فکر کنم بازی امشب از اون بازی های کسل کننده باشه ای کاش رئال به یه تیم بهتر می افتاد تا حداقل یکم جذابیت داشت
البته اینو بگم هیشکی نمی تونه رئال رو شکست بده حرف بالایی هم برای تنوع بازی گفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم بازی امشب از اون بازی های کسل کننده باشه ای کاش رئال به یه تیم بهتر می افتاد تا حداقل یکم جذابیت داشت
البته اینو بگم هیشکی نمی تونه رئال رو شکست بده حرف بالایی هم برای تنوع بازی گفتم
داداش من یه حسی دارم حسم میگه رئال قهرمان نمیشه اگه دقت کنی توی اون پیش بینی هم گفتم رئال قهرمان نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی می دونم اگه رئال نشه بارسا هم نمیشه
ولی مطمئنم فصل بعد ما قهرمانیم:ohum:
امیدوارم حست داداش غلط باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما من خیلی امیدوار و خوشبینم
احتمالا بازی یه طرفه و کنترلی از سوی رئال خواهیم داشت تا تیم خسته نشه چون بازی حساسی هم با والنسیا داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد این بازی بازی های حساسمون شروع میشه
خدا کنه نظر تو درست باشه:eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داشتم سری به صفحات گذشته میزدم ــ هیی روزگار چقدر زود گذشت انگاری دیروز بودا ـ خلاصه چشمم به این پستا افتاد
گفتم که بد نباشه پیشبینیهاتونو درباره تیمهای که با رئال تو لیگ قهرمانان بازی میکنن رو یه بار دیگه نگاه کنید :
البته این مال زمان مرحله گروهیه ولی به هرحال گفتم یه کم باهم بخندیمlol:-
اینا مال صفحه 92 . 93
منم به هر یک از پستا گفتم یه جوابی داده باشمki:: :
دوستان تمامی حرفایی که زدم از روی مضاح بوده و اگه چیزی گفتم به دل نگیرید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه تیم خاصی مد نظرت نبود ـ اخه برادر من تو که انقدر پیشبینیت درسته اسم بایرنو وسط نمیوردی :ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا اگه قسمت شد فینال شاید شیرهای لندنو رام کنیم ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بحران بود ـ ولی حالا باید یکی جلوشو بگیره !!!tars::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بینفیکاتم بالا اومد ولی اگه نمیومد بهتر بود !!!!!نقل قول:
چرا انقدر تو بد پیشبینی میکنی پسر ؟ اخه مگه مجبورت کردن ؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
[QUOTE=Crisronaldo79;71771][CENTER]داداش سیتی شانسش واسه صعود خیلی کمه به احتمال زیاد بالا نمی آد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین داداش . همون گرهیشم از سرش زیاد بود......[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
بایرن اره ولی سیتی نه ...
فقط بایرن بالا اومد .binamنقل قول:
صبر کردیم و دیدیم چی شد ..نقل قول:
بفرما اینم بایرن . حالا دلت خنک شد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Safa7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه قانون جدید برای بارسا:داورها بوجود نمی ایند وازبین نمی روند بلکه ازقیمتی به قیمت دیگر تغییر میکند
امشب رئال 5 تا ميزنه كه رونالدو هتريك ميكنه - به اميد بردهاي پياپي رئال:khahesh:
[QUOTE=NEKO-06;102567]داشتم سری به صفحات گذشته میزدم ــ هیی روزگار چقدر زود گذشت انگاری دیروز بودا ـ خلاصه چشمم به این پستا افتاد
گفتم که بد نباشه پیشبینیهاتونو درباره تیمهای که با رئال تو لیگ قهرمانان بازی میکنن رو یه بار دیگه نگاه کنید :
البته این مال زمان مرحله گروهیه ولی به هرحال گفتم یه کم باهم بخندیمlol:-
اینا مال صفحه 92 . 93
منم به هر یک از پستا گفتم یه جوابی داده باشمki:: :
دوستان تمامی حرفایی که زدم از روی مضاح بوده و اگه چیزی گفتم به دل نگیرید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه تیم خاصی مد نظرت نبود ـ اخه برادر من تو که انقدر پیشبینیت درسته اسم بایرنو وسط نمیوردی :ajibeee:
حالا اگه قسمت شد فینال شاید شیرهای لندنو رام کنیم ki::
ایشالا....
تو بحران بود ـ ولی حالا باید یکی جلوشو بگیره !!!tars::
بینفیکاتم بالا اومد ولی اگه نمیومد بهتر بود !!!!!
چرا انقدر تو بد پیشبینی میکنی پسر ؟ اخه مگه مجبورت کردن ؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیش بینی هارو حال کردیاki::نقل قول:
حالشو ببرki::
ایشالا که با هتریک رونالدو ببریم خیلی وقتی میشه هتریک نکرده
باید تلاش کنه گل هاشو در لیگ قهرمانان زیاد تر کنه
و سعی کنه مقابل تیم هایی قوی همچون بایرن گل زنی کنه و تاثیر زیادی داشته باشه
این به توپ طلا خیلی کمک می کنه
رونالدو امسال باید کفش طلا و توپ طلا رو بگیره
رونالدو منتظرم...
به امید یه پیروزی خوب و پرگل
مثلث آتش یک گل تا تاریخ
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو می داند که رونالدو ، هیگوائین و بنزما ، ویرانگر ترین خط حمله را تشکیل می دهند . در حقیقت این سه در بازیهای اخیر که با هم درون زمین بوده اند ، آمار گلزنی فوق العاده ای داشته اند و امشب نیز می توانند تاریخ سازی کنند .
این سه مهاجم در تمامی تورنمنت ها در این فصل 99 گل زده اند و حالا فقط یک گل تا رکورد صد گل مسی - اتوئو و هانری فاصله دارند . بدین ترتیب یک گل از سوی این مثلث در بازی امشب می تواند باعث تاریخ سازی شود .
کریستیانو (47 گل) ، بنزما (28 ) و هیگوائین (24) در حال ثبت تاریخ هستند و امشب برابر آپوئل می توانند رکوردشان را تاریخی تر کنند .
رئال مادرید اعلام کرد که امشب بازیکنان با بازوبند مشکی به یاد درگذشت خوزه ماریا ساراگا ، بازیکن اسبق رئال وارد زمین خواهند شد .
همچنین پیش از بازی چمپیونزلیگ با آپوئل قرار است که به یاد بازیکن سابق رئال مادرید یک دقیقه سکوت صورت پذیرد . بازیکن سابق رئال بین سالهای 1949 تا 1962 در این تیم توپ می زد و سه شنبه در سن 81 سالگی دار فانی را وداع گفت .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جیانلوکا روکی ، داور ایتالیایی وظیفه قضاوت بازی رئال مادرید - آپوئل را به عهده دارد . این اولین باری است که این داور بازیهای رئال را سوت می زند اما مورینیو خاطرات خوبی از او ندارد . مربی پرتغالی زمانی که مربی اینتر بود از این داور انتقاد کرده بود .
این اتفاق در دربی مادرید در 24 ژانویه 2010 رخ داد که تیمش 2-0 برد . داور در دقیقه 24 اشنایدر را اخراج کرد تا مربی همچون بازی با ویارئال که اوزیل اخراج شد ، به تمسخر داور را تشویق کند . بازیکن هلندی با آمبروسینی در میانه زمین درگیری لفظی پیدا کرد که بازیکن برزیلی تمارض کرد و خودش را به زمین انداخت تا اشنایدر واکنش نشان دهد .
مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی گفت :" باید کرکره اسکودتو را پائین بکشیم . این شرم آور است ، شرم آور . من یک خارجی هستم اما این مشکل با شما هست . اگر از من بپرسید که آیا اگر دیگر بازیکنانم به تمسخر تشویق می کردند ناراحت می شدم ، می گویم نه . " روکی در پرونده کالچیو پولی درگیر بود اما در نهایت تبرئه شد .
نيمه اول 2 گل زديم تبريك ميگم :eyvalla:اين هم يه عكس از همين بازي رونالدو و كاكا هم گل ها رو زدن-[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نيمه دوم هم تموم شد و همينجور كه گفته بودم 5 تا زديم تبريك به خاطر در هم كوبيدن تيم آپوئل تو رفت و برگشت به تمام طرفداران [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم گل خوردیم .. ایندفعه نه یکی دوتا........ اخه تاکی باید این وضع باشه . چرا باید تو هر بازی گل بخوریم ؟؟؟؟؟؟
آره این یه مشکل اساسی برای رئال.دیشب آپوئل کلا دو مرتبه حمله کرد همون دو مرتبه هم گل رو زد اگه اینجور باشه توبازی با بایرن دچار مشکل میشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک می گم برد عالی و پر روحیه ای بدست آوردیم:eyvalla:
انصافا باید بگم رئال هرجا مقرور بشه در چمپیونزلیگ نمیشه:eyvalla:
رونالدو کاکا و دیماریا که ترکوندن ماشالا هرکودمشون گل های:ahaaaaaa::ahaaaaaa: زدن
البته کایخون هم:ahaaaaaa:
ki::ki::
اين نشون از روحيه يه تيم داره و مربي همچون مورينيو واقعا گل ايستگاهي رونالدو فوق العاده و گل كاكا خيلي محشر بود از اون كاتهاي معروفش بود -mas:-بعد مسي هم ميخواد ايستگاهي بزنه نمونش بازي رفت با ميلانlagh::[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
تصاویری از گل های دیشب رئال
گل اول که توسط رونالدو زده شد
گل دوم که توسط کاکا زده شد:ahaaaaaa::ahaaaaaa:
گل سوم که توسط رونالدو زده شد:ahaaaaaa::ahaaaaaa:
گل چهارم که توسط کایخون زده شد:ahaaaaaa:
گل پنجم که توسط دیماریا زده شد:ahaaaaaa::ahaaaaaa:
رونالدو رو با مسی مقایسه نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیونل قابلمه تاحالا یه گل از راه دور نزده و همش 2 قدمی یا پشت 18 بود
قابلمه باید خواب شوت ها و ضربه آزاد های رونالدو رو ببینه
تا عمر داره نميتونه شوت از راه دور بزنه بزنه - البته توپه هاي هم تيمي هاي خودشو ميدزده تا يه گل مفتي بتونه بزنه - فقط گل هاي تكراري از او ديدم - خيلي مسي رو ريز ميبينم مثل اين تصويرheey::[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
بچه ها امضام خوبه؟
به نظر من که حقیقت محض هست
امیرجان درسته حقیقته ولی نباید عکس امضاتو از اینا بگذاری جزء قوانینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون میشم اگه عوضش کنی:flowerysmile:
این دو هفته رونالدو فک براندازم کرده
پیام مورینیو : میلان آخرین قربانی در بارسلونا! پیام سخنگو مورینیو در صفحه شخصی خود در توئیتر...
خوزه مورینیو یک پیام در راستای حمایت خود از میلان برای آن ها فرستاد مبنی بر آنکه " میلان آخرین باشگاهی بود که در بارسلونا جریمه شده است"
سخنگوی مورینیو الادیو پارامس در توییتر خود چنین نوشت" هر سال ما چیزهایی جدیدی می آموزیم.به عنوان مثال در حال حاضر ما میدانیم که صاحب یک پنالتی شوید قبل از آنکه توپی در بازی در جریان باشد(اشاره به صحنه پنالتی نستا)"
"چلسی,اینتر,آرسنال,رئال مادرید و میلان همه برابر بارسلونا جریمه شدند.دست کم حال ما میدانیم چه باشگاهی قرار است قهرمان اروپا شود!"
الساندرو نستا در حالی محکوم به خطای پنالتی شد که نخست این پویول بود که بر روی وی مرتکب خطا شده بود و تمام این معادلات در حالی شکل گرفت که توپ در جریان بازی قرار نداشت و در بدبینانه ترین حالت داور این بازی میتوانست کارت زردی به فرد خاطی بدهد و دستور به شروع زدن ضربه کرنر را به تیم حریف بدهد.
من احساس میکنم کاسیاس یکم خسته شده ! اگه مورینیو بهش یکم استراحت بده بهتره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنظر زیادی خسته شده ! این کاسیاس کاسیاس همیشگی نیست !:fek konam:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته منم قبلا گفتم
ولی مقابل کی استراحت بدیم؟
بایرن بارسا اتلتیکو مادرید بیلبائو سویا والنسیا
الان بحث کردن راجع به تیم های دیگه فایده ای به حال رئال نداره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما الان باید به فکر بازیهای سختمون در آینده باشیم ! با این حرف ها فقط داریم وقتمونو تلف میکنیم !
بایرن این فصل تو بوندس لیگا درسته که صدرنشین نیست ولی تو لیگ قهرمانان فوق العاده بوده !
واقعا رئال بازی سختی داره که اگه خوب بازی نکنه بایرن تیمی نیست که به این آسونیا حذف بشه !
بهرحال مورینیو باید ریسک کنه ! اگه این ریسک رو قبول نکنه ما خیلی راحت کاسیاس رو از دست میدیم ! همش که نمیشه ستاره های تیم بازی کنن ! به نظرم باید به بازیکنای ذخیره هم بازی داد !نقل قول:
درسته داداش.........:ohum:نقل قول:
Barcelona , Big Cheater
بارسلونا ، متقلب بزرگ
دیشب که از چند بازیکن ذخیره استفاده کرد خوب نتیجه گرفت یعنی بازیکن های ذخیره نشون دادن لیاقت جایگزینی بازیکنان اصلی رو دارن
ممنون بخاطر این کلیپ ولی قبل از اینکه شما این کلیپو بزاری رئالی ها دیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط forza milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم ممنون
شما مسئله رو پاک قاطی کردی !heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط alma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا : آپوئل تیم زیاد قوی نبود که ما بخوایم ترکیب اصلی رو بیاریم تو زمین :ohum:
دوما : من دارم در کل کاسیاس رو میگم ! ما داشتیم راجع به اون صحبت میکنیم نه بازیکنای دیگه !
درسته بازی های سختی در راه داریمنقل قول:
ولی خنده و مقایسه جای خودش
بحث در مورده تیم و مشکلاتش هم جای خودش:flowerysmile:
بازی با گرانادا و گیخون میشهنقل قول:
مخصوصا مقابل گیخون چون بازی بعدیش الکلاسیکو هست
ولی مقابل والنسیا که یکشنبه بازی داریم نمیشه
چون نه په په هست نه راموس هردو محرومند
میدونم ! ولی مخسره کردن تیمهای دیگه کار درستی نیست !نقل قول:
متاستفانه ما همیشه اونا رو مسخره کردیم و همیشه هم ما بازنده بودیم !
بهتره به جای این کارا مشکلات تیم بررسی بشه roz::
به نظرم مورینیو تو بازی با آپوئل از دروازبان ذوممون استفاده میکرد
چون یه جورایی صعودمون قطعی بود
خوب اگه دروازه بان دومشون خوب بود میذاشتن حتما خوب نیست که هیچوقت مورینیوعوضش نمی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لمپارد: چلسی یک کار تمام نشده با بارسلونا دارد؛آن بازی هنوز در ذهن ماست
بازی جنجالی بارسلونا- چلسی در نیمه نهایی سه سال پیش، هنوز در ذهن لمپارد سی و سه ساله باقی مانده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Getty Images
سایت گل- فرانک لمپارد ستاره انگلیسی چلسی معتقد است که تیمش می تواند در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا به پیروزی برسد.این درحالی است که چلسی با برد 1-3 مقابل بنفیکا درمجموع دو دیدار رفت و برگشت در مرحله یک چهارم پایانی، توانست به جمع 4 تیم برتر این رقابتها اضافه شوددرپایان دیدار 4شنبه شب دو تیم بنفیکا و چلسی دراستمفورد بریج که با برد 1-2 آبی های لندنی به اتمام رسید، لمپارد 33 ساله به اسکای سپورتس گفت:« همه ما یک کار تمام نشده با بارسلونایی ها داریم. باید به بارسا احترام گذاشت، چون آنها بزرگترین تیم دنیا بوده و هستند.»
لمپارد با اشاره به دیدار تیمش مقابل بارسا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در سه سال پیش گفت:« آن بازی هنوز در ذهن ماست ولی امسال، سال کاملا متفاوتی است. پس باید تلاش کنیم و آنها را شکست دهیم.»درجریان دیدار دیشب استمفورد بریج این فرانک لمپارد بود که از روی نقطه پنالتی اولین گل تیمش را به ثمر رساند .البته چلسی دراین بازی فرصتهای متعددی را از دست داد و لمپارد در مورد این بازی گفت:« بازی سختی بود. با وجودی که در دیدار خارج از خانه به برد 0-1 رسیده بودیم ولی می دانستیم که کار سختی داریم.الان خوشحالیم که به دور بعد صعود کرده ایم. بنفیکا تیم خوبی است که باید برای آنها احترام قائل بود ولی ما خوشحالیم که به نیمه نهایی رسیده ایم.»بازی مقابل بارسلونا، اولین مصاف چلسی با این تیم بعد از شکست و حذف مقابل تیم کاتالان درهمین مرحله در سال 2009 است. با وجود رشد و پیشرفت بارسا در طول این چند سال، لمپارد معتقد است که تیمش می تواند انتقام آن بازی رابگیرد:« قطعا بارسلونا مدعی خواهد بود، آن هم به خاطر سبک و شیوه بازی شان.ما باور زیادی به خودمان داریم. همه ما می دانیم که باید با بیشترین توان بازی کرده تا به نتیجه مطلوبی دست بیابیم و باور داریم که می توانیم این کار را بکنیم.»