-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پست جدید ماروتا در فدراسیون فوتبال ایتالیا
5 آذر 1389
جوزپه ماروتا مدیر ارشد نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس که در فصل جاری عملکرد موفقی در بازار نقل و انتقالات تابستانی داشته امروز به صورت رسمی به عنوان نائب رئیس فدارسیون فوتبال ایتالیا برگزیده شد.
فدراسیون فوتبال ایتالیا امروز به صورت رسمی آ جوزپه ماروتا را بعنوان نائب رئیس بخش فنی این فدراسیون برگزید، ماروتا در کنار انریکو دیمارکی و اسوالدو کاربوناری به فعالیت خواهد پرداخت .
ماروتا در تابستان فصل جاری از تیم سمپدوریا به تیم فوتبال یوونتوس نقل مکان کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
کاتانیا حریف یوونتوس در جام حذفی
5 آذر 1389
در مرحله ی یک هشتم نهایی جام حذفی ایتالیا موسوم به کوپا ایتالیا تیم کاتانیا موفق شد در یک دیدار پر گل با نتیجه ی 5 -1 تیم برشا را با شکست بدرقه کند و در مرحله ی بعدی بازی ها حریف یوونتوس شود.
یوونتوس که در کوپا ایتالیا با 9 قهرمانی پر افتخار ترین تیم محسوب می شود در مرحله ی یک چهارم نهایی جام حذفی با تیم کاتانیا مصاف خواهد کرد.
گفتنی است تیم کاتانیا در مرحله ی قبل کوپا ایتالیا موفق شد تیم وارسه را شکست دهد و راهی مرحله ی بعد شود.
-
توان قتح اسکودتو را داریم
5 آذر 1389
یوونتوس توان و شایستگی کسب اسکودتو را دارد، این نظر و خواسته مجموعه بیانکونری ست که این هفته ها برای پایانی خوش برنامه مشخصی دارند، فابیو کوالیارلا که با حضورش در یووه گلزنی های خود را ادامه داد می گوید فتح اسکودتو برای یووه امکان پذیر است.
مهاجم بیانکونری در گفتگو با شبکه اسکای می گوید خیلی خوشحالم در فضای باشگاه بسیار خرسندم، یووه با نتایج اخیر شرایط خود را در جدول رده بندی حفظ کرده و به زودی پیش خواهیم رفت. ما می توانیم اسکودتو را فتح کنیم. این خواسته ماست.
می دانیم که قهرمانی سخت و دشوار است اما ما توان زیادی داریم و باید بهتر و قدرتمندتر ظاهر شویم، در حال پیشرفت هستیم و تیم هماهنگی و نظم خوبی به خود گرفته، خوشحالیم که برخی مهره های مصدوم و محروم نیز به تیم بازگشتند و سایرین نیز در وضعیت مناسبی برای بازگشت به سر می برند.
در رده بندی نیز اوضاع خوبی داریم و می توانیم بهتر شویم و رده های بعدی را از ان خود کنیم تا هواداران مان رضایت بیشتری داشته باشند. همگی می دانیم که برای قهرمانی باید بهتر کار کنیم و نتایج بهتری به دست بیاوریم، به دقت و تمرکز نیاز داریم.
-
امادگی همراهی یووه را دارم
5 آذر 1389
هافبکی که با بیانکونری شدن یک بار دیگر توانایی های خود را ثابت کرد پس از مصدومیت جزیی در دیدار گذشته به شرایط بازگشت به ترکیب نزدیک شده و در تمرینات نیز حضوری مثبت داشت تا دل نری به حضورش در دیدار فردا شب امیدوار شود.
البرتو اکوئیلانی می گوید تصور نمی کنم که اسیب دیدگی ام برابر جنوا شدید بود، به این دلیل که در حال حاضر اماده هستم و از نظر فیزیکی نیز خود را در شرایط خوب می بینم. من در ان دیدار درخواست تعویض کردم تا از مصدومیت شدید جلوگیری کنم.
وی تاکید دارد که اوضاع در یووه خوب است و با شروعی که در ابتدای فصل داشتند کمتر کسی به اوضاع کنونی اعتقاد داشت اما یوونتوس تیمی بزرگ و مقتدر است که بارها بازگشت خود را با قدرت زیاد ثابت کرده، برنامه هایی که داریم در بهتر شدن اوضاع تاثیر گذار بود و در حال حاضر نمایش خوبی ارائه می دهیم و نتایج مثبتی کسب می کنیم که می تواند در شرایط جدول نیز تاثیرگذار باشد.
از او در خصوص حضورش در ترکیب برابر فیورنتینا سوال می کنند، مطمئنا امادگی همراهی یووه را دارم اما اینکه در ترکیب قرار گیرم یا خیر نظر مربی خواهد بود. رقابت سختی ست، فیورنتینا تیمی بزرگ و هماهنگ است که بسیار خوب کار می کند و ما می دانیم که دیدار اسانی نخواهد بود.
-
در انتظار بازگشت به ترکیب
5 آذر 1389
هافبک جوان و اتیه دار بیانکونری که در دیدار یوونتوس برابر میلان در سن سیرو اسیب دید امادگی خود را برای بازگشت به میادین طی روزهای اخیر کسب کرده و امیدوار است در ابتدای سال اتی میلادی یووه را همراهی کند.
هر چند که برای دیدار شنبه شب او از غایبین یووه محسوب می شود اما دچلیه تاکید دارد برای بازگشت لحظه شماری می کنم می دانم که یووه مملو از بازیکنان برتر و قدرتمند است و نبود من تاثیری بر نمایش تیمی نمی گذارد اما همه می خواهیم برای بیانکونری تمام قدرت و انگیزه خود را ارائه دهیم.
فردا با دوستان و هواداران مان برای پیروزی یووه به تماشای دیدار خواهیم پرداخت و در کنار انان خوشحال و خرسند می شویم. گفتنی ست پائولو دچلیه فردا عصر راس ساعت 17 به وقت ایتالیا با دوستداران خود در صفحه خود در فیس بوک ارتباط برقرار خواهد کرد و به سوالات طرفداران پاسخ خواهد داد.
-
به دنبال ثبت تاریخ و دوران جدیدی در بیانکونری
5 آذر 1389
یک رقابت حساس و دیدنی در انتظار دوست داران بیانکونری و حریف مشهورش فیورنتیناست، در این میان شرایط جدول و اوضاع هفته های اخیر یووه نیز نوید یک نمایش تماشایی و زیبا را به هوادارانش می دهد. این شرایط در کنار بازگشت برخی مصدومین و بهبودی اوضاع اسیب دیدگان تیم می تواند راه پیش روی را هموارتر نماید.
جیجی دل نری نیز در ابتدای کنفرانس خبری به این موضوع اشاره می کند و می گوید در حال بازگشت و بهبودی مصدومین مان هستیم اما همچنان برای در اختیار داشتم کلیه بازیکنان بیش از یک ماه زمان نیاز داریم. دچلیه و مارتینز در ماه ژانویه به کنارمان باز می گردند اما شرایط اکوئیلانی مناسب است. او خیلی اوضاع خوبی دارد و فردا در ترکیب خواهد بود، او بازیکن یوونتوس است و یک بازیکن مهم و تاثیر گذار به شمار می اید. اگر مجموعه خواهان ادامه حضور او باشد البرتو در یووه خواهد ماند.
اسیب دیدگی بسیاری از بازیکنان موجب شد تا برخی مهره های فشار زیادی تحمل کنند و در دیدارهای پرفشار و متوالی را پشت سر گذارند به همین جهت باید مراقب حفظ قدرت انان باشیم. همه مهره های یووه زیر نظر هستند و باید همیشه بهترین نمایش را ارائه دهند، بازیکنی که پیراهن یووه را بر تن می کند می داند که باید همیشه انرژی و توان بالایی داشته باشد.
اما دیدار برابر فیورنتینا، رقابت انان را برابر میلان دیده ام، یک بازی بسیار عالی ارائه دادند، در این تیم بازیکنان بزرگی مانند مارکیونی، داگوستینو بازی می کنند و یک تیم جوان که نشاط و انگیزه خوبی دارد و خوب ظاهر شده، از ابتدای فصل تاکنون می توانم بگویم که دیدار برابر میلان بهترین نمایش انان بود، به دنبال گذر از این تیم هستیم.
دل نری از امادگی مدافعین و خط دفاع خود نیز بسیار راضی ست، این تیم و این بازیکنان خوشایند من هستند، بیش از هر خط دیگر از مدافعین راضی ام. بسیار شایسته هستند و واکنش خوبی دارند. البته ما در خط حمله به هیچ عنوان مشکل نداشتیم و نداریم، به خوبی گل می زنیم.
از مربی یووه در خصوص شرایط اینتر سوال می کنند که این تیم از رده های بالای جدول دور شده و جیجی دل نری پاسخ میدهد، اگر اینتر کند کار می کند در مقابل میلانی ها پرواز می کنند میلانی که ما امتیاز دیدار رودررو از انان گرفتیم. به هر حال هر یکشنبه نتیجه ای به دست می اید و هیچ تیمی نباید فراموش کند که پیروزی اسان به دست نمی اید.
هدف من این است که می خواهم تاریخ جدیدی برای بانوی پیر ثبت کنیم، یک دوره بزرگ و باشکوه مانند انچه که در گذشته از ان یووه بوده، می خواهیم یوونتوس پیروزی را در تاریخ فوتبال ایتالیا داشته باشیم.
اما امائوری، او با اسیب دیدگی ای که گریبان گیرش شد دچار بدشانسی زیادی شد، در حال گذراندن دوره نقاهت و بهبودی ست، ایکاش او را در ابتدای ژانویه در اختیار داشته باشم و از این بابت خوشحال خواهم شد زیرا او بازیکن مهمی برای تیم محسوب میشود.
دل نری در پایان به مدیریت و درایت اندره ا انیلی اشاره می کند، احساس غرور می کنم زمانی که می گویم مدیر انیلی، من با این امتیاز به این باشگاه امدم، او احساس و رفتار بسیار بزرگ و خاصی دارد، من خودم را در مجموعه یووه بسیار خوب یافتم و اگر خوب کار می کنم و خوب نتیجه می گیرم به دلیل تلاش بازیکنان، مربیان، مدیران و مجموعه یوونتوس است.
-
دروازه را بسته نگاه دارید
6 آذر 1389
پیش روی سیاه و سفیدهای شهر تورینو تیم مشهور شهر تاریخی فلورانس صف ارایی خواهد کرد و حالا مدافعین بانوی پیر در تلاشند تا پیشرفت و استحکام خود را برابر یاس های بنفش کشور حفظ و ادامه دهند.
در این میان امار گل های خورده یووه در المپیکو نگران کننده است، 13 گل خورده که در این میان 10 گل خورده در خانه بوده و حالا حریف تیمی سرسخت است که می تواند یووه را در خانه تحت تاثیر قرار دهد.
با این حال بونوچی معتقد است که یووه از پیشرفت قابل توجهی سود می برد و دروازه این تیم در برابر فیورنتینا بسته خواهد ماند. با این حال خواسته تیفوسی های یووه در بازیکنان تیم محبوب خود این است که دروازه خود را برابر یاس های بنفش بسته نگاه دارید.
-
من ذخیره ی کراسیچ هستم
6 آذر 1389
بازی های درخشان میلوش کراسیچ ستاره ی صرب باشگاه یوونتوس به حدی ستودنی بوده که په په بازیکن هم پست وی در یووه نیمکت نشینی کراسیچ را پذیرفته است. په په که در مدت زمان مصدومیت کراسیچ به جای وی به میدان می رفت در سخنانی کوتاه گفت:
"می دانم که با بازگشت کراسیچ به میادین من باید به نیمکت بازگردم اما مشکلی نیست زیرا میلوش به حدی خوب و شایسته بازی می کند که مستحق فیکس بازی کردن می باشد و من هم می پذیرم که نیمکت نشین وی باشم."
وی در پایان گفت: "با تمام این تفاسیر فکر می کنم فرصت برای همه باشد و به من هم به اندازه ی کافی نوبت بازی خواهد رسید تا بتوانم با پیراهن یوونتوس در میادین حاضر شوم."
-
بازگشت بوفون من را از میادین دور نخواهد کرد
6 آذر 1389
مارکو ستوراری، دروازه بان موفق یوونتوس در فصل جاری گفتگویی مفصلی را با روزنامه ی گاتزتا دلو اسپورت انجام داده و نمایش غافلگیر کننده ی خود درون دروازه ی یوونتوس را در اندازه ی شایستگی های خود بیان کرده است:
آیا شما از نمایش خود در فصل جاری غافلگیر شده اید ؟
" من تنها به اندازه ی توانی که دارم این نمایش را ارائه می دهم ، چرا که پس از 30 سالگی و در چند فصل اخیر شروع به پیشرفت کردم بویژه اینکه من برای تیم های بزرگی همچون میلان ، سمپدوریا و یوونتوس به میدان رفتم "
دلیل تغییر مستمر باشگاه از سوی شما چه بود ؟
" بدلیل نیمکت نشینی و عدم حضور در میدان ، چرا که من همواره خواستار حضور در میدان بودم و علاوه بر این من تنها در ژانویه 5 بار باشگاه خود را تغییر داده ام "
در تورین ، آیا توانستید خود را بازیابید ؟
" امیدوارم که اینگونه باشد با توجه به اینکه در فوتبال نمی توانید چیزی را تضمین کنید ، اما من در زمان مناسبی به یوونتوس پیوستم چرا که با توجه وجود این پروژه ها جو آرام و باشکوهی حکم فرماست "
نخستین بار که به تیم ملی دعوت شدید ؟
" در سال 2005 بوفون دچار مصدومیت شدیدی شد ، من پس از بازی پالرمو و رم به تیم ملی دعوت شدم ، اردوی آتزوری در سیسیل برپا بود و من به آنها خبر دادم که پس از حضور در دیدار در برابر لچه به آنها ملحق خواهم شد اما پس از آن سنشیانو سنگربان لچه بجای من به تیم ملی دعوت شد ، در آن زمان من احساس کردم که این آخرین باری خواهد بود که به تیم ملی دعوت می شوم "
آیا اکنون بنظر نمی رسد که ستوراری می تواند یک سنگربان ملی پوش باشد ؟
" بنظرمن قضاوت در این مورد غیر ممکن خواهد بود چرا که تاریخ نشان می دهد که همواره سنگربانان تیم های یوونتوس ، اینتر و میلان توانائی حضور در تیم ملی را داشته اند ، علاوه بر این من اکنون 33 سال سن دارم ، البته از لحاظ سنی من مشکلی ندارم چرا که دروازه بانان وظایف خاص خود را دارند ، در حال حاضر میرانته ، سریگو و ویویانو در عرض چند سال از برترین های جهان خواهند شد با توجه به اینکه تجربه ی اندکی دارند "
آیا بین شما و پراندلی اختلاف وجود دارد ؟
" خیر ، در واقع هنگامی که به فلورانس منتقل شدم همواره احساس می کردم که برای من ارزش قائل می شود ، اما فری همواره در حال درخشش بود و من تنها یک بازی در لیگ و دو بازی در کوپا انجام دادم "
آیا با بوفون گفتگویی داشتید ؟
" خیر ، من ترجیح می دهم تا به لحظات حساس احترام بگذارم تا زمان آماده سازی و امیدوارم که بوفون همانند گذشته به آمادگی و سطح بالای همیشگی خود بازگردد "
پس از بازگشت بوفون در دیدارها حضور نخواهید داشت تا ماه " می " آینده ؟
" هنگامیکه مدیران یوونتوس من را از سمپدوریا به تورین منتقل کردند به خوبی با طرز فکر من آشنا بودند ، بویژه اینکه من در سن 33 سالگی همواره باید در زمین حضور داشته باشم و نباید بطور مستمر بر روی نیمکت قرار بگیرم ، در یوونتوس امکان چنین کاری وجود دارد و به همین دلیل ابتدا به بررسی وضعیت موجود خواهم پرداخت اما تکرار می کنم که من خواستار ماندن در یوونتوس هستم "
در فصل گذشته در دیدار بین سمپدوریا و رم ، شما نمایش فوق العاده ای داشتید و باعث شدید تا رم قهرمانی در لیگ را کسب نکند ؟
" در آن شب من در بهترین شرایط قرار داشتم ، تمام تمرکز من متوجه ارائه ی یک نمایش خوب بود با توجه به اینکه ما با رم و یوونتوس رقابت داشتیم ، همه این نکته را می دانستند که ما باید در آن شب قهرمان باشیم و این تنها با مالکیت توپ برآورده نمی شد "
آیا در رختکن در مورد اسکودتو صحبت می کنید ؟
" خیر ، ما به پیشرفت با یک روش خاص و گام به گام نیازمندیم و در صورتیکه بتوانیم تا فصل بهار به حضور در رده های بالای جدول ادامه دهیم ، خواهیم توانست که از اسکودتو صحبت کنیم "
-
ژکو را به بنزما ترجیح می دهم ! مکسی هدف ما نیست
6 آذر 1389
جوزپه ماروتا مدیر ورزشی باشگاه یوونتوس ایتالیا در یک گفتگوی مفصل با وب سایت هوادارای Vecchiasignora، به اظهار نظر در مورد اخرین شرایط باشگاه تورینی پرداخته است:
ابتدای صحبت های ماروتا به مشکل مصدومیت باز می گردد ؟
" 80 % از مصدومیت ها طی حوادث دردناک و طبیعی بوجود می آید ، علاوه بر این بنظر من بسیاری از عوامل پیچیده در آماده سازی نیز دخالت دارد "
ماروتا نظر خود در مورد رسانه ها را نیز بیان می کند :
" دید و پوشش رسانه ها در جامعه ی ما در صورت به پیروزی رسیدن یا شکست خوردن همواره همینگونه بوده است ، بنظرمن در این کار بیش از اندازه بزرگنمائی صورت می گیرد ، این اتفاق به نسبت بیشتری برای تیم های بزرگ می افتد "
اظهار نظر در مورد داوران و خطاهای داوری :
" من در خطاب به رسانه ها تنها خواستار برقراری عدالت و قانون در همه ی موارد مشابه شده بودم و شخص خاصی را مد نظر قرار نداده بودم "
مشکلی که در قرارداد کیه لینی وجود دارد :
" در صورتیکه باشگاه از طریق قرارداد بازیکن درآمد زائی کند در این حالت می توان اعتراض کرد ، ما همانند بسیاری از قراردادها درآمد زائی و سود دهی را وارد این قرارداد نکردیم ، در تمام جزئیات این قرارداد اخلاق رعایت شده است که بسیار ضروری می تواند باشد ، مانند قراردادهایی که با رانندگان در تیم های اتومبیل رانی بسته می شود "
بازار نقل و انتقالات زمستانی :
" بازار زمستانی بهترین فرصت برای بر طرف کردن کمبودهای تیم است و علاوه بر این از یک جهت دیگر می توان به ارزیابی وضعیت اقتصادی نیز پرداخت به همین دلیل ما در این زمان خریدهای بزرگی را انجام نخواهیم داد چرا که بدست آوردن بازیکنان بزرگ در ماه ژانویه بسیار دشوار خواهد بود "
نقل و انتقالات تابستان :
" اکنون ما آکویلانی و کوالیارلا را زیر نظر خواهیم گرفت و پس از آن خرید آنها را بررسی خواهیم کرد ، در مورد ژکو و بنزما ، من ژکو را ترجیح می دهم ، مکسی لوپز هدف ما نیست، اما در مورد مارکو موتا ما باید منتظر بمانیم چرا که وی تنها 24 سال سن دارد و ما نیز تنها 1 میلیون در ازای بخدمت گرفتن وی پرداخت کردیم نه 22 میلیون "
رئیس باشگاه یوونتوس ، اندره ا انیلی :
" وی یک رئیس جوان و البته با توانایی های فوق العاده است علاوه بر این وی به یوونتوس عشق می ورزد ، خانواده ی انیلی در ایتالیا به قدرتمند بودن شهرت دارد ، این خانواده در طی یک قرن نه تنها در فوتبال بلکه در بسیاری از پروژه های دیگر نیز حضور داشته است ، من به شما اطمینان می دهم که اندره ا انیلی در کار هیچ یک از مدیران دخالت نخواهد کرد چرا که وی به مسئولیت های دیگران احترام می گذارد "
فردریک سورنسن ، بازیکن جوان و با استعداد :
" ما در حال ساخت یک الگو و برنامه ی موفقیت آمیز هستیم ، این بازیکن می تواند در سه پست بکار گرفته شود و علاوه بر این وی از تیم جوانان به تیم بزرگسالان منتقل شد ، ما استعدادیاب های فوق العاده ای را در اختیار داریم ، استعدادیاب های ما وی را در تیم تنته مشاهده کردند و آقای باراتیچی در سریعترین زمان ممکن وی را بصورت قرضی و با 15 هزار یورو به تورین آورد "