اسکولز:گيگز بهترين گزينه بجاي فرگوسن است.
هافبک قديمي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت: بهترين گزينه براي جانشيني فرگوسن ، رايان گيگز است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سان، پل اسکولز که ابتدای ژانویه به دوران بازنشستگی شش ماهه خود پایان داد و حاضر شد به تیم به خاطر کمبود بازیکن کمک کند، اظهار داشت: برای جانشینی مربی بزرگی همچون سرآلکس فرگوسن لازم است که یک شخصیت قوی که مرتبط با من یونایتد باشد، در آینده عهده دار مسئولیت شود. از بین نفرات کنونی، شرایط رایان گیگز را برای این منظور مناسب می بینم. از این رو فکر کنم او بتواند جانشین فرگوسن شود.
این اظهارات هافبک 37 ساله در حالی منتشر می شود که در ماه های گذشته بحث جانشینی مربی 70 ساله یونایتد در رسانه ها مطرح شده است. هر چند وی بارها بر ادامه همکاری با شیاطین سرخ تاکید کرده است.
وی افزود: گیگز تمام دوران ورزشی خود را در اوج به منچستر خدمت کرده است. او فضای کار را کاملا می شناسد و بر تمام امور مسلط است.
نمانیا ویدیچ امیدوار به بهبودی، قبل از پایان فصل جاری.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شب گذشته آشکار شد که نمانیا ویدیچ، مدافع تیم منچستر یونایتد، جلوتر از برنامه زمان بندی در بهبود از آسیب دیدگی زانوی خود است و او حتی میتواند تا قبل از پایان فصل جاری آماده بازی شود.
پس از شکست در برابر تیم بازل در اوایل ماه سپتامبر در لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا، نمانیا ویدیچ تحت عمل جراحی بر روی رباط صلیبی پا راست خود قرار گرفت و در ابتدا بیم آن میرفت که او میتواند 12 ماه به دور از میادین باشد.
با این حال، روزنامه Daily Mail، درک میکند که مدافع میانی و اسبق تیم ملی صربستان، در حال پیشرفت سریع در آمادگی جسمانی خود است و در طول جلسات توانبحشی، وزنه ای سنگین و قابل توجه در پشت زانوی خود قرار داده است. هدف آمادگی جسمانی نمانیا ویدیچ برای تور پیش فصل آسیا تیم منچستر یونایتد در ماه جولای است و این هدف توسط کادر پزشکی باشگاه باقی میماند. با این حال، در حال حاضر احتمال بازی کردن مدافع 30 ساله تا قبل از پایان فصل جاری وجود دارد.
manutd.com
پاسخ وین رونی به طرفداران
وین رونی در آخرین نقد و بررسی باشگاه منچستر یونایتد به طرفداران پاسخ داد.
1 - شما به تازگی یک اسب خریداری کردیه اید، شما آن را چه نام گذاری کرده اید و آیا رقابتی بین شما و مایکل اوون وجود دارد؟ ( سوال از LooneyRed ).
من آن را Switcharooney نام گذاری کرده ام. من آن را در اصطبل مایکل اوون و تحت نظارت یک مربی بزرگ نگهداری میکنم و ممکن است در هر زمانی شروع به کار کند. امیدوارم او به خوبی کار کند.
2 - درست قبل از زدن ضربه پنالتی به چه چیزی فکر میکنید؟ ( سوال از Zakacham2 ).
شما تنها سعی میکنید آرام باقی بمانید. من همیشه جایی را که میخواهم توپ را قرار بدهم میدانم. من 1 روز قبل از بازی ذهنیت خود را آماده میکنم. من فیلم دروازه بانها را تماشا میکنیم، با مربی دروازه بانهای تیم گفتگو میکنم و پس از آن تصمیم میگیرم. هنگامی که شما در آنجا ایستاده اید، تنها باید از نگاه کردن به چشم دروازه بان جلوگیری کنید و منتظر سوت داور باشید.
3 - چه شده که شده بهترین گل زن فصل شده اید؟ ( سوال از Elspeth ).
من احتمالاً میگویم ضربه سر من در برابر تیم منچسترسیتی. این یک پاس بزرگ از لوئیز آنتونیو والنسیا بود، در صورتی که من میتوانستم در همان زمان لوئیز نانی را در نزدیکی توپ ببینیم، تمرکز من تنها بر روی غلبه بر ضربه سر بود و خوشبختانه آن به جایی رفت که من میخواستم.
4 - جدا از فوتبال، میخواهید در رویداد المپیک بازی کنید؟ ( سوال از James Hobson ).
[ با مکث ]، من میخواهم بگویم در رشته بوکس. من همیشه یک طرفدار بزرگ آن بوده ام و از برابری ( رقابت ) لذت میبرم.
5 - تا کنون بهترین لحظه حرفه ای شما در فوتبال کدام بوده است؟ ( سوال از Connor Hughes ).
فتح اولین جام لیگ برتر. این بزرگترین احساس من در فوتبال بود.