یچه ها من این مصباح رو نمیشناسم یکی یه بیگرافی ازش بزنه باهاش بیشتر اشنا شم.
مرسی دوستان:chakerim:
نمایش نسخه قابل چاپ
یچه ها من این مصباح رو نمیشناسم یکی یه بیگرافی ازش بزنه باهاش بیشتر اشنا شم.
مرسی دوستان:chakerim:
خوب مثل اینکه بازی کردن نستا قطعی شده فقط مشکلمون انتخاب کردن یه هافبک دفاعیه که به نظر من نوچرینو بهترین گزینه ست چون به جز نوچرینو ما امبو و سیدرف رو داریم که به نظر من برای این بازی یه خورده کند هستن و ما باید برای انتقال سریع توپ از جون ترا استفاده کنیم :ghelyon:
این گذاشتم فقط نگاه کنید چه قدر بهش میاد
الشاراوی شماره 10 و کاپیتان تیم المپیک ایتالیا تو سن 18 سالگی :ahaaaaaa:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نوچرینو که هافبک دفاعی نیست . هجومی یا هافبک وسط بازی میکنه !!! و تجربه کافی برای مقابله با مسی رو نداره.
با این که طرفدار میلان هستم ولی هیچ شانسی با این مصدومان و محرومان نمیبینم!!:gerye:
با حرف شما موافقم.هافبک وسطه یا راست بازی میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin rosoneri [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته که پست اصلیش تهاجمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی توی پالرمو هافبک دفاعی بود
درضمن از اون دسته بازیکن های ازاده که تو هر پست هافبک میتونه بازی کنه
به نظر من باید از دوتا هافبک دفاعی استفاده کنیم ! چون هرگلی که تو زمین خودکون بخوریم جبرانش خیلی سخته ! استفاده از آمبروسینی و نوچه همزمتن خیلی خوبه چون آمبو میتونه توپ رو به خوبی بگیره و ن.چه هم به یه ضد حمله تبدیلش کنه !
خدا کنه روبی رو فرم باشه ! مثل بازی با آرسنال !
بچه ها بازی باا تاخیر ساعت 00:15 پخش میشه.
پرچم بالا
چند ساعت دیگه بازی حساس شروع میشه نفس بالا نمیاد اینقدر تو این فصل بازی ها مهم بود
بارسلونا مثل اینکه با ترکیب حوجومی میاد
میلان هم همون ترکیب سابق با بازیکن های جدید ترکیب 2 تو دفاع کناری
نستا دمت گرم که هستی :yes:
خوب بچه ها امشب شب بیخوابیه.من که از همین الان جونم داره بالا میاد.من شانسی با این لیست نمیبینم.امیدوارم حداقل زیاد نخوریم.
راستی سینا میبینم مدیرم شدی.تبریک.تبریک.تبریک.6-7 بیشتر نیست ماهی نیست اومدیا.خوب زرنگ بودی.بازم تبریک.