فکر کنم کاسیاس با این حرکتش گفت دمت گرم کریس من هم بودم نمیتونستم بگیرم ولی حرکت جالبی بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط canavaro5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم کاسیاس با این حرکتش گفت دمت گرم کریس من هم بودم نمیتونستم بگیرم ولی حرکت جالبی بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط canavaro5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که بیشتر از گل رونالدو خوشم از حرکت کاسیاس اومد
فک کنم می خواست نشون بده در حیرت و تعجب این گل مونده که چه جور زدش
به نظر من کاسیاس پیش خودش میگفت اگه من هم بودم عمرا میتونستم این توپ رو بگیرم :nishkhand:
می گم حالا غیر از گل دوربین از بین این همه بازیکن رئالی خوب حواسش به کاسیاس بود.
بچه ها خواهش میکنم این مطلب رو بخونید
از سایت گل هستش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توپ طلا را نصف كنيد!
در تاريخ انتخاب برترين بازيكن فوتبال جهان تنها در معدودي موارد اين نگاه به غير مهاجمان معطوف شده. زماني كه پاي استثناهاي يگانهاي چون زينالدين زيدان و يا عملكرد خيرهكنندهي فابيو كاناوارو با ايتالياي قهرمان جهان در ميان باشد. اما حالا و در واپسين روزهاي سال 2012 انگار اين بلا نه بر سر يك مدافع و دروازهبان كه دارد بر سر مهاجمي آوار ميشود كه نميتوان كارنامه او را در سال جاري با هر متر و مقياسي فوقالعاده ندانست.
كريستيانو رونالدو انگار يك قربانيست وسط اين همه توجه بياندازه به ليونل مسي كه حتي چندين بار از نزديكان رونالدو خواندهايم كه بدشانسي او همدوره بودن با فوتباليست تمامعيار ديگري چون مسي است. اما آيا اگر عدهاي اين همدورهاي را به حساب بدشانسي رونالدو ميگذارند براي امثال من و شما كه يك ناظر بيروني فوتبال هستيم اين بدشانسي معنايي دارد؟بيانصافي است اگر ميزان شور و شعف و هيجان فوتبال امروز را به همين دو بازيكن خلاصه كنيم و تا برسيم به يك هوادار بلافاصله از او بپرسيم رونالدو يا مسي؟ رئال مادريد يا بارسلونا؟ بيرحمانه نيست؟ اين ميتواند نهايت خوششانسي ما باشد كه در زمانهاي هستيم كه شاهد آتشافروزيهاي همزمان دو ستاره ماندگار فوتبال در مستطيل سبز هستيم. ميتوانيم به سياق آن گزارشگر فوتبال نه به خاطر خلقت يكي از آنها كه به خاطر هر دويشان از خداوند شاكر باشيم.
براي همدورهها و همسن و سالان من كه عصر يوهان كرويف، ديگو مارادونا و جدال روماريو و باجيو را درك نكردهاند اين يك نيكبختي كامل است. نگارندهي اين سطور نه سينهچاك رونالدو يا مسي و نه تيمهاي متبوعشان است كه خود دربند تيم نسبتاً جمعوجور ديگريست. اما نميتواند درك كند كه چرا كاريزماي معصوم و دوستداشتني و سبك لوليدن ويرانگر مسي ميان مدافعان حريف چشمها را از رونالدوي قدرتمند تا حدي مغرور دور ميكند.
به ياد دارم كه هوشنگ گلمكاني (كه همه ميدانيد ايشان منتقد سينما هستند) در يادداشت كوتاهي كه در رثاي ناصر حجازي به گمانم در «شرق» نوشته بود وقتي از كاريزماي چهره و شخصيت ناصر حجازي نوشت از رونالدو و مسي مثال آورد و تا حدي دليل اقبال كمتر به رونالدو نسبت به مسي را به قيافه بچهپررو گونه و شيطان رونالدو نسبت داده بود. و باز به ياد ميآورم سالياني پيشتر را كه زماني رونالدو تازه در منچستريونايتد چشمها را خيره كرده بود و تيتر مصاحبهاي خواندني با او در يكي از روزنامهها اين بود: «من يك سيرك تكنفرهام». و مگر مسي نيست؟
نه، واقعاً نميتوان بين مسي و رونالدو يكي را نتخاب كرد. بايد هر دو را ستود. بايد از هر دو ممنون بود. به خاطر گلهاي پرشمارشان، ركوردهاي بينظيرشان و خاطرههاي فراموشنشدنيشان. دردناك است اگر عقدهي بيتوجهي به غيرمهاجمان با انتخاب نشدن دوبارهي رونالدو مضاعف شود و من فكر ميكنم بايد توپ طلا را نصف كرد. نيمي را به مسي داد و نيمي را به رونالدو تا فوتبال بر فرزندانش بيرحم نباشد.
اگر چه در صدر اين نوشته از كمتوجهي خصوصاً به دروازهبانان و مدافعان گلايه آورده شده اما اكنون كه اين مطلب بيشتر حول تقابل رونالدو و مسي چرخيده كمانصافيست اگر از سه مهاجم درخشان اروپا در سالي كه ميگذرد يادي نشود كه بسيار شايسته هستند: رادامل فالكائو، اديسون كاواني و رابين فانپرسي.
خدا کنه که این بار دیگه حق به حق دار برسه
به نظر من عکس العمل کاسیاس بعد از گل رونالدو جالب بو کاسیاس تعجب کرد که خودشم بود گل میخورد یا نه...نقل قول:
سلام..امشب هم آخرین بازی گروهی لیگ قهرمانان برای رئال مادرید هستش و بعد از این بازی مشخص خواهد شد که باید با کدوم یکی از غولهای اروپائی دست و پنجه نرم کنیم.
من به شخصه امیدوارم که با هر تیمی که بازی خواهیم کرد تیمهای آلمانی نباشند.البته درسته که برای قهرمان شدن بایستی همه تیمها را شکست داد و هیچ فرقی نمیکنه اما به نظر من تیمهای آلمانی این چند سال گربه سیاه شده اند
و شاید بهتر باشه الان و در این مرحله با یه تیم دیگه از یک کشور دیگه رو به رو بشیم.هر چند فکر کنم تیمهائی مثل منچستر و یا شاید یوونتوس و پاری سن ژرمن هم به ما بخورند.
در هر حال امسال رئال دچار حواشی خواسته و یا ناخواسته ای شد که باعث شد تیم از اون شرایط ایده آل فصل قبل بیرون بیاد و متاسفانه هنوز این حواشی ادامه داره.
امیدوارم که این بازی هم مثل بازی با اتلتیکو سرعت بالایی داشته باشه
به امید پیروزی در این بازی
امشب هم که آژاکسه تو سانتیاگو امیدوارم خوب ببریم. راستی یه سوال : آخرین باری که با من یونایتد بازی کردیم کی بود؟ من اصلا یادم نمیاد بازی با منچستر رو. راستی علیرضا منچستر جلوی رئال باشه طرفدار کدوم میشی؟ki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی یونایتد یادم نیست.خیلی وقت میشه مقابلش قرار نگرفتیم.
راستش خیلی دوست دارم به یونایتد بخوریم اونم تو فینال. اون وقت هر کدومشون گل بزنن به یک اندازه خوشحالی می کنم. دوست دارم اون بازی رونالدو عالی باشه. و دلم می خواد ببینم چه نگاهی به فرگسن بازیکنان طرفداران سرخ و اولدترافورد داره.خیلی کنجکاوم.
من دوست دارم رئال بخوره به یوونتوس. دوست دارم ببینم بازی این دو تیم چجوری میشه. واقعا یکی از بهترین بازی های تاریخ جام قهرمانان میشه. راستی علیرضا یه سوال که به رئال ربطی نداره قبلا طرفدار آرژانتین نبودی؟