-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یووه تمدید قرارداد مارکیزیو را بررسی می کند
8 آذر 1389
تمدید قرارداد و حفظ ستاره ها و مهره های ارزشمند جزیی از برنامه های مهم و اساسی سران بانوی پیر محسوب می شود، بازیکنانی که می توانند سالیان سال پیراهن سیاه و سفید یوونتوس را بر تن نمایند و در کنار این تیم و هواداران بی شمارش افتخارات و هیجانات ارزشمندی را تجربه نمایند.
پس از نهایی شدن تمدید قرارداد جورجو کیه لینی به نظر می رسد مدیران یووه در نظر دارند تا در برنامه های اتی خود روند تمدید قرارداد چند مهره دیگر باشگاه را نیز ارزیابی نمایند.
در این میان نام ستاره جوان یووه، کلودیو مارکیزیو به چشم می اید، گفته می شود قراداد این مهره تا پایان سال 2014 اعتبار دارد اما نحوه نمایش و حضورش در طول فصولی که برای یووه بازی کرده نشان می دهد که می تواند جزیی از تاریخ سازان حیات بانوی پیر باشد.
دل نری نیز در خصوص مارکیزیو گفته، دل پیرو کاپیتان فراموش نشدنی و بی نظیر یوونتوس است اما برای اینده من این خصیصه را از ان مارکیزیو می دانم، جوان و پرانرژی با خصوصیات ویژه برای رهبری و هدایت بازیکنان که برایم بسیار خوشایند است.
با این حال به نظر می رسد کلودیو نیز به ماندن در یووه علاقه زیادی دارد، او در این خصوص اظهار می داد دو ماه از اغاز روند تمدید قرارداد گذشت و هیچ اتفاقی روی نداد اما من از ان یوونتوس هستم و علاقه زیادی به ادامه حضور در این تیم دارم.
به یوونتوس عشق می ورزم، تیمی که از کودکی انتخابش کردم و برای تماشای دیدارهایش به استادیوم می امدم و حالا پسرم دیوید برای تماشای دیدارهای یووه تیمی که من در ان بازی می کنم به ورزشگاه می اید.
گفتنی ست جوزپه ماروتا بررسی و احتمال تمدید قرارداد این مهره ارزشمند را رد نکرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
تشریح نقل و انتقالات یووه از زبان ماروتا
8 آذر 1389
جوزپه ماروتا مدیر نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس که روزهای پرکاری را در تیم تورینی پشت سر می گذارد در مصاحبه با روزنامه ی توتو اسپورت به تشریح اخرین شرایط بانوی پیر پرداخت:
" جدول رده بندی گویای همه چیز است و ما تلاش خود را برای پیشروی به سوی صدر جدول خواهیم کرد، ما به خوبی می دانیم که دیگر تیم ها فاصله ی زیادی را با ما ندارند ، در تیم اینتر اتحاد خوبی برقرار است و می توان با توجه به مشکل مصدومیت ها به این نکته پی برد."
"اینتر پس از بازگشت بازیکنان مصدوم نسبت به گذشته خطرناک تر خواهند شد چرا که آنها در گذشته سرمربی خود را تغییر دادند و علاوه بر این بازیکنان از کسب قهرمانی ها اشباع شده بودند اما آنها اکنون در حال بهبود یافتن هستند."
"تغییرات بوجود آمده در یوونتوس بسیار گسترده و عمیق تر بود چرا که ما 12 بازیکن را جذب کردیم و علاوه بر این چند بازیکن بزرگ که در تاریخ این باشگاه قرار دارند نیز از تیم جدا شدند که ما احترام ویژه ای برای آنها قائل هستیم ، نسبت به میلان و اینتر تغییرات در یووه به تغییر سرمربی خلاصه نمی شد."
آلبرتو آکویلانی و جیجی بوفون :
"بدون شک بوفون خواهد ماند البته با توجه به اینکه در فوتبال هر چیزی ممکن است اما شرایط بوفون آسان و قابل درک است چرا که وی به یک مصدومیت دچار شد و اکنون به تمرینات بازگشته است و بین جیجی و یووه هیچگونه اختلافی وجود ندارد و بوفون یکی از گنج های یوونتوس محسوب می شود."
"آکویلانی ؟ ما حق خرید وی را در اختیار داریم و به بررسی این وضعیت خواهیم پرداخت البته وی در برنامه های آینده ی باشگاه جای دارد "
ورزشگاه جدید که در ژوئن 2011 افتتاح خواهد شد :
" این ورزشگاه برای یوونتوس یک افتخار خواهد بود و علاوه بر این به نماد باشگاه تبدیل خواهد شد "
دی ناتاله و کاسانو دیگر موضوعاتی بود که ماروتا به آنها پرداخت :
" دی ناتاله همواره به گلزنی عادت داشته است ، وی سال گذشته آقای گل سری آ بود و علاوه بر این وی یکی از ستون های اودینزه به حساب می آید ، مذاکرتا با وی در تابستان ؟ بله ، ما وی و کوالیارلا را زیر نظر داشتیم و در نهایت فابیو را برگزیدیم چرا که پوزو همکاری لازم را با ما نکرد ، کاسانو ؟ امیدوارم که بزودی به فوتبال بازگردد چرا که نبود وی در فوتبال ایتالیا احساس می شود "
-
راه برای خرید ژکو هموار شد
9 آذر 1389
شرایط و اوضاعی که این روزها فضای تیم ولفسبورگ را در برگرفته راه خداحافظی یکی از ستاره های این تیم را هموارتر کرده، حالا ژکو بیش از گذشته به خداحافظی و احتمال ترک این تیم المانی فکر می کند و با شایعات زیادی که در خصوص اینده این مهره شنیده می شود می توان انتظار جدایی اش را داشت.
اما پیوستن به کدام تیم برای این بازیکن ارزشمند و حائز اهمیت است، ژکو به خوبی و راحتی پاسخ خبرنگار توتواسپورت با زبان ایتالیایی میدهد و می گوید سلام خوب هستید؟ البته در حال اموزش زبان ایتالیایی نیستم تنها چند کلمه و جمله ایتالیایی که این روزها خیلی استفاده می شود و هم تیمی هایم در ولفسبورگ صحبت می کنند را می دانم.
از او در خصوص احتمال ترک فوتبال المان سوال می کنند و او می گوید: می تواند این اتفاق روی دهد. اما مطمئن در این لحظات به تیمم فکر می کنم و به حضور در ترکیب و مفید بودن برای ولفسبورگ. باید راه پیروز شدن را از سر گیریم.
اما اینده، خوب در خصوص اینده من شایعات و اخبار زیادی می شنوید، یک بار یوونتوس، بار دیگر منچسترسیتی و یک بار نیز بایرن، در حال حاضر تنها و تنها این مسئله یک صحبت محسوب می شود و نمی توانم بیشتر از این توضیح بدهم اما تیفوسی های یووه می توانند به این انتقال بیشتر فکر کنند.
-
سنگربانی که قصد ترک یووه را ندارد
9 آذر 1389
یوونتوس را ترک نمی کنم و به زودی به میادین بازخواهم گشت. جیجی بوفون که این روزها تمرینات اختصاصی خود را برای کسب امادگی لازم و بازگشت به ترکیب و ایستادن درون دروازه یووه از سر گرفته می گوید
یوونتوس را ترک نمی کنم و در این باره هیچ شک و ابهامی ندارم و نیست. برنامه و طرحی که میان من و باشگاه یووه وجود دارد بسیار صمیمی و نزدیک است و من از ان لذت می برم. در پایان ژانویه به ترکیب برمی گردم.
از وی در خصوص غیبت در عکس باشگاه در زمین تمرین وینوو که سر و صدای زیادی به راه انداخت سوال می کنند و بوفون پاسخ می دهد: در حال کسب امادگی و بهبودی شرایطم هستم، نمی توانم هر لحظه در وینوو باشم، هیچ دلیل دیگری وجود نداشت.
-
اماده بازگشت به ترکیب
9 آذر 1389
پس از یک ماه دوری به تمرینات بازگشت، مدافعی که کمتر در ترکیب یووه جای می گیرد اما همچنان با انگیزه و امیدهای فراوان برای بانوی پیر بازی می کند، نیکولا لگروتالیه که بی صبرانه به بازگشت فکر می کند می گوید
خوشحالم می توانم بار دیگر در ترکیب قرار گیرم و به تیمم کمک کنم. یوونتوس و تساوی برابر فیورنتینا شرایط مان را تغییر نداده و مسئله و هدف ما چهره عوضن کرده، باید تا پایان راه مبارزه کنیم. ما تیمی کامل با بازیکنان اماده هستیم که گروهیی بزرگ را تشکیل دادیم که همه رقبا با تمام قدرت و انگیزه به مصاف ما می ایند.
-
حضور در دیدار خیریه به همراه محرومیت برابر کاتانیا
9 آذر 1389
رستوران ارکادیای شهر تورینو یک عصر زیبا و به یادماندنی را پشت سر گذاشت، رستورانی که میزبان تعدادی از یوونتوسی ها بود تا یک مهمانی خیریه برای کمک و یاری به اعضای سنتاانا برگزار شود. شعار همیشگی رشد و پیشرفت در کنار یکدیگر موجب شد تا یک بار دیگر یوونتوس از مراسم خیریه ای میزبانی کند و در این میان کلودیو مارکیزیو توانست 4 هزار یورو هدیه جمع اوری شده را به مسولین سنتاانا هدیه دهد.
خیلی خوشحالم که امروز عصر در این مکان حضور دارم و حس زیبایی را تجربه می کنم. این برنامه ها بار دیگر با بازگشت پاول ندود با قدرت از سر گرفته شده و حضور کودکان در این مجموعه مرا خوشحال می کند.
پس از برگزاری یک دیدار فوتبال دوستانه نیز کلودیو به دیدار فرداشب برابر پوزنان اشاره می کند و می گوید: در برابر فیورینتینا به نتیجه دلخواه نرسیدیم اما روحیه ما خیلی زود برگشت و با قدرت به میدان می رویم، از نظر فیزیکی بسیار اماده ایم می خواهیم در استادیوم پرشور و هیجان انگیزی به میدان رویم و خصوصیات خود که یوونتوس در سرما بسیار قدرتمند است را ثابت خواهیم کرد.
گفتنی ست کلودیو مارکیزیو دیدار برابر کاتانیا را به دلیل محرومیت از سوی فدراسیون فوتبال از دست داد تا به همراه بونوچی این دیدار را از دست بدهد.
-
در لیگ اروپا خوب ظاهر نشدیم اما به برتری فکر می کنیم
9 آذر 1389
یوونتوس در استانه مصاف اروپایی خود تمرینات خوبی را پشت سر گذاشت تا خود را برای سرمای یک دیدار پرهیجان اماده کند، سیمونه په په که با گل زیبای خود برابر یاس های بنفش یک امتیاز دیدار را از ان یووه کرد می گوید باید هماهنگی و تعادل خود را به دست بیاوریم و با قدرت پیش رویم.
در خصوص فتح و احتمال اسکودتو صحبت می شود و اینکه فصل اتی به لیگ قهرمانان راه یابند اما در حال حاضر باید به امتیازاتی که پیش روی داریم فکر کنیم و از حالا به فکر فصل اتی نباشیم. در لیگ اروپا نمایش خوبی ارائه نکردیم. اما باید پیش رویم و راه خود را ادامه دهیم.
در این جام، رقابت های خوبی را پشت سر نگذاشتیم و می خواهیم برابر پوزنان به برتری برسیم تا شرایط مان را بهتر کنیم. حالا به سمت پوزنان حرکت می کنیم و در شرایط بسیار خوبی به سر می بریم و با توجه به اندیشه و فضای مثبتی که داریم به نمایش بزرگی فکر می کنیم.
استادیوم برزگ و پرشوری را خواهیم دید، از نظر روحی در بهترین حالت هستیم و توانایی خود را در دیدارهای اخیر نشان دادیم.
-
برای پیروز شدن اینجا هستیم
9 آذر 1389
با این هدف که برای حریف احترام زیادی قائلیم اما برای کسب پیروزی راهی میدان می شویم کنفرانس خبری جورجو کیه لینی به عنوان نماینده بازیکنان یووه با این جمله شروع می شود. یوونتوسی ها که حاضر به از دست دادن و حذف مسابقات نیستند برای سه امتیاز این دیدار که سختی های خاص خود را خواهد داشت اماده به نظر می رسند.
کنار رفتن از لیگ اروپایی ناراحتی و پریشانی بزرگی خواهد بود بنابر این حاضر به تجربه ان نخواهیم بود. برای تیمی مانند ما پیشروی و گذر از این مرحله اهمیت بالایی دارد و کنار رفتن از ان ناراحتی بزرگی برای مان محسوب می شود.
متاسفانه در این مسابقات نتایجی مناسب و شایسته ای کسب نکردیم و در دیدار نخست برابر این تیم دچار اشتباه شدیم البته دوران سختی را پشت سر می گذاشتیم و برابر انان سه گل دریافت کردیم که حالا نباید این اشتباهات را تکرار کنیم.
برابر سالزبورگ و منچسترسیتی نیز مصدومین زیادی در ترکیب مان بود، برابر حریف انگلیسی می توانستیم به برتری نیز دست یابیم. به هر ترتیب نمی خواهیم این دیدار را بدون پیروزی ترک کنیم. برای پوزنان احترام بسیار زیادی قائلیم اما اینجا برای کسب پیروزی امده ایم.
مدافع یووه به شایستگی تمام تیم اشاره داشت و گفت یووه در خط دفاع استحکام بسیار خوبی به خود گرفته اما توانمندی من و بونوچی برای قدرت همه بازیکنان و تیم است. ما به خوبی می دانیم که در دیدار فرداشب تنها باید پیروز باشیم.
-
برای غرور شیرها به میدان خواهیم رفت
9 آذر 1389
عدم کسب سه امتیاز می تواند یووه را از ادامه راه در لیگ قهرمانان بازدارد و این مسئله را دل نری و شاگردانش به خوبی می دانند، بنابر این با قدرت فراوان و با توانی بالا برابر حریف لهستانی صف ارایی خواهند کرد. جیجی دل نری در کنفرانس خبری پیش از دیدار از خواسته یووه برای پیروزی گفت.
برای ما گذشتن از این مرحله و عبور و پیشروی به مرحله بعد ارزشمند و مهم است. ما برای سه امتیاز و پیروزی به اینجا سفر کردیم. در یک هوای سرد و زمینی برفی به میدان می رویم و حالا باید علاوه بر پوزنان برابر این حریف نیز مقاوت داشته باشیم. به هر حال ما در سردی زیر صفر درجه نیز بازی کرده ایم و انرژی اینگونه رقابت ها را می دانیم.
دل نری در خصوص نفرات تیمش نیز گفت در خط حمله دل پیرو و یاکوئنتا حضور خواهند داشت، ملو به استراحت نیاز داشت. ما مصدومین و برخی بازیکنانی که در این رقابت همراهی مان نخواهند کرد را در لیست خود می بینیم بنابر این نفرات ما باید انرژی زیادی داشته باشند و از نظر فیزیکی امادگی بیشتری تا توان تیم را بالا ببرند.
در پایان مصاحبه نیز در خصوص شیره ا و حادثه تلخ 3 سپتامبر 1989 در پوزنان اشاره کرد، یوونتوس پس از ان حادثه تلخ برای نخستین بار است که در این کشور حاضر می شود و حالا برای افتخار و غرور شیره ا که یک قهرمان بزرگ و یک مرد ویژه که حرف های زیادی را در دنیای فوتبال گفت به میدان خواهد رفت.
-
اکنون می توانم آینده را ترسیم کنم
10 آذر 1389
جیجی بوفون سنگربان ملی پوش باشگاه یوونتوس که در روزهای گذشته در تمرینات یووه حضور پیدا کرده بود در مصاحبه با Euro Sport به تشریح اخرین وضعیت خود و باشگاه یوونتوس پرداخت:
بوفون در ابتدای گفتگوی خود از دوران مصدومیت می گوید :
"بازگشت به میدان آن هم پس از انجام جراحی و پرداختن به ریکاوری برای من بسیار زیبا خواهد بود ، چند سال پیش به دلیل مصدومیت به مدت 5 ماه از فوتبال دور ماندم اما همواره خواستار بازگشت در سریعترین زمان ممکن بودم چرا که نمی خواستم جام جهانی را از دست دهم."
"البته بازگشت موفقیت آمیزی داشتم اما من در حال حاضر این لحظات را زیباتر از گذشته سپری می کنم بدلیل اینکه فرصت لازم برای رهایی از لحظات دشواری که در زمان مصدومیت به سراغ من آمده بود را داشتم علاوه بر این ماندن در کنار خانواده اعتماد به نفس و اطمینان من را افزایش داد ، بسیاری از عوامل وجود دارد که باعث می شوند توانائی روبرو شدن با مصدومیت را داشته باشی و احساس خستگی در این مدت هرگز مفید نخواهد بود "
ماندن در یوونتوس و تمدید قرارداد :
" من در این مورد هیچ نگرانی نداشتم چرا که ماندن در یوونتوس همواره انتخاب من بوده است بدلیل اینکه من می خواهم در اینجا تنها به پیروزی برسم ، هنگامی که شما چنین انتخابی می کنید حتمآ باید نظر نزدیکان را نیز جویا شوید ، از ماروتا تشکر می کنم چرا که نظر وی برای من بسیار مهم بود و من از اینکه می توانم آینده ی خود را در یوونتوس ترسیم کنم بسیار خوشحال هستم بدلیل خواسته ای که دارم و آن هم کسب قهرمانی است "
بوفون نظر خود در مورد لوئیجی دلنری را نیز می گوید :
" دل نری در کار خود به موفق بوده است ، وی توانست مجموعه ای موفق که از بازیکنان بسیار خوب تشکیل شده است را تنها در چند هفته بوجود آورد علاوه بر این وی بازیکنان جوان را در کنار بازیکنان با تجربه به کار برد و باعث شد تا تیم دارای یک شخصیت واقعی شود ، به نظر من قهرمانی از آن میلان خواهد شد اما ما توانائی رقابت را داریم البته در صورتیکه بازی های خوبی را از خود نشان دهیم علاوه بر این باید مراقب اینتر نیز بود که با بازگشت مصدومان این تیم نیز خطرناک خواهد بود "
در پایان بوفون تاکید می کند که پس از خروج زود هنگام از جام جهانی اخیر ، آندریا آنیلی و جوزپه ماروتا نقش زیادی را در روحیه دادن به وی داشتند ، همچنین وی به برنامه های مدیریت جدید اعتماد و اطمینان دارد .