این سوال شما رو باید تو چت باکس یا کمپ دربی بپرسید این بخش مربوط به ادیت بازیه فیفا 13 هستش :daghighan:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
این سوال شما رو باید تو چت باکس یا کمپ دربی بپرسید این بخش مربوط به ادیت بازیه فیفا 13 هستش :daghighan:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از کجا میفهمم ریجیت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب شما که روی go کلیک میکنید یه لودینگ میاره و تغییرات رو روی همه ی دیتا ها انجام میده. لودینگ اولی سریع تر پر میشه. روی هر کدم از دیتا ها گیر کرد اون پایین روش کلیک کن که رنگش از سبز به قرمز تغییر کنه. بعد لودینگ بعد بلافاصله میاد روشم نوشته deleting references یا همچین چیزی. اون یکم دیر تر پر میشه. اگه نشد برو تو پروفایل سینا lol:-lol:-lol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط sinagh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برا من اصلا به اون صفحه ی اصلی که بخوای go رو بزنی نمیرسه وقتی فولدر fifa 13 رو میزنم یه صفحه ی زرد باز میشه که میگه باید دوباره فولد رو مشخص کنید دوباره که میزنم یه صفحه ی قرمز باز میشه وبرنامه باز نمیشه .تو انتخاب فولدر مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟
مسیر نصب:D/FIFA13
پس کلا مورد داره :nishkhand:نقل قول:
برا من اصلا به اون صفحه ی اصلی که بخوای go رو بزنی نمیرسه وقتی فولدر fifa 13 رو میزنم یه صفحه ی زرد باز میشه که میگه باید دوباره فولد رو مشخص کنید دوباره که میزنم یه صفحه ی قرمز باز میشه وبرنامه باز نمیشه .تو انتخاب فولدر مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟
از اینا نصب کن خوب میشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:chakoshi:نقل قول:
اگه نشد برو تو پروفایل سینا
پ.ن : چند روزه دیگه ویرایش فیفا 14 هم باید بزنیم دمو نزدیکه کم کم باید اماده بشیم :nishkhand:
چه طور برم تو پروفایل سینا
هر جا نام کاربری سینا ( sina acm ) رو دیدی روش راست کلیک کن و open link in a new tab رو بزن. بعد تو صغحه ی جدید پیغام بازدید کنندگان رو بزن و تو کادری که وا میشه هر چه میخوای بنویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط sinagh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[QUOTE=sina acm;164743]سلام این جور بیرون امدن ها عموما برایه گرافیک هست ولی شما نت 4 رو نصب کن : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درست شد از همین اپدیت کارت گرافیک بود ممنون
من اون برنامه ایی رو که گفتید دانلود و نصب کردم اما بازم نشد و باز هم همون مشکل قبلی . باز هم راهی هست یا باید ناامید از مربی گری و ریجیت بشم؟؟؟؟؟؟؟
ببین سینا دقت کن بازیه فیفا حتما تو پوشه ای به غیر از فیفا 13 نباشه چون این برنامه تک تک درایو هایه کامپیوتر رو میگرده بعد که به پوشه فیفا برخورد کرد پیداش میکنه !!نقل قول:
راستی ببین ریجینیتور ورژن 3.0.1 رو داری اگه غیر از اینه دانلود کن این ماله خودمه !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]