-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: حريفان استقلال در آسيا غير قابل پيش بينى هستند
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال باشگاه استقلال در خصوص حريفان استقلال در جام باشگاه هاى آسيا گفت: استقلال در گروه آسانى قرار نداشته و نمى توان تيم هاى هم گروهى آن را به راحتى شكست داد چراكه همه تيم ها سرمايه گذارى زيادى در باشگاه هاى خود انجام دادند پس حريفان استقلال غيرقابل پيش بينى هستند. وى گفت: تيم هاى كه در گروه استقلال هستند همه قابل احترام اند و نمى توان به راحتى اين تيم ها را شكست داد اما نسبت به دوره قبل تيم هاى بهترى در گروه استقلال قرار گرفتند.او درخصوص رسيدن ميلاد ميداودى به بازى هاى جام باشگاه هاى آسيا گفت: احتمال رسيدن ميلاد به اين بازى ها وجود دارد و اميدوارم تمام بازيكنان استقلال تا آن روز در بازى هاى آسيايى بتواند بهترين بازى هاى خود را انجام بدهند.پورحيدرى در مورد برنامه ريزى باشگاه هاى آسيا گفت: براى به دست آوردن نتايج خوب در اين جام بايد برنامه ريزى مناسبى انجام دهيم و تا آن زمان با مشاهده فيلم هاى حريفان استقلال به آناليز آنها مى پردازيم.وى در خصوص گرفتن بازيكن جديد گفت: فعلا تنها بازيكنى كه كادر فنى پيش بينى كرده هوارملا محمد بود كه توانستيم اين بازيكن را جذب كنيم اما در مورد گرفتن بازيكن جديد اطلاعى ندارم.پورحيدرى در مورد بازى فردا با شهردارى تبريز خاطرنشان كرد: در ديدار مقابل شهردارى تبريز براى كسب ۳ امتياز بازى كار بسيار سختى را پيش رو داريم چراكه تيم ياد شده با كادر فنى با تجربه بازى هاى بسيار خوبى را انجام مى دهند و اميدوارم با بازى جذاب ميان ۲ تيم استقلال و شهردارى تبريز تماشاگران از آن لذت ببرند
-
مصاحبه فریبا
فريبا: اميدوارم هر ۴ تيم ايرانى از گروه خود صعود كنند
بهتاش فريبا مربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت:تيم ما،تيم دست و پابسته اى نيست و باقدرت به مصاف حريفان خود مى رويم. وى افزود: در اين نوع مسابقاتى كه بازى هاى رفت و برگشت وجود دارد؛ هيچ بازى اى ساده نيست، زيرا تيم ميزبان هرچقدر هم كه ضعيف باشد با ۲۰ تا ۳۰ درصد قدرت، با حضور تماشاگران خود با قدرت مقابل تيم ميزبان قرار مى گيرد.او در ادامه افزود: هر ۴ تيم ايرانى شانس حضور در مراحل بعد مسابقات را دارند و من اميدورام به غير از استقلال تيم هاى سپاهان، پرسپوليس و ذوب آهن هم از گروه خود صعود كنند.وى در ادامه تصريح كرد: اگر بتوانيم از گروه خود صعود كنيم؛ بايد با يكى از تيم هاى گروه d مسابقه دهيم كه اين مساله از نظر قرعه براى ما خيلى مناسب است.وى در پايان گفت: تيم ما به هيچ وجه تيم دست و پا بسته اى در اين رقابت ها نخواهد بود و من به هواداران تيم استقلال قول مى دهم؛ اگر مصدومان تيم برسند به طور حتم بازى هاى خوبى از ما خواهند ديد.
-
مصاحبه فکری
فكرى: غيبت مجيدى و ميداودى تاثير گذار است
محمود فكرى مربى تيم استقلال بازى با شهردارى تبريز را براى تيمش سخت و دشوار مى داند و همچنين معتقد است مصدوميت چند بازيكن آبى ها در كار تيمى استقلال تاثيرگذار است. وى افزود: شرايط تيمى كه در اختيار داريم خوب است اما نمى توانيم از مصدوميت چند بازيكن اصلى تيم براحتى بگذريم زيرا حضور ميداودى و مجيدى براى ما موثر هستند و اگر آنها نباشند در خط حمله با مشكل روبرومى شويم.مربى استقلال تصريح كرد: بازيكنان خوب و آماده اى در اختيار داريم اما اين مسئله دليل نمى شود كه همه چيز براى ما به خوبى پيش برود. چون غيبت بازيكنان تاثيرگذار انكار شدنى نيست. فكرى خاطر نشان كرد: فشار زيادى روى تيم ماست و با اينكه نتايج خوبى كسب مى كنيم اما باز هم حرف و حديث پشت تيم ما بسيار است.
-
مصاحبه منتظری
منتظرى: منتظر بازگشت زودهنگام ميداودى هستم
پژمان منتظرى، مدافع تيم استقلال كه براى حضور در جام ملت هاى آسيا در انتظار اعلام ليست نهايى افشين قطبى است. اعتقاد دارد كه حضور در اين بازى مى تواند براى وى روحيه بخش و براى تيم ملى مثمرثمر باشد. او ادامه داد: هنوز ليست نهايى سرمربى تيم ملى براى بازى هاى جام ملت اعلام نشده است و من نمى دانم توانستم در اين مدت نظر وى را جلب كنم يا نه، اما اميدوارم كه در ليست نهايى حضور داشته باشم.وى افزود: حضورم در اين بازى ها مى تواند براى تيم ملى مفيد باشد و براى خودم كه مدتها از تيم ملى دور بودم آغاز يك دوره جديد است كه بسيار روحيه بخش است.منتظرى تصريح كرد: حضور در تركيب ثابت خط دفاعى استقلال اصلاظ آسان نيست اما من از ديگر رقيبان عقب نيستم و حضور در تركيب اصلى استقلال به من كمك مى كند كه با آمادگى و اعتماد به نفس كامل براى تيم ملى بازى كنم.مدافع استقلال با اشاره به شرايط خوب تيمش در ليگ اظهار داشت: استقلال نائب قهرمان نيم فصل است و ما تلاش مى كنيم كه نيم فصل دوم را با شرايطى ايده آل آغاز كنيم و تمام سعى من حضور درصدر جدول رده بندى است كه بايد آن را از ذوب آهن پس بگيريم.منتظرى در پايان افزود: انتقادهايى كه از خط دفاعى استقلال مى شود را نمى پذيرم، زيرا حتى برخى از منتقدان نمى دانند خط دفاعى ما چند گل دريافت كرده است.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: فوتبال را تعطيل كنندتا خيال همه راحت شود
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال پس از لغو ديدار امروز تيمش برابر شهردارى تبريز گفت: با اين شرايط فوتبال را تعطيل كنند تا ما هم
تكليف مان را بدانيم. وى پس از اعلام لغو ديدار اين تيم مقابل شهردارى تبريز افزود: واقعا از اين برنامه ريزى خسته شده ايم. ما در طول هفته با همين شرايط تمرين كرده ايم و حالا كه آماده برگزارى بازى شده ايم مى گويند هوا آلوده است!او ادامه داد: نمى شد مسئولان محترم سازمان ليگ روز قبل اعلام كنند اين بازى لغو شده است تا ما هم تكليف مان را بدانيم؟سرمربى تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: ما در طول هفته تمريناتمان را در همين آلودگى هوا برگزار كرده ايم. چطور آن زمان براى بازيكنان ضرر ندارد و حالا كه روز بازى شده براى بازيكنان خطرناك است.مظلومى در پايان خاطرنشان كرد: واقعا اين وضعيت خسته كننده است و نمى دانيم بايد چكار كنيم. بهتر است فعلا فوتبال را تعطيل كنند تا شرايط براى برگزارى مسابقات فوتبال فراهم شود.
-
مصاحبه عمران زاده
برنامه ريزى ليگ، ما را خسته كرده است
عمران زاده: چرا اجازه دادند در اين هوا تمرين كنيم؟
حنيف عمران زاده، مدافع تيم استقلال، براى ديدار با شهردارى تبريز به تركيب اصلى تيم باز مى گردد تا اين تيم را در خط دفاعى همراهى كند وى معتقد است كه برنامه ريزى ليگ استقلال را با مشكل روبرو كرده است. عمران زاده گفت: شرايط تيم بسيار خوب است و ما مشكلى براى بازى كردن نداريم، ما يك هفته است كه بعد از بازى با پاس همدان، در اين آب و هواى بد تمرين مى كنيم تا براى بازى با شهردارى آماده شويم.او افزود:برنامه ريزى هاى ليگ ما را خسته كرده است و نمى دانيم كه بايد چه كار كنيم تا اين شرايط تغيير كند.مدافع استقلال تصريح كرد: دوستان در فدراسيون نمى دانند كه شرايط تيم ها چگونه است اما ما زحمت مى كشيم و بايد روى برنامه تمرينات را انجام دهيم نه اينكه ندانيم چه اتفاقى طى ۲۴ ساعت آينده براى ما رخ مى دهد.عمران زاده اظهار داشت: با همين آب و هوا يك هفته تمام هر روز نزديك به ۳ ساعت تمرين كرديم، حالا چرا بايد براى
۹۰ دقيقه بازى دچار مشكل شويم.
-
مصاحبه محمدی
حتما خير و صلاحى در اين مصدوميتهاست
محمد محمدى: ضربه طالب لو عمدى نبود
محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال در شرايطى كه به طور كامل از بند مصدوميت رها شده بود و براى حضور در ميدان آماده مى شد با شوت طالب لو يكبار ديگر آسيب ديد تا ديدار مقابل شهردارى تبريز را از دست بدهد. وى در مورد اين مصدوميت گفت: حتما خير و صلاحى در اين آسيب ديدگيها است و خواست خداست كه پشت سر هم مصدوم شوم. گله اى ندارم و سعى مى كنم با انجام تمرينات فيزيوتراپى منظم بار ديگر با قدرت به ميدان برگردم.او افزود: مصدوميت در جريان تمرين اجتناب ناپذير است و نمى شود هر اتفاقى در طول تمرين را پيش بينى كرد. در تمرين روز چهارشنبه گذشته نيز من و طالب لو در حال مرور تمرينات دروازه بانى بوديم كه شوت وحيد به كتف دست راست من خورد و باعث شد دوباره مصدوميت كهنه من بازگردد.دروازه بان استقلال تصريح كرد: اينكه مى گويند طالب لو عمدا به طرف من شوت زده است، به هيچ عنوان صحت ندارد و بايد بگويم كه ضربه وحيد عمدى نبود و در جريان طبيعى تمرين اتفاق افتاد.محمدى گفت: فعلا تمرينات فيزيوتراپى را با نظر پزشك تيم پشت سر مى گذارم و اميدوارم هر چه زودتر به شرايط مطلوب برسم و بتوانم كمكى به استقلال كنم.
-
مصاحبه جباری
جبارى: براى سلامت بازيكنان ارزش قائل نيستند
مجتبى جبارى هافبك استقلال گفت: با اين تصميماتى كه گرفته مى شود براى سلامت بازيكنان ارزش قائل نيستند.وى اظهار داشت: در حال آماده شدن براى رفتن به ورزشگاه آزادى بوديم كه شنيديم مسابقه لغو شده است. او افزود: وقتى اين تصميمات را مى گيرند متوجه مى شويم براى بازيكنان و سلامت شان ارزش قائل نيستند و براى كسى اهميت ندارد. جبارى ادامه داد: مهمتر از اين مسئله اين است كه يك ساعت مانده شروع به بازى اعلام مى كنند كه مسابقه لغو شده است. يكسرى تمرينات برا روزى مسابقه است و مربوط به شرايط بدنى مى شود. تيم ديگر از شهرستان آمده و معلوم است وقتى چنين تصميماتى گرفته مى شود هيچ فكرى پشت سر اين قضيه نيست
-
مصاحبه مجیدی
مجيدى: كاش زودتر مى گفتند بازى لغو شده است
فرهاد مجيدى كاپيتان استقلال گفت: كسانى كه بازى را لغو كرده اند كاش زودتر اين موضوع را مى گفتند.وى درباره لغو بازى مقابل شهردارى تبريز اظهار داشت: دقيقا نمى دانم چه اتفاقى افتاده اما يك ساعت مانده به شروع بازى متوجه شده ايم كه اين ديدار برگزار نمى شود. وى افزود: تمام آنهايى كه باعث لغو اين مسابقه شده اند حتما دلايل خاص خودشان را دارند. آنها به فكر سلامتى بازيكنان بودند اما كاش زودتر اعلام مى كردند يا ديروز مى گفتند تا مربيان و كادرفنى ۲ تيم وضعيت خود را بدانند. مجيدى خاطر نشان كرد: اكنون كه در راه بودم عده اى از تماشاگران استقلال را ديدم كه از اين موضوع اطلاع نداشتند و دير اطلاع دادن از سوى مسئولان بابت لغو بازى باعث مشكل ساز شدن براى هواداران شده است.
-
مصاحبه امیر آبادی
اميرآبادى:هواى تمرين و بازى چه فرقى دارد؟
مهدى اميرآبادى مدافع استقلال گفت: هواى تمرين و ورزشگاه آزادى تفاوتى با هم ندارد.وى عنوان كرد: واقعاظ شوكه شديم وقتى شنيديم بازى لغوشده است. ما در حال آماده شدن و رفتن به ورزشگاه بوديم. او افزود: واقعا نمى دانيم چرا اين تصميم گرفته شد. هواى تمرين با هواى بازى هيچ فرقى ندارد. استقلال تيم پرطرفدارى است و بايد بداند چه روزى و چه ساعتى مسابقه دارد. اين بازيكن تصريح كرد: اى كاش اين مسابقه را ديروز لغو مى كردند نه يك ساعت مانده به شروع بازى. به هر حال من فكر مى كنم اين قضيه براى سلامت بازيكنان مضر است.