسا و رئال برابری کنیم."
بایرن در حال حاضر با 37 امتیاز از 17 دیدار، در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد. آنها در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ با باسل سوئیس روبرو خواهند شد.
-
پیشنهاد بایرن برای جذب بندیکت هودس
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: تیم بایرن طی ارائه پیشنهادی خواهان جذب بندیکت هودس کاپیتان جوان تیم شالکه شد.
بندیکت هودس ستاره ۲۳ تیم شالکه تابستان گذشته مورد توجه باواریاییها قرار گرفته بود. اما بنا به دلایلی این انتقال صورت نگرفت. اما اکنون سران بایرن قصد دارند او رو بعد از رقابت های یورو ۲۰۱۲ به خدمت بگیرند.
اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن اخیرا اظهار داشته است که بایرن قصد خرید یک مدافع دارد. هوینس همچنین گفته است با توجه به سن بالا و ناراحتی زانو فان بویتن مدافع تنومند تیم بایرن٬ تیمش به گزینه جدیدی برای دفاع نیازمند است . او بندیکت هودس ستاره تیم شالکه ۰۴ را بهترین کاندید در این پست برای انتقال در ماه جولای سال جاری معرفی کرده است.
تیم بایرن در تابستان سال ۲۰۱۱ مذاکرات پنهانی ای با هودس داشت٬ اما بندیکت هودس اظهار دارد که کلمنت تونیس رئیس باشگاه شالکه پس از پیوستن مانوئل نویر اعجوبه دروازه بانی تیمش به بایرن مونیخ مانع از فروش او به این باشگاه مونیخی شد.
با این حال با توجه به خبرهای قبلی: تیم شالکه در تابستان سال ۲۰۱۱ تایید کرد بود که امکان فروش بندیکت هودس کاپیتان فعلی تیم شالکه در سال ۲۰۱۲ وجود دارد.
هودس تا سال ۲۰۱۴ با شالکه قرارداد دارد٬ و باشگاه شالکه تنها در صورت دریافت پیشنهادی بالغ بر ۱۵ میلیون یورو حاضر به برسی آن خواهد بود . او معتقد است که بعد از حضور و درخشش در رقابتهای یورو ۲۰۱۲ ٬ مایل خواهد بود که به مونیخ منتقل شود.
-
هاینکس : اردوی قطر در 30 سال مربیگری من بهترین بود
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،یوپ هاینکس سرمربی 66 ساله تیم فوتبال بایرن مونیخ معتقد است که اردوی این تیم در کمپ تمرینی قطر،بهترین اردویی بوده است که وی در کل دوران مربیگری اش تجربه کرده است.
هاینکس که مربیگری خود را از سال 1979 در تیم زادگاهش یعنی مونشن گلادباخ شروع کرده است، حدود 32 سال بعد، اردوی آماده سازی قطر را بهترین تمرینات دوران مربیگری خود می داند. هاینکس در این زمینه گفت: "در کل دوران مربیگریم ،اینچنین کمپ تمرینی را تجربه نکرده بودم. همه چیز اینجا عالی بود و ما از این فرصت به خوبی استفاده کردیم. دراینجا همه چیز سرجایش بود و تیم بایرن بهترین تمرینات را در بالاترین سطح پشت سر گذاشت." هاینکس به جز بایرن و گلادباخ، سابقه مربیگری در تیمهای رئال مادرید، لورکوزن و بنفیکا را نیز در کارنامه دارد.
کریستین نرلینگر نیز در این باره می گوید:"هرگز ممکن نیست که شرایطی بهتر از این برای تمرینات زمستانی میسر شود.تمامی بازیکنان ما به اوج آمادگی خود رسیدند."در اردوی قطر شواین اشتایگر و روبن که مدت زیادی از نیم فصل اول را از دست داده بودند،به آمادگی نسبتا کامل خود رسیدند.دستاورد دیگر این اردو هم حضور امره جان هافبکی از جوانان بایرن در میان بازیکنان اصلی تیم بود که تجربه حضور در تمرینات تیم اصلی بایرن را برای وی به همراه داشت.این بازیکن در جام جهانی نوجوانان نیز نمایش مناسبی از خود نشان داده بود.بایرن روز دوشنبه در یک پرواز سه ساعته به دهلی خواهد رفت و روز سه شنبه دیدار دوستانه خود را در برابر تیم ملی هند به انجام خواهد رساند.
-
بایرنمونیخ از دوحه وارد هندوستان شد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ قهرمان دور رفت رقابتهای بوندسلیگای آلمان به منظور انجام دیداری دوستانه از قطر راهی هندوستان شد.
اعضای تیم بایرنمونیخ که یک هفته قبل به منظور برپایی اردوی آمادهسازی یک هفتهای راهی شهر قطر شدند، روز گذشته با خاتمه این دوره آمادهسازی از دوحه به دهلینو سفر کردند. اعضای این تیم بعداز ظهر روز دوشنبه پس از پروازی ۳ ساعته وارد مرکز هندوستان شدند.
قرار است امروز عصر در این کشور دیداری دوستانه مقابل تیمملی هندوستان و بایرن مونیخ انجام شود.
باواراییها پس از این بازی به شهر مونیخ باز میگردند تا به ادامه مراحل آمادهسازی خود قبل از شروع دور برگشت پیکارهای بوندسلیگا بپردازند.
-
چراغ سبز اولیچ به بایرن
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران:ایویکا اولیچ مهاجم ناراضی این هفته های بایرن اظهار دارد که ممکن است قراردادش را با بایرن تمدید کند.
ایویکا اولیچ مهاجم کروات و ۳۲ ساله تیم بایرن اخیرا اظهار داشته است که به دلیل نیمکت نشینی های پیاپی در پایان فصل بایرن را ترک می کند ٬ اما او اکنون بعد از حمایت ها و اعتماد یوپ هاینکس به وی نظرش را تغییر داده است و ممکن است با تیم بایرن قرارداد جدیدی را به ثبت برساند.
اولیچ در گفتگویی با بیلد گفت: "هرگاه که آنها به من نیاز داشته باشند من اینجا هستم."
هنگامی که از اولیچ سوال شد که آیا متصور هستی که یک سال دیگر هم در بایرن بمانی ٬ اولیچ در پاسخ گفت: "چرا فقط یک سال؟"
اولیچ این صحبت ها را پس از حمایت های هاینکس از این مهاجم ملی پوش کروات به زبان آورد.
هاینکس میگوید: "به نظر من تمدید قراداد او مدت زیادی به طول نخواهد انجامید چون او چیزی دارد که کمتر کسی دارد."
"تفاوتی ندارد که او ۹۰ دقیقه بازی کند یا نه . او به سختی تلاش می کند و بسیار بلند پرواز است. من بسیار خوشحالم که او پس از مصدومیتی طولانی با شرایط خوبی بازگشته است."
هاینکس همچنین معتقد است که اولیچ می تواند در زمان هایی که ماریو گومز مهاجم اول باواریاییها مصدوم است یا قادر به بازی نیست به خوبی جا وی را پر کند.
"من به اولیچ اعتقاد زیادی دارم و هیچ شکی ندارم که زمانی که گومز نتواند بازی کند او به خوبی می تواند جای او را پر کند."
در هفته های اخیر ٬ اولیچ به شدت خواهان ترک باواریاییها بود. باشگاه لاتزیو گزارش داده است که مایل است اولیچ را با قراردادی به ارزش سالانه ۲ میلیون یورو به خدمت بگیرد. در حالی که باشگاه وولفسبورگ هم پیشنهادی ۵ میلیون یورویی را بر روی میز مذاکره قرارداده است.
تمام اینها در حالی است که اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ ٬ شنبه این هفته اظهار داشت که تیمش به دنبال جذب یک مهاجم معروف است.
-
هاینکس: بایرن از بارسلونا هیچ هراسی ندارد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: یوپ هاینکس سرمربی تیم بایرن مونیخ سال ها تجربه مربی گری خود در تیم های اسپانیایی را ملاکی برای غلبه بر بارسلونا می داند.بعد از پرسش خبرنگاران از یوپ هاینکس مبنی بر اینکه در سه دوره مربی گری خود در تیم بایرن کدام تیم بایرن را بهترین تیم میدانید؟ او چنین پاسخ میگوید:"امیدوارم که در پایان فصل قادر باشم بگویم که این تیم بایرن بهترین تیمی است که تا به حال مربی آن بوده ام ."هاینکس که در گذشته سکان دار تیمهایی همچون رئال مادرید ، اتلتیکو بیلبائو و تنریف در اسپانیا بوده است معتقد است تیمش از رویارویی با تیم پرقدرت بارسلونا مدافع عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان هیچ هراسی ندارد."ما در حال حاضر استاندارد بالایی از یک فوتبال اروپایی را به نمایش می گذاریم. من هشت سال تجربه حضور در اسپانیا را داشته ام. من دو مرتبه بارسلونا را در خانه و خارج از خانه شکست داده ام. ما می خواهیم تا جای ممکن، به جلو برویم."تیم ملی هند امروز عصر در یک بازی خوداحافظی برای بیچونگ بوتیا میزبان تیم بایرن است. این مهاجم افسانه ای تیم ملی هند از سال 1995 در تیم ملی است و در زمان حضور خود در تیم ملی 107 بازی ملی و 47 گل به ثبت رسانده است.
-
نویر:بایرن می تواند با بارسا و رئال برابری کند
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران:این دروازه بان 25 ساله تاکنون قهرمانی در بوندس لیگا را تجربه نکرده و اکنون قصد دارد در اولین فصل حضورش در بایرن، این جام را به دست بیاورد.
مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ، اعلام کرد بزرگترین هدفش در رقابت های این فصل قهرمانی در رقاب های بوندس لیگاست.
این دروازه بان 25 ساله تاکنون قهرمانی در بوندس لیگا را تجربه نکرده و اکنون قصد دارد در اولین فصل حضورش در بایرن، این جام را به دست بیاورد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" می خواهم سرانجام قهرمان لیگ شوم. این بزرگترین هدف من است هرچند بعضی از بازیکنان قدیمی تر بایرن که بارها قهرمانی در این رقابت ها را تجربه کرده اند، چنین نظری نداشته باشند."
این ملی پوش آلمانی سپس در مورد شانس بایرن در رقابت های لیگ قهرمانان صحبت کرد و اعلام کرد تیمش از کیفیت لازم برای رقابت با تیم هایی مانند بارسا و رئال مادرید برخوردار است.
" شانس در رقابت های اروپایی به فرم ما در دیدارهای مان بستگی دارد. ما بازی های خوبی در لیگ قهرمانان داشته ایم. اگر بتوانیم این نمایش ها را تکرار کنیم یا حتی نمایش بهتری داشته باشیم، می توانیم با بارسا و رئال برابری کنیم."
بایرن در حال حاضر با 37 امتیاز از 17 دیدار، در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد. آنها در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ با باسل سوئیس روبرو خواهند شد.
-
تیم ملی هند ۰-۴ بایرن مونیخ٬ گلزنی مجدد شواین اشتایگر
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: تیم بایرن امشب در دهلی نو مرکز کشور هندوستان میهمان تیم ملی هلند بود که در پایان با یک پیروزی پر گل زمین بازی را ترک کرد.
ترکیب بایرن مونیخ:
نویر ٬ بواتنگ (برنو ۴۶) ٬ بادشتوبر (گوستاوو ۶۱) ٬ لام (کنتنتو ۶۱) ٬ رافینیا ٬ تیموشچوک (آلابا ۶۱) ٬ شواین اشتایگر ٬ روبن (یوسامی ۶۱) ٬ کروس (ریبری ۴۶) ٬ مولر (اولیچ ۶۱) ٬ گومز (پترسن ۶۱)
ترکیب تیم ملی هند:
کرانجیت سینک (روچووری ۴۶) ٬ سید نبی ٬ گووین سینک ٬ مویرانتم ٬ چتری (نایک ۸۵) ٬ میراندا ٬ مسیح ٬ لامره ٬ واشوم (راجا ۶۸) ٬ بایچونگ بوتیا (ثابت ۸۵) ٬ سوشی کومار سینک.
گل:
ماریو گومز (۱۴ مولر) ٬ توماس مولر (۲۹ روبن ٬ ۳۸ کروس) ٬ باستین شواین اشتایگر (۴۳ گومز)
داور :
سانتوش کومار (هند)
استادیوم محل برگزاری مسابقه:
جواهر لعل نهرو (دهلی نو)گنجایش ۳۵۰۰۰ نفر
-
لو: هرگز در نظر نداشتم سرمربی تیم ملی شوم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان در اظهار نظری جالب اعلام کرده که هیچگاه برنامه ای برای هدایت یک تیم ملی نداشته است.
به نقل از خبرگزاری آلمان، یواخیم لو سرمربی موفق تیم ملی آلمان که از اوخر سال 2006 هدایت این تیم را عهده شده و عملکرد درخشانی داشته است اعلام کرده که در گذشته هیچگاه قصد نداشته تیم ملی را مربیگری کند.
وی گفت: هرگز فکر نمی کردم که روزی برای تیم ملی آلمان مربیگری کنم. حقیقیتا این آرزوی من نبود که با فدراسیون فوتبال یک کشور همکاری نمایم. می خواستم به عنوان یک مربی جوان هر روز با تیم باشگاهی تمرین داشته باشم. اما در نهایت سرنوشت مرا به سوی فوتبال ملی سوق داد و وارد این مقوله شدم. از آن لحظه به دنبال یادگیری بیشتر و ارتباط با مربیان سرشناس هستم. معتقدم که در کسب هدایت تیم ملی و موفقیت با آن، تا حدود بسیاری شانس دخیل بوده است.