کدوم رو بخرم کمکم کنید از بین این دو تا گوشی
تورو خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم رو بخرم کمکم کنید از بین این دو تا گوشی
تورو خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو گلکسی رو بگیر . یکی از دوستام داره خیلی ازش راضیه .
رضا امضات خیلی کوچیکه binam امضا از این بزرگ تر نبود ؟؟؟؟؟؟؟ :khandeeeee bahal:
گلکسی بخر بهتره . من اینطوری فکر میکنم
بود ولی طفلک دلش واسه ما سوخته:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفت بچه ها اذیت میشن نذارمheee::
سلام بچه ها چطورین ؟
با رمضون چیکار کردین ؟
من که طرح ضیافت دانشگاه ثبت نام کردم نمیدونم روزا چطور میگذره صبحا کلاس داریم بعد از ظهر هم مسابقات و افطاری ki::
دوتاش خوبه اما سامسونگ گلكسي بولوتوثش با همه گوشي نميگيره!(ورژنش فرق داره درسته بالاتره اما به درد خودشون ميخوره!)كلا مثه htc يه تو اين زمينه
اما xperia خيلي عاليه سريه sاش هم كيفيتش فوق العاده اس من خودم از سوني واقعا راضيم مشتري هميشگي شونم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
s اش از يو و پي بهتره
سيستم عامله دوتاش 2.3 ،سي پي يو دوهسته اي و 8مگاپيكسل
چرا سنجش اينجوريه باز نميشه !!!
ويرايش:
منم ميخواستم ترم تابستوني بگيرم نشد طرح ضيافت هم نشد !نقل قول:
با رمضون چیکار کردین ؟
من که طرح ضیافت دانشگاه ثبت نام کردم نمیدونم روزا چطور میگذره صبحا کلاس داریم بعد از ظهر هم مسابقات و افطاری ki::
نمره هام هم اصلا باور نكردني شده كلا سابقه نداشته اينجوري باشم و شايد از دانشگاه انصراف دادم با اين استادهاي بي مغز ي كه نمره ي خودمونو نميدن خوششون مياد الاف بشيم
داش سینا اکسپریا بهتره
من xperia ray دارم خیلی توپه
دوربینش 8 hd هست
اندروید 2.3
البته سامسونگ شارژش دیرتر تموم میشه
بزارین یه چیزی بگم بخندین
یه دختر همسایه داریم تازه لپ تاپ گرفته
برای لپ تاپش cool pad گرفته بود
به ما زنگ زدگفت cool pad کار نمیکنه
من آوردم خونه امتحان کردم دیدم کار میکنه
دوباره زنگ زد گفت کار نمیکنه
من گفتم شاید usb لپ تاپش خرابه
لپ تاپش آورد من زدم دیدم کار میکنه
نگو فیلسوف وقتی لپ تاپ خاموش بوده وصل میکرده:ey babaaa:om::lagh:::khandeeeee bahal:mas:-shikam::-
رو رو برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی جدا تو میخواستی عالی بشی؟؟؟؟؟؟؟
مردک کلا تجربی با عمومیاش انگار چندتا درس داره که تو عربی و زبان و زیست و شیمی و ریاضی نزدی!!!!
کلا فقط دینی زدی میخواد با دینی تنها و کمی ادبیات و زیست رتبه تک رقمی بیاری:ey babaaa:
معلوم نی یه سال پشت کنکور چکار میکرده!!!!!
یعنی دختری چیزی تو محل نبود از اون کمک بگیره یا تو خیلی .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینهمه حس مسولیت تو ستودنیه
افرین جووووووووووووون