-
شواین اشتایگر : سقف آرزوهایم برای سال 2012 بسیار بالاست
سایت گل- باستین شواین اشتایگر، هافبک بایرن مونیخ، اعلام کرد در آستانه آغاز نیم فصل دوم بوندس لیگا، سرشار از انگیزه است و می خواهد بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، به روزهای اوجش برگردد.
این ملی پوش آلمانی در دیدار مقابل ناپولی در لیگ قهرمانان اروپا اروپا از ناحیه ترقوه دچار مصدومیت شد و حدود دو ماه از میادین دور بود.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" احساس بسیار خوبی دارم. البته وقتی دستم را حرکت می دهم، کمی احساس ناراحتی می کنم. دوان سختی را پشت سر گذاشتم. هیچ تاثیری در بازی های تیم نداشتم.
سقف آرزوهایم برای سال 2012 بسیار بالاست. انتظار زیادی از خودم دارم. امیدوارم بتوانم خیلی زود به روزهای اوجم برگردم. به طور معمول تاثیر زیادی در بازی های تیم دارم و این می تواند اوضاع را تغییر دهد.
البته بدون تیم هیچ کاری ممکن نیست. ما باید به عنوان یک تیم در داخل و خارج از زمین هماهنگ باشیم. باید در ادامه فصل نمایش بهتری ارائه بدهیم."
بایرن در حال حاضر در قطر اردو زده و در اولین دیدار نیم فصل دوم، روز 20 ژانویه مقابل مونشن گلادباخ قرار خواهند گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
هوینس: به دنبال یک مدافع و یک مهاجم دربازار زمستانی هستیم
سایت گل- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که سران این باشگاه به دنبال آن هستند تا در صورت امکان در بازار نقل و انتقالات زمستانی یک مدافع و یک مهاجم را به خدمت بگیرند
این درحالی است که باواریایی ها مدتهاست که به دنبال جذب مارکو رئوس، بازیکن خط میانی بوروسیا مونشن گلادباخ بوده اند ولی درهفته پیش رو شاهد پیوستن این بازیکن به بوروسیا دورتموند خواهند بود.
اکنون مدیراجرایی باواریایی ها در صحبتهایی اعلام کرده که این باشگاه اولویت های دیگری دارد و بیشتر به دنبال تقویت در خط دفاع و خط حمله است
هوینس 59 ساله در صحبتهایی به سوئددوتشه گفت:« اخیرا بایرن کیفیت بهتری درمقایسه با دورتموند داشته. ما زیاد به دنبال یک بازیکن میانی نیستیم. برنو هنوز ممکن است به ترکیب تیم ما بازگردد ولی اگر این اتفاق نیفتد،به یک بازیکن دیگری نیاز خواهیم داشت. دانیل فان بویتن فصل خوبی را سپری می کند ولی او 34 ساله است و در ناحیه زانو مشکلاتی دارد.»
هوینس درادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش در بازار زمستانی به دنبال یک مهاجم هم خواهد بود:« بزرگ ترین مشکل ما این است که اگر روزی ماریو گومز مصدوم شود چه خواهیم کرد؟ ما به یک ستاره واقعی نیاز داریم. بازیکنی که درحد بازی کردن در بارسلونا و یونایتد خوب باشد.»
اوهمچنین به این نکته اشاره کرد که تکلیف تمدید قرارداد آرین روبن باید تا دو ماه دیگر روشن شود . قرارداد آرین روبن در تابستان سال 2013 به اتمام می رسد. هوینس دراین باره گفت:« ما باید در شش هفته آتی تکلیف قرارداد روبن را مشخص کنیم.»
بایرن درحال حاضر با 3 امتیاز برتری نسبت به بوروسیا دورتموند در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد و اولین دیدارش در سال جدید میلادی را در روز بیست ژانویه مقابل مونشن گلادباخ برگزار خواهد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
ریبری: دوست دارم تا فوتبالم را در بایرن به پایان ببرم
سایت گل- فرانک ریبری ستاره فرانسوی دنیای فوتبال درصحبتهایی از تمایلش برای ادامه حضور در رختکن باواریایی ها گفته است
این ستاره فرانسوی در گفت و گو با روزنامه بیلد در صحبتهایی اعلام کرده که خانواده اش در باواریا جا افتاده اند و خود او نیز از حضور در بایرن لذت می برد
ریبری در صحبتهایی گفت:« از نظر من مونیخ مثل خانه دومم است. می توانم تصور کنم که تا آخر عمر اینجا هستم.چه کسی می داند؟! شاید روزی نایب رئیس اولی هوینس شدم.»
ریبری فصل خوبی را در بایرن سپری می کند.او در 17 دیداری که دراین فصل برای بایرن به میدان رفته 8 گل زده و 8 پاس گل داده است
درخشش او باعث شده تا یکی از نامزدهای کسب عنوان بهترین بازیکن سال آلمان لقب بگیرد. البته این ستاره 28 ساله در صحبتهایی اعلام کرده که کسب عناوین قهرمانی اولویت اصلی اوست و در صدر تمام این اولویت ها قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست
ریبری ادامه داد:« من دوست دارم به خوبی 5 ماه گذشته به بازی بپردازم و بعد از آن این شانس را خواهم داشت که مثل اولین فصل حضورم در بایرن،عنوان بهترین بازیکن آلمان را مال خود کنم. البته مهمتر از آن، این است که می خواهم با بایرن به قهرمانی برسم .می خواهم به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسیم. رویای من این است که در روز 19 می جام قهرمانی را به هوینس نشان دهم.»
ریبری معتقد است که اسپانیا و المان مدعیان اصلی قهرمانی دریورو2012 هستند:« آلمان و اسپانیا مدعیان اصلی قهرمانی هستند. ما باید از دور اول به دور بعد برسیم. فشاری که در رقابتهای جام جهانی به ما وارد شد خیلی بزرگ بود.اصلا نمی خواهم این فشار افزایش یابد.»
اولین بازی بایرن در سال 2012 در روز 21 ژانویه مقابل مونشن گلادباخ خواهد بود.
-
" می توانم برای همیشه در بایرن بمانم"
"رویای من این است که در تاریخ 19 می جام قهرمانی اروپا را به اولی هوینس هدیه دهم."
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- فرانک ریبری ستاره فرانسوی باواریایی ها که پس از گذشت تقریبا 6ماه بار دیگر به فرم ایده آل خود رسیده است در گفتگویی که با بیلد داشت گفت می تواند تصور کند برای همیشه در بایرن مونیخ حضور داشته باشد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران به نقل از بیلد، هافبک فرانسوی با به ثمر رساندن 8 گل و ایجاد 9 موقعیت گلزنی نقش مهمی در صدرنشینی بایرن و قهرمانی در نیم فصل نخست بوندسلیگا داشته است. در گفتگویی که وی با روزنامه بیلد داشت نشان داد که تا چه حد از حضور در مونیخ خرسند است.
او گفت:" مونیخ بدون شک خانه دوم من محسوب می شود."
" من می توانم تصور حضور در مونیخ را برای همیشه داشته باشم. چه کسی می داند شاید من اینقدر در بایرن بمانم که در کنار اولی هوینس دومین مدیر باشگاه بایرن شوم."
" اما به طور جدی باید بگویم که ما از حضور در اینجا بسیار خوشحالیم و شما میتوانید بگویید که من بیش از هر زمان دیگری از حضور در بایرن شاد هستم."
ریبری اعتقاد دارد که در طول مدتی که وی شرایط خوبی نداشت همواره از حمایت بایرن بهره مند بود و به همین دلیل تشکر زیادی به بایرن بدهکار است.
" اولی هوینس(رئیس باشگاه) و کارل هاینس رومینیگه(مدیر اجرایی) همیشه از من حمایت کردند و پای من ایستادند. آنها همواره از من و خانواده ام حمایت کردند و بسیار از آنها سپاسگذارم. من دو تا سه سال بسیار سخت را داشتم و باید صادقانه بگویم از نظر روحی و ذهنی کاملا ویرانه بودم. اما زمانی که به سوی آنها می رفتم کارها بسیار خوب پیش می رفت و مانند آن بود که گنجی را در اختیارم گذاشته اند."
ریبری مشتاقانه در انتظار 4 ماه باقی مانده فصل و اوج شادی در آلیانز آرنا و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است.
"من شدیدا بدنبال رسیدن به فینال لیگ قهرمانان هستم ما در 2010 به فینال رسیدیم که متاسفانه ناامیدانه شکست خوردیم. رویای من این است که در تاریخ 19 می جام قهرمانی اروپا را به اولی هوینس هدیه دهم. هدف تمام اعضای تیم همین است و برای رسیدن به آن تلاش بسیاری انجام خواهیم داد."
" در 5ماه گذشته عملکرد خوبی داشتم و در ادامه فصل نیز می خواهم با این کیفیت بازی کنم. سپس می توانم شانس کسب عنوان بهترین بازیکن سال را داشته باشم. اما قهرمانی با بایرن بسیار مهم تر از این عنوان است."
-
" مصدومیت گومز جدی نیست"
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- یوپ هاینکس سرمربی باشگاه بایرن مصدومیت پای ماریو گومز که در دیدار دوستانه روز شنبه مقابل الاهلی ایجاد شد را جدی نمی داند و هیچ گونه نگرانی از این موضوع ندارد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت خبری ساکروی، مهاجم گلزن باواریایی ها پس از گذشت تنها 11 دقیقه از شروع دیدار دوستانه دیروز با احساس درد در پای راست خود زمین مسابقه را ترک کرد.
با این حال هاینکس می گوید او به عنوان یکی از اولویت های ما در خط حمله برای جلوگیری از شدت مصدومیت و پیشگیری آن از زمین مسابقه خارج شد و هیچ گونه نگرانی در مورد مصدومیت وی وجود ندارد.
هاینکس به وبسایت باشگاه گفت:" او نمی توانست زمان بیشتری بازی کند ولی ما امیدواریم که به تمرینات روز یک شنبه بازگردد."
بایرن دیدار دوستانه روز یک شنبه مقابل الاهلی(قهرمان باشگاه های آفریقا) را با دو گل ایوکا اولیچ با حساب 2 بر 1 با پیروزی پشت سر گذاشت.
-
"از قهرمانی بایرن در بوندسلیگا اطمینان دارم"
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- کرستین نرلینگر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ موفقیت این باشگاه را در کسب عنوان قهرمانی بوندسلیگا محتمل می داند.
به گزارش fcbayern.ir به نقل از سایت خبری ساکروی، بایرن هم اکنون با 37 امتیاز از 17 بازی صدرنشین بوندسلیگا است و با عملکرد خوب در مرحله گروهی لیگ قهرمانان موفق شد به مرحله حذفی راه پیدا کند.
نرلینگر کاملا اطمینان دارد که آن ها تا پایان فصل می توانند صدرنشین جدول باشند.
" من کاملا متقاعد شدم که ما می توانیم نیم فصل دوم نیز موفق باشیم و در نهایت فصل را با کسب عنوان قهرمانی به پایان برسانیم. بایرن می تواند یکبار بوندسلیگا را از دست دهد ولی هرگز این شکست را نباید تکرار کند."
نرلینگر همچنین از حضور پرقدرت بوروسیا دورتمند نیز بسیار خشود است که توانست بار دیگر خود را به عنوان رقیبی جدی برای بایرن مطرح کند.
" با جذب مارکو رویس، آن ها نشان دادند که می خواهند حضور قدرتمند خود را برای فصل اینده نیز تکرار کنند رقابت سختی با آن ها در تابستان امسال برای جذب بازیکن خواهیم داشت."
" دورتمند به عنوان یک رقیب بزرگ برای بایرن در حال پیشرفت است و من از این بابت بسیار خوشحالم."
-
" می خواهم با شالکه تمدید کنم"
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- رائول گونزالس بلانکو مهاجم 34 ساله باشگاه شالکه ابراز امیدواری کرد که بتواند قرارداد خود را با آبی پوشان تمدید کند و در گلزنکیرشن باقی بماند.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران به نقل از ترانسفر مارکت، رائول از ایجاد توافق بین خود و سران باشگاه شالکه امیدوار است و می گوید:" من در مورد احتمال توافق با باشگاه شالکه بسیار امیدوارم. در حال حاضر هیچ دلیلی برای توقف مذاکرات برای قرارداد جدید وجود ندارد. من امیدوارم بتوانم در شالکه حضور داشته باشم از اینکه به یک توافق برای تمیدید برسم بسیار خوشحال خواهم شد."
-
"بوروسیا دورتمند باشگاه بهتری است"
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- اولین صحبت های مارکو رویس پس از انتشار خبر انتقال وی به بوروسیا دورتمند در تابستان آینده را باهم می خوانیم او توضیح می دهد که چرا بوروسیادورتمند را به عنوان باشگاه آینده خود انتخاب کرده است.
به گزراش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران به نقل از سایت خبری tz، بازیکن ملی پوش باشگاه مونشن گلادباخ در پاسخ به ادعاهایی که اخیرا سران باواریا مبنی بر هراس رویس برای احتمال عدم حضور منظم در ترکیب اصلی بایرن گفت:" من فقط فکر کردم آن ها نمی توانند برای من زیاد خوب باشند".
او که در اردوی آماده سازی نیم فصل باشگاه گلادباخ حضور داشت ادامه داد:" اگر آن ها می خواهند به چنین مطالبی فکر کنند پس اجازه دهید که به افکار خود ادامه دهند این مسائل من را به زحمت نمی اندازد."
" من تصمیم گرفتم و دورتمند را انتخاب کردم زیرا احساس کردم در آنجا پتانسیل بیشتری برای بازی در اروپا و سنجیدن خودم مقابل بهترین ها وجود دارد. در چشم من دورتمند باشگاه بهتری است."
اولین بازی گلادباخ در دور برگشت مقابل بایرن خواهد بود. اما برای این هافبک 22 ساله هیچ تغییری پس از انتقال به دورتمند احساس نمی شود و 17 هفته باقی مانده را نیز با همان کیفیت و قدرت برای گلادباخ به میدان خواهد رفت.
او در این مورد گفت:" من می دانم چگونه باید مسائل را از هم جدا کنم این انتقال هرگز کیفیت بازی ام را تحت تاثیر نخواهد گذاشت."
او در مورد رفتار هواداران گلادباخ پس از انتشار خبر انتقال خود می گوید:" آن ها مانند معمول و بسیار خوب در اردوی آماده سازی با من برخورد کردند. برای گلادباخ نیز این انتقال خوب است اکنون آنها زمان زیادی برای در اختیار گرفتن بازیکنان مورد نظر وقت دارند و البته چند میلیون یورو نیز بودجه بیشتر خواهند داشت."
-
60میلیون یورو برای جذب ستاره های دورتمند
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- با توجه نتایج ضعیفی که منچستر یونایتد در این فصل گرفت و حذف در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، سر آلکس فرگوسن را بر آن داشت تا به فکر جذب بازیکنان مورد نظر برای ترمیم تیم خود کند.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن موینخ در ایران به نقل از سایت خبری caughtoffside، فرگوسن مایل است تا بودجه لازم برای جذب دو ستاره بوروسیا دورتمند، نون سوبوتیچ در خط دفاع و ماریو گوتزه در خط هافبک را تامین کرده تا سر و سامانی به خط دفاع و هافبک تیم خود برای فصل آینده داده باشد.
البته منچستر برای جذب این بازیکنان خصوصا سوبوتیچ در پنجره نقل و انتقالات تابستانی رقابت سختی با باشگاه هایی همچون شالکه و بایرن مونیخ خواهد داشت و احتمال آنکه یورگن کلوپ نیز به هیچ وجه مایل به جدایی ستارگان خود نباشد بسیار زیاد است.
فرگوسن همچنین ماریو گوتزه سرمایه باشگاه بوروسیا دورتمند را هدف گرفته است سرمربی باشگاه منچستر یونایتد احساس می کند می تواند این ستاره جوان تیم ملی آلمان را با توجه به آنکه باشگاه دورتمند به تازگی مارکو رویس را نیز در اختیار گرفته است به اولدترافورد بیاورد.
امضای قرارداد رویس برای باشگاه دورتمند چیزی حدود 14.5 میلیون پوند آب خورد و بسیاری بر این باورند که با حضور رویس دورتمند آمادگی فروش گوتزه را بدست آورده است.
فرگوسن با توجه به علاقه خود برای جذب این دو ستاره دورتمند به گلیزرها در مورد تامین بودجه ای برابر با 60 میلیون یورو برای جذب این دو بازیکن هشدار داده است.
-
روبن: "رویس" از حضور در بایرن ترسید
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بازیکن هلندی تیم فوتبال بایرن مونیخ میگوید ستاره جوان و ملی پوش بورسیامونشن گلادباخ از ذخیرهنشینی در جمع باواراییها ترسید و حضور در بورسیادورتموند را برگزید.
به نقل از روزنامه دی ولت، از روز پنج شنبه که به طور رسمی اعلام شد مارکو رویس، پدیده 22 ساله گلادباخی با تیم زردپوش دورتموند قرارداد بسته و از تابستان سال آینده به عضویت قهرمان فصل قبل بوندسلیگا در خواهد آمد، اظهار نظرهای متفاوتی در این مورد توسط بازیکنان و کارشناسان صورت گرفت.
آخرین نقطه نظر ارائه شده در این میان اختصاص به آرین روبن، گلزن هلندی مونیخیها دارد. ستارهای که در رسانهها گفته میشد در صورت انتقال بازیکن کمسن گلادباخی به مونیخ وی به تیمی دیگری واگذار خواهد شد.
روبن در این باره اظهار داشت: احتمال دارد او به این دلیل دورتموند را انتخاب کرد که میترسید به بایرن بیاید و در اینجا با وجود ترافیک بازیکن، پشت خط بماند. با وجود دو بازیکن لب خط خیلی خوب در مونیخ در عمل جایی برای بازیکن دیگری باقی نمیماند.
ستاره مونشن گلادباخ که سابقه سه بازی در تیم ملی آلمان را نیز دارد، برای انتقالش به جمع شاگردان یورگن کلوپ، رقمی بالغ بر 17.1 میلیون یورو را از آن گلادباخ کرد. این جابجایی در حالی صورت گرفت که بایرن از مدتها قبل علاقهاش را برای به خدمتگیری رویس اعلام کرده بود. ضمن آنکه تیمهای رئال مادرید اسپانیا، منچستریونایتد انگلیس و یوونتوس ایتالیا نیز خواهان او بودند.
ستاره هلندی سه سال گذشته سرخ پوشان در مورد موضوع ادامه همکاری در مونیخ نیز عنوان کرد: از حضور در اینجا به واقع احساس خوشایندی دارم. دلیلی نمیبینم بخواهم از بایرن جدا شوم.
ستاره 27 ساله هلندی تا سال 2013 قرارداد دارد.