رونی:ارزوی دوران بچگیم گلزنی به لیورپول بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وین رونی میگوید که گلزنی به لیورپول مثل یک رویا میماند که به واقعیت تبدیل شده است.
رونی با دو گل خود در ابتدای نیمه دوم باعث پیروزی 1_2 تیمش بر رقیب دیرینه شد.رونی که حالا 17 گل در این فصل لیگ برتر بثمر رسانده میگوید که تیمش شایسته این سه امتیاز بود.
وی به MUTV گفت:"زدن دو گل به لیورپول ان هم در الدترافورد احساس بینظیری است.من ارزوی همچین لحظاتی را در دوران کودکیم داشتم.
من فکر میکنم که لیورپول امده بود اینجا تا با دفاع کردن و بستن فضاها ما را ناامید و کلافه کند اما ما تلاش کردیم و موفق شدیم که فشردگیشان را از بین ببریم.
در بین دو نیمه میدانستیم که باید از موقعیتهایمان بهتر استفاده کنیم و تمرکز خود را از دست ندهیم.ما موفق به اینکار شدیم و دو گل بثمر رساندیم.این باعث شد که ما با ارامش خاطر بازی را تا انتها کنترل کنیم.
حقیقتش ان ها واقعا ما را به دردسر نیانداختند ان ها توپ های بلندی به محوطه جریمه ما فرستادند که خوشبختانه ما به خوبی ان ها را دفع کردیم.
در اینجور بازی ها هر چیزی میتواند رخ بدهد.زمانی که ان ها به گل رسیدن ما بسته تر کار کردیم و سعی کردیم که از روی ضد حمله به ان ها ضربه بزنیم و خوشبختانه موفق شدیم که سه امتیاز را بگیریم.
خوزه انریکه یک دفاع چپ بسیار خوب است وی بسیار سریع و قدرتمند است درست مثل انتونیو والنسیا ما.من فکر میکنم که انتونیو درست مثل چند هفته گذشته عالی کار کرد.من امیدوارم که به همین روند ادامه بدهد چون وی بازیکن بزرگی برای ما است."
Manutd.com
فلچر:در بازگشت به میادین عجله نمیکنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درن فلچر تائید کرد که در حال بهبود است اما در عین حال اذعان داشت که عجله ای برای بازگشت به میادین ندارد.
هافبک اسکاتلندی یونایتد که امروز به عنوان کارشناس مهمان در شبکه Sky Sports حضور داشت در مورد اخرین وضعیت سلامتیش گفت:
"من همچنان تحت درمان هستم.من هنوز تمرین نمیکنم اما به ارامی در حال بهبود هستم.من زمانی برای بازگشتم به میادین مشخص نمیکنم.با توجه به شرایط این بیماری انتخاب تاریخی برای بازگشت مشکل است.
من میخواهم زمانی که برمیگردم 100 درصد اماده باشم.دفعه گذشته من عجله کردم و زمانی که هنوز اماده نبودم تمرینات را شروع کردم اما این بار فقط زمانی که کاملا اماده باشم بر میگردم این کار به سود یونایتد و اسکاتلند هم است.
من هر روز به وارن جویس (مربی تیم ذخیره ها) کمک میکنم و از این تجربه لذت میبرم.این خیلی خوب است که تجربیاتت را در اختیار جوانتر ها بگذاری.
من زیاد از اینکه بازی ها را در خانه ببینم لذت نمیبرم.در این چند وقته من بازی های زیادی را در خانه دیدم و فقط به تازگی وضعیت جسمانیم بهتر شده و تونستم بازی ها را در استادیوم ببینم."
Manutd.com
روني: ميخواهم رکورد بابي چارلتون را بشکنم.
مهاجم مليپوش تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: دوست دارم رکورد جادوانه گلزني بابي چارلتون را در منچستريونايتد بشکنم.
به نقل از روزنامه اکسپرس، وین رونی با دو گلی که ابتدای هفته جاری در بازی منجر به برد ۲ بر یک مقابل لیورپول زد، توانست به رکورد ۱۶۸ گل زده برای یونایتدها برسد. از این نظر او در تاریخ حیات یونایتدها، در رده ششم بهترین گلزنان تیم و در کنار "جو اسپنس" قرار گرفت.
وی پس از این موفقیت اظهار امیدواری کرد تا همچنان با استمرار حضور برای شیاطین سرخ گلزنی کند تا زمانی به رکورد گلزنی اسطوره یونایتدها یعنی "بابی چارلتون" با ۲۴۹ گل زده برسد.
رونی که اکنون ۲۶ سال دارد و در فصل جاری برای تیم تحت رهبری فرگوسن، ۱۷ گل زده، اظهار داشت: با دو گلی که به لیورپول زدم، در پله ششم بهترین گلزنان تاریخ منیونایتد جای گرفتم. حضور در این رده، افتخار کمی نیست. اما من به آینده مینگرم. زیرا میخواهم رکورد "بابی چارلتون" را بشکنم.
وی ادامه داد: این ادعا رویا و خودبزرگبینی نیست. با ۲۶ سال سن فکر میکنم هنوز جوانم و میتوانم با افزایش تعداد گلهایم، روزی به هدفی که دارم، برسم.
هرنادز به دنبال پیروزی در برابر آزاکس.
خاویر هرناندز میگوید یونایتد دراولین حضور خود در لیگ اروپا به دنبال پیروزی در آمستردام است .
این دومین مصاف دو تیم در رقابت های اروپایی است یونایتدها در رقابت های اروپایی این فصل فقط در برابر تیم رومانیایی گالاتی موفق به پیروزی شدند که بسیار ناامید کننده است با این حال سرالکس فرگوسن تاکید کرده است که برای تضمین پیروزی در بازی برگشت در اولدترافورد قوی ترین تیم خود را در امستردام به زمین میفرستد .
هرناندز در مصاحبه با mutv گفت : بازی برگشت در خانه مهم است اما این تنها مزیت کوچکی است که پیروزی را تضمین نمیکند این بازی بسیار دشواری خواهد بود اما ما به دنبال پیروزی در آمستردام هستیم لیگ قهرمانان بهترین رقابت در اروپا به شمار می رود و این کمی عجیب است که در لیگ اروپا هستیم اما ما در هر مسابقه ای که به میدان می رویم می خواهیم آن را به نفع خود به پایان برسانیم هر دو تیم دارای تاریخ بزرگی در اروپا هستند و این نوید یک بازی بزرگ را می دهد .
manutd.com
اسکولز به دنبال تمديد قرارداد با منچستريونايتد.
اسکولز 37 ساله در پايان فصل گذشته از دنياي فوتبال خداحافظي کرد اما به خاطر بحران مصدوميت در خط مياني شياطين سرخ، به اين تيم برگشت و تاکنون نمايش هاي خوبي ارائه داده است.
به گزارش نشریه سان، پل اسکولز، ستاره باتجربه منچستریونایتد، ممکن است قراردادش را با این باشگاه برای یک فصل دیگر تمدید کند.
اسکولز 37 ساله در پایان فصل گذشته از دنیای فوتبال خداحافظی کرد اما به خاطر بحران مصدومیت در خط میانی شیاطین سرخ، به این تیم برگشت و تاکنون نمایش های خوبی ارائه
داده است.
اکنون گفته می شود او قصد دارد قراردادش را برای یک فصل دیگر تمدید کند، هرچند اعلام کرده ابتدا باید با خانواده اش در این مورد بحث کند.
سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد نیز تایید کرده که اگر اسکولز تمایل داشته باشد، این باشگاه آماده است تا قرارداد یک ساله ای با او امضا کند.
فرگوسن همچنین گفت که آمارها نشان می دهد اسکولز از نظر شرایط آمادگی در اندازه های 16 ماه قبل است. این آمارها شامل 82 درصد پاس صحیح و دوندگی در اندازه رایان گیگز و مایکل کریک است.