-
شکوری: کاری به لیست اخراجیهای دنیزلی ندارم، در تمرینات پرسپولیس شرکت میکنم.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: چون هیچ کس تماسی با من نداشته تا تکلیفم را روشن کند، در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا خواهم کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ابراهیم شکوری اظهار داشت: علی رغم اینکه لیست دنیزلی اعلام شده، اما من هر چه با باشگاه تماس گرفتم موفق نشدم با هیچ کس صحبت کنم و اصلا برای تسویه حساب با من تماس گرفته نشده است.
وی افزود: به همین دلیل در اولین تمرین پرسپولیس هیچ کاری به لیست دنیزلی ندارم و حضور پیدا خواهم کرد، اگر مرا نمیخواهند باید به من زنگ میزدند و با من کارهای تسویه حساب را انجام میدادند اما حالا که این طور نشده منظور این است که من در لیست دنیزلی حضور دارم.
-
عكس روز : محمد قاضي اولين صيد پرسپوليس.
محمد قاضي مهاجم فصل پيش ذوب آهن اصفهان پس از توافق با رويانيان قرارداد دو ساله خود را در هئيت فوتبال تهران به ثبت رساند. براي ديدن تصوير ثبت قرارداد اولين صيد سرخپوشان تهراني در هيئت فوتبال تهران.
-
قاضی: هدف ما قهرمانی پرسپولیس است / مطمئن باشید با برنامه آمده ام.
بازیکن جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس تیم بزرگی است كه هر بازیكنی آرزوی حضور در ان را دارد، امیدوارم امسال با كسب نتایج مطلوب هواداران پرشمار پرسپولیس را خوشحال كنیم.
محمد قاضی پس از ثبت قرارداد دو ساله خود با قرمزپوشان پایتخت، گفت: احساس خوبی دارم و قلبا دوست
داشتم در تیم پرسپولیس بازی کنم. امیدوارم بتوانم با استفاده از تجارب کادر فنی، بازیکنان ارزشمند این تیم و حمایت هواداران، پرسپولیس را به قهرمانی برسانیم.
وی ادامه داد: قول می دهم برای موفقیت سرخپوشان با تلاشی مضاعف بتوانم در خدمت باشگاه بزرگ پرسپولیس و هواداران پر شور آن باشم. این تیم در دوازدهمین دوره لیگ برتر باشگاه های ایران فصل كابوس وار گذشته را فراموش می كند وبه روزهای اوج باز می گردد.
وی افزود: پیش از این نیز ثابت کرده ام برای پیراهن تیمم ارزش زیادی قائلم و چون به عملکرد خودم اعتقاد دارم، امیدوارم فصل خوبی را در پرسپولیس پشت سر بگذارم و مطمئن باشید با برنامه آمده ام.
وی با بیان اینكه دوسال پیش نیز ازباشگاه پرسپولیس پیشنهادداشته است، افزود:امسال برنامه ریزی مطلوبی برای حضور قدرتمند پرسپولیس در رقابت های لیگ برتر و جام حذفی صورت گرفته و قرار است چند بازیكن مطرح نیز در روزهای آتی به این تیم بپیوندند.
قاضی در خصوص حضور ایمون زاید در پست خود تصریح کرد: برای من فرقی نمی کند با چه بازیکنی هم پست باشم اما ممکن است کادر فنی از سیستمی استفاده کند که با ایمون گلزنی کنیم.
مهاجم جدید پرسپولیس در پایان گفت: بازیکن باید همیشه آماده بازی باشد و با عملکرد خوب خود، مربی را متقاعد کند که در ترکیب اصلی قرار گیرد. من آمده ام به پرسپولیس خدمت کنم و سطح فوتبالم را ارتقا بخشم. موفقیت و قهرمانی تیم پرسپولیس برایم مهم تر از گلزنی است.
-
سپهر حيدري : یا به سپاهان می روم یا ذوب آهن/ پیشنهادی از پرسپولیس نداشتم.
مدافع فصل پیش مس کرمان گفت: احتمال حضورم در سپاهان یا ذوب آهن بیشتر از هر تیم دیگری است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سپهر حیدری در خصوص وضعیت خود اظهار داشت: معلوم نیست در کرمان بمانم . عجله ای برای انتخاب تیم فصل آینده ندارم و فعلا در حال استراحت هستم . فکر می کنم 10 روز آینده تیم جدیدم مشخص می شود.
وی مذاکره با سپاهان و ذوب آهن را رد کرد و افزود: این را فقط می گویم که احتمال برگشتم به فوتبال اصفهان خیلی زیاد است. مذاکره مستقیم با سپاهان یا ذوب آهن را نداشتم ولی حتما چیزهایی است که احتمال بازگشتم به اصفهان را زیاد کرده که نمی شود زیاد در مورد آن صحبت کنم.
مدافع اسبق ذوب آهن با اشاره به حضور کربکندی در این تیم تصریح کرد: فوتبالم را مدیون کربکندی و باشگاه ذوب آهن هستم. واقعا او بود که ما را به فوتبال ایران معرفی کرد. کارکردن با مربی بزرگ و بادانشی چون کربکندی برای هربازیکنی افتخار است و من نیز افتخار می کنم اگر دوباره شاگرد این مربی شوم با این حال هنوز چیزی مشخص نیست.
حیدری در خصوص این که چرا در کرمان نمی مانی؟ گفت: نه با مسئولان و نه با مربیان مس هیچ مشکلی ندارم. قرار بود هفته قبل با هم مذاکره کنیم که این مسئله عقب افتاد و باعث شد تا به پیشنهادات دیگرم فکر کنم. تیم مس هم مثل این که دنبال بستن یک تیم قدرتمند است با این حال همان طور که گفتم احتمال برگشتم به اصفهان خیلی زیاد است.
وی ادامه داد: مس تیم بسیار خوبی است و هم مدیران و هم هواداران خوبی دارد. من با این تیم خاطرات خیلی خوبی دارم. ما توانستیم با همه مشکلاتی که پیش روی تیم بود، یک رتبه تک رقمی بگیریم. حداقل 2 سوم فصل پیش برای ما خوب بود و فقط اوایل کار کمی شرایط سخت شد. ما این قدر خوب کار کردیم که در نیم فصل دوم، نائب قهرمان شدیم.
مدافع سابق پرسپولیس در خصوص این که آیا از این تیم هم پیشنهادی داری؟ تاکید کرد: پیشنهادی از پرسپولیس ندارم. نمی خواهم راجع به پرسپولیس صحبت کنم. واقعا هواداران این تیم مظلومند و سال سختی پشت سر گذاشتند. آنها خیلی حرص خوردند و از این بابت متاسفم. امیدوارم امسال تیم قدرتمندی بسته شود تا خاطرات بد فصل پیش از بین برود. البته با درایت رویانیان و دنیزلی فکر می کنم فصل آینده پرسپولیس دلخواه هواداران باشد.
-
پنجعلی: اعتراض بازیکنان جداشده پرسپولیس وارد نیست .
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: جدایی چند بازیکنان از پرسپولیس قطعاً نظر دنیزلی بوده و باید به نظر او احترام گذاشت؛زیرا سرمربی است که باید فصل آینده پاسخگوی نتایج تیمش باشد.
محمد پنجعلی عضو سابق هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: واقعاً پیش بینی نمی کردم که چنین خانه تکانی بزرگی در پرپسولیس صورت بگیرد.
اما باید به این نکته توجه کرد که نظر کادر فنی از همه چیز مهم تر است و در واقع جدایی چند بازیکن نظر مصطفی دنیزلی بوده است.
وی افزود: سال گذشته نیز بهترین های لیگ از جمله اولادی و ... جذب پرسپولیس شدند، اما با توجه به اتفاقاتی که رخ داد، آنها کیفیت خود را از دست دادند. به هر حال برای فصل جدید هم دنیزلی براساس تاکتیک هایش این کار را انجام ادهو اگر تیم نتیجه لازم را نگیرد، او باید پاسخگویی اصلی باشد.
مدافع اسبق سرخپوشان گفت: وقتی 18، 19 بازیکن جدا می شوند، یعنی اینکه حداقل باید نزدیک به 12، 13 نفر جذب شوند و همین مساله کار پرسپولیس را سخت تر می کند؛ چرا که کادر فنی باید بازیکنان جدید را با یکدیگر و نفرات قدیمی هاهنگ نماید و این مساله مطمئناً شرایط را دشوار می کند.
پنجعلی درخصوص اعتراض برخی بازیکنان جداشده پرسپولیس عنوان کرد: به نظرم این اعتراضات وارد نیست؛ چرا که در فوتبال حرفه ای بازیکن پولش را می گیرد و باید در قبال آن تلاشش را انجام بدهد. البته فوتبال ما چندان هم حرفه ای نیست و در شرایط آماتوری همچنان بسر می برد؛ وگرنه بازیکنان چنین صحبت هایی نمی کردند.
-
رویانیان: پیشنهاد می کنم روزنامه ها پرسپولیس را ببندند/خواسته مربی ما خرید در خط دفاع است.
مدیر عامل پرسپولیس می گوید این جمله اش که پرسپولیس را فوق کهکشانی می بندم یک شوخی بوده.
رویانیان در این باره توضیح می دهد: این کهکشانی و فوق کهکشانی دیگر چه چیزی است که در رسانه ها مطرح شده؟! آقای فتح اللهزاده چندی قبل یک شوخی در این باره کرد و ما هم بر اساس همان شوخی، کهکشانی و فوق کهکشانی را مطرح کردیم. در واقع همه این حرف ها یک شوخی بیشتر نبود! مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با گلایه از رسانه ها، می گوید: واقعا نمی دانم از دست شان چه کنم! هر کاری می کنیم، از ما ایراد می گیرند و گاها انتقادهای عجیبی می کنند. پیشنهادم این است که روزنامه ها و سایت ها بگویند ما چه بازیکنی بگیریم! طبق صحبت هایی که با دنیزلی داشتم، ما سال گذشته در بخش دفاعی مشکل داشتیم ولی در حمله نه. به همین دلیل سعی کردیم ضعف های دفاعی را از بین ببریم و این خواسته سرمربی ماست ولی رسانه ها زیاد در این زمینه انتقاد می کنند.
رویانیان درباره آسمیر آودوکیچ هم می گوید: با او برای تمدید قرارداد به توافق رسیده ایم و در این رابطه مشکلی احساس نمی کنیم.
رویانیان در حالی از توافق خبر می دهد که امروز اعلام شده گلر خارجی فصل گذشته پرسپولیس، با عقد قراردادی یک ساله به مس کرمان پیوسته است.
رویانیان در پایان همچنین درباره انتقاد از او به دلیل مذاکره با شجاع خلیل زاده در اردوی تیم ملی می گوید: من در اردوی تیم ملی فقط با کریمی حرف زدم. خدا را شاهد می گیرم، با مدافع مس هیچ حرفی نزدم. اینکه می گویند ما از استقلال هم بازیکن می گیریم، درست نیست.
از رویانیان درباره حضور جباری در پرسپولیس می گوید: من قصدی برای خرید بازیکنی از استقلال ندارم. دوباره تکرار می کنم فعلا نمی خواهم هیچ بازیکنی را از این تیم بگیرم چه بازیکنی که شما گفتید و چه یاری دیگر.
-
با عقد قراردادی دو ساله/ کاظمیان در جمع قرمزپوشان ماندنی شد.
با نظر دنیزلی جواد کاظمیان به مدت دو سال دیگر در پرسپولیس ماندنی شد.
مصطفی دنیزلی در ابتدای هفته جاری نام 10بازیکن را از بازیکنان فصل گذشته پرسپولیس برای عقد قرارداد جدید به باشگاه معرفی کرد که در بین انها نام جواد کاظمیان وجود نداشت. امادنیزلی در دومین مرحله از لیست تکمیلی خود نام جواد کاظمیان را به 10 بازیکن دیگر اضافه کرد.
از همین رو رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس امروز در جلسهای با جواد کاظمیان شرکت کرد که در نهایت مهاجم فصل گذشته پرسپولیس با عقد قراردادی دوساله در این تیم ماندنی شد.
-
آنالیز پرسپولیسیها در کتاب 40 صفحهای از سوی دنیزلی.
مسئولان باشگاه پرسپولیس در کتابی 40 صفحهای عملکرد بازیکنان این تیم را مورد ارزیابی قرار دادند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس با پیشنهاد دنیزلی قصد دارند تا دلایل نتیجه گرفتن در فصل گذشته این تیم و بازیکنان کم کار را شناسایی کنند، از همین رو در کتابی که حدود 40 صفحه است عملکرد دقیق بازیکنان مورد ارزیابی قرار گرفته است.
در این کتاب تعداد گلهای زده، اشتباهات فردی، پاسهای اشتباه و بسیاری از آنالیز دقیق بازیکنان زیر نظر دنیزلی به تحریر درآمده است. قرار است این کتاب به بازیکنان نیز داده شود.
-
کاظمیان: در لیست دنیزلی بودم/ کتاب آمار سردار غافلگیرم کرد.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به صحبتهای انجام شده من در لیست دنیزلی بودم.
جواد کاظمیان پس از عقد قرارداد 2 ساله با پرسپولیس اظهار داشت: خیلی خوشحالم که دوباره خدا این توفیق را به من داد که در خدمت پرسپولیس باشم تا انشاءالله امسال روند بهتری را پشت سر بگذاریم، امیدوارم اسیر بدشانسیهای فوتبال دیگر نشویم.
وی افزود: امروز به مدت 60 دقیقه در جلسه با محمد رویانیان شرکت کردم، حرفهای او بسیار امیدوارکننده و دلگرمکننده بود.
کاظمیان تاکید کرد: با توجه به صحبتهایی که انجام شد من در پرسپولیس ماندم اما باید این را بگویم که من در لیست دنیزلی بودم اما حالا شاید با تأخیر این موضوع اعلام شد. روی هم رفته به توافق رسیدیم تا دوباره پیراهن پرسپولیس را بر تن کنم.
کاظمیان خاطر نشان کرد: خوشبختانه در باشگاه با مدیرعاملی طرف هستیم که بسیار رو راست است. من نشست بسیار خوبی با رویانیان داشتم و قطعا تمام توان خودم را به نمایش میگذارم تا بهترین عملکردم را در پرسپولیس فصل جدید داشته باشم و به این تیم کمک کنم.
مهاجم پرسپولیس تأکید کرد: در فصل گذشته آمار گلزنی بدی نداشتم. 6 گل برای پرسپولیس زدم، 5 پنالتی گرفتم و چندین پاس گل دادم، نکته جالب این بود که در کتابی که سردار داشت و آمار تک تک بازیکنان را ریز به ریز به من نشان داد شرایط من بد نبود.
وی افزود: نمیتوانم بگویم در کتاب سردار رتبه چندم برای من بود اما شرایطم خوب بود. من سعی خواهم کرد فصل آینده بازیکن موثری برای تیم باشم تا دوباره دل هواداران را به دست بیاوریم.
کاظمیان تأکید کرد: من از هواداران میخواهم که فصل گذشته را فراموش کنند البته سخت است ولی متأسفانه به هر دری زدیم بسته بود. انشاءالله با نیروهای جدید و بازیکنانی که در این تیم ماندنی هستند همه با هم کمک میکنیم تا پرسپولیس سربلند و دوباره موفق باشد و سال تلخ 90 را پشت سر بگذارد.
-
كي روش : وقتی کریمی و دژاگهها داریم؛ آرزو برای داشتن برادران دایی درست نیست.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: ما در تیم ملی بازیکنان مانند علی کریمی و دژاگهها داریم، پس درست نیست که برای داشتن چند برادر دایی آرزو کنم.
در دفتر ترکیه قبل از به پایان رسیدن اردوی تیم ملی فوتبال ایران در ورزشگاه اختصاصی باشگاه بشیکتاش و بیش از آنکه کاروان تیم ملی برای رویارویی با ازبکستان، استانبول را به مقصد تاشکند ترک کند، سرمربی تیم ملی ایران گفتوگویی انجام داد که متن کامل مصاحبه وی را در زیر میخوانیم:
قبل از سفر به تاشکند، ملی پوشان ایران در چه شرایطی قرار دارند؟
بهترین تلاش هایم را برای تیم ملی ایران انجام می دهم و سعی داریم که بهترین امکانات را فراهم کنیم. در واقع اولین بازی به میزان این آمادگی ها اهمیت دارد. البته من مایل بودم به همراه تیم خود بیش از یک مسابقه تدارکاتی برگزار کنم، ولی همین قدر میسر شد، اما باز هم می توانم بگویم که در وضعیت خوبی قرار داریم.
با توجه به اینکه اولین دیدار در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 را باید با ازبکستان برگزار کنید، این دیدار چقدر برای شما اهمیت دارد؟
البته این بازی به دلیل اینکه اولین رویارویی ماست حائز اهمیت است. ازبکستان رقیبی جدی است و مدت زیادی است که با جدیت کار می کند. مربی این تیم چهار سال است که با بازیکنان این تیم کار می کند. در این مدت این ها توانسته اند به صورت تیمی گردهم آمده و کار تیمی را تمرین کنند و این امتیاز بزرگی محسوب می شود. از این منظر ازبکستان از ما آماده تر است. خیلی هم خوب تمرین می کنند. می توانم بگویم که خوب آماده شده اند.
به نظرتان یک بازی با تیم ملی آلبانی برای تیم ما شما کافی بود؟ آیا لازم نبود با چند تیم دیگر نیز بازی کنیم؟
بدیهی است که برای آمادگی تنها یک بازی تدارکاتی کافی نیست. ایکاش می توانستیم بازی های دیگری هم برگزار کنیم، اما حالا دیگر وقت ایکاش و آرزوها نیست و ما باید به بهترین شکل ممکن کارمان را انجام دهیم.
یعنی آمادگیتان در این سطح کافی است؟
البته که نیست و می بایست بیشتر از این ها کار می شد. طبق تصمیماتی که قبلا گرفته شد قرار بود اردوی ما سه هفته ای باشد و این در حالی است که اینطور نشد و مدت اردو 10 روزه شد. به عبارتی برنامه آمادگی تیم ملی کافی نیست. من تنها سه بار توانستم با تیم جلسه بگذارم. طبق برنامه قبلی قرار بود در فاصله 17 می تا 3 ژوئن 2 مسابقه تدارکاتی برگزار کنیم، اما فقط یک مسابقه برگزار شد و با آلبانی مسابقه دادیم. اما اکنون دیگر وقت گله و شکایت نیست، باید وقت را به خوبی استفاده کرده و بر روی هدف مان متمرکز شویم. سرعت تیم خوب است، هماهنگی بین بازیکنان هم همینطور، همه با صفا و صمیمیت کار می کنند، خیلی جدی بر روی هدف متمرکز شده اند.
آیا به طور کلی از اردوی ترکیه رضایت دارید؟
بله، تاسیسات ورزشی بشیکتاش خیلی خوب بود، امکانات و شرایط لازم هم فراهم شد و من از این اردو رضایت دارم.
قبل از رویارویی با ازبکستان، آیا شرایط خوبی برای آنالیز این حریف داشته اید؟
بله، بازی های زیادی از این تیم را دنبال کردیم و در مورد رقیبمان به حد کافی اطلاعات داریم. ما سرمربی، مربیان و بازیکنان این تیم را به دقت زیر نظر داریم و بر این اساس کار را دنبال می کنیم. ازبکستان تیمی است که تا به امروز خوب کار کرده و نتایج خوبی هم گرفته. این تیم قادر است که به خوبی بر بازی و زمین مسلط شود. این تیم چهار سال است که با یک سرمربی کار می کند و ترکیب تیم هم در این مدت خیلی تغییر نکرده است. این امر برای تیم ملی ازبکستان یک امتیاز محسوب می شود. اما ما هم خوب آماده شده ایم و واقعا در حال حاضر یک تیم با استعداد در اختیارمان است. ما بازیکنان خوبی داریم و همگی به علاقه تمام دل به کار داده اند.
وزیر ورزش ایران برای دیدار با تیم ملی به اینجا آمده بود. دلیل این دیدار و بازدید چه بود؟
او با حضورش در اردوی ترکیه به تیم ملی روحیه داد. برای بازیکنان هم خوب شد. وزیر انسانی با حسن نیت بالاست و به قول های خود عمل می کند. وزیر با مشکلات ما آشناست و اکنون وقت حل مشکلات فرارسیده است. الان وقت قول و تعهد گرفتن نیست و نمی توان با این مسائل وقت را تلف کرد. ما باید متحد و قوی باشیم.
در مصاحبه ای گفته بودید ای کاش علی دایی چند تا برادر داشت. مگر در خط حمله مشکل دارید؟
من چنین چیزی نگفتم و گفتن چنین چیزی را هم صحیح نمی دانم. چونکه ما باید به نسل جدید اهمیت داده و روحیه آنها را بالا ببریم. ما اکنون علی کریمی ها و دژاگه ها را داریم، بازیکنان خوب و جوانی داریم. فکر می کنم اگر به آنها بپردازیم بهتر باشد.
-
این نظر شماست / 11 بازیکن از پرسپولیس بروند.
فهرست بازیکنانی که قرار است پایان فصل از پرسپولیس جدا شوند داغ ترین بحث روزهای پایانی لیگ کابوس وار گذشته بود و پس از اتمام مسابقات پرسپولیس نظرسنجی در خصوص وضعیت بازیکنان این تیم از سوی سایت خبری پرسپولیس آغاز شد.
21 بازیکن از ترکیب بزرگسالان فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس مورد نظرسنجی قرار گرفتند و از میان آنها هواداران خواهان جدایی 11 بازیکن شدند.
در مجموع 21 نظرسنجی تعداد 269 هزار و 574 نظر ثبت شد که میانگین حدود 12800 رای برای هرنظرسنجی را نشان می دهد.
برخی بازیکنان مانند علی کریمی ، ایمون زاید و آسمیر آودوکیچ با توجه به عملکرد مطلوب در فصل گذشته در این نظرسنجی قرار نگرفتند اما با توجه به اعلام لیست بازیکنان فصل آینده پرسپولیس از سوی باشگاه و نبود نام آودوکیچ در آن ، این بازیکن نیز در روز پایانی به نظرسنجی اضافه شد.
از میان بازیکنان در خطوط موجود هواداران بیشترین تحول را در خط دفاعی داده اند به طوری که از میان 7 مدافع موجود تنها خواهان تمدید قرارداد یک بازیکن یعنی محمد نصرتی شده اند.
وضع دروازه بانی نیز چندان تفاوتی با خط دفاع ندارد و هواداران خواهان جدایی معمارزاده و هوشیار شده اما رای قاطع 91 درصدی به ماندن آسمیر آودوکیچ داده اند.
مهدی مهدوی کیا ، محمد نصرتی ، محمد نوری ، غلامرضا رضایی و امیرحسین فشنگچی دیگر بازیکنانی هستند که توانستند رای اعتماد هواداران را جلب کنند و بازیکنانی چون حسین بادامکی ، جواد کاظمیان ، وحید هاشمیان و مهرداد اولادی با رایی بسیار نزدیک در لب مرز «رفتن» و «ماندن» توانستند کمی بیش از 50 درصد آرا را کسب کنند.
نکته اینکه از میان 6 بازیکنی که پرسپولیسی ها به اتفاق آرا و 4 بازیکنی که با درصد کمتر خواهان باقی ماندن آنان در ترکیب پرسپولیس شده اند نام 4 بازیکن با لیست 10 نفره منتشر توسط باشگاه پرسپولیس برای ساختن تیم فصل بعد مشترک است.
این نتاج نظرسنجی ها بود که بدون تحلیل و دخل و تصرف منتشر شد. برای مشاهده جزئیات آرا نیز می توانید به صفحات زیر مراجعه کنید : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].
برخی از روزنامه های صبح مانند تماشا نیز طی روزهای گذشته نتایج نظرسنجی را منتشر کرده اند.
-
گردان : با پرسپولیس به توافق رسیدم/ به تهران بروم بلافاصله ثبت می کنم.
دروازهبان تيم ملي فوتبال ميگويد در بازي برابر ازبكستان بايد كار را يكسره كنند تا كار به روزهاي آخر نكشد.
شهاب گردان در خصوص شرايط تيم ملي پيش از بازي با ازبكستان در مرحله نهايي مقدماتي جام جهاني 2014 بيان كرد: تيم ملي شرايط خوبي را در اردوي تركيه پشت سر گذاشت و تمام امكانات آنجا مهيا بود اما پرواز سخت و خستهكنندهاي را از تركيه به ازبكستان داشتيم.
دروازهبان تيم ملي ادامه داد: امروز نيز ريكاوري انجام داديم و فردا آماده بازي با ازبكستان ميشويم. به اعتقادم تيم از آمادگي بسيار بالايي برخوردار است. ما زير نظر كيروش تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتيم.
گردان همچنين با بيان اينكه هدفمان در بازي با ازبكستان كسب سه امتياز است، تاكيد كرد: نميخواهيم مثل دورههاي قبل كارمان به روزهاي آخر بكشد.
اين دروازهبان در پايان نيز درباره شرايط خودش براي فصل آينده ليگ برتر فوتبال گفت: قبل از اينكه به ازبكستان بيايم با پرسپوليس مذاكره داشتم و با اين باشگاه به توافق رسيدم. به محض اينكه به تهران بروم قراردادم را با تيم پرسپوليس ثبت خواهم كرد.
-
رویانیان: خلعتبری 70 درصد پرسپولیسی است/ کریمی را حتما می خواهیم با یک شرط.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه پرسپولیس کهکشانی تنها یک شوخی بود اظهار کرد : پرسپولیس را با ترکییی از بازیکنان بزرگ و جوان می بندم.
محمد رویانیان در گفتگو با صداوسیما افزود: آقای دنیزلی سرمربی تیم در اردوی امارات تاکید جدی به من داشت که علی کریمی را حتما در تیم حفظ کنم. وی افزود: من با کریمی اتمام حجت کردم و برای او شرط گذاشتم که باید با تمام توان و بدون حاشیه در خدمت پرسپولیس باشد. در تمرینات تیم ملی در ترکیه که حضور پیدا کردم با این بازیکن گفتگوهایی انجام دادم و از یکی از صحبت های او خیلی خوشم آمد. کریمی به من گفت امیدوارم تیمی ببندید که اگر فصل بعد من روی نیمکت پرسپولیس نشستم هیچ اعتراضی نکنم.
وی تاکید کرد : آقای دنیزلی در اردوی تیم در امارات به من تاکید داشت که کریمی را به هر شکل ممکن حفظ کنم. من هم با این بازیکن صحبت کردم و شرایط را برای او توضیح دادم. اعتقاد ما این است که بازیکنان باید بدون حاشیه در خدمت تیم باشند.
رویانیان درباره اینکه گفته می شود چندین مدیر نتوانسته اند کریمی را کنترل کنند و شما چطور می خواهید این کار را بکنید که روبروی مردم قرار نگیرید گفت: چه کسی میگوید کریمی را نمیتوان کنترل کرد من با او صحبت کردم و دنیزلی نیز دو بار در جده و ترکیه با او جلسه داشته و خود دنیزلی با قاطعیت عنوان کرد کریمی به تیم اضافه شود. مردم خود تمام مسائل را میفهمند من زمانی که برای تیم تصمیم میگیرم قاطعانه و برای مصلحت پرسپولیس تصمیم میگیرم و یقین دارم مردم هم این را متوجه میشوند و می دانند که از تمام توانم برای پرسپولیس استفاده کرده ام و روبروی من قرار نمی گیرند.
وی رویانیان در خصوص شرایط فوتبال ایران عنوان کرد: تیم پرسپولیس در این فصل از چند لحاظ آسیب دید افرادی در داخل و بیرون بودند که مشکلاتی را برای تیم به وجود آوردند همچنین سیستم موجود در فوتبال کارآمدی لازم را ندارد. اتفاقات مختلفی افتاد که باعث شد پرسپولیس در این فصل نتیجه نگیرد.
وی افزود: من برای داوران ارزش خاصی قائلم اما در برخی بازیها داوریها سرنوشت را تغییر داد. مدیریتهای ما نیز مسائلی دارد میزان لابی و ارتباطاتی که وجود دارد باعث بروز مشکلاتی میشود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه آیا از پذیرفتن این سمت پشیمان است همانطور که از ابتدا این موضوع را عنوان کرده بود، خاطرنشان کرد: بله هماکنون هم پشیمان هستم اما اگر بروم نامردی در حق هواداران است آنها امید دارند تا هرچه زودتر در این مدت تیم فصل اینده شکل بگیرد شرایط سختی است و اگر بخواهم در این شرایط تیم را رها کنم نامردی کردهام به همین دلیل صحنه را خالی نمیکنم.
رویانیان درباره لیست 10 نفره دنیزلی افزود: در واقع سرمربی پرسپولیس 15 نفر را برای فصل آینده انتخاب کرده بود که ما 10 نفر را اعلام کردیم. امروز به علت ولادت امام جواد نیز با کاظمیان قرارداد بستیم او جوان باشخصیتی است و اگر واقعیت را هم بخواهید جواد در بین لیست 15 نفر دنیزلی بود طبق بررسیهایی که انجام دادیم عملکرد فنی کاظمیان در فصل گذشته خوب بود هرچند که به نظر میرسید در بازیها خوب ظاهر نمیشود.
وی درباره اعتراضهای کاظمیان در برخی مسائل یاداور شد من به تمام بازیکنان گفتهام که اگر بازیکنی حرف بزند از تیم خواهد رفت با جواد نیز این صحبت را مطرح کردهام.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره وجه تمایز خود با سایر مدیران گفت: من نباید درباره خود صحبت کنم سؤال شما خوب است اما نیاز به زمان هم دارد در واقع من از بالا به پایین افتادم مردم مرا میشناسند من رئیس پلیس 110 و رئیس راهنمایی و رانندگی بودم افتخار میکنم که نوکری مردم را کردم. برایم حضور در باشگاه پرسپولیس هم افتخاری است.
وی افزود: مطمئن باشید من اگر 3 سال در باشگاه پرسپولیس بمانم این باشگاه را جهانی خواهم کرد و به یک باشگاه کاملاً حرفهای تبدیل میکنم.
رویانیان در پاسخ به سؤال مجری مبنی براینکه کاشانی نیز این صحبتها را مطرح میکرد، تصریح کرد: من همینجا میگویم که کاشانی از من بهتر است. تلاشم این است که بتوانم باشگاه را جهانی کنم ما نتیجهگرا نیستیم میخواهیم کاری کنیم که محتاج پول دولت نباشیم و کاملاً خودکفا عمل کنیم برخیها میگویند پشتش به کوه است این حرفها درست نیست من اگر با یک برند خارجی قرارداد میبندم این نشان از ارتباط قوی من است و نفوذی که در خارج از کشور دارم.
رویانیان درباره چگونگی بستن پرسپولیس در فصل آینده گفت: این عبارت پرسپولیس کهکشانی یک شوخی بود ، آقای فتح الله زاده یکی دوبار از این اسم برای تیم خودش استفاده کرد و ما هم در جواب همین حرف را در مورد پرسپولیس زدیم. من برای بستن پرسپولیس فصل بعد سه راه دارم. یک اینکه تمام تیم را جوان کنم. دیگری اینکه ، تمام تیم را از ستاره ها ببندم و آخر اینکه ترکیبی از ستاره ها و بازیکنان جوان را به خدمت بگیرم. من قصد دارم از سومین روش استفاده کنم اما قول می دهم پس از سه سال پرسپولیس را تبدیل به تیمی کاملا جوان کنم.
رویانیان درباره سقف قرارداد و اینکه این سقف تبدیل به کف قرارداد شده است گفت: به هر حال پرسپولیس تیم بزرگی است و باید پاسخگوی مردم باشد و استقلال هم همین شرایط را دارد . من نمی توانم پرسپولیس را ضعیف ببندم و باید با سقف مقابله کنم.
رویانیان در پاسخ به انتقادات فرشاد پیوس و حمید درخشان نسبت به نتایج پرسپولیس و عملکرد مدیریت و کادرفنی این تیم به گزارش مرجع خبری گفت: اینکه پرسپولیس نتیجه نگرفته را یک بچه دبستانی هم متوجه می شود نیازی نیست که پیشکسوتان در این تریبون به آن اشاره کنند. اما در خصوص ایرادات باید بگویم که بله ایراد بسیار زیاد است و من به هیچ وجه مدیریت خودم را قبول ندارم و باید بگویم مدیریت من در حد صفر بوده است. اما این دوستان برای بیان ایرادهایشان نباید بلندگو در دست بگیرند بلکه باید بیایند در دفتر من در باشگاه این صحبت ها را مطرح کنند. هیچ کس تا به حال به ما راهکاری ارائه نکرده ، بهتر است به جای این صحبت ها به هم کمک کنیم.
مدیرعامل پرسپولیس در خصوص انتقادات علی پروین که گفته بود من در جریان نقل و انتقالات باشگاه نیستم گفت: ما هم جواب ایشان را دادیم و گفتیم ایشان بزرگ پرسپولیس است و اگر حرفی دارد برای شنیدن در خدمتیم. ایشان تا به حال حرفی به ما نزده و بین ما و ایشان اختلافی نیست و ایشان رفیق جینگ ماست!
رویانیان در پاسخ به این انتقاد که چرا هنگام مسابقات در کنار تیم نیست و به سفر چین رفته، افزود: من تعجب می کنم از آدم ورزشی که چنین حرفی را می زند. مگر من بازیکنم یا قرار است درون دروازه بایستم که کنار تیم باشم یا اینکه من مربی تیم هستم که بیایم بنشینم و ارنج کنم؟ مدیرعامل باید حرمت و جایگاه خود را حفظ کند. سفر چین همراه با هیئت دولت بود و از چندین ماه قبل برنامه ریزی شده بود اما در آنجا هم با آقای وینگادا جلسه گذاشتم و اختلافاتمان را حل کردم و نتایج خوبی گرفتیم ، با یک شرکت سازنده استادیوم مذاکرات خوبی کردیم و با برخی افراد اقتصادی برای گرفتن اعتبار فاینانس حتی برای استقلال هم مذاکراتی داشتیم تا مشکلات مالی این دو تیم برطرف شود ، خوشبختانه من برخلاف سایرین از خارج رفتن خوشم نمی آید. آقای فتح الله زاده مگر هنگام بازی با تیم ما در روسیه نبودند به خاطر کار شخصی؟ من که به خاطر کار شخصی نرفتم ، همراه با هیئت دولت بودم. زمانی که آقای فردوسی پور بامن تماس گرفت ساعت 5 صبح به وقت چین بود و من با وجود اینکه برای نماز بیدار بودم دلیلی ندیدم که جواب بدهم.
مدیرعامل پرسپولیس در خصوص مصاحبه هایی که در طول فصل گذشته در خصوص بازیکنان به خصوص معمارزاده انجام داده تاکید کرد: مطمئن باشید از این به بعد حتی در خصوص میخ کفش بازیکنان هم دخالت خواهم کرد اما دلیلی ندارد هنگام بازی روی سکو بنشینیم چراکه مربی باید تیم را ارنج کند. وظیفه کادرفنی و بازیکنان است که تیم حریف را بشناسند و نتیجه بگیرند. درست نبود پس از نتایج ضعیفی که در لیگ به خصوص بعد از بازی با راه آهن گرفتیم بازیکنان را اخراج کنم چرا که در بازی های آسیایی بازی داشتیم. من برای بازیکنان شرط گذاشتم که اگر در بازی با الاتحاد نتیجه بگیرید به هرکدام 10 هزار دلار پاداش می دهم و اگر ببازید 20 درصد از قراردادتان را کم میکنم. همین طور هم شد و قراردادشان را کم کردم و فقط 10 بازیکن را در تیم نگه داشتم ، مدیریت بحران یعنی همین.
این مدیر در پاسخ به اینکه سیاست وی برای فصل آینده چه خواهد بود تاکید کرد: من حتما در ترکیب تیم دخالت می کنم چراکه ما مشکل زیاد داشتیم. ما در خط دروازه ، خط دفاع و خط هافبک مشکل داشتیم. ما 54 گل زدیم و در گل زدن خوب بودیم اما در گل خوردن مشکل داشتیم و 58 گل خوردیم ، طبیعی است که باید این ضعف ها را برطرف کنیم و تیم یکپارچه شود. افرادی که در تیم بودند از بدنساز گرفته تا پزشک و ماساژور و تدارکات و مدیر رسانه و سرپرست همه این افراد باید دوباره بررسی شود و یک تیم منجسم و هماهنگ تشکیل شود. در باشگاه هم باید اتفاقاتی بیفتد و برنامه ریزی های اقتصادی ما برای رسیدن به منابع مالی در حال اجراست و تا پایان امسال باید به حدی برسیم که نیاز پرسپولیس برطرف شود و اقتصاد خودگردان داشته باشیم. کارهای فرهنگی ما بسته شده و به زودی در طول فصل کارهای فرهنگی جدید ما در استادیوم کاملا تجلی پیدا خواهد کرد. در حال حاضر بلیط را هم خودمان می فروشیم. رویاینان درباره مشکلات مالی پرسپولیس گفت: پیش از این برای هر بازی 28 میلیون تومان به ورزشگاه آزادی پرداخت می کردیم و سازمان لیگ به خاطر بلیط تماشاگران و پخش تلویزیونی یک ریال هم به ما نداده. سال قبل دولت به ما 4 میلیارد بودجه داده و ما الان پول نداریم قرارداد بازیکنان فصل قبل را بدهیم. ما 20 درصد قرارداد بازیکنان را کم کرده ایم و وضعمان از استقلال بهتر است اما برای فصل بعد هم برای خرید بازیکن و پرداخت پیش قرارداد مشکل داریم. امسال 12 میلیارد بودجه تصویب شده که هنوز بودجه ابلاغ و پرداخت نشده.
وی درباره احتمال آمدن خلعتبری به پرسپولیس گفت: من با خود خلعتبری و پدر و مادرش و برادرش هم حضوری و هم تلفنی صحبت کردم و ایشان به من قول داده اگر به ایران بیاید فقط برای پرسپولیس بازی کند. 70 درصد با هم توافق کرده ایم و مشتاقم که وی بیاید و آن 30 درصد باقی مانده را هم ایشان در حال فکر کردن است که بیاید یا نه. تمام مذاکرات من با خود خلعتبری بوده و صحبتی با مارادونا سرمربی وی انجام نداده ام. اگر هم نیامد یک مهاجم خارجی به جای وی در نظر گرفته ام که اگر نشد او را می آوریم. در خط هافبک هم یک بازیکن خوب خارجی برای خرید در نظر داریم که به پرسپولیس می آید.
وی درباره مذاکره با ادینیو گفت: خود من با ایشان مذاکره ای نکرده ام اما یکی از دوستان ما با ایشان صحبت هایی انجام داده که فعلا نتایجش مشخص نیست.
در نظرسنجی این برنامه پرسیده شد مصطفی دنیزلی با پرسپولیس در فصل بعد موفق خواهد شد یا خیر؟ از میان نزدیک به 100 هزار شرکت کننده ؛ 76 درصد پاسخ بله و 24 درصد پاسخ خیر دادند.
گفتنی است گزارشگر صداوسیما واعظی که پیش از این توسط علی دایی ملقب به لقب «گالیور» شده بود و سابقه چندین بار حاشیه سازی برای پرسپولیسی ها از جمله دایی و کریمی را در کارنامه دارد با سوال های متعدد حاشیه ای قصد ایجاد شکاف بین اعضای تیم پرسپولیس را داشت که رویانیان از پاسخ به سوال های وی خودداری کرد.
-
كريمي و رضايي آماده حضور در تركيب تيم ملي.
فردا تیم ملی آخرین تمرین خود را پیش از بازی با ازبکستان در ورزشگاه اصلی بنیادکار برگزار خواهد کرد.
این تمرین به وقت تهران ساعت 18 برگزار خواهد شد. صبح امروز مسئولان تیم ملی اعلام کردند شاید تمرین صبح برگزار شود ولی کروش در نهایت تصمیم گرفت تمرین بعد از ظهر انجام شود. فردا صبح نیز کنفرانس مطبوعاتی مربیان دو تیم در سالن کنفرانس باشگاه بنیادکار برگزار می شود.
تمرین امروز تیم ملی نیز در زمین شماره دو بنیادکار برگزار شد که فاصله اندکی با زمین شماره یک این باشگاه داشت. تیم ملی ازبکستان نیز عصر امروز تمرین خود را در ورزشگاه لوکوموتیو شهر تاشکند انجام داد. در تمرین امروز تیم ملی که ساعت 18 به وقت تهران آغاز شد، هیچ اتفاق خاصی رخ نداد.
اشکان دژاگه در تمرین های گروهی شرکت داشت اما در 30 دقیقه پایانی تمرین، زیر نظر میک مک درموت به صورت اختصاصی تمرین کرد. پزشک تیم ملی توضیح داد، بعد از تمرین فردا مشخص می شود که او در بازی ازبکستان حاضر خواهد بود یا نه. در تمرین امروز همچنین ناظر AFC حضور داشت و برای دقایقی نیز با کارلوس کروش گفت و گو کرد.
ازبک ها برای برخی از مسئولان تیم ملی اتاق رزرو نکرده بودند که مسولان، این موضوع را به گوش ناظر AFC رساندند. در تمرین امروز، میک مک درموت بازیکنان را تمرین داد و سعی کرد با نوع تمریناتش، خستگی سفر را از تن آنها خارج کند.
کریم انصاری فرد، علی کریمی، سید مهدی رحمتی و غلامرضا رضایی نیز با مصدومیت جزیی روبرو بودند که پزشک تیم ملی اعلام کرد هیچ مشکلی برای حضور در بازی روز یکشنبه ندارند. لباس های تیم ملی نیز امروز از دبی به ازبکستان رسید.
برند لباس تمرینی تیم ملی با لباسی که قرار است به زمین بروند، فرق دارد! بازیکنان تیم ملی در تمرین امروز بسیار با انگیزه بودند ولی خستگی سفر به ازبکستان، در چهره اکثر آنها دیده می شد. یکی از شاداب ترین بازیکنان تمرین نیز آندرانیک تیموریان بود که بارها با حرف های خود، بازیکنان و خبرنگاران را شاد کرد! او با سیموئز مربی تیم ملی نیز زیاد شوخی می کرد.
-
پولادي در پرسپوليس ماندني شد
مهرداد پولادي با رايزني مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين تيم ماندني شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در هفته هاي اخير خبرهايي مبني براي جدايي مهرداد پولادي از پرسپوليس و انتقالش به تيم سپاهان منتشر شد، اما مسئولان باشگاه پرسپوليس با اين بازيکن در اردوي تيم ملي وارد مذاکره شدند تا ادامه فعاليت اين مدافع ملي پوش در جمع سرخ پوشان تداوم داشته باشد.
يکي از مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين زمينه اعلام کرد: پولادي با وجود همه شايعات يک سال ديگر با ما قرارداد دارد و بحث رفتن پولادي به سپاهان منتفي است و اين بازيکن با توجه به بند قراردادي که با اين باشگاه دارد و همچنين رضايتش از حضورش در پرسپوليس به کار خود ادامه خواهد داد.
وي افزود: هواداران بابت پولادي هيچ گونه نگراني نداشته باشند و بدانند که اين بازيکن در فصل آينده نيز تيم را همراهي خواهد کرد.
-
مدافع راهآهن به پرسپوليس پيوست
مدافع جوان باشگاه راهآهن عصر امروز با عقد قراردادي 3 ساله به پرسپوليس پيوست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمدرضا خانزاده مدافع راست فصل گذشته تيم فوتبال راه آهن تهران عصر امروز با عقد قراردادي 3 ساله به پرسپوليس پيوست.اين مدافع که هماکنون در جمع مليپوشان زير 22 سال تحت نظر عليرضا منصوريان قرار دارد در روزهاي پاياني اردوي تيم ملي فوتبال ايران قبل از اعزام به ترکيه توسط کارلوس کيروش به تيم ملي دعوت شده بود.
خانزاده علاوه بر پست دفاع راست، توانايي بازي در پستهاي دفاع وسط و هافبک دفاعي را هم دارد.قرارداد 2 سال اول اين بازيکن قطعي و قرارداد سال سوم نيز به صورت توافقي امضا شده است.
-
خلعتبری : هنوز درباره آينده ام تصميم قطعي نگرفته ام/ در ازبکستان فقط برد مي خواهيم
خبرنگار سرخ: محمد رضا خلعتبري هنوز براي آينده هيچ تصميمي نگرفته است. او بعد از تمرين ديروز تيم ملي به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و تاکيد کرد:رويانيان با من مذاکراتي داشته است.
*دير به اردوي تيم ملي آمدي؟
بله، بازي داشتيم و باشگاه الوصل اعلام کرد تا زمانيکه بازي برگزار نشده، اجازه ندارم بروم. به همين دليل دير رسيدم.
*درباره آينده ات شايعات زيادي وجود دارد. در امارات مي ماني؟
هنوز مشخص نيست. اين تيم به من پيشنهاد داده. دارم فکر مي کنم. قرار شده به امارات برگردم و با اين باشگاه مذاکراتي داشته باشم.
*با پرسپوليس چطور؟
آقاي رويانيان در سفر به دبي، با من ملاقات داشت و درباره آينده حرف هايي زديم. هنوز درباره آينده ام، تصميم قطعي نگرفته ام. به مذاکراتم با الوصل و پرسپوليس ادامه مي دهم. شرايط هر کدام خوب بود، آن را قبول مي کنم.
*کدام شرايط؟
(در حالي که خلعتبري دارد فکر مي کند، غلامرضا رضايي بازيکن پرسپوليس و تيم ملي مي گويد: خب معلوم است هر کدام بهتر پول بدهند. خلعتبري نيز مي خندد)
*امکان بازگشتت به فوتبال ايران زياد است؟
واقعا نمي توانم به اين سوال دقيق پاسخ بدهم. فعلا به تيم ملي فکر مي کنم و بعد درباره آينده ام تصميم مي گيرم.
*اگر مارادونا از الوصل برود، تو هم مي روي؟
نه. به هر حال او هم پيشنهادهايي دارد. الان الوصل يکسال با او قرارداد دارد ولي فدراسيون فوتبال امارات سفت و سخت به دنبال مارادوناست. هيچ بعيد نيست او سرمربي تيم ملي اين کشور شود و از الوصل برود.
*فکر کرديم اگر او برود، تو هم مي روي.
نه اينطور نيست. من بايد ببينم پيشنهاد الوصل به چه شکل است.
*و اما درباره بازي ايران و ازبکستان.
قطعا براي سه امتياز آمده ايم. در ازبکستان فقط برد مي خواهيم. بايد در دو بازي اول 6 امتياز بگيريم.
-
باز هم حاشیه/ روزنامه ملیت: دنيزلي و سران بشيكتاش ملاقات كردند
خبرنگار سرخ : باز هم حاشیه ای جدید برای پرسپولیس و باز هم خبری تکراری که هواداران پرسپولیس در هفته های اخیر بارها بارها آن را شنیده اند و هر بار به نحوی این خبر تکذیب شد
روزنامه مليت تركيه از ملاقات مصطفي دنيزلي با سران باشگاه بشيكتاش تركيه خبر داد.
به گزارش خبرنگار سرخ به نقل از ایسنا، پيش از اين رسانههاي تركيهاي خبرهاي متعددي درباره تمايل باشگاه بشيكتاش به امضاي قرارداد با مصطفي دنيزلي سرمربي پرسپوليس منتشر كرده بودند.
روزنامه مليت نيز در گزارشي درباره دنيزلي، از ملاقات او با مسئولان باشگاه بشيكتاش خبر داد. به گفته اين روزنامه، دو طرف قرار است در روزهاي آينده يك بار ديگر با يكديگر ملاقات داشته باشند.
دنيزلي در حال حاضر در تركيه به سر ميبرد و بر خلاف اعلام قبلي، هنوز به ايران بازنگشته است. سرمربي پرسپوليس چند روز پيش در گفتگو با روزنامه وطن تركيه از تمايل خود براي بازگشت به بشيكتاش خبر داده بود.
دنیزلی به اين روزنامه گفته بود: من هنوز پیشنهاد رسمی از بشکیتاش دریافت نکردهام. مسائلی است که باید در ایران دربارهاش حرف بزنم اما اگر بشیکتاش من را بخواهد آمادهام که به این تیم برگردم. مشکلات مالی اخیر در باشگاه برایم اهمیتی ندارد و بشيکتاش می تواند با بازیکنانی که در اختیار دارد برای کسب عنوان رقابت کند.
بشيكتاش در فصل گذشته با 55 امتياز در رده چهارم جدول سوپر ليگ تركيه قرار گرفت. دنيزلي پيش از اين در سالهاي 2008 تا 2010 هدايت بشيكتاش را بر عهده داشت و همراه اين تيم قهرمان ليگ تركيه شد.
به گزارش خبرنگار سرخ ، رسانههاي تركيه در حالي از مذاكره و ملاقات دنيزلي با مسئولان باشگاه بشيكتاش خبر دادهاند كه رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس بارها تاكيد كرده دنيزلي در فصل آينده هم هدايت سرخپوشان را برعهده خواهد داشت.
-
حضور باجوی عرب ، حاج عیسی در پرسپولیس منتفی شد.
مهاجم الجزایری القادسیه کویت که صحبت از حضورش در پرسپولیس بود با قراردادش را با القادسیه کویت تمدید کرد.
باشگاه وفاق سطیف الجزایر به دلیل مشکلات مالی نتوانست الحاج عیسی را به ترکیب تیم خود برای فصل جاری بازگرداند و این بازیکن که به روبرتو باجو اعراب معروف است، ترجیح داد قرارداد خود را با القادسیه کویت تمدید کند.
روبرتو باجو اعراب در مقابل یک و نیم میلیون دلار در باشگاه کویتی باقی ماند، چرا که تیم الجزایری سطیف به دلیل مشکلات مالی با برخی بازیکنان خود نیز از جمله بن موسی به مشکلاتی برخورده و وارد بحران شده است.
این خبر در حالی امروز منتشر شده است که پیش از این روزنامه های عربی زبان مدعی شده بودند باشگاه پرسپولیس برای به خدمتگیری الحاج عیسی پیشنهاد رسمی یک میلیون دلاری به این بازیکن ارائه کرده بود.
تیم پرسپولیس در پیشنهاد خود مصرانه خواهان به خدمت گرفتن حاج عیسی شده بود اما این بازیکن به این پیشنهاد وسوسهانگیز پاسخ نداد و ترجیح داد قراردادش را با القادسیه تمدید کند.
حاج عیسی متولد 1984 و ملقب به روبرتو باجو عربها است ضمن اینکه از وی به عنوان یکی از مهمترین بازیکنان تیم ملی الجزایر نام برده میشود.
این بازیکن در فصل 2005 - 2006 جایزه بهترین بازیکن لیگ الجزایر را به خود اختصاص داده است.
-
دنيزلي و دو مربي ديگر گزينه هاي بشیکتاش / امروز همه چیز مشخص میشود.
رسانههای ترکیه در خبرها و تحلیلهای خود به نشست مصطفی دنیزلی با مدیران باشگاه بشیکتاش ترکیه اشاره و اعلام کردند سرمربی آینده این تیم امروز یکشنبه مشخص خواهد شد.
به گزارش مرجع خبري و به نقل از مهر؛ سرویس ورزشی شبکه خبری "سامان یولو" اعلام کرد مصطفی دنیزلی در ملاقات با "تامر کران" و "سامت آی بابا" که از مسئولان رده بالای تیم بشیکتاش هستند، در مورد سرمربیگری این تیم مذاکره کرده است.
سرمربی فصل پیش تیم فوتبال پرسپولیس ایران در خصوص این ملاقات گفت: ملاقاتمان بسیار مثبت بوده و در مورد دستمزد هم صحبتی نشده است.
این شبکه خبری با اشاره به اینکه باشگاه بشیکتاش ترکیه از طرف یوفا جریمه شده است و در لیگ هم شرایط سختی دارد، نظر دنیزلی را هم در این خصوص مطرح کرده که گفته است: با توجه به اینکه الان تیم بشیکتاش در شرایط سختی قرار دارد، آمادهام در خدمت این تیم باشم.
سرویس ورزشی شبکه خبری سامان یولو همچنین اعلام کرد این صحبتهای مصطفی دنیزلی جامعه هواداران تیم بشیکتاش را بسیار خوشحال کرده است. همچنین قرار است هیئت مدیره باشگاه بشیکتاش تا امروز تصمیم نهایی را در مورد تعیین سرمربی تیم بشیکتاش اعلام کند.
از سوی دیگر "ساریدار" تحلیلگر ورزشی روزنامه ملیت هم در تحلیلی به حضور دنیزلی در تیم بشیکتاش ترکیه پرداخت و نوشت: مسئولان بشیکتاش موافق همکاری با دنیزلی نیستند زیرا این مربی حاضر نیست با کمیته فوتبال باشگاه همکاری کند. این مربی مایل است در خصوص مسائل داخلی تیم و باشگاه مستقیما با رئیس باشگاه ارتباط داشته باشد.
نویسنده مطلب فوق این مسئله را از دلایلی برشمرد که مسئولان باشگاه بشیکتاش حاضر به همکاری با دنیزلی نباشند و افزود: مسئولان باشگاه بشیکتاش در همین رابطه با یک مربی دیگری به نام "رضا چالیمبای" وارد مذاکره شدهاند و نشست داخلی باشگاه امروز وضعیت سرمربی این تیم ترکیهای را مشخص میکند. البته یک مربی خارجی که نام آن اعلام نشده است که احتمال "ژان تیگانا" باشد، از دیگر گزینههای مربیگری تیم بشیکتاش است.
-
یاران زاید در تیم ملی لیبی برابر توگو به میدان می روند.
تیم ملی فوتبال لیبی که ایمون زاید مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس را در اختیار دارد برابر توگو به میدان خواهد رفت.
مرحله انتخابی رقابت های جام جهانی 2014 برزیل امشب در قاره آفریقا پیگیری خواهد شد.
در یکی از این رقابت ها از گروه 9 تیم ملی توگو میزبان لیبی است که ایمون زاید آقای گل آسیایی پرسپولیس را در تیار دارد. زاید با شماره 17 برای لیبی بازی می کند.
از همین سری مسابقات و در مرحله دوم رقابتهاي فوتبال انتخابي جام جهاني 2014 در قاره آفريقا ديروز بازی ها با پيروزي تيمهاي تونس، ساحل عاج، سنگال و الجزاير، توقف مغرب و شکست تيم زامبيا قهرمان جام ملتهاي آفريقا 2012 پيگيري شد.
نتايج اين رقابتها به شرح زير است :
- گروه 1 :
آفريقاي مرکزي 2 - 0 بوتسوآنا
- گروه 2 :
تونس 3 - 1 گينه استوايي
سيرالئون 2 - 1 کيپ ورد
- گروه 3 :
ساحل عاج 2 - 0 تانزانيا ( گلها : سليمان کالو در دقيقه 18 و ديديه دروگبا 80)
گامبيا 1 - 1 مغرب
- گروه 4:
سودان 2 - 0 زامبيا
- گروه 5:
بورکينافاسو 0 - 0 کنگو
- گروه 6 :
کنيا 0 - 0 مالاوي
- گروه 8 :
الجزاير 4 - 0 روآندا
- گروه 9 :
کامرون 1 - 0 دموکراتيک کنگو
- گروه 10 :
سنگال 3 - 1 ليبريا
- برنامه ساير ديدارها به شرح زير است :
** يکشنبه 14 خرداد :
- گروه يک :
آفريقاي جنوبي - اتيوپي
- گروه 5 :
نيجر - گابون
- گروه 6:
نيجريه - ناميبيا
* گروه 7:
زيمبابوه - گينه
- گروه 8 :
بنين - مالي
- گروه 9 :
توگو - ليبي
- گروه 10 :
آنگولا - اوگاندا
-
پولادی : وضعیتم با پرسپولیس مشخص نیست/ با سپاهان مذاکره کرده ام.
بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان با اشاره به آخرین وضعیت همکاری اش با پرسپولیس گفت: هنوز هیچ مذاکره ای با پرسپولیسی ها نکرده ام و وضعیتم مشخص نیست.
مهرداد پولادی پس از آخرین تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان در ورزشگاه جار تاشکند در مورد آخرین وضعیت همکاری اش با پرسپولیس برای فصل آینده گفت: هنوز هیچ مذاکره ای با مسئولان این باشگاه انجام نداده ام ومشخص نیست که در این تیم می مانم یا نه. وی در پاسخ به این سوال که این روزها خبری درباره حضورتان در سپاهان مطرح شده گفت: مذاکراتی با این تیم انجام دادهام اما هنوز چیزی معلوم نیست و بعد از بازی تیم ملی برابر قطر درباره آیندهام تصمیم میگیرم.
وی افزود: من هیچ مذاکرهای با مسوولان باشگاه پرسپولیس انجام ندادهام و خبر قطعی شدن ماندنم در پرسپولیس صحیح نیست.
بازیکن چپ پای تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد دیدار روز یکشنبه تیم ملی ایران برابر ازبکستان گفت: شرایط خوبی داریم. در ترکیه تمرینات مناسبی پشت سرگذاشتهایم و اکنون آماده حضور پرقدرت در رقابتها انتخابی جام جهانی هستیم. امیدوارم که بتوانیم با موفقیت برابر ازبکستان شروع خوبی داشته باشیم. ان شالله با همت بازیکنان این دیدار را با پیروزی به پایان خواهیم برد.
-
خانزاده مدافع راهآهن با قراردادی 3 ساله به پرسپولیس پیوست.
مدافع جوان باشگاه راهآهن عصر امروز با عقد قراردادی 3 ساله به پرسپولیس پیوست.
محمد رضا خانزاده مدافع راست فصل گذشته تیم فوتبال راه آهن تهران عصر امروز با عقد قراردادی 3 ساله به پرسپولیس پیوست.
این مدافع که هماکنون در جمع ملیپوشان زیر 22 سال تحت نظر علیرضا منصوریان قرار دارد در روزهای پایانی اردوی تیم ملی فوتبال ایران قبل از اعزام به ترکیه توسط کارلوس کیروش به تیم ملی دعوت شده بود.
خانزاده علاوه بر پست دفاع راست، توانایی بازی در پستهای دفاع وسط و هافبک دفاعی را هم دارد.
قرارداد 2 سال اول این بازیکن قطعی و قرارداد سال سوم نیز به صورت توافقی امضا شده است.
وی در فاصله هفته های سی و دوم تا سی و چهارم 170 دقیقه برای راه آهن به میدان رفته که یکی از آنها تعویض دقیقه 90 و ورود به میدان برابر پرسپولیس بوده است. دو کارت زرد دریافت کرده و یک پاس گل هم در هفته پایانی برابر شاهین داده است.
-
خانزاده : نوید روزهای خوبی را به هواداران میدهم/ از رقابت هراسی ندارم.
مدافع جدید پرسپولیس گفت: مطمئم امسال رویانیان تیم خوبی را خواهد بست و به همین دلیل نوید روزهای بسیار خوب در فصل آینده را به هواداران میدهم.
محمدرضا خانزاده پس از عقد قرارداد با پرسپولیس گفت: همیشه یک پرسپولیسی بودم و همین موضوع باعث شد پس از پیشنهاد این تیم برای امضای قرارداد با سرخپوشان درنگ نکنم. وی ادامه داد: رویانیان همه جوره به من لطف داشت. در واقع احساس کردم سردار آدم بسیار خوبی است و به همین دلیل پس از پیشنهادی که برای پیوستن به پرسپولیس به من دادند، به وی اطمینان کردم.
مدافع جدید پرسپولیس که در تیم ملی زیر 22 سالهها حضور دارد، تأکید کرد: مطمئنم امسال رویانیان تیم خوبی را خواهد بست و به همین دلیل نوید روزهای بسیار خوب در فصل آینده را به هواداران پرسپولیس میدهم.
مدافع جدید پرسپولیس و فصل گذشته راهآهن گفت: از اینکه به تیم محبوبم پیوستم خوشحالم و به عنوان یک پرسپولیسی امیدوارم بتوانم پاسخ اعتماد هواداران را بدهم.
خانزاده با بیان اینکه از رقابت هراسی ندارم، تأکید کرد: هدفم رسیدن به ترکیب اصلی پرسپولیس و سپس پوشیدن پیراهن تیم ملی است و برای رسیدن به این هدف تمام تلاش خود را خواهم کرد. توکلم به خداست و امیدوارم در این راه موفق باشم.
-
گزارش تصویری : پرسپولیسی ها در تیم ملی.
تیم ملی فوتبال کشورمان آخرین تمرینات خود را برای رویارویی با ازبکستان در مرحله انتخابی جام جهانی جمعه و شنبه در تاشکند برگزار کرد ، گزارش این تمرینات به روایت عکس :
-
قاضي: امسال سال پرسپوليس است
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به خريدهايي که در پرسپوليس صورت گرفته امسال سال پرسپوليس است.
محمد قاضي افزود: با توجه به يارگيري صورت گرفته و تقويت خطوط سه گانه، امسال سال پرسپوليس است و ناکامي فصل گذشته جبران مي شود.
وي ادامه داد: براي من پرسپوليس و هوادارانش ملاک بودند و حضور در يک تيمي که در آسيا بازي کند در مرحله دوم اهدافم بود.
قاضي تصريح کرد: پرسپوليس و هوادارانش فصل بدي را پشت سر گذاشتند و اين موضوع انگيزه بازيکنان جديد و قديمي را افزايش مي دهد و ما را در راه رسيدن به اهدافمان کمک مي کند.
وي خاطرنشان کرد: هيچ ترسي از رقابت با مهاجمان پرسپوليس را ندارم و اين رقابت به ما کمک مي کند تا با کمک هم در موفقيت پرسپوليس سهيم باشيم.
-
پولادي : امیدوارم پاسخ اعتماد پرسپولیسیها را بدهم/سه امتیاز شیرین گرفتیم.
مدافع پرسپولیس پس از ماندن در این تیم گفت: امیدوار هستم جواب اعتماد مسئولان باشگاه را بدهم.
مهرداد پولادی در مورد ماندنش در پرسپولیس گفت: پس از اینکه همراه تیم ملی از ازبکستان برگشتیم توسط رویانیان به دفتر ایشان دعوت شدم. روزهای خوبی با پرسپولیس پشت سر گذاشتهام اما متأسفانه به نتایج دلخواه در فصل گذشته نرسیدیم.
وی گفت: دنبال بازار گرمی نیستم اما پیشنهادهای خوبی داشتم. پس از جلسه یک ساعته با نگاه خوب مدیرعامل باشگاه، پرسپولیسی ماندم. امیدوار هستم جواب اعتماد مسئولان باشگاه را بدهم.
پولادی درباره پیروزی تیم ملی برابر ازبکستان عنوان کرد: بازی بسیار سختی داشتیم و طبیعی بود ازبکستان در خانه خود دست به هر کاری بزند تا به امتیاز برسد اما بازیکنان ما از کمترین فرصتها بهترین استفاده را کردند و 3 امتیاز شیرین را کسب کردیم.
-
جلال حسینی: هنوز براي فصل بعد تصميمي نگرفته ام.
سيد جلال حسيني مدافع تيم ملي ايران گفت : هنوز براي حضور در تيم فصل بعدم تصميمي نگرفته ام.
تيم ملي فوتبال ايران در شرايطي مقابل ازبكستان به پيروزي رسيد كه شاگردان كارلوس كروش بازي خوبي را به نمايش نگذاشتند و خيليها معتقدند كه حتي مساوي هم در اين بازي عادلانه نبود و تيم ملي بايد در اولين بازي شكست ميخورد.
جلال حسيني مدافع مياني تيم ملي اما نظر ديگري دارد و معتقد است كه ايران مقابل ازبكستان بازي خوبي را به نمايش گذاشت. او در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاين در مورد بازي حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:« بازي خيلي خوبي بود و من معتقدم كه شكست دادن يك تيم پرقدرت مثل ازبكستان ارزش بسيار زيادي داشت. من معتقدم خيلي خوب و هوشمندانه بازي كرديم و گرفتن اين 3 امتياز آن هم در يك بازي بيرون از خانه بسيار مهم بود.»
از حسيني ميپرسيم كه آيا با نظر بسياري از كارشناسان كه معتقدند تيم ملي بازي ضعيفي انجام داد مخالفي؟ او جواب میدهد:« من اطلاعي ندارم كه چه جوي در مورد بازي تيم ملي در ايران وجود دارد ولي معتقدم كه هميشه بازيهاي اول در هر تورنمنتي سخت است. ما در زمين حريف بازي ميكرديم و شرايط زمين چمن مناسب نبود. از طرفي جو استاديوم هم به سود آنها بود و در فوتبال تيمي برنده ميشود كه از كوچكترين فرصتها نهايت استفاده را ببرد و ما اين كار را كرديم.»
حسيني در مورد گل سالم ازبكستان كه با اشتباه داور مردود اعلام شد میگوید:« خدا را شكر ميكنم كه در آن صحنه توپ به من خورد و فكر ميكنم كه گل آنها سالم بود. به هر حال ما اين همه بدشانس بوديم و حالا چه ايرادي دارد كه يك بار هم خوش شانس باشيم؟»
حسيني هنوز براي فصل آينده با تيمي به توافق نرسيده است. از او در مورد وضعيتش براي فصل آينده سوال ميكنيم كه او میگوید:« فعلا تصميمي نگرفتهام ولي در چند روز آينده پيشنهادها را بررسي خواهم كرد و يك تصميم درست خواهم گرفت.»
-
پس از شکست برابر ایران / سرمربی ازبكستان استعفا كرد.
سرمربي تيم فوتبال ازبكستان از سمت خود كنارهگيري كرد.
روزنامه ازبكستاني "از ديلي" اعلام كرد واديم آبراموف سرمربي تيم ملي فوتبال ازبكستان پس از شكست تيمش مقابل ايران از سمت خود استعفا كرده است.
بنا بر اين گزارش، فدراسيون فوتبال ازبكستان صبح دوشنبه استعفاي آبراموف را پذيرفت و ميرجلال كاسيموف سرمربي تيم فوتبال بنيادكار را به عنوان سرمربي جديد تيم ملي ازبكستان انتخاب كرد.
كاسيموف سابقه هدايت تيم ملي ازبكستان را در كارنامه دارد و در 16 مارچ 2009 جاي خود را به آبراموف داده بود.
ازبكستان در بازي بعدي خود مرحله نهايي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل روز جمعه به مصاف لبنان خواهد رفت.
-
رضا حقيقي : خيلي دوست دارم در پرسپوليس باشم / مي خواهم از فجر جدا شوم.
هافبك ملي پوش فجرسپاسي گفت: دوست ندارم در تيمي كه براي بقاء مي جنگد بازي كنم و خواستار جدايي از فجر سپاسي هستم.
رضاحقيقي افزود: با شرايطي كه فجر سپاسي دارد امسال هم مانند سال گذشته بايد براي بقاء در ليگ بجنگيم و دوست ندارم در اين تيم بمانم و مي خواهم به تيمي بروم كه براي قهرماني بازي كند.
وي ادامه داد: خيلي دوست داشتم كه به پرسپوليس بروم و با توجه به بازيكناني كه جذب شده به دنبال قهرماني باشم.
حقيقي تصريح كرد: فعلاً كه پرسپوليس پا پس كشيده و به ساير گزينه هايي كه خواهان من هستند فكر کرده و طي جلسه اي كه اين هفته خواهم داشت تكليفم مشخص مي شود.
وي خاطر نشان كرد: تيم هاي خواهان من حاضرند پول رضايتنامه من را بدهند اما نه به اندازه اي كه مسئولان فجرسپاسي براي پرسپوليس تعيين كرده اند و اگر هنوز هم مبلغ 500 ميليون تومان را براي رضايت نامه بخواهند هيچ تيمي آن را پرداخت نمي كند.
-
پایان تمام شایعات / خروج نام دنیزلی از فهرست باشگاه بشیکتاش.
در حالی که طی 48 ساعت اخیر رسانه های کشور ترکیه اخبار متعددی در خصوص مذاکره تیم فوتبال بشیکتاش این کشور با سرمربی ترکیه ای تیم فوتبال پرسپولیس مطرح کرده بودند این باشگاه برای پست سرمربی گری خود ژان تیگانای فرانسوی را انتخاب کرد.
وزنامه پرتیراژ ملیت چاپ ترکیه خبر داد نام مصطفی دنیزلی از فهرست کمیته فنی باشگاه بشیکتاش خارج و این باشگاه ژان تیگانا را به عنوان اصلی ترین گزینه هدایت این تیم انتخاب کرد.
این باشگاه که پس از رسوایی فساد در فوتبال ترکیه شرایط نامناسبی را سپری می کند به دلیل کسب نتایج ضعیف تلاش بسیار زیادی را برای انتخاب سرمربی تیم فوتبال خود انجام داد و در همین راستا پیشنهاد جدی خود را جهت قبول سرمربی گری این تیم به مصطفی دنیزلی ارائه کرد.
گفتنی است علت عدم توافق با دنیزلی مخالفت این مربی با پیشنهاد مسئولان بشیکتاش بوده است.
باشگاه بشیکتاش در حالی نام سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس را در میان گزینه های مورد نظر خود برای هدایت این تیم قرار داده بود که این مربی ترکیه ای یک فصل با پرسپولیس قرارداد دارد و مدیرعامل و سرمربی این باشگاه بر پیگیری برنامه های خود در فصل آینده تاکید کرده بودند.
-
زايد در گفتگو با نشريه ايرلندي: در پرسپوليسي می مانم چون 30 ميليون هوادار دارد.
ايمون زايد در گفتگو با يك روزنامه ايرلندي اعلام كرد كه قصد دارد قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس يك سال ديگر تمديد كند.
ايمون زايد مهاجم ايرلندي - ليبايي باشگاه پرسپوليس كه در حال حاضر در ايرلند به سر ميبرد در مصاحبهاي با روزنامه "دري ژورنال" گفت: در ايران شرايط خوبي دارم. وقتي در ماه ژانويه به پرسپوليس پيوستم، قرار بود كه فقط پنج ماه در اين تيم باشم. پيشنهادي كه اين باشگاه به من ارائه كرده بود، پيشنهاد خوبي بود و بنابراين در نظر داشتم كه از اين فرصت براي پول درآوردن استفاده كنم و پس از آن براي بازي به ايرلند بازگردم.
وي ادامه داد: اما در ماه فوريه اين فرصت را پيدا كردم كه براي پرسپوليس بازي كنم و همه چيز از آنجا شروع شد. در دومين بازي خود براي پرسپوليس موفق شدم سه گل به ثمر برسانم و از آن پس، شرايط خوبي دارم و به من پيشنهاد دادند كه قراردادم را يك سال ديگر تمديد كنم و به نظر ميرسد كه سال آينده هم در ايران خواهم بود.
زايد گفت: ايرانيها عاشق فوتبال هستند. تيمي كه من برايش بازي ميكنم يكي از بزرگترين تيمهاي آسيا است. فكر ميكنم كه فقط در ايران حدود 30 ميليون هوادار داشته باشد. ما در ورزشگاه ملي ايران كه گنجايش 100 هزار نفر را دارد بازي ميكنيم كه در بازيهاي حساس به راحتي پر ميشود.
مهاجم پرسپوليس گفت: در نخستين بازي من در ليگ قهرمانان آسيا كه مقابل يك تيم قطري برگزار شد حدود 96 هزار تماشاگر به ورزشگاه آمده بودند. باور كردني نيست. اين موضوع شبيه قصه پريها است چون وقتي گل ميزنيد، تماشاگران سر از پا نميشناسند. وقتي نخستين گلم را در ليگ قهرمانان آسيا به ثمر رساندم، حدود 86 هزار تماشاگر نامم را فرياد ميزدند كه اين موضوع فوقالعاده لذتبخش بود. نميدانم چطور بايد اين احساس را توصيف كنم.
وي گفت: اگر در ايران خوب بازي كنيد و گل بزنيد، هواداران واقعا عاشقتان خواهند شد و همچون يك قهرمان با شما رفتار كنند. پيش از اينكه به ايران بروم، چنين تجربهاي نداشتم. اين موضوع خيلي عالي است و من از آن لذت ميبرم.
زايد اعلام كرد با وجود اينكه در ايران بازي ميكند اما هنوز بازيهاي دري سيتي، تيم سابق خود را دنبال ميكند. وي گفت: به دري آمدم تا با چند نفر از دوستان قديمي ملاقات كنم. وقتي به اينجا برسيدم نگاهي به برنامه بازيها داشتم و فكر كردم كه اين يك فرصت عالي براي حضور در ورزشگاه و مشاهده بازي آنها است. از اينكه دوباره اينجا هستم و بچههاي قديمي را ميبينم خوشحالم.
وي گفت: امسال تك تك بازيهاي دري سيتي را دنبال كردم. نميدانم كه هواداران در شروع فصل چه انتظاري داشتند اما فكر ميكنم كه تيم در فصل جاري عملكرد خوبي داشته است. البته من از دري انتظار دارم كه كمي بهتر بازي كند. شايد در طول تعطيلات بتوانند تيم را تقويت كنند. اگر دري بتواند در جايگاه چهارم قرار بگيرد و در جام حذفي هم عملكرد خوبي داشته باشد، فصل خوبي را پشت سر گذاشته است.
گفتنی است ایمون زاید مهاجم پرسپولیس موفق به کسب عنوان آقای گلی و بهترین بازیکن سال لیگ ایرلند با تیم فوتبال دری سیتی شده بود.
-
کریمی : به کوری چشم بعضیها به جام جهانی میرویم.
هافبک تیم ملی فوتبال ایران گفت: به کوری چشم کسانی که نمیتوانند موفقیتهای تیم ملی را ببینند به جام جهانی صعود میکنیم.
علی کریمی در بازگشت تیم ملی فوتبال کشورمان به تهران ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بازی سختی بود اما مهم سه امتیاز مسابقه بود که خوشبختانه توانستیم آن را کسب کنیم.
هافبک ملی پوش تیم پرسپولیس با ذکر این جمله که "تا کور شود هرآنکه نتواند دید"، اظهار داشت: به هر حال خوش شانس بودیم یا نه توانستیم این بازی را ببریم اما مثل اینکه برد تیم ایران به مذاق بعضیها خوش نیامد.
وی در خصوص اینکه ایران گام اول را در مسابقات انتخابی جام جهانی محکم برداشته است، گفت: بله، همینطور است. ما گام اول را محکم برداشتیم، البته اگر بعضیها ناراحت نشوند و به آنها برنخورد!
کریمی که به نظر میرسید از بعضی صحبتها ناراحت است، یادآور شد: البته منظورم مردم ایران نیستند. خوشحالم که مردم از پیروزی ایران خوشحالند. آنها همیشه به تیم ملی لطف داشتهاند اما به کوری چشم کسانی که نمیتوانند موفقیت تیم ملی را ببینند به جام جهانی میرویم.
دیدار تیمهای ملی فوتبال ازبکستان و ایران در هفته نخست از مرحله چهارم و نهایی مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل یکشنبه شب با پیروزی یک بر صفر تیم ملی کشورمان در ورزشگاه جار ازبکستان به پایان رسید.
-
سرپرست سپاهان: با پولادی مذاکره کرده ایم / کریمیان از سپاهان جدا شد.
مهدی کریمیان هافبک سپاهان با پایان قراردادش از این تیم جدا شد.
رسول خوروش سرپرست تیم سپاهان به ترکیه سفر کرد تا مقدمات برگزاری اردوی این تیم را فراهم کند. قرار است سپاهان سوم تیر به مدت دو هفته در اطراف آنکارا اردویی برگزار کند.
* مهدی کریمیان با پایان قراردادش از سپاهان جدا شد.
* کرانچار سرمربی سپاهان که برای استراحت به کشورش بازگشته 27 خرداد به ایران باز می گردد.
* خوروش سرپرست سپاهان درباره مذاکره با مهرداد پولادی گفت: با این بازیکن مذاکرات جدی داشته ایم و به نتایج خوبی هم رسیده ایم اما پولادی از پرسپولیس برای تمدید قرارداد پیشنهاد دارد و به ما اعلام کرده پس از دو بازی تیم ملی با ما وارد مذاکره میشود.
-
مدیرعامل ذوب آهن : گردان و ماهینی به پرسپولیس می روند.
مدير عامل باشگاه ذوبآهن اصفهان معتقد است كه سقف قراردادهاي بازيكنان بيشتر به سقف كاذبي شبيه است كه تاثير واقعي ندارد.
خسرو ابراهيمي با انتقاد شديد از مديراني كه مبالغ هنگفتي را به بازيكنان پرداخت ميكنند، گفت: سوال من از اين مديران اين است كه چرا با پرداخت مبالغ نرخ ها را زياد ميكنند؟ ورزش ما با اين وضعيت به كجا خواهد رفت؟ زماني كه پول در فوتبال ما نبود جايگاه تيم ملي ما كجا بود و حالا كجاست؟ متاسفانه هر چقدر كه پول بيشتري به فوتبال ما تزريق ميشود كيفيت كار كاهش مييابد. وقتي بازيكنان ما كه از تيم جدا شودند گفتند كه چه پيشنهادهايي داشتهاند تعجب كردم.
وي در ادامه با بيان اينكه بازار نقل و انتقالات بازيكنان افسارگيخته شده است، اظهار كرد: سقف قراردادها بيشتر به سقف كاذبي شبيه است كه در ساختمانها براي پنهان كردن زوايد و خرابيها استفاده ميشود! اين قانون خودش يكي از عوامل بالا رفتن نرخ بازيكنان شده است و هيچ كس به آن توجه نميكند. اكنون پيشنهادهاي سنگين به بازيكنان داده ميشود.
ابراهيمي در ادامه درباره آخرين وضعيت تيم فوتبال باشگاهش گفت:براي فصل دوازدهم ليگ برتر فوتبال، تيم خوبي ميبنديم. البته كمي از هزينههاي سال گذشته خود را كم كردهايم، اما قطعا تيم ملي در فصل بعد خوب و با انگيزه ظاهر مي شود. فعلا مهدي رجبزاده و يك بازيكن از دسته يك به ما ملحق شدهاند و سيدمحمد حسيني هم قراردادش را تمديد كرده است. با ساير بازيكنان تيم صحبتهاي اوليه انجام دادهايم كه قرارداد خود را تمديد كنند و همچنين با چند بازيكن از تيم هاي ديگر هم وارد مذاكره شدهايم. به هر حال بسياري از قراردادها در همين هفته بسته خواهند شد.
وي همچنين درباره بازيكناني كه از ذوب آهن جدا شدهاند و همچنين تركيب كادر فني جديد ذوبآهن خاطرنشان كرد: محمد قاضي كه به پرسپوليس رفته است و شهاب گردان و حسين ماهيني هم اعلام آمادگي كردهاند كه به اين تيم بپيوندند. محمدباقر صادقي به سپاهان رفته و فرشيد طالبي هم گفته كه نميخواهد در ذوبآهن بماند. به هر حال اگر بازيكني نخواهد در تيم ما بماند مجبور مي شويم كه جاي خالي او را با فرد ديگري پر كنيم.همچنين يورگن گده و توميسلاو، مربي و مربي دروازهبانهاي ما از تيم جدا شدهاند ولي با توميسلاو مذاكره داشتهايم اگر با وي به توافق برسيم كه هيچ وگرنه از يك مربي دروازهبانهاي ايراني استفاده ميكنيم.
مدير عامل باشگاه ذوبآهن در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه تكليف تيمهاي ديگر ورزشي باشگاهش چه مي شود؟ تصريح كرد: اگر وضعيت باشگاه به همين منوال ادامه پيدا كند و نتوانيم از جايي كمك بگيريم، با اداره ورزش وجوانان اصفهان تعامل خواهيم كرد و تيمهاي ورزشي مورد نياز استان را به بخش خصوصي يا نهادهاي علاقهمند واگذار ميكنيم. تصميم اين كه چه رشته هايي را واگذار كنيم به جلسه ما با مسوولان ورزش و جوانان استان بستگي دارد.
وي در ادامه به وجود آكادمي حرفهاي در باشگاه ذوبآهن اشاره كرد و با بيان اينكه هدف اصلي باشگاهش بازيكنسازي است افزودك مدرسه فوتبال و آكادمي باشگاه ما كاملا حرفهاي و فعال است. همچنين ما در ردههاي نونهالان تا بزرگسالان تيمهاي ورزشي داريم اما نكتهاي كه باعث ميشود انگيزه خود را تا حدودي براي بازيكنسازي از دست بدهيم، اين است كه وقتي ما روي يك بازيكني از سنين پنج يا شش سالگي سرمايه گذاري ميكنيم و با استفاده از امكانات حرفهاي زميني،زمين چمن، مربي خوب، سرويس، البسه و ساير موارد او را پرورش ميدهيم تا 18 ساله شود. تنها ميتوانيم يك قرارداد سه ساله با او منعقد كنيم. در اين سه سال، بازيكن مورد نظر را به ليگ برتر معرفي ميكنيم و وقتي كه اول به يك بازيكن شاخص تبديل شده با قراردادي بهتر راهي تيمهاي ديگر ميشود و چيزي عليه خودمان نميشود!
ابراهيمي با نام بردن از محمدباقر صادقي به عنوان يكي از پرورش يافته هاي آكادمي ذوبآهن كه از اينك تيم را ترك كرده است، ادامه داد: از فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ انتظار داريم كه در اين مورد قواين خاصي را اعمال كنند تا باشگاههاي بازيكن سازي، انگيزه خود را براي اين كار از دست ندهند. پيشنهاد من اين است كه فدراسيون فوتبال با تصويب قانوني بازيكنان پرورش يافته در آكادمي يك باشگاه را ملزم كند در صورت ترك آن باشگاه تا پايان دوران فعاليت خود بخشي از قرارداد خود را به باشگاه مبدا پرداخت كند. اين قانون هم انگيزه باشگاههاي بازيكن ساز را بيشتر ميكند و هم به منبع درآمدي براي اين گونه باشگاهها تبديل مي شود.
وي همچنين گفت: پيشنهاد من از سوي بهروان و ابرقويينژاد در جلسه هيات رييسه فدراسيون فوتبال طرح شده و مورد اتفاق نظر اعضا هم قرار گرفته است اما با اين حال به ثمر رسيدن چنين برنامهاي به حمايت رسانهاي زيادي نياز دارد. كودكان ايراني ظرفيت قهرمان شدن در رشته هاي مختلف را دارند ولي آن چه مهم است آموزش آنها در فضايي مناسب و با استفاده از مربيان خوب است اما اكنون حدود 15 بازيكن شاخص در تيمهاي پايه خود داريم كه قابليت مطرح شدن در فوتبال كشور را دارند، اما با وضعيت فعلي انگيزه لازم را براي پرورش آنها نداريم.
-
پس از جلسه با رویانیان / سرانجام پولادی در پرسپولیس ماندنی شد.
مهرداد پولادی پس از جلسه با رویانیان به مدت دو سال دیگر در پرسپولیس ماندنی شد.
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در بدو ورود تیم ملی فوتبال به ایران با بازیکنان ملیپوشی که مد نظر دنیزلی است وارد مذاکره شد.
از همین رو صبح امروز رویانیان در جلسهای با مهرداد پولادی شرکت کرد و در پایان جلسه این بازیکن به مدت دو سال در پرسپولیس ماندنی شد. البته سال دوم قرارداد پولادی توافقی تمدید خواهد شد.
-
گزارش تصویری : ایران 1-0 ازبکستان.
گزارش مسابقه تیم های ملی فوتبال ایران و ازبکستان با برتری سرخپوشان ایرانی به روایت عکس:
-
امضای فرارداد با سومین بازیکن جوان / علیرضا جهانبخش پرسپولیسی شد.
باشگاه پرسپولیس پس از خانزاده و اسماعیل زاده سومین بازیکن جوان را هم جذب کرد.
تیم فوتبال پرسپولیس كه میخواهد علاوه بر جذب ستارهها، چند بازیكن جوان را هم بگیرد، با سومین بازیكن جوان به توافق رسید.
این بازیكن علیرضا جهانبخش هافبك چپ تیم داماش گیلان است كه سابقه كاپیتانی در تیمهای ملی نوجونان و جوانان را هم دارد.
جهانبخش بازیكن زیر 23 سال است و پرسپولیس میتواند نام او را در لیست بازیكنان امید تیم رد كند.
-
انتقاد شدید سردار رویانیان از آشفته بازار نقل و انتقالات.
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با بیان اینکه متاسفانه هیچ گونه نظارتی بر روند جذب بازیکنان صورت نمی گیرد، گفت: باشگاه پرسپولیس به دلیل دولتی بودن باید بیشترین پاسخگویی را داشته باشد ولی باشگاه های دیگر با خیالی آسوده، بدون هیچ گونه نظارتی، نسبت به جذب بازیکن با قراردادهای هنگفت اقدام می کنند.
سردار محمد رویانیان اظهار داشت؛ برخی باشگاه ها که وضع مالی خوبی داشته و به صنایع نفت و دیگر صنایع وابستگی دارند، پیشنهادهای عجیب و غریبی به بازیکنان می دهند که این موضوع باعث شده، شاهد آشفته بازار و روند نامشخص جذب بازیکن باشیم. وی افزود: باشگاه پرسپولیس به دلیل دولتی بودن بیشترین آسیب را دیده و ما باید همیشه پاسخگو باشیم که این موضوع در جاهای دیگر به هیچ عنوان رعایت نشده و می بینیم که با ارائه پیشنهادات عجیب و غریب به بازیکنان، باعث افزایش بی رویه دستمزد آنها می شوند و هیچگونه کنترلی هم روی آن صورت نمی گیرد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در ادامه تصریح کرد: این شرایط دو اتفاق مهم را در بر دارد؛ یکی اینکه هر ساله شاهد رشد دلال ها و قوی تر شدن آنها هستیم و دیگری اینکه قیمت بازیکنان به شکل بی رویه ای افزایش پیدا می کند. لذا نهادهای ذیربط باید نظارت جدی در این زمینه انجام دهند.
برای مثال باید بگویم؛ قرارداد داخلی بازیکنی امضا می شود اما از باشگاه های دیگر با این بازیکن تماس می گیرند و حتی دو برابر قیمت قرارداد را به آنها پیشنهاد می دهند که این موضوع باعث می شود روند جذب بازیکن دچار مشکل شود.
وی در پایان گفت: حتی به بازیکنان پیشنهاد می کنند که جریمه قرارداد داخلی آنها را برای فسخ قرارداد، می پردازند که این کار، عملی غیر حرفه ای و خارج از اصول اخلاقی و ورزشی بوده و یک قرارداد سالم را از مسیر خود خارج می کند.
-
محمد: در ليست دنيزلي هستم.
مدافع هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اشتباهي در ليست مازاد دنيزلي صورت گرفته و من در ليست بازيکنان موردنظر هستم.
عليرضا محمد اظهار داشت: تلفني با رويانيان صبحت کردم و او گفت در ليست بازيکنان موردنظر دنيزلي هستم و اشتباهي به ليست مازاد رفتم.
وي ادامه داد: منتظر تماس پرسپوليس ها هستم تا براي مذاکره به باشگاه بروم اما احتمال جدايي ام از اين تيم هم هست.
محمد تصريح کرد: چند پيشنهاد خوب دارم که از نظر مالي هم بهتر از پرسپوليس است اما الويت اولم پرسپوليس است.
وي خاطر نشان کرد: صحبت کردن با بازيکنان ملاک نيست و بازيکنان تا ثبت نکنند، نمي توان در مورد شرايط سال بعد پرسپوليس اظهارنظر کرد و ما هم فقط شنيديم قرار است چند بازيکن طراز اول به تيم ما بيايد.