به دربي خوش اومديد...............
اميدواريم روزهاي خوبي اينجا داشته باشيد.....
نمایش نسخه قابل چاپ
به دربي خوش اومديد...............
اميدواريم روزهاي خوبي اينجا داشته باشيد.....
راستی یه دفه یادم اومد که خودمو معرفی نکردم ! چراشم نمیدونم !heee::
داود (ولی بهم میگن دیوید) هستم 21 ساله از اهواز ترم 4 کامپیوترم و عاشق شهرم هستم ! به موزیک هم علاقه ی شدیدی دارم .
از زمانی که یادم میاد طرفدار و عاشق بارسا و میلان بودم از سال 2009 هم من سیتی شده خوراکم :ohum: زیاد به فوتبال داخلی علاقه ای ندارم ولی بازی های پرسپولیس و فولاد رو دنبال میکنم !
سجاد 20 ساله از شیراز
غاشق ارژانتین و لیورپول بودم از وقتی مسی اومده بارسایی هم شدم
خیلی فوتبال و دوس دارم
به اون داداش 16 سالمونم بگم به جای این کارای بیهوده مثل ویرایش و اینا بیاد تا سنش کمه بره سخت بچسبه ب فوتبال تا یه چیزی شه ما ک کسی نبود بمون بگه
آرمان هستم 14 ساله از اصفهان ...:yes:
عاشق بارسلونا و تیم های ملی اسپانیا و آرژانتین ... زیاد تیم های داخلی رو دوست ندارم ولی طرفدار سپاهان هستم ..heee::
عاشق یاس و رپ هستم (چه ربطی داشت ؟ ):mage mishe:
امیدوارم بتونم عضو خوبی برای این انجمن باشم :chakerim:
خب منم دینا (هر کی از راه میرسه،معنیش رو میپرسه!هر جا یه جیزی نوشته ولی در کل یه اسم یونانی هست،در ضمن با دنیا اشتباه نگیرید!)
15 سالمه
متولد شیرازم ولی اهواز بزرگ شدم!دیوونه ی بارسا و گواردیولا و بازیکنای بارسام (مخصوصا سسکlove::) و احترام خیلی ویژه ای هم برای آرسنال و آرسن ونگر قائلم و عاشقشونم (دلیلشم نمیدونم)
و گفتن نداره که پرسپولیسی هستم.حالا یکی بیاد به من بگه منظورم از اینکه بعد از چند ماه عضویت اومدم،خودمو معرفی میکنم چی بود؟!
نمیدونم چرا تا حالا این بخش رو ندیده بودم؟؟:mage mishe:
امیرمحمد هستم 14/5 ساله از رامسر
6 ماهه که تو دربی عضوم
توی تیمها
1پرسپولیس2رئال3من یونایتد4میلان
منم مجتبی 16 سالمه بچه خوزستان دزفول
طرفدار ریال مادریدم
تازه با این سایت اشنا شدم امیدوارم روزهای خوشی رو در کنار بچه های این سایت داشته باشم
منم تا حالا این بخش رو ندیده بودم:sooot:
من عادل از کرمانم 15 سالمه
از وقتی یاد میدن طرفدار من یونایتد بودم ولی نمیدونم چرا حالا ازش متنفرم :ogh: شاید هم بخاطر بارساست
الان طرفدار سرسخت بارسلونام
از بازیکنان بارسا به ویژه مسی و ژاوی و پدرو و والدز خیلی خوشم میادlove::
از پارسال هم طرفدار من سیتی شدم
از تیم های داخلی هم بازی های استقلال و مس کرمان رو میبینم
به همتون خوشامد میگم و امیدوارم یه عضو فعال تو دربی باشین
:eyvalla::eyvalla:
ولی دوستان خوزستانی ها خیلی زیادن