ونگر: 'گل هانری همانند یک رویا بود'
صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار با لیدز:
رئیس در مورد بازگشت تیری و پیروزی مقابل لیدز در جام حذفی می گوید
در مورد اینکه پیش از ورود هاانری به زمن چه چیزی به او گفتید...
تنها به او گفتم که کجا بازی کند زیرا می تواند در کناره ها بازی کند و یا به مرکز برود. من به او گفتم در نوک حمله بازی کند. او نمی دانست چه کسی از زمین بیرون می آید. برای مابقی کار شما نیاز ندارید چیز زیادی به او بگویید. او همه چیز را دیده و انجام داده. می توانستید ببینید که وقتی به زمین آمد حضورش احساس شد و اگر می توانستیم او را پیدا کنیم، او می توانست خطرناک ظاهر شود. او از نظر فیزیکی اماده بود. وی در اینجا یک افسانه است و اکنون حتی کمی بیشتر به این داستان اضافه کرد.
در مورد اینکه آیا از عملکرد هانری متعجب شدید...
نه، زیرا پیش از این در تمرینات دیدم که او هوشیار و آماده بازی کردن بود. اگر او آماده نبود، تنها به خاطر پیشینه و کارهایی که در اینجا انجام داده او را به زمین نمی فرستادم زیرا این ناعادلانه بود. او بازیکن خاصی است. مسأله خوب برای بازیکنان جوان در این باشگاه این است که یک مرد، کسی که همه چیز را تمام و کمال انجام داده خود را گرم می کند، متمرکز است و انگیزه دارد و با اشتیاق فراوان برای خوب عمل کردن به زمین می آید.
در مورد اینکه او چطور این اتفاق را رقم زد...
هنوز او کمی احساس فشار می کند. تیری پسری پر غرور است، او نمی خواهد مردم را نا امید کند. او می داند با آنچه قبلا انجام داده مقایسه می شود. این همه چیز در مورد قهرمانان را به شما می گوید. آن ها همیشه می گویند " هیچ فشاری روی من نیست" اما می خواهند به عنوان کسی دیده شوند که خوب عمل می کند. این یکی از آن بازگشت های خاص بود و شما می دانید که می خواهید به عنوان یک بازیکن موفق باشید.
در مورد داشتن یک رختکن خوشحال...
جو رختکن بسیار شاد است، وقتی او تصمیم به بازگشت گرفت بازیکنان خیلی خوشحال بودند. او همچنین گزینه هجومی دیگری به شما می دهد.
در مورد بازگشت اسکولز و هانری...
به نظر میرسد بهترین نقل و انتقالات بازار بازگرداندن بهترین بازیکنان قدیمیتان است!
در مورد اینکه در سال 2007 به هانری اجازه خروج دادید...
می توانید برای خیلی چیزها مرا متهم کنید اما نه در این مورد که بگویید من تیری هانری را از باشگاه بیرون کردم زیرا او خودش می خواست برود. من بارها توضیح داده ام. همیشه از بازگرداندن او خوشحال می شدم. تیری پسری بسیار متمرکز، باهوش و فوق العاده هدفمند است. در ذهن او همواره به جای آمریکا، بارسلونا قرار داشت. این همان کاری است که او انجام داد.
در مورد یک گل رویایی...
بله، تا حدودی رویایی بود زیرا داستانی در مورد فوتبال است که می توانید برای بچه های کوچک تعریف کنید. متأسفانه اغلب در بازی هایمان اینگونه رقم نمی خورد اما گاهی این اتفاقات صورت می گیرد.
در مورد اینکه آیا گل جادویی تری را دیده اید...
وقتی او در آن موقعیت قرار گرفت من فکر کردم " اوه، این زاویه دلخواه توست" اما کمی نزدیک تر بود. این همان جایی بود که او مرا متعجب کرد. او همچنان برای زدن یک شوت به خود زحمت نمی دهد، هنوز هم خیلی راحت این کار را انجام می دهد، همان جایی که من انتظار دارم با داخل پا شوت پر قدرتی بزند. او خیلی راحت این کار را انجام می دهد. در ابتدا فکر می کردم بیش از اندازه در سمت چپ قرار دارد اما او توان تمام کنندگی خاصی دارد که امشب آن را نشان داد. آن ضربه آخر به سبک تیری هانری بود.
در مورد بازی دادن به هانری در کنار ونپرسی....
هنوز تصمیم نگرفته ام. رابین برای دیدار با سوانسی به ترکیب باز خواهد گشت. تیری آن بازی را از ابتدا شروع می کند یا نه؟ هنوز نمی دانم. او می تواند پشت سر و یا مقابل رابین و یا در کناره ها بازی کند، رابین هم می تواند در کناره ها بازی کند اما هنوز نمی دانم چه کاری انجام خواهم دادد. آن ها می توانند در کنار هم بازی کنند، البته، قبلا این کار را انجام داده اند.
در مورد دیگر جنبه های عملکرد هانری...
او خوب عمل کرد. بلافاصله او حرکاتش را شروع کرد و لیدز را مجبور کرد عمقی تر کار کند. یک بار در آفساید گرفتار شد، یک بار مدافع مرکزی آن ها توپ را قطع کرد اما او حضور خاص خود را در بازی نشان داد. حرکات او برای مدافعین مشکل ساز می شود. بعد از 10 دقیقه حضور در زمین او می دانست کجا حرکت کند.
در مورد اینکه هانری چه مدت در تیم می ماند....
او 6 و نیم هفته می ماند و ما بیشتر از آن را پیش بینی نمی کنیم. می توانیم تا 8 هفته هم پیش برویم اما نه بیشتر.
در مورد فرانسیس کوکلن....
او مصدومیت همسترینگ دارد و برای چند هفته ی اندک بیرون خواهد بود.
در مورد اینکه آیا مدافع دیگری به خدمت می گیرید...
امیدوارم بتوانم جیورو را برای دیدار یکشنبه بازگردانم و اگر موقعیت پیدا کنیم از آن استفاده می کنیم. نه، در این لحظه به بستن قرارداد با هیچ بازیکنی نزدیک نیستیم.
پر مرته ساکر مورد تایید آدامز قرار گرفته است
مدافع افسانه ای توپچی ها که 669 بازی طی 19 سال برای آرسنال انجام داده است،انتقال این مدافع ملی پوش آلمانی را در نقل و انتقالات مورد تحسین قرارداد.
آدامز معتقد است مرته ساکر در قلب خط دفاع در کنار ورمائلن و کوسیلنی به درک بالایی رسیده است .
او به سایت رسمی باشگاه گفت:"من تا به حال چند بازی از مرته ساکر دیده ام ،او به من علاقه دارد و من فکر میکنم او بازیکن خوبی است.من فکر میکنم او بسیار باهوش است و می داند چطور در مرکز دفاع بازی کند."
"من مشتاقانه منتظر دیدن بازیهای بیشتری از او هستم ،چون که من فکر نمیکنم ورمائلن تاکنون در کنار او زیاد بازی کرده باشد، اما همکاری آنها در مرکز دفاع میتواند فوق العاده باشد و قطعا مرا هیجان زده خواهند کرد"
"شاید برگردیم به روزهایی که مدافعینی مانند، آدامز،بویلد و کیون را در اختیار داشتیم."
Arsenal.ir
گل آنری گویای همه چیز بود
بازگشت تیری آنری و گلزنی وی در دیداری که پس از پنج سال غیبت در آرسنال به ثمر رساند آنقدری تاثیر گذار بود که پس از چند روز از گذشت آن بازی همچنان بحث روز فوتبال جزیره باشد .
فابیانسکی که مراحل ریکاوری برای بازگشت از مصدومیت را پشت سر می گذارد باور دارد این گل خود گویای همه چیز درباره تیری هانری است .
وی در اینباره در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفت :
" به نظر بسیار سورپرایر کننده بود . من بازی را در خانه تماشا کردم و اول از همه می توانستید واکنش و آن همهمه را در هنگام ورود تیری هانری ببینید دوم وقتی وی گلزنی کرد و آن احساس بزرگ و فوق العاده .
آن گل همه چیز را درباره وی نشان داد . تکنیک وی, کیفیت وی و کنترل اولیه توپ و اعتماد به نفس او و ارامش وی و دیدنش فوق العاده بود .
با دیدن گل می توانستید حرکت وی را ببینید که فوق العاده بود . همچنین زمان بندی وی برای فرار از آفساید و تمام کنندگی خونسردانه وی . بر روی او فشار وجود دارد اما او نشان داد کاملا در تمام کنندگی اعتماد به نفس دارد و اجازه ورود احساسات منفی به خود را نمی دهد و آرامشش را حفظ می کند و به مانند تمام کنندگی های قدیمش در آرسنال با کیفیت خالص کار کرد . "
انری آخرین مرد ونگر از تیم شکست ناپذیران است که به ترکیب تیم بازگشته و این در حالی است بازیکنانی نظیر سول کمپل و ینس لمن نیز به طور مقطعی پیش از این در تیم حضور داشتند . فابیانسکی در اینباره می گوید :
" آن ها با خود تجربه می آورند و قبلا نیز اینجا با موفقیت حضور داشتند . در مقاطع کوتاهی که آن ها اینجا حضور داشتند همیشه با خود تجربه اورده اند . آن ها با بازیکنان جوان صحبت می کنند و به آن ها درباره چگونگی حرکات در زمین می گویند .
می توانستید در بازی برابر لیدز این را ببینید و تیری آنری و تئو والکات را ببینید که بر روی نیمکت درباره برخی موقعیت ها در زمین و تجربه تیری که درباره آن صحبت می کنند . "
Arsenal.ir
فابیانسکی: به سه تیم بالای جدول می توانیم نزدیک شویم
رقیب و همشهری آرسنال چهارشنبه شب توانست با برتری مقابل اورتون هم امتیاز با منچستر شود،همچنین فاصله آنها با صدر جدول به 3 امتیاز رسیده است.
تاتنهام اختلاف خود را با آرسنال به 9 امتیاز افزایش داده است.یاران ونگر در رتبه 5 جدول قرار دارند ولی فابیانسکی معتقد است آنها می توانند با سعی و تلاش خود به رقابتها برگردند.
"من فکر نمیکنم فاصله زیادی بین 3 تیم بالای جدول وبقیه تیمها وجود داشته باشد چونکه شما میبینید در این فصل تیمهایی را که در ابتدا خوب نتیجه گرفتند ولی به یکباره امتیاز از دست دادند."
او به آرسنال پلیر گفت :"این کمی پیچیده است،سه تیم بالای جدول کمی برتری بیشتری با بقیه تیمها دارند ولی هنوز زمان باقی است و بازیهای زیادی وجود دارد من فکر میکنم ما هنوز میتوانیم تغییر ایجاد کنیم."
آرسنال 18 بازی پیش رو دارد و فابیانسکی معتقد است بازیهای فشرده مانند بازیهای ژانویه سودمند خواهد بود.سال گذشته آرسنال در ژانویه 9 بازی انجام داد که امسال به 6 بازی کاهش پیدا کرده است.
"این تفاوت زیادی ایجاد میکند،دوره کریسمس برای ما کاملا شلوغ بود،بنابر این داشتن فقط 6 بازی در ژانویه یه جای 9 بازی خیلی بهتر است.وقت بیشتری برای استراحت کردن داریم،استرس نداریم،کمتر سفر میکنیم و این برای ما خیلی بهتر است."
Arsenal.ir
تمرینات بیشتر برای آمادگی
پس از پیروزی آرسنال برابر لیدز یونایتد در جام حذفی با تک گل تیری آنری وی اعلام کرد برای آمادگی بیشتر باید به طور اختصاصی با تونی کولبرت تمرین کند تا بتواند در این دوره حضورش در آرسنال در آمادگی کامل باشد و بتواند تیم را کمک کند .
حالا آرسن ونگر اعلام می کند که وی در تمرینات بیشتر کار می کند و برای رسیدن به آمادگی تمرینات بیشتری انجام می دهد تا بتواند به شادابی و استقامت بیشتری برسد .
آرسن ونگر در مصاحبه با آرسنال پلیر درباره بازیکن 34 ساله آرسنال گفت :
" تیری آنری به سختی کار می کند و تمرینات اضافه ای را با تهییج بالا انجام می دهد . او می خواهد کمک کند و برای این تمرینات اضافه ای دارد تا تلاش کند به بهترین فرم آمادگی بدنی برسد .
هنوز در آن مرحله قرار ندارد اما برای رسیدن به مرحله ای که وی در سال 2007 در اینجا داشت فاصله زیادی ندارد . او به اندازه کافی برای شروع یک بازی اماده است اما برای دوام آوردن به طور مداوم برای بازی هنوز نه .
این تصمیماتی است که همیشه برای بالانس شدن تیم میگیریم . او برای کمک اینجا حضور دارد و حتی درباره پیشنهاد های وی . آیا او بازی هایی را از ابتدا شروع خواهد کرد یا چه تعداد بازی به میدان خواهد رفت تصمیماتی است که من تصمیم خواهم گرفت . او برای بازی با سوانسی در ترکیب کلی تیم خواهد بود . "
Arsenal.ir
تغییر در تاریخ بازی آرسنال بولتون
در نتیجه برگزاری بازی آرسنال استون ویلا در دور چهارم جام حذفی در تاریخ 29 ژانویه بازی آرسنال و بولتون یک روز به تعویق افتاد و به جای 31ژانویه در تاریخ 1 فوریه برگزار خواهد شد
این بازی در استادیوم ری باک و در ساعت 20:00 به وقت لندن (23:30 به وقت تهران) انجام خواهد شد
Arsenal.ir
مدافع سوانسی مصمم است که راه فن پرسی و هانری را برای گلزنی ببندد
اشلی ویلیامز ستاره سوانسی از مبارزه برای متوقف کردن فن پرسی و هانری در بازی آخر هفته مقابل آرسنال لذت میبرد .
فن پرسی و هانری می توانند برای اولین بار پس از بازگشت هانری به آرسنال در مقابل سوانسی در کنار یکدیگر قرار بگیرند.
سوانسی با خوردن تنها 4 گل در مقابل طرفدارنش یکی از بهترین خط دفاعی های لیگ در خانه را دارد.
ویلیامز و یارانش که آزمایش سختی مقابل فن پرسی و هانری دارند اطمینان دارد که آنها می توانند فرم خود را حفظ کنند.
ویلیامز به اسکای اسپورتس گفت :"فن پرسی یکی از بهترین مهاجمان لیگ است و او در این فصل بسیار درخشان ظاهر شده است."
"هانری یکبار دیگر نشان داد که او هنوز یک بازیکن مهم و کاملی است."
"او اوسطوره آرسنال است و اگر شما از مردم سوال کنید بدون شک هانری را بهترین بازیکن همیشه لیگ برتر می دانند."
"امیدوارم هانری در این مسابقه به بازی کند ،این یک چالش بزرگ است که شما باید در مقابل بهترینها بازی کنید."
"این یک بازی بزرگ مقابل آرسنال است و ما اطمینان داریم نتیجه مثبتی خواهیم گرفت.ما در بازی رفت در امارات به خوبی بازی کردیم و مستحق نتیجه تساوی بودیم اما اشتباه دروازه بان ما باعث شد آنها بازی را 1-0 پیروز شوند."
"ما اکنون در خانه بازی میکنیم و در اینجا بسیار قوی هستیم و میخواهیم به آن ادامه دهیم.دروازه بان قوی داریم(میشل ورم) او باور نکردنی عمل میکند و احتمالا یکی از بهترین های لیگ است."
Arsenal.ir