راستی قدرت تیمم هس 13،6
اول لیگم! بعد با یه تیم 12.3 بازی دارم! بعد امروز زمین تمرین آماده شد! الان نوشته دو روزه دیگه دو تا کاندیشن بهم میده؟ یعنی چی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی قدرت تیمم هس 13،6
اول لیگم! بعد با یه تیم 12.3 بازی دارم! بعد امروز زمین تمرین آماده شد! الان نوشته دو روزه دیگه دو تا کاندیشن بهم میده؟ یعنی چی؟
یه سوال دیگه! چطور می تونم ترکیب تیم مقابلو بیینم؟
زمانی که رو اسمش میزنم فقط با من مقایسه ش میکنه!
سلام بچه ها! من سه جهار روزه که دارم بازی می کنم!
یه سوال بزرگ برام پیش امده! برای تمرین دادن تو بخش traning ازت می خواد یه بازیکونو انتخاب کنی، بعد که انتخا کردی سه تا پارامترو می تونی تمرین بدی!
Streching
Cardio
Practice match
اینا دقیقا چی ان؟ وقتی انتخاب میکنی، انرژی بازیکنا کم میشه این یعنی تمرین داده شدن! ولی خب بر چه اساس باید بازیکنا رو تمرین بدیم؟
من مستر نود که بازی می کنم الان لیگن 9م رتبه دوم جدول، اینجوری نیس! مثلا هر روز میتونی بازیکنا رو 4 دقیقه تمرین بدی یعنی هر پارامتر 4 دقیقه!
مثلا پارامتر گل زنی اگه 250 باشه با 4 دقیقه تمرین میشه 254
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rakank [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولی تمرینات کششی هست دومی گرم کردن جوری که قلب به تپش بیفته
سومی هم مشخصه دیگه بازی تمرینی
یه نوار ابی جلوی بازیکنا ست وقتی اون کامل پرشه بازیکن یه ایتم میگیره
درضمن من خودم هم مای افسی هم مسترکاپ بازی کردم ولی واقعا هیچی تاپ الون نمیشه!
یه تب بغل همون هست نوشته squadنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rakank [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی ازون بسته های سبز میده که وقتی بازیکنات خسته ان میتونی بهشون بدی تا اماده شننقل قول:
توقسمت free token اولين برنامه رفتم چندتابازياشودانلود کردم اماتوکناشونداد ب بازي پيام دادم اوناهم فردا 30توکن ناقابل بهم دادن الان ک دوباره ميرم وبهشون پيام ميدم ن جواب ميدن ونه توکن مشکل کجاس؟؟
منم لول دو هستم...
هم کاپ رو از دست دادم و هم چمیونز رو....اما امروز تو لیگ به صدر جدول رفتم....تیم اول مساوی کرد...تیم دوم رو هم خودم 4-0 بردم و اومدم تو صدر....تلفات بازی زیاد بود و تو این مقطع حساس دو بازیکن مصدوم گذاشت رو دستم..یکیشون رو آماده بازی کردم ولی اون یکی 8 روز مصدوم شده...حالا دارم فیلم تبلیغاتی میبینم تا بسته قرمز بهم بده و میزان مصدومیتش رو کاهش بدم...
دوست عزیز در مورد نامه نگاری بعضی اوقات این اتفاق میفته...فقط سعی کن تکراری دانلود نکنی چون بهت نمیدشون برا بار دوم...من چون با سرورهای مختلف وصل میشم هر کدوم تبلیغات مختص خودش رو داره وروزانه ازشون بسته و توکن ودرآمد کسب میکنم...
لول 8 :ooogh::ooogh:roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها حالتون خوبه؟
راستش من تازه عضو سایت شد
قبلنا من تاپ الون بازی می کردم اما بعد گذاشتمش کنار.الان هم که گوشیم توقیفه بعد امتحانات بهم میرسه
راستش فعلا میشه چندتا مسائل مهمو به من بگید تا من بعد امتحانات شروعش کنم و بعد هر اتفاقی افتاد بیام و از شما کمک بخوام
راستی تو کل تابستون چند لول میشه رفت بالا؟اگر من برا پاییز فقط اخر هفته ها برم سر بزنم تیمم ضعیف میشه یانه؟