پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام عزیز
شرمنده دیشب هر کاری کردم نتونستم جواب بدم نتم خیلی اوضاعش خراب بود!
والا خودمم نمیدونم ضد سیستمم چیه! یعنی بیشتر از چه سیستمی شکست خوردم.خودت با چه سیستمی بازی میکردی؟؟؟
آقا ضد سیستممون هم که من به یکی باختم که ده تا قدرتش از من کمتر بود و 2-3 برده! 4-5-1 هست
که با دو بال و یک هافبک دفاعی و یکی اون وسط و یکی هم جلو همه بازی کرده!
و اونی که جلو هست رو گذاشته متمایل به چپ یعنی ای ام سی متمایل به چپ
نقل قول:
:daghon:
1-0 باختم توپ و میدون دست من بود همش حمله میکردم همش موقعیت داشتم مالکیت توپ مال من بود طرف اواخر نیمه دوم ترکیبشو عوض کرد یکم مالکیتش بیشتر شد و گل زد خیلی شکست تلخی بود چون حرفی برای گفتن جلوم نداشت و خودم مونده بودم چرا ی توپامم گل نمیشه :aaaaaa:
طرف نزدیک بازی ک شد ترکیبشو تغییر داد یکم ، همون سیستم بود فقط دوتا هافبکش MC شدن در واقع 3-2-5 چید ترکیبو منم با این تغییرش یکم تغییر دادم سیستمو بین بازی هم باز کمی سیستمو تغییر دادم نمیدونم چی شد خیلی موقعیت کم داشت تک و توک داشت ک یکیش گل شد ، بازی هم تو خونه خودش بود حالا پس فردا بازی برگشت تو زمین منه باید ی تدبیری بیاندیشم بتونم شکستش بدم و گل نخورم
ولی خوشم اومد با اینکه خودش بود باز مالکیت مال من بود تو زمین حریف و این یعنی ترکیبش جواب نداد
حالا چ جوری میشه فهمید مقابل چ ترکیبی باید چ ترکیبی بچینیم ک مالکیت در اختیارمون قرار بگیره و بازی رو دردست بگیریم؟ مثلا با تیمی ک 3 دفاع وسط گذاشته و بقیه بازیکناش تو فاز حمله هستن یعنی 3 تا MC داره ی AMR ی دونه AML و دوتا مهاجم چ جوری میشه مالکیت رو در اختیار گرفت؟ اخه خط هافبک رو همه رو دراختیار داره!!! میخوام یواشیواش یاد بگیرم چ جوری با ترکیبا مقابله کنم و مالکیتو ددر اختیار بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید
آقا الان داشتم بازیهایی که باختمو بد نتیجه گرفتمو خوب نتیجه گرفتمو نگاه میکردم! و دیدم که همه بازیهایی که باختمو بد نتیجه گرفتم طرف اومده و نگاه کرده و دیده که کجاها من تو زمین بازیکن ندارم، و برای حمله اش مثلا برای این سیستم 4-4-2 لوزی من طرف گوشه ها بازیکن چیده و کلا سعی کرده که هیچ بازیکنیش با من درگیر نشه! و ازین طریق برده!
در ضمن یکی از بهترین مهاجمهامو گذاشته بودم برای پنالتی زدن که انگاری اشتباهی رو اون مسئله تخصص هم داره! و تو نبودم بعد این همه بازی 2تا پنالتی گیرش اومده و هر دورو هم خراب کرده!
البته تو حین بازی خوب گل زده اما انگاری تخصصش پنالتی خراب کردنه بجا زدن!
میگم نکنه اصلا اون نشانه پنالتی جلوش به معنی نقطه ضعف باشه؟
سلام دوستان یک مطلب رو من تجربه کردم دوست دارم ادای دین کنم.
وقتی ترکیب حریفتون رو می بینید به لیست اسامی اون برید ببینید هر بازیکن توی پست خودشه یا نه.من این تجربه رو داشتم که حریفم ظاهرا 442بسته بود ولی توی شروع بازی هر بازیکن رو توی پست خودش گذاشته و ترکیبش از زمین تا آسمون تغییر کرده.حتما قبل از شروع بازی این مطلب رو دقت کنید.
موفق باشید.امیدوارم در لولهای بالا فقط تیمهای ایرانی باشند
دوستان خوشحال می شم من رو اد کنید اسم تیمم foolad ahvaz یا اسم فیسبوک saeed hardani هست
سلام بچه ها چطورید!؟
عصابم شدید داغونه نزدیک فینال 2 تا از جامامه 4 تا مصدوم دارم با 12 تا بسته 1 دونشو خوب کردم دهنم داره صاف میشه شدید
دعا کنیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــد بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــرام
سلام.
ببخشید که یه مدت به این تایپیک سر نزدم.
حالا بریم سراغ وضعیت تیمم
خدا رو شکر با اختلاف 10 امتیاز توی لیگ اولم:yes: تفاضل گل من با تیم دوم 24 تا فاصله داره ...
توی 17 بازی 56 گل زدم (توی هر بازی :3.29 گل):ajibeee: و فقط 6 تا گل خوردم
در این 17 بازی 14 برد 3 مساوی و 0 باخت داشتم
همون اول کار یه بازیکن 19ساله 3 ستاره با قیمت عالی خریدم.(عالی که میگم ینی عالیااااا) الان 5 ستارست و واقعا عالی کار میکنه
راستی جالبه که بدونید از اول فصل با یه سیستم بازی کردم ... (1-4-4)
یه سوال هم داشتم که ممنون میشم جوابمو بدید:به نظر شما من صبر کنم تا پول جمع بشه و بعد بازیکن بخرم یا اگه کم پول داشتم ولی دیدم یه بازیکن که واقعا ارزش داره رو بخرم؟ امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
1 فایل پیوست
اینم یک عکس از تیم چهارم جدولمون که ضعیفترین بازیکنش در لول دو 28 است!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا شما چطور تصویرای مورد نظزتون رو اینجا میذارید؟!!!
یعنی این تیم تو لول 2 هستش این بازیکنا رو داره؟ مگه میشه؟:ajibeee: