سلام خسته نباشيد درموردخريدن مدافع وسط بايد ب چه نکاتي توجه کنم؟؟؟؟ومن باسايفون ميريم توبازي چرابرنامه هاfree tokenروبرام نمياره ايا مشکل ازف ي ل ت ر شکنه؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشيد درموردخريدن مدافع وسط بايد ب چه نکاتي توجه کنم؟؟؟؟ومن باسايفون ميريم توبازي چرابرنامه هاfree tokenروبرام نمياره ايا مشکل ازف ي ل ت ر شکنه؟؟؟؟؟؟
تیم رو کامل دگرگون کردم....میانگین سنی رو آوردم رو 22 سال...برای هر پست هم چند تا ذخیره خوب دارم....پس مصدومیتم کاری نمیتونه بکنه....سیستم رو هم 4132 کردم که خوب نتیجه داد...
فقط دفاع کنار ذخیره اصلا ندارم که باید بخرم....
برای خرید دفاع هم باید بازیکن دفاع خوبی داشته باشه و میانگین دفاعیش خوب باشه....به نمراتش تو تیم قبلیش هم نگاه کن....به دفاع 5 ستاره 18 ساله خریدم ولی هر بازی 4و5 میگرفت...ردش کردم رفت..
آقا سلام
امشب با يه بند خدایی که ترکیه ای بود تا 27مرحله برای خرید بازیکن رفتم جلو داغون شدم شانس آوردم یارو توکن هاش تموم شد ا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هیچی دیگه ولی حفظ آبرو کردم که دیگه هیچ وقت با يه ایرانی کل کل نکنه پرچم بالاس
سلام خسته نباشيد دربخش تعيين قيمت بليط بالاي اون هم نوشتهwin bounsاون هم جايزه بازيکناس ياجايزه کسي ک برنده ميشه؟؟؟؟؟؟؟
ددددددددددددمت گرم گل کاشتی بابا:haaa: حالا از ما هم میترسن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جایزه بازیکنا هس..برا بازی های خیلی مهم بذار جایزه تا انگیزشون بره بالا ببرننقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خخخ آره ولی شانس آوردم 4تا توکن بیشتر نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fireboy8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا چقد تاثیر داشت بودن این دفام!
امروز این بیمارستان باشگاه چنتا بسته قرمز داد با اونایی که داشتم شد پونزده تا
سریع دفاعمو اماده بازی کردم،بازی چمپیونز روسه هیچ بردیم!!
ایول بیمارستان....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز تو پست دفاع چند بازیکن جوون و پنج ستاره گرفتم...
همون طور که انتظار داشتم تو چمپیونز لیگ دچار مشکل شدم و به تساوی 2-2 تو زمین خودم رسیدم....حریف دهن سرویس از من قویتره...فکر کنم آخرین بازیم باشه و حذف بشم...
جالب اینجاست که او هشت تیمی که باقی موندیم فقط همین تیم از من قویتره که از شانس بد خوردم بهش و پشت سر هم بازیکن میخره و تیمشو تقویت میکنه...
سلام داداش دقیقا عین من شدی منم همین اتفاق سرم اومد متاسفانه نمیدونم دلیلش چیه :ogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramos1367 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]