پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
سلام رفقا
یه سوال داشتم
میگم تو کریر فیفا زمانی که تو مبلغ بازیکن با باشگاه به توافق میرسی
ولی بازیکن نمیاد هر چقدم حقوقش میبرم بالا نمیاد
میشه بگید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
اره خودش پیام میفرسته مثلا من تو رعال مسی رو میخوأم مسی پیام داده از پیشنهادت ممنونم ولی من به تیم اسپانیاییی دیگر نمیرم
یا مثلا تو اگرو رو میخوای تیمتم بارساست شاید با سبتی توافق کردی توافق با بازیکن شاید مثلا بگه من شرایط زندگی در اسپانیا رو ندارم باید ببینی نظرش چیه
سلام بچه ها، عضو جدید هستم. در مورد بازی هم بگم من با رئال مادرید تا فصل 2029 رفتم ولی ضدحال خوردم... میدونی؟ بعد از 2029 دیگه فصل جدید باز نمیشه مگراینکه با پچ باشه خب منم پچ رو ایکس باکس نریختم با کلی ستاره همه بالای 86 و یکی 92 فصل تموم شد. ولی اشکال نداره... :nishkhand:
امسال تیم پی اس جی رو گرفتم ولی بازیکن های خوبی نداره بجز چندتا میخوام ضعیف ها رو بفروشم چندتا بازیکن خوب هم بگیرم. راستی تا الان مارسلو را برای دفاع چپ خریدم. کلا تیم پیری شده پاریس... اما بودجه خوبی داره... 100 میلیون دلار کم نیست!! ولی پول برای دستمزد خیلی کم داره برای همین به مشکل برخوردم. یک فصل که بازی کنم قهرمان بشم فک کنم دستمزد هم بهتر بشه. برای دفاع راست کسی را سراغ ندارید؟؟ کارواخال و دنی آلوس را میخواستم بیارم اما نیومدن. آربلوا خوبه؟ راستی داوید لوئیز رو هم خریدم!
نقل قول:
سلام بچه ها، عضو جدید هستم. در مورد بازی هم بگم من با رئال مادرید تا فصل 2029 رفتم ولی ضدحال خوردم... میدونی؟ بعد از 2029 دیگه فصل جدید باز نمیشه مگراینکه با پچ باشه خب منم پچ رو ایکس باکس نریختم با کلی ستاره همه بالای 86 و یکی 92 فصل تموم شد. ولی اشکال نداره... :nishkhand:
امسال تیم پی اس جی رو گرفتم ولی بازیکن های خوبی نداره بجز چندتا میخوام ضعیف ها رو بفروشم چندتا بازیکن خوب هم بگیرم. راستی تا الان مارسلو را برای دفاع چپ خریدم. کلا تیم پیری شده پاریس... اما بودجه خوبی داره... 100 میلیون دلار کم نیست!! ولی پول برای دستمزد خیلی کم داره برای همین به مشکل برخوردم. یک فصل که بازی کنم قهرمان بشم فک کنم دستمزد هم بهتر بشه. برای دفاع راست کسی را سراغ ندارید؟؟ کارواخال و دنی آلوس را میخواستم بیارم اما نیومدن. آربلوا خوبه؟ راستی داوید لوئیز رو هم خریدم!
آباته و د شیلیو خوبن و دشیلیو چون جوون تره بهتره
سلام خدمت دوستای عزیز
امروز اومدم یه چندتا عکس از تیمم بزارم
اول ترکیب اصلیم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از بین اینایی که میبینین خیلیاشون تو لیست فروشم هستن.جای ادن هازارد و ذکریا باکالی که میخوام بفروشم 2 تا بازیکن پیدا کردم.حدس میزنم بازیکنای خوبی از آب در بیان!
چندتا بازی دیگه مونده تا نیم فصل. امیدوارم یه پول خوبی دستم بیاد که بتونم این 2 تا رو حداقل بخرم!
دوستان یگ تیم خوب بگید برم
تا الان رعال و بارسا و سیتی بودم یک جا دیگه بگید
نقل قول:
دوستان یگ تیم خوب بگید برم
تا الان رعال و بارسا و سیتی بودم یک جا دیگه بگید
psgبردار تیم توپیه بیشترین پول هم بین بقیه ی تیم ها داره خلاصه تیم توپیه:)
سلام رفقا ممنون از جواباتون
یه سوال دیگه دارم
چند تا تیم خوب معرفی کنید بجز تیم های معروف مث منچستر وچلسی بارسا و.......
که خوب و جذاب باشه می خوام فصل جدید کریر برم
اگه زحمت نمیشه چند تا بازیکن خوب و جوونم بگید مر30:khahesh:
این بازیکنای خوب رو از کجا گیر میاری داش علی؟؟؟؟؟
بازیکن خوب میشناسید معرفی کنید :khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khah esh::khahesh::khahesh: