نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا ابی تو دیگه کی هستی.!؟
بزار یه چند روزی روزه بگیریم بعد عید و تبریک بگو...
نماز و روزه خودت هم قبول باشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا ابی تو دیگه کی هستی.!؟
بزار یه چند روزی روزه بگیریم بعد عید و تبریک بگو...
نماز و روزه خودت هم قبول باشه...
سلام بچه ها با ماه رمضونچیکار میکنید
شاید قدیمی باشه ولی جالبه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
• طرفدارای مکزیک راه زیادی رو از مکزیک تا آفریقا اومدن,البته اگه از
مکزیک اومده باشن
• داور در سوت خودش میزنه
• بذارید به صراحت بگم که دو دقیقه وقت به پایان مسابقه باقی مونده !
• شاید نزدیک ترین کشور به قطب جنوب , آفریقای جنوبی باشه
• زاکونی که زا به معنای افریقا و کونی به معنایه عدد ۱۰ است
• باران هم به شدت میوزه
• بازی شیلی و اسپانیا بسیار جذاب خواهد شد مخصوصا اینکه بازیکنای هر
دو تیم هم زبان و همجنس و (بعد از یه مکث طولانی) و هم زبان هستن
• وقتی یه بازیکن هوندوراس تنه میزنه , انگار یه درخت تنه میزنه
• اسپانیا یه گل زده ، داوید ویا هم زده ، خیلی قشنگم زده ، ۵ دقیقه
پیشم زده
• نود ثانیه از الان بشمارید تا مسابقه تموم شه
• با شماره ۲۰۱۳ تماس بگیرید و پیامک بدید
• دقیقه ۱۵ بازی هستیم …. اگر تبریزی ها این بازی رو واگذار کنند
چیزی از ارزش های این تیم کم نمیشه
• بله ! این گل هم تقدیم به شهدای ۸ سال دفاع مقدس
• بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند
• داور هند پنالتی رو دیده و میگه نه !
• اسپانیایی ها V وسط رو B میخونن مثل والنسیا که بالنسیا خونده میشه
• تورس می*فرسته روی دروازه … جای خود تورس اونجا خالی بود
• از نظر ران هم در نظر بگیریم.ران بازیکنان هندوراس خیلی بزرگتره
• خوب الان دو تیم باید هر کدوم ۵ تا پنالتی بزنن.باید بگم که هر تیمی
که پنالتی ها رو ببره یعنی اینکه بازی رو برده و هر تیمی هم که ببازه یعنی
اینکه بازی رو باخته
• هلند تنها رقیب جدیش برزیله البته اسلواکی هم تیم نــــــــاجــــدی
نیست
• یه دریبلی میزنه که تو گل کوچیک هم نمیشه از این دریبل ها زد
• واقعا عجیبه که در تهران ما الان هوا گرمه،ولی در افریقا الان هوا
سرده
• کریم انصاری فرد هیچ نسبتی با برادران انصاری فر نداره! بخصوص با
محمد حسن
• پنج حلقه المپیک نمادی از رنگ پرچم همه ی کشورهای دنیاست
• افرین علیرضا محمد،افرین.واقعا یکبار دیگه با صراحت میگم،افرین
علیرضا محمد
• یک سانتر بی هدف … و گل
• شما از روی قطر ۲ بازیکن میتونید بفهمید کدوم قوی تره
• سبک بازی پاراگوئه جوریه که دوست داره بازیو به ضربات پنالتی یا
نهایتا وقت اضافه بکشونه
• حالا بعد از این مسابقه کشتی اسپانیا از ۴/۱ عبور میکنه و وارد نیمه
نهایی میشه
• حالا توپ رو سانتر میکنه…در واقع پرتاب میکنه
• فعلا با مداد اسم هلند رو در فینال بنویسید
• اوه , عجب برگردونی زد تو صورتش حالا چمن و عرق هر چی بود هم میاد تو
صورتش
• امان از دست این دیرک دروازه یه موقع به نفع تیمه یه موقع به ضرر تیم
• حالا این موج ,اسمش موجه مکزیکیه که تو ورزشگاه الان زده میشه
• بزن خلعتبری .. بزن
چندی دیگر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1-در یکی از بازی های بارسلونا در فصل گذشته خیابانی صحنه تعویض بازیکن بارسا را به صورت اخراج گزارش کرد."چه اخراجی ، خودش هم باورش نمی شد،عجب تصمیمی، بعد ها داور سر این تصمیم به شدت بازخواست خواهد شد."
اما وقتی دید بازیکن بازیکن بارسا تعویض می شود، سکوت عجیبی کرد!
2-خیابانی در حین گزارش بازی دوستانه برزیل و پرتغال گفت: پرتغال یکی از کشور های گرم خیز اروپایی است.
3-البته "توی دروازه " گفتن های بیش از حد خیابانی هم می تواند جزو سوتی ها باشد، او کاری کرده که با شنیدن دو کلمه "توی دروازه" یاد خیابانی بیفتیم.
4-در بازی دوستانه تیم ملی با زامبیا، جواد خیابانی گفت:"حالا توپ در اختیار سبز قامتان زامبیا قرار دارد!
در همان بازی یک بازیکن زامبیا اخراج شده بود. اما به دلیل این که همه آنها سیه چرده بودند ، خیابانی به اشتباه می گفت : عجیبه که بازیکنی که اخراج شده، داره توی زمین بازی می کنه!"
سوتیهای خیابانی فقط در یک بازی!
بیست و نهمین تساوی دو تیم استقلال و پرسپولیس با گزارش طنز آمیز جواد خیابانی رقم خورد و این مسابقه نیز به پایان رسید ، اما شما را به اشتباهات خیابانی در آخرین داربی جلب می کنیم.
*عابدزاده و بابایی دروازه بان های تیم های خودشون بودن و حالا هم مربی دروازبان های تیم های خودشون هستند!
*فوتبال حرفه ای ، تماشاگر حرفه ای می خواد.
*با شوت با شوت جواب داده می شه!
*من خودم دیدم که این بازیکن (استقلال) قبل از ورود به زمین چمن چند دقیقه ای دعا کرد و بعد وارد شد. خودم دیدم.
*یک کبوتر که تماما آبی شده تو محوطه جریمه تیم پیروزی نشسته (بعد از یک ربع تصویر رفت روی کبوتر ) اینم همون کبوتری که قبلا راجع بهش صحبت کردم!
*حملات دو تیم ، حملاتی است که دروازه ها را بدجوری تهدید می کنه و هر دو تیم از گل زدن به مشکل برخوردند!
*کریمی موقعیتی که خودش برای خودش با پای باقری ساخت، خودش هم خراب کرد خودش....!
*باقری استپ سینه رو اومد ، ولی نتونست ادامه بده!
*حسین کاظمی از پشت پا غافل نشد و پژمان نوری رو به زمین انداخت!
*آتسو با کریمی صحبت می کنه. چیکار می خوان بکنن اونجا؟دارن نقشه اش رو می ریزن اونجا!
*باز شاهدیم که صندلی های بی گناه ورزشگاه به زمین پرت می شه.
صحنه های زشتی که در چنین صحنه هایی اونها رو می بینیم در این صحنه ها!
*(یک نیمه مانده به پایان بازی ، بعد از گل استقلال) امیر قلعه نویی تونست با این گل پیروزی رو پپشت سر بذاره!
*(10 دقیقه مانده به پایان بازی) چه 10 دقیقه ای می شه این 10 دقیقه و امیر قلعه نویی پیروز می شه !
*(علیرضا محمد بازی جوانمردانه می کند) آفرین علیرضا محمد. آفرین . واقعا یک بار دیگه با صراحت می گم. آفرین علیرضا محمد.
*از 4 دقیقه وقت تلف شده یک دقیقه تلف شد!
(اینا همش توی یه بازی بود)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم چند عکس زیبا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش عکس هایی که گذاشتی واقعا زیبا هستند.:eyvalla:
اسم فیلم مو میزارم وقعااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
(توجه کنید:این قسمت رو مثل خانوم شیرزاد بخونید):yes:
قهوه شیرین !!!! :hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرتون این دو تا به هدفشون میرسند ؟؟؟ :mage mishe::yes:
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها ...نقل قول:
===========
روزهای من در ماه رمضان ! بعد از خوردن سحری و ادای نمازصبح ، خواب تا ساعت 10 !
سپس نشستن پشت سیستم وpes2011 تا ساعت 13:15 !
ادای نماز ظهر بعد از خبر ورزشی !
15 دقیقه استراحت !
باز هم pes2011 تا ساعت 17 !
تعویض لباس و رفتن سر کار تا اذان مغرب که به وقت ما میشه 20 ! یهوقتایی هم جیم میشم کافی نت واسه دربی !:shogh:
نماز و افطار !
باز هم pes2011 تا 22 شب ! بعد هم بیرون میرم با رفقا شب گردی تا 24 !
برگشتن همانا و خواب همان !
این هم روزهای بیهوده گذران من !:hehee:
6 ساعت pes بازی کردن در طول یک شبانه روز ملال آور نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مستر یا لگند بازی میکنی ؟ ؟؟؟؟؟؟:mage mishe:
من که بیش از یک ساعت بازی کنم خسته میشم !!!!!
ازاین به بعد قصد دارم مطالب جالبی را که دردنیای اینترنت با آن برخوردکردم را دراین بخش برای شما بنویسم تا دوستان خوبم هم از آن استفاده کنند. دراین بخش می خواهم یک داستان واقعی اما جالب را برای شما نقل کنم .قیمت معجزهوقتی سارا دخترک هشت ساله ای بود ازپشت دراتاق برادرشنید که پدر و مادرش درباره ی او(برادرسارا) صحبت می کنند. او فهمید که برادرش سخت بیمار است و آن ها پولی برای مداوای او ندارند. پدر به تازگی بیکار شده بود و نمی توانست هزینه ی پرخرج جراحی برادر را بپردازد. سارا شنید که پدرآهسته به مادرگفت : فقط معجزه میتواند پسرمان را نجات دهد.سارا با ناراحتی به اتاق خوابش رفت و از زیرتخت , قلک کوچکش را درآورد. قلک را شکست , سکه را روی تخت ریخت وآن ها را شمرد , فقط 5 دلار. بعد آهسته از درعقبی خانه خارج شد وچند کوچه بالاتر به داروخانه رفت. جلوی پیشخوان انتظارکشید تا داروساز به اوتوجه کند ولی داروساز سرش شلوغ تر از آن بود که متوجه بچه ای هشت ساله شود. دخترک پاهایش را به هم می زد و سرفه می کرد ولی داروساز توجهی نمی کرد بالاخره حوصله سارا سررفت و سکه ها را محکم روی شیشه پیشخوان ریخت.داروسازجا خورد , روبه دخترک کرد وگفت :چه می خواهی؟دخترک جواب داد : برای برادرم که خیلی مریض است می خواهم معجزه بخرم.داروساز با تعجب پرسید : ببخشید !! چی می خواهی؟دخترک توضیح داد:برادرکوچک من داخل سرش چیزی رفته و بابام می گوید که فقط معجزه می تواند اورا نجات دهد , من می خواهم معجزه بخرم , قیمتش چقدر است؟داروسازگفت: ببخشید دخترم ما اینجا معجزه نمی فروشیم.دخترک ناراحت شد و کمی اشک ریخت و گفت: شمارا به خدا او خیلی مریض است. بابام پول ندارد تا معجزه بخرد این هم تمام پول من است , من کجا می توانم معجزه بخرم؟مردی که درگوشه ای ایستاده بود ولباس تمیزومرتبی داشت از دخترک پرسید:چقدر پول داری؟دخترک پول ها را کف دستش ریخت و به مرد نشان داد.مردلبخندی زدو گفت: چه جا لب , فکرکنم این پول برای خرید معجزه برادرت کافی باشد !بعد به آرامی دست اورا گرفت و گفت: من می خواهم برادر و والدینت را ببینم , فکرمی کنم معجزه برادرت پیش من باشد.آن مرد دکترآرمسترانگ بهترین فوق تخصص مغز و اعصاب در شیکاگو بود.فردای آن روز عمل جراحی روی مغز پسرک با موفقیت انجام شد واو ازمرگ نجات یافت. پس از جراحی پدر سارا نزد دکتر رفت و گفت : از شما متشکرم , نجات پسرم یک معجزه واقعی بود , می خواهم بدانم بابت هزینه ی عمل جراحی چقدر باید پرداخت کنم؟پایان.دکتر آرمسترانگ لبخندی زد و گفت : فقط 5 دلار.