هی .. فوتبال مجازی اینجا هم یه زمان شور و جذابیت خودشو داشت ولی از موقعی که اساطیر بزرگی مثل من ازش خدافظی کردن ...:haaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
هی .. فوتبال مجازی اینجا هم یه زمان شور و جذابیت خودشو داشت ولی از موقعی که اساطیر بزرگی مثل من ازش خدافظی کردن ...:haaa:
خودم بهش پیام دادم میگه دیگه پیر شدم برای این کارا دی:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هه به همین خیال باش دی:
خوب اگه میخوایی بیا سولوسکت کنم !
این ها لیگ های فانتزی هست که یک تیم برمیداری و ....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این برای منه بیا تو شرکت کن ولی دیر شده !!!!! باید با تاتنهام بری جلو ولی بیا ببینم من 3 تا با نداشتن 7 بازیکن به ارسنال زدم !!
نیاز نیست من بازننشسته شدم دیگه:nishkhand:
بله بله واقعا جای اساطیر بزرگی مثل شما خالیه:luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زور بیخود نزن اینی که من میشناسم به جز بز خری هیچ کاری نمیکنه:luuugh: بازیکنای نخاله خودش رو زیر 100 میلیون حاضر نیست بفروشه و تازه تاپ ترین بازیکن ها مثل مسی و کریس هم حاضر نیست بالاتر از 10 میلیون بخره:luuugh: کلا تو فصل نقل و انتقالات آبی از این رها گرم نمیشهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط TraVa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره جان خودت فصل پیش یک قدمی قهرمانی بودم این نامردا رفتن به داور رشوه دادن و... بعد از اون حادثه دردناک صلاح دونستم خداحافظی کنم!
در ضمن اون موقع بالوتلی هم جزو بازیکنان تاپ بود بالای 100 ملیون میخریدی:whistle3:
سلام به برو بچ وای چقد دلتون برام تنگ شده بود ki::
ما هم داریم تو فصل امتحانات غرق میشیم
دعا کنید زنده بمونیم
دیدم رسول رنگی شده گفتم بیام تبریک بگم بهش
همین مونده بود رسول مدیر بشه:luuugh: همه ی دوستان زمان ثبت نامم تو دربی ( رسول ، سعید و ... ) ، اینجا مدیر یک بخشی شدن اما من نشدم و شدم درس عبرت واسه بقیه:jeddiiiii: ! اما من رشته ی مدیریت میخونم ولی اونا نه ! جالب نیس ki::
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخ
دوستتون دارم
بای تا بعد امتحانات ki::
کسی نمیدونه فصل 4 walking dead کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟think::
اینا سوال های مهم فصل 2 هستش پارسال جمع بندی کرده بودم با خط خودم :nishkhand:
قبل دیلیت گفتم بزارم شاید بدرد کسی خورد بدرد من یکی که خورد:teeth:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوشنبه 23 مهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا که تو همین فصلم تموم بشه
نه بابا..حیفه.........انصافا خیلی قشنگه.............نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]