بابا اعصاب ما رو خرد کرد این پیام Terminated
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا اعصاب ما رو خرد کرد این پیام Terminated
به نظر من psg با توجه به نوع بازی و بازیکنان هایی که معمولا میگیره برای خط حمله میتونه مهاجم تیم موناکو یعنی "فالکائو" میتونه گزینه خوبی باشه، به همراه زوج ابراهیمویچ، کاوانی و لــاوزی.
کلا psg تیم باحال و خوبیه تو لیگ خودش که بهترینه... یکی از بهتری ها ...
روش خاصی نداره! باید اول از همه scout های 5 ستاره کامل استخدام کنین. بعدشم بفرستینشون کشورایی که لیگ معروفی داره. مثل انگلیس اسپانیا آلمان ایتالیا فرانسه هلند برزیل آرژانتین و ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه خودشون میگردن بهترین بازیکنارو پیدا میکنن
سلام دوستان من تيم وست بروم البيون رو دارم الان سال دومه ك دارم بازى ميكنم ب نسبت بودجه هم بازكناى خوبى خريدم.دفاع mexes cahill johnson kolsibac
هافبك؛باركلى،مكى استيون ك سرعتش خيلى عاليه.ايسلا.گاگو.هودلستون.ب اركلى. م
مهاجم هم رحيم استرلينگ ولى اينا واسه قهرمانى بسته نشدم لامصب بودجه خيلى كمه بايد چيكار كنم بودجه زياد بشه؟
پيشنهاد ميدم سردار ازمون رو بگيرين تو سه سال از 55 اوردمش73
٢تا سوال چرا تيم من آكادمى نداره؟ و اين گرينه اولى ك وقتى ميخواى بازيكن رو بخرى ب خاطر چيه ask نوشته
میتونی از برنامه ی افزایش پول چیت انگین استفاده کنی و هر چقدر که میخوای پولت رو افزایش بدی:daghighan:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نميشه از چت استفاده كنم چون پى اس٣ دارم
راستى ى گلر خوب هم بهم معرفى كنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه میشه نداشته باشه!؟
تو بخش Office یه قسمت هست به اسم Youth Staff اینجا استعداد یاب هاتون رو میتونین بخرین و بفرستینشون کشورای مختلف تا بگردن بازیکنای مورد نظرتون رو پیدا کنن
روی همون گزینه اگه شوک راست رو یه دونه بدین سمت راست قسمت Youth Academy هست که بازیکنایی که استعداد یاب هاتون معرفی میکنن و شما استخدامشون میکنین تو این قسمت قرار میگیرن