پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
توی هر لولی میشه بازیکن 5 و 6 ستاره داشت ازین لحاظ که غیر ممکن نیست.ولی واسه من که لول 8 هستم همین تیمی که میبینید همه بازیکناش 6 ستاره هستن 1 ستاره محسوب میشن و اگر با تیم من بازی کنه حداقل 14 تا گل میخوره.واسه اون لولی که هستش اینقدر ستاره داره واسه لول های بالاتر که اصلا اینا محسوب نمیشن
نقل قول:
توی هر لولی میشه بازیکن 5 و 6 ستاره داشت ازین لحاظ که غیر ممکن نیست.ولی واسه من که لول 8 هستم همین تیمی که میبینید همه بازیکناش 6 ستاره هستن 1 ستاره محسوب میشن و اگر با تیم من بازی کنه حداقل 14 تا گل میخوره.واسه اون لولی که هستش اینقدر ستاره داره واسه لول های بالاتر که اصلا اینا محسوب نمیشن
بله اینو میدونم ولی اینکه ی تیم تو لول دو چ جوری این همه پول و توکن داشته ک تونسته همچین تیمی بسازه عجیبه ، همه جام ها رو هم ک قهرمان بشه باز نمیشه نمیدونم چ جوریه!!! من لول دو هستم هنوز تیمی ندیدم هم سطح خودم ک ی بازیکن اسکات هم داشته باشه ولی این تیم ک عکسش گذاشته شده یکم عجیبه
ازون لحاظ میگی؟ خوب اینکه کاری نداره میشه توکن خرید.شک نکن توکن خریده و واسه تیمش کلی خرج کرده
نقل قول:
آقا ضد سیستممون هم که من به یکی باختم که ده تا قدرتش از من کمتر بود و 2-3 برده! 4-5-1 هست
که با دو بال و یک هافبک دفاعی و یکی اون وسط و یکی هم جلو همه بازی کرده!
و اونی که جلو هست رو گذاشته متمایل به چپ یعنی ای ام سی متمایل به چپ
البته بعضیییییی وقتااااااا هم 2-4-4 خطی جواب میده جلو این سیستم! تاکید میکنم بعضی وقتااااااا شاید 60 به 40
نقل قول:
در ضمن یکی از بهترین مهاجمهامو گذاشته بودم برای پنالتی زدن که انگاری اشتباهی رو اون مسئله تخصص هم داره! و تو نبودم بعد این همه بازی 2تا پنالتی گیرش اومده و هر دورو هم خراب کرده!
البته تو حین بازی خوب گل زده اما انگاری تخصصش پنالتی خراب کردنه بجا زدن!
میگم نکنه اصلا اون نشانه پنالتی جلوش به معنی نقطه ضعف باشه؟
نه اون که استعدادشه ولی منم باهات موافقم.بازیکنی داشتم که استعداد پنالتی زنی داشت ولی مثلا از 4 تا پنالتی سابقه داشته 3 تاشو خراب کنه! والا آدم میمونه چی بگه!
نقل قول:
سلام.
ببخشید که یه مدت به این تایپیک سر نزدم.
حالا بریم سراغ وضعیت تیمم
خدا رو شکر با اختلاف 10 امتیاز توی لیگ اولم:yes: تفاضل گل من با تیم دوم 24 تا فاصله داره ...
توی 17 بازی 56 گل زدم (توی هر بازی :3.29 گل):ajibeee: و فقط 6 تا گل خوردم
در این 17 بازی 14 برد 3 مساوی و 0 باخت داشتم
همون اول کار یه بازیکن 19ساله 3 ستاره با قیمت عالی خریدم.(عالی که میگم ینی عالیااااا) الان 5 ستارست و واقعا عالی کار میکنه
راستی جالبه که بدونید از اول فصل با یه سیستم بازی کردم ... (1-4-4)
یه سوال هم داشتم که ممنون میشم جوابمو بدید:به نظر شما من صبر کنم تا پول جمع بشه و بعد بازیکن بخرم یا اگه کم پول داشتم ولی دیدم یه بازیکن که واقعا ارزش داره رو بخرم؟ امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
ماشالا خوب داری میتازی به حریفات!
ببین عزیز.بستگی به خودت داره! اگه فاصله بین قدرت بازیکنات زیاده، مثلا میبینی همه بازیکنات 4 ستاره و 5 ستاره هستن ولی مثلا 2
تاشون 2 ستاره هستن. و تو اون پست ها ضعف دارن میتونی بازیکن بخری همون موقع که ضعفت برطرف شه
اما اگه میبینی همه بازیکنات قوی هستن و تو یه سطح هستن میتونی پولتو نگه داری و خرج اضافه نکنی و بزاری مثلا واسه فصل جدید
بازیکن بخری
یه چیزی هم بگم.کلا عجله نکنین تو بازی.یعنی همین تا یه بازیکن قوی دیدین نرین زود بخرینش! ببینین کجای تیم ضعف داره و پوششش
بدین.اینجوری بهتره
--------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستای عزیز.شرمنده این روزا کمتر میام یه ذره و کمتر پست میزارم! مدتی هست که اینترنت شهرمون خیلی اوضاعش داغون شده و سایت به زور باز میکنن!
شده چند بار پست گذاشتم ولی ارسال نشده آخرشم بیخیالش شدم!
لپ تاپمم که بردمش تعمیرگاه فعلا با کامپیوتر خونمون میام که اوضاعش بدتر از لپ تاپ منه!
خلاصه به بزرگی خودتون ببخشین
راستی یه چیز دیگه!!! من هنوز نرفتم تو بازی امروز! جالبه نوتیفیکیشنش هم واسم نیومده! نکنه بازی انجام شده!! برم تو بازی ببینم قضیه چیه!
...............بعله 2-1 بردم خداروشکر! یادم رفته بود سیستم فوق دفاعی که واسه بازی دیروز گذاشتمو تغییر بدم!
بریم تو گزارش بازی........
اوه اوه! عجب برد دراماتیکی!!! طرف آنلاین هم بوده یه گل هم بهم زده بود دقیقه 18. 2 بازیکن جدیدم که خریده بودم دقیقه 84 و 86 دو تا گل زدن و بردیم!
عجب!
خب دیگه کافیه دیگه سرتونو هم درد آوردم :دی
1 فایل پیوست
نقل قول:
یعنی این تیم تو لول 2 هستش این بازیکنا رو داره؟ مگه میشه؟:ajibeee:
بله و متاسفانه با این بازیکنهاش رتبه پنج هستش و هنوز این تیم جلو تیم اولمون هیچی نیست!!!
من خودم امروز بعد پایان بازیها رتبه 4 شدم
اینم تیم اول گروهمون که همیشه ترکیب تیمش میچرخه و بر اساس بازی طرف مقابل عوض میکنه! و کلا کارش خوبه
اما نمیدونم چرا تو این بازی همچین ترکیبی ریخته؟!!! البته 3-1 برده اما اگر با ترکیب درست حسابی بازی میکرد 5-6 تا میزد بهش!
و من میگم شاید کسی هک کردتش اما اینم خیلی قویه و بیشتر بازیکنهاش 35-36 هستند!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا من به این قشنگی و بزرگی شماها نمیتونم عکس تو اینجا بذارم! لطفا راهنماییم کنید
نقل قول:
نه آقا اینجوری ها هم نیست که شما باهاش بازی کنی و 14تا گل بزنی!
من خودم که لول دو هستم با یکی که لول 13 هست و تو لیگش دومه بازی کردم یک بار به صورت دوستانه! و تنها 4-0 باختم! :nishkhand:
راستی دوستان حواستون باشه که بازیکنهایی که نمیخوایید رو در زمانی که ترافیک بازی بالاست بذارید برای فروش بهترین وقته و میتونید خوب بفروشیدشون!
دیروز تو یک چهارم لیگ قهرمانان تیم اسراعیلی رو با نتیجه ی 2_0 بردم تو زمین خودش.
فردا هم برگشتش رو بازی میکنم.احتمالن اونو هم میبرم و انشالله تو اولین دوره ی حضورم تو لیگ قهرمانان قهرمان بشم.
تو جام هم به نیمه نهایی میتونم برسم.ولی تو نیمه نهایی یه یه تیمی میخورم که تقریبا 0.5 تا قدرتش از من بیشتره.
به نظرتون با ترکیب و بازیه همیشگیم بازی کنم , یا 0.5 تا رو جدی بگیرم و یکم دفاعی بازی کنم؟
نقل قول:
نه آقا اینجوری ها هم نیست که شما باهاش بازی کنی و 14تا گل بزنی!
من خودم که لول دو هستم با یکی که لول 13 هست و تو لیگش دومه بازی کردم یک بار به صورت دوستانه! و تنها 4-0 باختم! :nishkhand:
راستی دوستان حواستون باشه که بازیکنهایی که نمیخوایید رو در زمانی که ترافیک بازی بالاست بذارید برای فروش بهترین وقته و میتونید خوب بفروشیدشون!
من تیم لول خودمو 10 صفر بردم چند روز پیش.بعد به تیم لول 2 فکر میکنی نمیتونم 10 تا بزنم؟حداقل 11 تا رو میخوره.شما اگه فیسبوک داری بگو که یه دست دوستانه بازی کنیم
دوستان سلام اگه کسی با فیسبوک بازی میکنه منو تو فیسبوک ادد کنه هر لولی هم که هستید عیبی نداره ادد کنید خوشحال میشم اسمم تو فیسبوک Amirhossein Ghp