انجمن دربی رتبه 13 را در رنکینگ پر بيننده ترين سايتها ی ایران داره ...
به لینک زیر برید خودتون میفهمین ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
انجمن دربی رتبه 13 را در رنکینگ پر بيننده ترين سايتها ی ایران داره ...
به لینک زیر برید خودتون میفهمین ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بین سایت هایی که از وب گذر استفاده میکنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم فسیل نباشه ...
برای اینکه نوشته زیرش رو بخونید رو عکس کلیک کنید و زوم کنید ...
دقت کردين ما ايرانيا
وقتي بچه هستيم ميگن بچه است، نميفهمه
وقتي نوجوان هستيم ميگن نوجوانه، نميفهمه
وقتي جوان هستيم ميگن جوون و خامه، نميفهمه
وقتي بزرگ ميشيم ميگن داره پير ميشه، نميفهمه
... وقتي هم پير هستيم ميگن پيره، حاليش نيست، نميفهمه
فقط وقتي ميميريم ميان سر قبرمون و ميگن
عجب انسان فهميده اي بود!mas:-
دختر کوچکى با معلمش درباره نهنگها بحث مىکرد.
معلم گفت: از نظر فيزيکى غيرممکن است که نهنگ بتواند يک آدم را ببلعد زيرا با وجود اينکه پستاندار عظيمالجثهاى است امّا حلق بسيار کوچکى دارد.
دختر کوچک پرسيد: پس چطور حضرت يونس به وسيله يک نهنگ بلعيده شد؟
معلم که عصبانى شده بود تکرار کرد که نهنگ نمىتواند آدم را ببلعد. اين از نظر فيزيکى غيرممکن است.
دختر کوچک گفت: وقتى به بهشت رفتم از حضرت يونس مىپرسم.
معلم گفت: اگر حضرت يونس به جهنم رفته بود چى؟
دختر کوچک گفت: اونوقت شما ازش بپرسيدmas:-
بزرگترین اشتباه زندگیش بود که به رئال مادرید اومد .......... همش نیمکت نشینی ....... خودش هم اینو گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه باحال سایت گل جدیدا شده مخصوص لیگ آلمان :ajibeee: میگید نه خودتون ببینید :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره اتفاقا" منم امروز دیدیم . خیلی جا خوردم .tars::
ولی به نظرم با مشکل مواجه شدن . چون هر از گاهی یه مشکلی ازشون سر میزنه! اینم میتونه در نوع خودش جالب باشه!think::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من میرسه احتمالا سایت گل دیگه سوژه نداشته فوتبال آلمان رو گیر آورده بهش گیر بده!!!:fek konam:
دوستانی که اهل بازی هستید یک سری به بازیفروشی ها بزنید ببینید battle field گیرتون میاد.من امروز به همه فروشنده ها که دوستام بودن گفتم میگن اگه دستت بگیرن 1 ملیون جریمه داره crying::- تازه میگفتن روزی چند بار میان میگن battle field داری؟ برای همین حتی اگه کسی رو هم بشناسن بهش نمیفروشن.واقعا عجب وضعی شده.تو تمام سری های کال اف انواع و اقسام فحش ها و جنگ ها و شکنجه ها رو حواله روس ها و چینی ها میکنن اونوقت فقط ما که یک ماموریت توی خاک ماست باید با این بازی اینطوری برخورد کنیم.حیف شد به نظر بازی فوقالعاده ای میومد
بازیش از نظر سیاسی مشکل داره و ضد ایرانیه ..... الان دیگه همه چیز ضد ایرانیه ........ فیلم ترانسفورمر 3 رو هم اگه دیده باشید صحنه ای جالبی داره mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این battle field رو هم من نصب کردم اجرا نشد ظاهرا خیلی ها تو نصبش مشکل دارند