فرگوسن: لیندگارد، 4تا 6 هفته مصدوم خواهد بود.
دروازه بان دانمارکی یونایتد ازناحیه لیگامنت قوزک پا دچار مصدومیت شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در آستانه بازی حساس و تماشایی چلسی- منچستریونایتد، سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه شیاطین سرخ اعلام کرد که آندرس لیندگارد، درازه بان جوان و دانمارکی این تیم بین 4 تا 6 هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود
این طور به نظر می رسد که داوید دخه آ، در غیاب لیندگارد، در دروازه یونایتد قرار خواهد گرفت و در مصاف با چلسی از دروازه این تیم مراقبت خواهد کرد.بن آموس هم دیگر گزینه پیش روی سر الکس است
توماس کوشاک جزو گزینه های سرالکس نیست و انتظار می رود که در پایان رقابتهای این فصل از یونایتد جدا شود
سرالکس فرگوسن درصحبتهایی به خبرنگاران گفت:« بعد از غیبت دخه آ در بازی سه شنبه شب مقابل استوک، انتظار داریم تا او برای بازی بعدی آماده باشد. این طور به نظر می رسد که لیندگارد دست کم برای 4 هفته از میادین دور باشد؛شاید حتی 5 یا 6 هفته. لیگامنتهای قوزک پای او آسیب دیده. بن آموس هم مدتی است که در انتظار فرصتی برای درخشش است و الان تعجب می کنیم که چرا او را به صورت قرضی به تیم دیگری فرستاده بودیم. زمانی که در اروپا بازی می کنی کار آسانی نداری، چون به سه دروازه بان آماده نیاز داری و آموس هم اخیرا نمایش فوق العاده ای داشته.»
مربی یونایتد ادامه داد:« ما توماس کوشاک را هم داریم ولی قرارداد او در تابستان به اتمام می رسد و او تمایلی به تمدید قراردادش ندارد.»
لیندگارد در یازده دیداری که دراین فصل در دروازه یونایتد قرار گرفته، تنها 4 گل دریافت کرده ولی داوید دخه آ نمایش لغزنده ای داشته و در 20 بازی، 28 گل خورده.
فرديناند: ديگر به دنبال کاپيتاني تيم ملي نيستم.
اتحاديه فوتبال انگليس امروز اعلام کرد تا زمان مشخص شدن راي دادگاه در مورد اتهام توهين نزادپرستانه تري به آنتون فرديناند، بازوبند کاپيتاني شيرها از کاپيتان چلسي گرفته شود .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ریو فردیناند، مدافع منچستریونایتد، اعلام کرد قصد ندارد برای به دست آوردن بازوبند کاپیتان تیم ملی انگلیس تلاش کند.
اتحادیه فوتبال انگلیس امروز اعلام کرد تا زمان مشخص شدن رای دادگاه در مورد اتهام توهین نزادپرستانه تری به آنتون فردیناند، برادر ریو فردیناند، بازوبند کاپیتانی شیرها از کاپیتان چلسی گرفته شود.
فردیناند گفت:" بعد از اتفاقات دفعه قبل، نمی خواهم کاپیتان انگلیس بشوم. تنها می خواهم روی بازی برای منچستریونایتد تمرکز کنم و اگر به تیم ملی دعوت شوم، مثل همیشه خوشحال خواهم شد."
بعد از ماجراهایی که برای تری پیش از جام جهانی 2010 اتفاق افتاد، بازوبند کاپیتانی سه شیرها از تری به فردیناند رسید اما به دلیل مصدومیت های متعدد، او تنها 4 بار این بازوبند را به بازو بست.
استفن جرارد، اسکات پارکر و فرانک لمپارد، گزینه های بستن بازوبند کاپیتانی سه شیرها هستند. انتظار می رود کاپیتان بعدی انگلیس پیش از دیدار دوستانه پیش رو مقابل هلند اعلام شود.
فرگوسن درواکنش به خبرضعف بينايي سنگربان تيم.
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد به حمايت از سنگربان جوان اسپانيايي تيمش پرداخت و گفت: مطمئنام دخهآ يکي از بزرگان اولدترافورد خواهد شد.
به نقل از دیلیمیل، یک روز پس از انتشار اخباری توسط مطبوعات اسپانیا مبنی بر ضعف بینایی داوید دخهآ و انجام عمل جراحی لیزر این دروازهبان ۲۱ ساله در تابستان گذشته، سرآلکس فرگوسن واکنش نشان داد. او به جانبداری از سنگربان اسپانیایی که در ماه اوت خریداری شد، پرداخت.
فرگی اظهار داشت: داوید دخهآ در دروازهبانی یک استعداد بزرگ است و من اطمینان دارم او یکی از چهرههای بزرگ در تاریخ منچستریونایتد و در اولدترافورد خواهد شد.
مربی ۷۰ ساله افزود: باید شرایط او را از هر جهت در نظر گرفت. از جمله که اولین سال حضورش را در لیگ برتر میگذراند و هنوز ارتباط صحیحی با فوتبال اینجا برقرار نکرده، برای او هنوز دشواریهایی وجود دارد که همین موضوع باعث شده دو، سه اشتباه هم انجام دهد، اما در مجموع با مشکلی جسمانی مواجه نیست.
فرگوسن ادامه داد: قدر مسلم دو، سه سال دیگر او به تجربه بیشتری خواهد رسید و ما برخلاف اکنون دیگر در مورد کمبود تجربهاش حرف نخواهیم زد.
دخهآ ابتدای تابستان از آتلتیکو مادرید جدا شد تا نزد شیاطین سرخ جانشین ادوین فان درسار هلندی شود.
پارک جی سونگ: هواداران یونایتد خیلی متوقع هستند ؛چلسی هنوز در کورس قهرمانی حاضر است.
ستاره 30 ساله کره ای معتقد است که تیمش می تواند قهرمان این فصل لیگ برتر شود.
پارک جی سونگ، ستاره کره ای یونایتد در آستانه دیدار حساس امشب تیمش مقابل چلسی به این نکته اشاره کرد که آینده موفق یونایتد می تواند دلیل توقع بالای هواداران تیمش باشد پارک سی ساله در صحبتهایی اعلام کرد که تاریخ درخشان یونایتد باعث شده تا هواداران این تیم بیش از حد متوقع شوند و در ادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش رقابت حساسی را با سیتی دارد پارک به خبرنگاران گفت:« قبل از این ما گلهای زیادی می زدیم و این تاثیر فراوانی برروی هوادارانمان داشته. توقعات از تیم ما خیلی بالاست و شاید به این خاطر که تیم ما از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی خارج شده، هواداران فکر می کنند که یونایتد دیگر تیم خوبی نیست ولی ما می توانیم قدرتمان رادر زمین چمن به نمایش بگذاریم. ما هنوز بازیهای خوبی را به نمایش می گذاریم و در سطح منچسترسیتی هستیم و هنوز می توانیم قهرمان لیگ برتر شویم.» این درحالی است که یونایتد برخی بازیکنان کلیدی اش مثل ویدیچ، فلچر،کلورلی، اندرسون و اشلی یانگ را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد و پارک در ادامه صحبتهایش به نقاط قوت تیمش اشاره کرده:« این بخشی از تاریخ ماست. فصل گذشته هم مصدومان زیادی داشتیم ولی توانستیم عملکرد خوبی را به نمایش بگذاریم و درنهایت قهرمان لیگ برتر شدیم. این نشانه قدرت لیگ ماست؛ ما نشان داده ایم که می توانیم با این مشکلات کنار بیائیم. بازیکنان ما ذهنیت خوبی دارند و وقتی مصدومان تیم بازگردندمی توانیم برای کسب قهرمانی مبارزه کنیم.» ستاره کره ای یونایتد در دور چهارم اف ای کاپ و در بازی تیمش مقابل لیورپول که با شکست یونایتد همراه بود گلزنی کرد و امیدوار است تا بتواند به گلزنی اش ادامه دهد. آنها امشب در استمفورد بریج مقابل چلسی قرار خواهند گرفت و پارک معتقد است که چلسی هنوز در کورس قهرمانی حضور دارد:« حس خوبی است که مقابل تیمهای بزرگ گلزنی می کنم ولی هدف من کمک کردن به تیمم در کسب پیروزی است. زمانی که به جدول نگاه می کنی اوضاع تفاوت است. وقتی مقابل چلسی قرار می گیریم، می بینیم که نمی توان آنها را خارج از کورس قهرمانی دانست. آنها هنوز رقیب ما هستند. البته از فاصله موجود میان سیتی و چلسی در جدول مطلعم ولی بازیکنان چلسی تا پایان فصل از تلاش دست نمی کشند و همیشه مبارزه می کنند. فکر نمی کنم که چلسی در مقایسه با فصلهای قبلی تفاوت زیادی داشته باشد.»
goal.com
ریو فردیناند: برادرم حرفهای نژادپرستانه افرادکوته فکر را تحمل کرد.
ریو فردیناند نسبت به صحبتهای نژادپرستانه جان تری خطاب به برادرش موضع گیری کرده است.
ریو فردیناند، ستاره انگلیسی باشگاه منچستریونایتد در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل چلسی در استمفورد بریج ،جان تری را به شیوه ای غیرمستقیم به باد انتقاد گرفته فردیناند در صحبتهایی دراین باره گفت:« از دیدن شعارهای نژادپرستانه از سوی افراد کوته فکر و با ذهنی بسته خطاب به برادر کوچکترم ناامید شدم.» ماجرا از این قرار است که در جریان دیدار دو تیم کوئینزپارک رنجرز و چلسی درماه اکتبر سال 2011، گویا جان تری کاپیتان چلسی، خطاب به آنتون فردیناند، برادر کوچکتر ریوفردیناند صحبتهای نژادپرستانه ای را برزبان آورده و این درحالی است که تری دائما این اتهام را تکذیب می کند و در دادگاهی که اخیرا برگزار شده بود هم بربی گناهی اش پافشاری کرد.اکنون برگزاری مجدد جلسه دادگاه به تاریخ 9 جولای، هشت روز بعد از اتمام رقابتهای یورو2012 منتقل شد تا تری بتواند برروی عملکردش در تیم ملی انگلیس دراین رقابتها تمرکز کند. با این وجود، این ماجرا برای ستاره انگلیسی گران تمام شد و باعث شد تا مجددا بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس از او گرفته شود. اکنون و درآستانه دیدار حساس دو تیم چلسی و منچستریونایتد ریو فردیناند، مدافع باتجربه یونایتد و تیم ملی انگلیس برای اولین بار در این باره سکوتش را شکست و در مورد پس گرفته شدن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس از جان تری و دادگاهی شدن او صحبت کرد. فردیناند در برنامه فوتبالی بی بی سی دراین باره گفت:« آنتون برادر کوچکتر من است. ما باهم رشد کرده ایم و از زمانی که کوچک بودیم، من همیشه مراقب او بودم. اگر اتفاقی بیفتد و او آسیبی ببیند، همیشه به او دلداری می دهم. حتی درمواردی این چنینی. وقتی اوضاع تا این حد رسانه ای می شود و نمی توانی چیزی بگویی، ناامید می شوی.» فردیناند درادامه به این نکته اشاره کرد که این موضوع برای او و خانواده اش خیلی دردناک بوده:« برادرم توهین های نژادپرستانه ای را از سوی افراد کوته فکر شنید و این واقع ا
ناراحت کننده است.»
goal.com
روني: روي دريافت گل اول بسيار بدشانس بوديم.
به باور مهاجم مليپوش منچستريونايتد جبران عقب ماندگي و تساوي 3 بر 3 مقابل چلسي بيش از همه باعث ترس و دلهره منسيتي خواهد شد.
به نقل از ایونینگ استاندارد، وین رونی شب گذشته توانست در جدال مهیج یارانش در زمین تیم چلسی دو گل بزند.
وی پس از این بازی اظهار داشت: بهطور قطع کسب این نتیجه بار روانی مثبتی برایمان خواهد داشت. به واضحترین شکل ممکن توانستیم عزم و اراده خود پس از عقبماندگی با زدن ۳ گل را نشان دهیم که این خود از روحیه تیمی قوی ما و در نظر گرفتن این نکته که همگی حاضر برای انجام کار سخت برای یکدیگر هستیم، حکایت میکند.
ملیپوش ۲۶ ساله انگلیسی اظهار کرد: بسیاری از تیمها وقتی ۳ بر صفر از حریف شان عقب میافتند، سر را به نشانه تسلیم به زیر میاندازند و شکست را میپذیرند. اما مقابل چلسی هیچوقت سرمان را به زیر نینداختیم.
وی اضافه کرد: وقتی که دو گل زدیم و ۳ بر ۲ عقب بودیم، اطمینان داشتیم بازهم گل میزنیم. دیدید که به این مهم نیز رسیدیم. از این که نباختیم و به یک امتیاز رسیدیم، خدا را شکر میکنیم؛ اما متاسفیم که چرا به سه امتیاز بازی دست نیافتیم.
در این بازی ابتدا ایوانز بازیکن منچستر در دقیقه 36 به اشتباه دروازه خودی را باز کرد. خوآن ماتا و لوئیز در دقایق 46 و 50 دو گل دیگر برای شاگردان ویاس بواس به ثمر رساندند. اما این پایان کار نبود و وین رونی 2 بار از روی نقطه پنالتی در دقایق 58 و 69 برای شاگردان فرگوسن گلزنی کرد و در دقیقه 84 نیز خاویر هرناندز گل سوم و تساوی منیونایتد را به ثمر رساند.
منچستریونایتد با این تساوی 55 امتیازی شد و با 2 امتیاز کمتر نسبت به منچسترسیتی در رده دوم جدول قرار گرفت
رونی در ادامه بیان کرد: زمانی که سه گل از چلسی خوردیم، واقعا شایسته چنین عقبماندگی نبودیم. از همان دقیقه اول نبض بازی را در دست داشتیم. روی دریافت گل اول بسیار بدشانس بودیم. حتی دریافت دو گل دیگر نیز برای ما فاجعه بود. اما ما میدانستیم باید بجنگیم تا شایستگیهای خود را به اثبات برسانیم.
رونی:شک نداشتم که به بازی برمیگردیم.
حتی زمانی که تنها سی دقیقه به پایان بازی مانده بود و چلسی با سه گل اختلاف جلو بود وین رونی کاملا به توانایی های خودش و همبازیانش مطمئن بود.
زننده دو گل یونایتد به MUTV گفت :"من میدانستم که اگر زمانی که هنوز به پایان بازی مانده بود به گل برسیم شانس خوبی برای جبران نتیجه داریم.ما بازی را در کنترل خود داشتیم و خوشبختانه در اوایل نیمه دوم به گل رسیدیم و یک گل دیگر هم به فاصله کمی از ان زدیم.این ها به ما زمان خوبی داد تا به گل تساوی برسیم.
من دو پنالتی قبلی خودم را از دست داده بودم بنابراین مربی ازم پرسید که ایا می خواهم امروز پنالتی بزنم یا خیر .من هیچ شکی در این مورد نداشتم.من یک بازیکن مطمئن هستم و در دو یا سه سال گذشته تمرینات زیادی روی این ضربات کرده ام.من در ذهنم هیچ شکی نداشتم که می خواهم ضربات پنالتی را به گل تبدیل کنم .
همه میدانند که اکثر تیم ها زمانی که با 3 گل عقب می افتند تسلیم می شوند و بازی را تمام شده میدانند اما ما به خوبی جنگیدیم.حتی اگر ما موفق نمی شدیم که گل سوم را بزنیم و بازی همان 2_3 تمام می شد می توانستیم بگیم که با تمام وجود جنگیدیم اما خوشبختانه توانستیم که یک امتیاز بگیریم هر چند از این که نتوانستیم هر سه امتیاز را کسب کنیم ناامید هستیم.
من مطمئنم که بازیکنان سیتی این بازی را می دیدن و احتمالا زمانی که نتیجه 0_3 شد گمان کردن که بازی تمام شده است اما ما میدانیم که ان ها از دیدن این جنگدگی ما و اینکه برای یکدیگر مبارزه میکنیم خوششان نمی اید.این روحیه تیم ما را نشان میدهد و اینکه چقدر برای یکدیگر تلاش میکنیم .شکست دادن ما بسیار دشوار است."
Manutd.com
روني: منچستريونايتد به راحتي تسليم نميشود.
بسياري از تيمها خيلي راحت تسليم ميشوند و شکست را ميپذيرند اما ما به تلاش ادامه داديم و به سختي کار کرديم تا امتياز بگيريم.
مهاجم اول تیم فوتبال منچستر یونایتد با تمجید از نمایش تیمش در دیدار مقابل چلسی گفت: این یک امتیاز میتواند به قهرمانی ما در رقابتهای این فصل منجر شود چرا که منچستر به راحتی تسلیم نمیشود.
وین رونی با اشاره به بازی یونایتد مقابل چلسی که به تساوی ۳ بر ۳ دو تیم رسید، افزود: فکر میکنم ما از ابتدا کنترل بازی را در اختیار داشتیم اما متاسفانه در نیمه اول یک بر صفر عقب افتادیم. آنها در ابتدای نیمه دوم ۲ گل دیگر به ثمر رساندند اما میدانستیم اگر بتوانیم یک گل بزنیم، میتوانیم از این بازی به امتیاز برسیم.
رونی در ادامه خاطرنشان کرد: ما به خوبی جنگیدیم و کسی چه میداند. ممکن است با همین یک امتیاز قهرمان لیگ شویم. بسیاری از تیمها خیلی راحت تسلیم میشوند و شکست را میپذیرند اما ما به تلاش ادامه دادیم و به سختی کار کردیم و خوشبختانه توانستیم از این بازی امتیاز کسب کنیم. منچستر یونایتد به راحتی تسلیم نمیشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: البته ما ۲ امتیاز از دست دادیم اما نمیتوانیم به خاطر جبران شکست ۳ بر صفر خوشحال نباشیم.