Ohhhhhhhhh Boy!
عجب بازی شد!!
به همه قرمزا تبریک میگم!
الان میدونم چه حسی دارین![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میدونم بعد سومین گل چه احساسی داشتین.
آفرین زاید. نشون داد چه مهاجم خوبیه.
اون اولادی کسل کننده و اعصاب خوردکن کجا این کجا!
3 تا گل زد یکی از یکی حرفه ای تر و اروپایی تر.
از مظلومی یه سوال دارم: بازیم میگی مربیای ایرانی چیزی از کیروش کمتر ندارن؟!
تو که جلوی دنیزلیشم سوسک شدی؟
اونم نه تو شرایط مساوی. 2 گل جلو بودی یه یار بیشتر داشتی!
به جرات میگم دنیزلی تو این برد 100% نقش داشت. 3 تعویض طلایی! کی فکرشو میکرد! کی فکرشو میکرد مهدوی کیا زاید و بادامکی، بازیکنای تعویضی ستاره های بازی باشن؟
کی فکرشو میکرد پرسپولیس که تا دیقه 70 نمیتونس حمله کنه و 10 نفره هم شده بود بازیو ببره؟
ولی باور کنید وقتی زاید گل اولو زد یه حسی بهم میگفت بازم میزنیم مطمئنم خیلی از شماها هم این حسو داشتین.
قیافه دنیزلی رو بعد بازی دیدین؟ خیلی خونسرد و مثل یه مربی بزرگ و باپرستیژ رفتار میکرد. چون میدونه پرسپولیس تیم بزرگیه و باید این جور بازیارو ببره.
نمیخوام مقایسه کنم ولی بیخود نیس که فرگوسنو تو اولدترافورد با بشیکتاش برده
حتی اگه با اختلاف 4-5 گل هم میبردیم این حالو نمیداد.
این نمره های بازیکنا از نظر من:
هوشیار 6
اولین دربیش بود هرچند رو 2 تا گلم یه جورایی مقصر بود ولی چون آخرش نباختیم زیاد اشتباهاش دیده نمیشه. هنوزم از میثاق بهتره
شیری 6
خیلی کنده و زیاد بیخودی خطا میکنه
نورمحمدی 6.5
نسبتا خوب بازی کرد هرچند تو گل اول به نظرم جاموند
شکوری 6.5
زحمت خودشو کشید ولی تو برگشتا یکم ضعیف بود
علی عسگر 6.5
بد نبود هرچند تو خیلی از صحنه ها رو اعصابمون پیاده روی میکرد
علی کریمی 7
خیلی زحمت کشید و عالی پاس داد بیشترین انگیزه و دوندگی رو هم داشتولی با اشتباه تصادفیش رو گل اول یکم جا خوردیم
نوری 7
از روزای خوبش بود. کلا یا خوبه یا بد. پاس گلش در کلاس جهانی بود از تعویضش ناراحت شدم ولی بعدا فهمیدم چرا من مربی پرسپولیس نیستم
مازیار زارع 6.5
معمولی و جاهایی خوب بازی کرد. مخصوصا آخرای بازی که زیاد نذاشت 10 نفره بودن به چش بیاد
رضایی 6
به جز 2 -3 حرکت نسبتا خوب هیچی دیگه ازش دیده نشد
نوروزی 6
مثل بالایی یکم بدتر!
اولادی 5
بی خاصیت ترین بازیکن پرسپولیس هر چند شاید اگه اخراج نمیشد نمیبردیم!
مهدویکیا 7.5
حتما استقلالیا از اینکه یه همچین بازیکنی ندارن میسوزن. ولی خب داش میتی تا ابد پرسپولیسیه
زاید 9.5
به مهاجمای لیگ یاد داد چجوری باید از موقعیتات گل بسازی. به حرفه ای ترین شکلای ممکن 3 گل زد. به نظرم پرویز باید dvd این بازیو واسه برخی نکات آموزشی هم به خودش هم به مدافعاش نگه داره!
بادامکی 7
اومد تو و در کمال تعجب یه پاس گل خوب داد. اصلا کلا دیدم نسبت بهش عوض شد!
جالبه با اومدن زاید و مهدیکیا به بازی سیستم از 3-3-4 تبدیل به 2-4-4 شد ولی با اخراج اولادی 1-4-4 شدیم و زاید تک مهاجم شد. به نظرم زاید تو تک مهاجم مهاجم خوبیه و شاید بهتر باشه از این به بعد دنیزلی به فکر تغییر سیستم باشه.
امیدوارم بازیای بعدی هم به خوبی این دو بازی آخر مخصوصا بازی امروز باشیم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]