پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
من تو بازی قدرت تیمم که تو سطح دو هستم 24 است و میشه گفت که جزئ تیمای متوسط هستم ولی امروز که داشتم تو جدولهای لیگهای مختلف میچرخیدم میدیدم که به به بعضی از لیگها نفر اولشون 20-21 است و بقیه 13-14!!!
خدا شانس بده و آقا براتون تو این بازی فقط یک دعا دارم اون هم اینکه ایشالا هیچ وقت با این هندی ها تو یک جدول نیوفتید که از ما خوره تر هستند! و کلا تیمشونو فقط با توکن و بازیکنهای اسکات میبندند!
یعنی بیکارتر و بی تفریحتر از ما ایرانیها فقط اینان!!!
خداییش تو بازی آمریکایی بنظرم تا الان اصلا ندادم! که بدلیل وجود کار و تفریح فراوان تو آمریکاست که ملتش مثل ما الکی وقتشونو با این بازیهای چرت تلف نمیکنند
امروز از چمپیونزلیگ حذف شدم و تیم حریف تمام بازیکنهای اصلیش 30 به بالا بودند و بازیکنهای تعویضیش میشه گفت 2-3 ستاره بودند! و این باعث شده بود که تو دور رفت گولشو بخورمو فکر میکردم که من قویترم! که البته نتیجش دو شکست و حذف شدن بود
تو لیگ همم که احتمال 2-3 شدنم زیاده ولی 3 بیشتر و کلا 5-6 تیمیم که برای رتبه 2-3 میجنگیم! و رتبه یکمون هم که تا امروز هیچ امتیازی تو لیگ از دست نداده! و میانگین بازیکهای اصلیش 34-35-36 است! تو ت عویضیهاش هم 2-3 تا 24-25 داره که ضعیفتریناشن!
این وسط فقط باید برای جام حذفی بجنگم و برای بازیکنهام تو جام خذفی مقداری جایزه هم گذاشتم تا انگیزشون بره بالاتر!
حالا بنظرتون تو لیگ هم برای 2-3 شدن آیا برای بازیهای باقیمانده جایزه بذارم تا انگیزشون بره بالا یا نه و ارزش نداره 2-3 شدن و فکر کنم که چهارم حتما بشم!(اختلاف نفر دوم تا پنجم 2 امتیازه فقط)
بچه ها هروز صبح یه مقداری پول ازم کم میشه . کسی میدونه علتش چیه ؟؟؟
پولی که کم میشه دست مزد بازیکنانه که با بازی در لیگ و جام های دیگه اون پول جبران میشه
آمریکایی ها هم هستن تو بازی ولی با کشورای اطراف خودشون همگروه میشن که ساعت بازیاشون به هم نزدیک باشه.ما هم بیشتر به کشورهای شرقی میخوریم و کشورهای اطرافمون.بعضی وقتا هم به کشورهای غربی مثل آرژانتین و برزیل هم میخوریم ولی خیلی کم.بیشتر ترکیه و اندونزی و هند و چند تا کشور اروپایی مثل ایتالیا و هلند و که اکثر وقتا یکی دوتاشون تو لیگمون هستن.اولش که بازی رو شروع کردم اینطور نبود.تو لیگم پر بود از کشورهای آمریکایی.ساعت بازیام اکثرا 2 و 3 شب بود وقتی که مهمان بودم.الان باید خوشحال باشیم که با کشورهایی همگروه میشیم که اختلاف ساعتمون کمه و بازی ها رو میتونیم زنده دنبال کنیم
آقا یک سوال
چطور میتونم به قسمت مدرسه فوتبالم دسترسی داشته باشم؟ و بفهمم که چطور بهم بازیکن میده؟ و چطور باهاشون قرارداد ببندم؟
الان سطح 1-2 ازش ساختم
به بخش استادیوم برو و بعد روی نقشه در قسمت مدرسه فوتبالت یه کلیک بکن.منو باز میشه.توی منو نوشته که چند روز دیگه بهت بازیکن میده.
برای مثال الان برای من 10 روز دیگه بهم دو تا بازیکن میده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد که بهت بازیکن داد همون روز بهت پیام میده بازی.میری توی لیست بازیکنات و اون دو بازیکنی که بهت داده رو میبینی.انتخابشون میکنی ، اگر خواستی باهاشون قرارداد میبندی و اگر نخواستی آزادشون میکنی
امروزم با نتیجه ی 3_0 در بازی برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان و در مجموع 5 _0 تیم اسراعیل رو حذف کردم.
دفعه ی قبل جواب ندادین لطفا اینبار جواب بدین.
تو نیمه نهایی جام حذفی به احتمال زیاد به تیمی میخورم که تقریبا قدرتش 0.5 تا از من بیشتره.
اینمقدار رو جدی بگیرم و دفاعی بازی کنم؟یا بازی همیشگیم رو بازی کنم؟
بخاطر نیم مقدار که نباید اصلا دست به ترکیبت بزنی.اگر ترکیبت تا الان جواب داده واسه اون نیم مقدار هم میتونه جواب بده.ولی قدرت overal یک تیم فقط به ترکیب اصلی اون تیم بستگی نداره.ذخیره ها هم ملاک هستش.ممکنه یه تیم ترکیب اصلیش همه 6 ستاره باشن ولی ذخیره هاش 3 ستاره و اونوقت قدرت نهاییش رو کم نشون بده.باید دقیق بازیکناش رو نگاه کنی.اگر واقعا بازیکنای اصلیش در حد بازیکنای خودت هستن لازم نیست دفاعیش کنی.
فقط 0.5 دهم ؟!!!! من واسه زیر 7 تا هم ترکیبمو تغییر نمیدم چه برسه به این!!! فقط ممکنه حالتشو کمی دفاعی تر کنم وگرنه دست به تغییر نمیزنم
ممنون از جوابتون.
دست نمیزنم به ترکیب با همون ترکیب بازی میکنم.
چون نیمه نهایی هست خواستم بپرسم مطمعن شم.
راستی به نظرم پول های تشویگی که اگر ببری به بازیکنان داده میشه تاثیر زیادی داره
چون من تو لیگ نگذاشتم جایزه برای برد بعضی بازی ها به تیم های خیلی ضعیفتر از خودم به طرز عجیبی میبازم.
ولی تو جام و لیگ قهرمانان جایزه گذاشتم , کم گذاشتم ولی تو هردو جام عالی کار کردم تا بحال.
تو لیگ قهرمانان که به نیمه نهایی رسیدم فقط یدونه مساوی کردم همه رو بردم.
بازم ممنون.
به بازیکنان تیم مقابل نگاه کردم چندان بازیکن قدرتمندی نداره.
ولی تنها مشکل کناره ها هست.
طرف با ترکیب 4_4_2 خطی بازی میکنه منم 4_4_2 لوزی شکل با دوتا mc
تنها مشکل اینه که دو بازیکن کناریش 5 ستاره هست!!
منم اتفاقا دو دفاع کناریم خیلی ضعیفن و 2 ستاره هستند.خودشم خیلی زود خسته میشن تو بازی.
الان موندم چیکار کنم