Format Factory برنامه ایه که هم فایلهای تصویری , هم صوتی و هم عکس ها رو میتونی باهاش به فرمت های مختلف در بیاری .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
Format Factory برنامه ایه که هم فایلهای تصویری , هم صوتی و هم عکس ها رو میتونی باهاش به فرمت های مختلف در بیاری .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ تو روحت احمد :luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::khandeeee e bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیخیال بابا ...
ها چرا نمیشه ... البته طرف میخواسته بترسونه و گرنه نمیخورد هیچ کاریشم نمیکرد :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
ها برادر برای چی نشه!تا خوردنیش چی باشه!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا کسی دیگه پست نمیده ؟:whistle3:
نکنه شما همه مثل من دارین راه یک ترمه رو یک شبه میرین ؟!:nishkhand:
من فردا ساعت 11 امتحان دارم و الان تازه شروع کردم به خوندن کتاب و امید دارم بتونم امشب کل کتابو بخونم و راه یک ترمه رو یک شبه برم .:luuugh:
یک فاز میده تا میخونم چشام میره تو هم ! میام اینترنت میگردم دوباره سرحال میشم :luuugh: و به امید خدا امشب یک تنه 300 ص میخونم :khandeeeee bahal: قیافه ی الان من entezar::
محاله 300 ص رو يه شب بخوني!!!!من تا 5شنبه هفته ديگه امتحان ندارم:crazy: چند روز پشت سر هم امتحان ها رو دادم نمره هامم نميدونم چي ميشه :figur:
فردا صبح ساعت 11 يه بازي با تيم سابقم داريم آخي نميدونم چند تا گل بهشون بزنمlol:- بچه هاي خوبي بودن،مربي الانشون تا سه سال پيش هم بازي خودم بود مصدوم شد ترك فوتبال كرد..
سلام به همه..
من امروز امتحان دارم خوبم خوندمش ولي استاده:ogh: خيلي عقده اي تشريف داره احتمال 90 درصد نمي رم امتحان بدم ، ميترسم به خاطر همين يه درسه مشروط شم و ترم يگه نتونم زياد واحد بر دارم..
يه نرم افزار بهت معرفي مكنم كه همه فرمتي به هر فرمتي تبديل ميكنهنقل قول:
سلام هوالنو ( دوستان ) :nishkhand:
1- یک نرم افزار تبدیل فرمت میخوام . فقط بی زحمت فرمت VOB رو بتونه به mp4 یا یکی دیگه تبدیل کنه .:ohum:
خب ؟:evaa:
بگین خب ki::
2- هر چی زودتر هم بهتر :nishkhand:
امتحان نكردم ولي شايد فرمت خودتم از عضو Derby به مدیر بخش هواداران تغيير داد:evaa:(قابل توجه افشين:nishkhand:)
FormatFactory
مطمئنم كه اين برنامه به دردت ميخوره:hooora2:
خب این امتحان هم گذشت .:death:
نمره ی قبولیمو ایشالا میگیرم .:yes:
شرح حال دیشب من :
فصل اول
از ساعت 23 و 45 شروع کردم از ص اول به خوندن ، به امید این که برسم به ص 300 !!!:khahesh:
همینجور داشتم میخوندم و میخوندم یکهو یک صدای عجیبی اومد گفت : الله و اکبر و الله اکبر ... ( اذان صبح گفت:nishkhand: ) . تا به حال این قد به خودم فشار نیورده بودم و تا اون موقع بیدا نمونده بودم :eynak:. بعدش دوباره خوندم خوندم دیدم نمیشه تمومش کنم om::، ساعت 4 و نیم صبح خوابیدم !:evaa: ساعت 6 بیدار شدم که بخونم تا کتابو باز کردم باز خوابیدم :luuugh:و خلاصه ساعت 8 بیدار شدم و شروع کردم به خوندن ...:sigarii:
فصل دوم شرح حال :
هوا ابری شده بود !:hekolah: خنک نسیمی میوزید و چشمانمان را از خواب بیدار کرد و یاد بدبختیهایمان افتادیم heee::، شروع کردیم به خواندن ! ساعت 11 امتحان داشتم و و هنوز 200 ص مانده بود !:shame:
وضعیت بحرانی بود:scare3: ، هوا ابری بود ، دلم تنگ بود !!!!!!!:luuugh:
خواندیم و خواندیم و بالاخره فقط 50 ص مانده بود که کتاب تمام شود .heey::
انگیزه ی من زیاد شده بود اما حیف وقت نبود و ساعت 10 و ربع شده بود !:gahhr:
استرس هم بر من غالب نشد !!!!:khandeeeee bahal:
دیگه تو یک ربع 50 ص رو موشک وار خوندیم و رفتیم سر جلسه و خودم که امیدوارم نمرمو بگیرم
پایان شرح حال
----
راستی رسول و اون دوست دورتمندی مون ( که اسمشو نمیدونم ) و امیر حسین خان ، ممنونم از سه تاییتون . نصب کردمش جواب داد ...:gol:
مگه افشین میزاره من مدیر شم خب ؟ki::
ای خاک بر سرت فقط کوزه ارزون مونده بود که زدی شکوندیش:nishkhand:نقل قول:
ولی افسوس ! که دل ، بال و پرش زود شکست
کوزه ی عشق و امید و آرزو هاش ، شکست ...
خب دل این کوزه رو شکست ، نه من !:hekolah:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هم سالی یک بار میای کمپ و امضاهای من رو نقل قول میکنی :luuugh:
---
دوستان
وبلاگ من : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشحال میشم بیاین و نظر بدین و این که منتظر انتقاد و پیشنهاداتون هستمlove:: .
کیا هفت ترانه نگاه میکنن ؟ :nishkhand: همونی که از شبکه شما ساعت 9 شب میذاره ... ki::