پاسخ : @@هواداران دو آتیشه علی کریمی (جادوگر) در پرسپوليس
دوستان چرا اینجا غیرفعاله؟؟؟؟
من میخوام یه طومار بصورت آنلاین از طرفدارای علی کریمی جمع کنم تا برگرده
اگه پایه اید، بگم چطوری
نقل قول:
دوستان چرا اینجا غیرفعاله؟؟؟؟
من میخوام یه طومار بصورت آنلاین از طرفدارای علی کریمی جمع کنم تا برگرده
اگه پایه اید، بگم چطوری
من پایه ام دادا
فقط چجوری هست این؟؟:fek konam:
نقل قول:
حیف از بازیکنی مثل علی کریمی که تو ایران فوتبالیست شد. هر جای دنیا بود الان یکی از بزرگان فوتبال دنیا بود و باشگاههای بزرگ دنیا براش سر و دست می شکوندن . اینهمه بی عدالتی و نامردی رو دید ولی باز بخاطر غیرت و تعصبش یه پرسپولیسی موند و بارها برای باشگاه محبوبش از خودش گذشت
بزرگترین اشتباههای یحیی گل محمدی تو پرسپولیس همین نحوه بازی گرفتن از علی کریمی و مهدوی کیا بود .در حالی که مرده ی مهدوی کیا هم از دفاع گوشهای پرسپولیس بهتر بازی می کرد ، باز تو لیگ و فینال جام حذفی ازش استفاده نکرد . همینطور علی کریمی که می تونست فینال تا آخر بازی تو زمین باشه و با مدیریت خودش مخصوصا تو وقت اضافه که یه گل جلو افتادیم جلوی تساوی رو بگیره
و باز هم حیف که علی دایی به پرسپولیس برگشت . کسی که کریم باقری رو از ما گرفت ...و حالا مطمئن باشید واس حذف علی کریمی هم برنامه داره
حیف از علی کریمی که تو ایران ....
اگر كريمي يه بازيكن برزيلي بود الان كجا بود؟
يا خيلي ها ميگن اروپايي!!!
جذابيت و محبوبيت فوتبال براي منه 68ايي و هم سن و سالهاي خودم شايد به خاطر بازيهاي مهدوي كيا و علي كريمي باشه، چيكار كردن!
بچه هاي الان هنوز مثله دوران ما فوتبالي نيستن....
فوتبال ما در حال نابوديه!..
درباره ي به بازي نگرفتن اين دو تا اسطوره تنها دليلش حسادته هم از طرف يحيي و هم دايي!
اين حس حسادت كه همه جا رو گرفته...
قلعه نوعي هم با مجيدي همين رفتار ها رو داره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] "فعلاً کمی صبر کنید خودتان همه چیز را میبینید، اینکه گفتم و باز هم می گویم دوست دارم فوتبالم را در پرسپولیس تمام کنم ولی همه چیز به شرایط و اتفاقات بستگی دارد که من هم خیلی دوست دارم این اتفاق بیافتد. حالا باید ببینیم خدا چه میخواهد، من همیشه برای پرسپولیس آرزوی سربلندی و موفقیت دارم."
این پاسخ علی کریمی به سؤال خبرنگار خبرگزاری فارس مهر تاییدی بر شایعه هایی است که این روزها شنیده می شود و موجی از خوشحالی را در بین طرفداران این تیم به وجود آورده است.
بر اساس این گزارش محمد رویانیان بر خلاف فصل گذشته تمایلی به هزینه های میلیاردی ندارد و ترجیحش حفظ داشته های فعلی است و بر همین اساس با بازیکنانی چون محمد نوری، کریم انصاری فرد وارد مذاکره شده و آنها را برای ماندن در پرسپولیس ترغیب کرده است.
با این حال ماموریت مهم تیم مدیریتی باشگاه فراهم کردن شرایط بازگشت علی کریمی است. آن هم در شرایطی که شماره هشت محبوب قرمزها در روزهای اخیر از خداحافظی منصرف شده است.
شنیده های خبرنگار عصر ایران حاکی از آن است که رویانیان منتظر بازگشت علی دایی از سفر است تا در نشستی سه جانبه با او و کریمی شرایط را برای ماندن شماره هشت فراهم کند.
این خبر در شرایطی است که علی دایی روز گذشته (شنبه) در گفت و گویی از لزوم حفظ شان کریمی و مهدوی کیا حرف زده بود و آنها را بازیکنانی خوانده بود که مورد توجه مردم هستند.
باید منتظر ماند و دید آیا علی کریمی در لیست بازیکنان پرسپولیس برای حضور در لیگ سیزدهم حضور خواهد داشت و دو "علی" محبوب قرمزها برای اولین بار در پرسپولیس همنشینی را تجربه خواهند کرد یا...
نقل قول:
من پایه ام دادا
فقط چجوری هست این؟؟:fek konam:
سلام به تو و همه دوستان عزیزم
اینو ببین:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همونطور که می دونید رویانیان چند بار علیه علی کریمی صحبت کرده . کلا رویانیان از وقتی با دایی رفیق شده دشمن علی کریمی هم شده . دایی هم نشسته کنار گود میگه لنگش کن
خلاصه علی کریمی هم جواب رویانیان رو تو 2خط داده که بابا همه می دونن ماجرا چیه ساکت باش
رویانیان هم پشت بندش همه چیز رو انکار و تکذیب کرده و دنبال سایتیه که مثلا خبر دروغ نوشته !!!
به همین مناسبت مهدی مهدوی کیا پیامی برای علی کریمی از آلمان فرستاده که در زیر میارم :
" برادر عزیزم علی کریمی” قلبم روز به روز می شکند از نامهربانی ها ظهر امروز خبری منتشر شد که گویای نفرت شخصی افراد از تو بود.هر روز بیشتر از پیش برای فوتبال ایران ناراحت می شوم. اسطوره ی عزیز و بزرگ کشورم همیشه و در همه حال می توانی بر دوستی من حساب باز کنی. همواره در کنارت و همسوی تو هستم.
امیدوارم تیم پرسپولیس به صاحبانش بازگردد تا هواداران بخندند زیرا هدف امثال من وتو همین بود و هست. تو سکوت کن و حرفی نزن که موج خشمت بسیار مهیب است. لبخند بزن و بدان امثال تو صاحبان پرسپولیس هستند و هواداران تورو تنها نخواهند گذاشت.”
خلاصه از یه طرف با یه مدیر عجیب غریب روبروییم که معلوم نیست یهو چطور فیلش یاد هندستون کرد و با وجود همه دعواهاش با دایی، در حالیکه اسم دایی تو 3گزینه سرمربی گری فصل بعد نبود، رفت سراغ دایی و سرمربیش کرد !! از یه طرف هم دایی رو داریم که هر کاری می کنه تا بازیکن بزرگ و محبوب هوادار تو پرسپولیس نباشه و می خواد با سکوت یه تیم درجه3 بسازه و فک و فامیلش رو تو پرسپولیس بیاره و تیم رو هم ببره اردبیل واس آماده سازی
جالب اینجاست که علی کریمی هم کلی پیشنهاد رنگ وارنگ از داخل و خارج کشور داره و یه تیم قطری هم بهش پیشنهاد میلیاردی داده ولی باز منتظره برگرده با پرسپولیس خدافظی کنه
رويانيان:کريمي ام الفساد تيم است
مديرعامل باشگاه پرسپوليس با انتقاد شديد از علي کريمي گفت که ديگر او را به پرسپوليس راه نخواهد داد.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
به نقل از ايسنا، در حاشيه افتتاح رستورانهاي زنجيرهاي باشگاه پرسپوليس وقتي يکي از هواداران اين تيم از رويانيان خواست تا بنا به خواست هواداران علي کريمي را به پرسپوليس بازگرداند مديرعامل سرخپوشان در پاسخ گفت: به هيچ عنوان اين کار را نخواهم کرد. کريمي ضربههاي زيادي به تيم زده است. شما نگاه کنيد که او با مربيان سابق پرسپوليس مثل دنيزلي و ژوزه چه کرد. او امالفساد تيم است!
مديرعامل پرسپوليس در ادامه خطاب به آن هوادار مدعي شد که علي کريمي براي هر بازي در پرسپوليس 100 ميليون تومان از اين باشگاه دريافت کرده است. |
|
به گزارش فارس، علي کريمي که به نظر مي رسد از اظهارات محمد رويانيان عليه خود ناراحت است دومين پيام خود را در کد هواداري خود صادر کرد که به شرح زير است:
« آخر چقدر دروغ، چقدر بازي کردن با افکار مردم؟ خدا ناصر حجازي را بيامرزد که خوب حرفي مي زد. بعضي از مديران فقط بلدند از روي کتاب خوب حرف بزنند و چيزي از خود براي نشان دادن ندارند. حرف هاي زيادي براي گفتن هست اما هواداران ما خسته شده اند از اين همه حرف و وعده و وعيد. قضاوت با خود شما.
اميدوارم ديگر به پر و پاي من نپيچد!»
علي کريمي |
|
|
رويانيان: من اين حرفها را درباره کريمي نزدهام
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: از سايتي که نقل قول من را درباره کريمي منتشر کرده شکايت ميکنم.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
محمد رويانيان اظهار داشت: مسئولان حقوقي باشگاه را موظف کردم که فردا صبح از سايتي که از قول من عليه علي کريمي صحبتهايي را منتشر کرده است شکايت کنند و مطمئن باشيد تا دقيقه آخر اين مسئله را پيگيري ميکنم.
به گزارش فارس، وي افزود: من اين حرفها را نزدهام و مطمئن باشيد در محکمه اين قضيه را با جديت پيگيري ميکنم.
رويانيان اظهار داشت: متاسفانه برخيها نميتوانند خبر از پرسپوليس بگيرند و دست به اين کارهاي ناشايست ميزنند. |