ویا هیچ جا نمیرورد :love:
نمایش نسخه قابل چاپ
ویا هیچ جا نمیرورد :love:
من که به شخصه خیلی داوید ویا رو قبولش دارم.اصلا هم دوست ندارم از بارسا بره.ویا یه مهاجم فرصت طلب و فوق الادست.اگر ضربات آزاد بارسا رو هم بدن ویا بزنه خیلی خوب میشه.خیلی بهتر از مسی و ژاوی ضربه خطا میزنه.
من هم موافق به موندن ویا هستم.
در حال حاضر تنها بازیکنی که تو بارسا شوت های پرقدرت و دقیق میزنه فقط و فقط داوید ویاست .
اتفاقا الان که تیم ها جلوی بارسا 11 نفره دفاع میکنند تنها راه چاره استفاده از شوت های راه دور پرقدرت هست که در حال حاضر فقط ویا این توانایی رو داره
کاپلو گفته اشتهای بازیکنان ما کم شده .......... به نظرم درست میگه .......
ولی قبل از شروع فصل ژاوی و مسی گفته بودند که ما از جام گرفتن خسته نمیشیم ....... نمیدونم والا think::
قبول دارم ویا بهترین شوت زن بارساست ولی خب اصلا توپ تو پاش نمیمونه.نمیدونم چرا انقدر افت کرده.بازی رو که ازش دیدیم جلوی پرتقال توی جام جهانی واقعا سوسک کرده بود مدافعای پرتغالی رو ولی الان جلوی مدافعای پوکیده نمیتونه حتی استارت هم بزنه.به نظرم دچار افت شدید روحی شده نه افت فنی.باید روش کار بشه وگرنه باید نمیکت نشینی رو تجربه کنه.
درمورد اینکه بازیکنای بارسا انگیزه کافی ندارن کاملا مخالفم.امسال پپ میخواد 6گانه بگیره یعنی چیزی که توی تاریخ نظیر نداره.مسلما باید اینطور نشون بده.یعنی بازی رو 1-0 ببرن جای 6-0.اینطوری ایمنی کمتر هست ولی خستگی بازیکنا هم کمتر میشه.وفتی میشه صدر جدول رو توی یک بازی به دست اورد برای چی خودمون رو خسته کنیم که توی بازی های قبل از اون با نتیجه های بالا ببریم.الان پپ داره کاملا به بازیکنا استراحت میده.باید بارسای واقعی رو بعد از نیمفصل و توی الکلاسیکو ها دید.همه میگفتن پارسال بارسا برای فینال ومبلی کاملا افت کرده.نتیجه ضعیف در لیگ و باخت در فینال کوپا و مساوی در نیوکمپ مقابل رئال باعث شد همه فکر کنن بارسا از منچستر 6 تا میخوره ولی دیدیم که اگه منچستر اون گل افساید رو نمیزد الان شاید اونا 6تایی شده بودن.درمورد امسال هم میشه همینطوری نتیجه گرفت.بارسایی ها امتیاز های حساس رو میگیرن حتی اگه دقیقه 93 باشه ولی الان بزارید رئالی ها فکر کنن میتونن تو برنابئو 6تا بهمون بزنن.همون چیزی که فرگی فکر میکرد.همون چیزی که ونگر و مورینیو فکر میکردن پارسال.امسال هم بارسای واقعی رو حالا حالا ها نمیبینیم .رئالی ها منتظر بارسا باشید
جواد نکونام در مصاحبه با روزنامه خبر : از رئال 7 تا خوردیم ولی بارسا بیشتر اذیتمون کرد .............. رونالدو بازیکن خوبیه ولی مسی جادوگره
ویا و کیتا خیلی افت کردن حالا نمیدونم افت این بازیکنا از چی و از کجا شروع شده ولی با فروش این بازیکنا میتونیم چند بازیکن خوب بگیریم
حالا این بازی های ملی تموم بشند دوباره تنور لیگ ها داغ میشه ....... دوباره میریم تو اوج ...........
خیلی جالبه ....... وقتی بازی ها رو پرگل میبریم مادریدی ها میگن بازیتون یک طرفه است یا تیم حریف ضعیفه ...... وقتی با اختلاف یک گل میبریم میگن افت کردید ......... heee:: مادرید حیا کن فوتبال دنیا رو رها کن
دلبوسکه واقعا مربی عجبیبی هست.انتظار داشتم سسک و اینیستا و ژاوی و سیلوا و الونسو هافبک باشن.البیول راموس و پویول دفاع و ماتا و ویلا حمله.انتظار داشتم از پپ یاد بگیره که تیکی تاکا با 3مدافع به اوج خودش میرسه ولی اون بازم از 4-4-2 خودش استفاده کرد
نه ولی خوب بازی کردن .مخصوصا آبی اناری ها