فن در سار: دخهآ بايد با اين فشارها کنار بيايد.
اين ستاره هلندي در تابستان گذشته از دنياي فوتبال خداحافظي کرد و فرگوسن براي پر کردن جاي خالي او، داويد دخه آ را با انتقالي 21 ميليون يورويي به خدمت گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ادوین فن در سار، دروازه بان سابق منچستریونایتد، معتقد است داوید دخه آ، دروازه بان فعلی یونایتدها، باید شیوه کنار آمدن با فشارها را یاد بگیرد.
دروازه بان اسپانیایی شیاطین سرخ از زمان حضور در الدترافورد به دلیل اشتباهاتش با انتقادهای زیادی روبرو شده اما فن در سار معتقد است دخه آ باید با انتظارات کنار بیاید.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همیشه حضور در یک باشگاه جدید و یک لیگ جدید، به ویژه لیگ انگلیس بسیار دشوار است. انتظارات در لیگ برتر بسیار بالاست و می تواند بسیار کار را دشوار کند.
او باید با این فشارها کنار بیاید. یونایتدها پول زیادی برای خرید او پرداخت کرده اند و او باید آن را جبران کند."
فن در سار همچنین اعلام کرد از تحت تاثیر نمایش های دروازه بان دیگر منچستریونایتد، آندرس لیندگارد، که در حال حاضر به دلیل مصدومیت قارد به همراهی تیمش نیست، قرار گرفته است.
" من با آندرس صحبت کردم. او البته ناراحت است. او در زمانی که فوق العاده کار می کرد، دچار آسیب دیدگی شد."
این ملی پوش سابق هلندی همچنین تاکید کرد که هیچ شانسی برای بازگشتش به میادین وجود ندارد اما از دیدن دوباره پل اسکولز در ترکیب منچستریونایتد متعجب نیست.
" من چند اس ام اس از دوستانم داشتم که پرسیدند " تو می خواهی چه کار کنی؟" وئ در حال حاضر کاملا از شرایط راضی هستم و هیچ تردیدی در ذهنم نیست.
من در تمرینات منچستریونایتد حضور پیدا کردم و اسکولز را دیدم که مشغول نگاه کردن به تمرینات بود. از او پرسیدم این شرایط را دوست داری؟ او گفت نه، دلم برای تمرین کردن تنگ شده.
او هنوز در باشگاه بود و به عنوان کمک مربی تیم ذخیره کار می کرد و به همین دلیل بازگشت اندکی برایش راحت تر بود."
هراس پاتریس اورا از مصدومیت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاتریس اورا احساس میکند که تیم منچستر یونایتد در این فصل با آسیب دیدگی نفرین شده است، اما افتخار میکند که قهرمانان هنوز در مبارزه برای کسب عنوان قهرمانی هستند.
بازگشت شگفت انگیز در برار تیم چلسی و از دست دادن 2 امتیاز در رقابت با تیم منچسترسیتی در صدر جدول و مسابقات دشوار در برابر تیمهای لیورپول، تاتنهام هاتسپر و نوریچ سیتی در تقویم مسابقات داخلی. کریس اسمالینگ با آسیب دیدگی در تمرینات به لیست عظیم ستاره های حاشیه نشین پیوست و این به معنی انتخابهای سر آلکس فرگوسن در ورزشگاه استمفوردبریچ بدون امثال آندرس لیندگارد، نمانیا ویدیچ، مایکل اوون، لوئیز نانی، تام کلورلی، اولیویرا اندرسون و فیل جونز بود.
پاتریس اورا در مصاحبه با شبکه MUTV، به مضاح در این باره اظهار داشت: من نمیدانم چه اتفاقی افتاده است، من فکر میکنم عده ای در حال انجام برخی جادوها بر علیه ما هستند. چگونگی بسیاری از آسیب دیدگی های ما تعجب آور است. من تیمهای زیادی را میبینم که در باره مصدومیتها شکایت دارند، اما این برای ما شگفت انگیز است. از دست دادن بازیکنی مانند نمانیا ویدیچ برای یک فصل که ما هنوز با آن مقابله نکرده ایم. به نظر من نزدیک شده به تیم منچسترسیتی، با توجه به آسیب دیدگیهایی که ما داشته ایم، نشان دهنده روحیه واقعاً خوب در تیم است. این مهمترین چیز است و فرهنگ این باشگاه است. مهم نیست چه اتفاقی می افتد، ما دوست نداریم عذر و بهانه ای داشته باشیم. من تنها میگویم که همه بازیکنان خوب کار کرده اند اما کار تمام نشده است. هنوز مهمترین قسمت در راه است.
کاپیتان به خوبی از کار پیش روی تیم منچستر یونایتد در فاز بحرانی فصل آگاه است اما اعتماد به نفس بالا در کمپ باقی میماند.
کاپیتان تیم منچستر یونایتد در ادامه چنین استدلال آورد: هنوز زمانی طولانی از فصل پیش روی است و من همیشه گفته ام که لیگ یک ماراتن است نه دو سرعت. پس از تیم چلسی، ما با تیم لیورپول بازی داریم و در برابر تیم آژاکس آمستردام در لیگ اروپا. من فکر میکنم به همین دلیل است که ما برای تیم منچستر یونایتد بازی میکنیم زیرا ما میخواهیم در این نوع از مسابقات بازی کنیم. ما میخواهیم ایجاد اطمینان کنیم که این را در زمین نشان میدهیم.
مدافع فرانسوی در خاتمه تصدیق کرد: هر مسابقه دشوار است اما تنها باید به خودمان بگوئیم که ما میخواهیم در همه آنها پیروز شویم. من میدانم که این کار آسانی نیست، اما اگر شما میخواهید فاتح لیگ شوید، شما باید در این نوع مسابقات پیروز شوید.
Manutd.com
فرگوسن از اورا خواست تا با سوارز آشتي کند.
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد از کاپيتان تيمش خواست در بازي روز شنبه با مهاجم اروگوئهاي ليورپول قبل از بازي دست دوستي دهد.
به نقل از گاردین، سرآلکس فرگوسن در پایان آخرین جلسه تمرینی تیمش برای دقایقی با پاتریس اورا، صحبت کرد. مربی ۷۰ ساله اسکاتلندی از مدافع فرانسوی تیمش خواست به رسم جوانمردی و رعایت اخلاق ورزشی، هنگامی که منچستر قصد شروع بازی با آنفیلدیها را دارد به لوئیس سوارز، سلام کند و دست دهد.
فرگی در حالی چنین خواستهای را از فرمانده داخل زمین تیمش، مطرح کرد که در ماه نوامبر گذشته و در بازی دو تیم، مهاجم اروگوئهای لیورپول به پاتریس اورا، دشنام نژادپرستانه داد که باعث شد تا اتحادیه فوتبال انگلیس وی را به ۸ جلسه محرومیت محکوم کند.
مصاف روز شنبه دو تیم در چارچوب مسابقات هفته بیست و پنجم لیگ برتر در اولدترافورد انجام میشود.
کلورلی اماده مصاف با لیورپول.
تام کلورلی اماده است تا برای اولین بار از ماه اکتبر در بازی شنبه با لیورپول به میدان برود.
قرار بود که کلورلی در بازی دوشنبه تیم ذخیره ها به میدان برود ولی این بازی کنسل شد و نام وی در بازی دیروز تیم ذخیره ها هم قرار نگرفت تا شایعاتی مبنی بر حضور وی در ترکیب اصلی یونایتد برای بازی شنبه با لیورپول به گوش برسد.
سر الکس در کنفرانس خود در این مورد گفت :"تام به خوبی در حال تمرین کردن است.ما از اینکه اون بازی تیم ذخیره ها کنسل شد ناامید شدیم چون قصد داشتیم که به تام بازی بدهیم ولی به هر حال وی در بازی فردا نقشی خواهد داشت و روی نیمکت خواهد بود."
فرگوسن همچنین اضافه کرد :"من فکر میکنم که اسمالینگ هم برای فردا اماده شود و در وضعیت بقیه مصدومان تغییری ایجاد نشده است.
فیل جونز در بازی جام حذفی با سیتی مقداری اسیب دید و بعد هم که در بازی با ارسنال دچار مصدومیت شد.ما وی را با خود به هلند برای بازی با اژاکس خواهیم برد."
سر الکس همچنین درباره بازی با لیورپول گفت:"من فکر میکنم که نمایش ما در چند هفته گذشته بسیار خوب بوده ولی ما در بازی های حساس گل های بدی خوردیم و این نگران کننده است.
ما به اسانی دو گل از لیورپول در جام حذفی خوردیم ، از این اتفاقات نباید در این باشگاه بیفتد.هفته گذشته گل ماتا فوق العاده بود ولی یک گل به خودی و ان یکی که به ریو خورد و منحرف شد و به درون دروازه رفت...ما باید بهتر کار کنیم.
بازی فردا قطعا یک بازی سختی خواهد بود ولی من فقط به دنبال اینم که نمایشی که در این چند وقته اخیر داشتیم را دوباره تکرار کنیم .این به ما کمک زیادی خواهد کرد."
Manutd.com
فرگوسن:سوارز فضاحت به بار اورد.
فرگوسن پس از اینکه سوارز از دست دادن با اورا خودداری کرد گفت که این کار وی یک رسوایی و فضاحت برای لیورپول است و دیگر نباید برای ان ها بازی کند.
سر الکس فرگوسن در مورد رفتار سوارز به Sky Sports گفت :"من نمیتونم همچین چیزی را باور کنم.واقعا نمیتونم باور کنم که وی همچین کاری کرد.
این کار وی یک فضاحت برای باشگاه لیورپول است و این بازیکن دیگر نباید اجازه داشته باشد که برای ان ها بازی کند.
با توجه به تاریخ ان باشگاه کاری که وی انجام داد ان هم در ان شرایط میتونست یک شورش بزرگ به بار اورد.
من واقعا از او ناامید شدم.کاری که او انجام داد وحشتناک بود.
ان کارش تنش به وجود اورد و شما دیدید که داور نمیدانست چه کار باید بکند.کار وی یک جو وحشتناک درست کرد."
سر الکس همچنین در این مورد که ایا باید مراسم دست دادن امروز اصلا برگزار نمیشد هم گفت :"این کلا یک بحث جدا است.این مراسم تا به امروز باعث ایجاد مشکل نشده بود.ما باید با نژاد پرستی مبارزه کنیم این یک مسئله مهم در این کشور است.
ما الان از زمانی که مردم به جان بارنز موز پرتاب میکردند فاصله گرفته ایم.ما نباید به ان دوران برگردیم.ما باید رو به جلو حرکت کنیم و با این مسائل کاملا برخورد کنیم."
سر الکس همچنین در باره شادی اورا پس از بازی در برابر سوارز گفت :"اورا نباید این کار را انجام میداد."
فرگوسن : یوگا به رایان گیگز برای غلبه بر مصدومیتها کمک کرده است.
سر مربی باشگاه منچستر یونایتد، طول عمر ورزشی رایان گیگز را به یوگا نسبت داده است.
سر آلکس فرگوسن تأکید کرد که رایان گیگز با امضای قراردادی دیگر، برای فصل 22 در ورزشگاه اولدترافورد باقی میماند. این پاداشی دیگر به مسابقات برجسته مرد 38 ساله ولزیست، که هنوز هم میتواند منجر به رکورد مدال 13 مسابقات لیگ برتر او شود.
سر آلکس فرگوسن در این خصوص اظهار داشت: ما فکر میکردیم او دچار گرفتگی در پشت زانوی خود شده، که مربوط به گذشته است. و وقتی او شروع به ورزش یوگا کرد، همه آنها ناپدید شدند.
رایان گیگز میتواند بازی 899 خود برای باشگاه منچستر یونایتد را در برابر تیم لیورپول انجام دهد.
سر آلکس فرگوسن در ادامه افزود: من نمیدانم او چگونه نشانی از آن ( مصدومیت ) را ندارد، این یک معجزه است. فورم او در این فصل شبیه به فورم 5 یا 6 فصل پیش وی بوده است. آمادگی جسمانی او باورنکردنی بوده و اشتهای او برای بازی کردن نیز چنین بوده است.
با بیرون آمدن پل اسکولز از بازنشستگی، سر آلکس فرگوسن 2 نمونه کامل دارد، از آنچه هر بازیکن جوان باید در حرفه خود آرزو کند.
وی در خاتمه تصدیق کرد: جوانان نمیتوانند مربی بهتری داشته باشند. رایان گیگز و پل اسکولز گونه های متفاوتی از بازیکنان میانی هستند اما آنها تعهد خود را به اثبات رسانده اند که میتوانند در هر سنی بازی کنند.