-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هواداران نقطه ی اتکا یوونتوس می باشند
3 آذر 1389
شب گذشته اندره ا انیلی به دعوت گروهی از هواداران یوونتوس موسوم به Juventus Club Cervere Andrea Agnelli به شهر Cervere سفر کرده بود ، این هواداران با تشکیل دادن یک تیم بنام Juventus Club و اهدای پیراهن شماره ی 10 که نام شهر بر روی آن نوشته شده از اندره ا انیلی استقبال کردند ، شهر Cervere 2100 نفر جمعیت دارد که 200 نفر از آنها در این گروه هواداری عضو هستند .
انیلی در ابتدا خوشحالی خود را ابراز کرد :
" کارهایی که ما انجام می دهیم در شور و هیجان بخشیدن به هواداران تاثیر فراوانی دارد ، نام من بر روی این تیم نهاده شده است و هنگامی که این را می بینم بسیار خوشحال می شوم ، کارهایی که این 250 نفر انجام می دهند افتخار و هیجان را به ما می بخشد و می تواند نقطه اتکای یوونتوس باشد "
رئیس نظر خود در مورد یوونتوس را نیز می گوید :
" ما یوونتوسی هستیم که تا پایان تلاش خود را انجام می دهد ، و این روحیه ی موجود ما را راضی نگاه خواهد داشت چرا که من عزم و خواست برای بدست آوردن پیروزی را در چهره ی همه می بینم ، ما یوونتوس هستیم و 14 میلیون هوادار از آن حمایت خواهیم کرد و این دلیل قدرتمند بودن ماست "
انیلی نظر خود را در مورد دلنری نیز می گوید :
" دلنری کار فوق العاده ای انجام داد ، تنها در چهار ماه همه چیز تغییر کرد و عزم و تلاش برای پیروزی بار دیگر به یوونتوس بازگشت "
دلیل بازگشت خانواده ی انیلی به یوونتوس :
" ما با وضعیت دشواری روبرو شدیم ، به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا یوونتوس به دستان خانواده ی انیلی سپرده شود و این تصمیم با موافقت خانواده و جان الکان روبرو شد "
ورزشگاه جدید :
" ورزشگاه جدید در اواخر ماه می و ابتدای ماه ژوئن افتتاح خواهد شد "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نام برباتوف هم تاثیری در تصمیم بوفون نخواهد داشت
3 آذر 1389
مطبوعات جنجالی انگلیس امروز از پیشنهاد باشگاه منچستر یونایتد انگلیس برای معاوضه ی دیمیتار برباتوف مهاجم بلغار خود با جیجی بوفون سنگربان افسانه ای باشگاه یوونتوس خبر دادند.
جیجی که امروز با حضور در تمرینات باشگاه یوونتوس به تمامی شایعات در این رابطه پاسخ داد مدت ها است مورد توجه سر الکس فرگوسن قرار گرفته است و پیشنهاد معاوضه ی وی با برباتوف یک تلاش دیگر از سوی سران منچستر بوده است.
این اخبار در حالی منتشر می شود که مدیران باشگاه یوونتوس و جیجی بوفون به صورت جداگانه در مصاحبه هایی از ماندگاری سنگربان ملی پوش بانوی پیر در تورین خبر دادند.
باشگاه منچستر سخت در تلاش است تا بتواند جانشین مناسبی برای ون درسار دروازه بان هلندی خود پیدا کند و جیجی بوفون گزینه ای اول سران تیم منچستر می باشد.
-
رسمی : تمدید قرارداد کیه لینی تا سال 2015
3 آذر 1389
جورجو کیه لینی ستاره ی خط دفاعی تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس ساعاتی پیش سرانجام پس از مدت ها کش و قوس قرارداد خود را با تیم تورینی تا سال 2015 میلادی تمدید کرد.
جورجو که یکی از ارکان موفقیت یووه به شمار می رود امروز با حضور در دفتر انیلی مدیر ارشد باشگاه یوونتوس و در حضور ماروتا و مدیر برنامه هایش قرارداد رسمی خود را تا سال 2015 با یووه تمدید کرد.
حقوق جورجو در یک جهش بسیار عالی در این قرارداد به 3.5 میلیون یورو افزایش یافت و در صورت عملکرد مناسب و نمایش ایده ال قابل پیشرفت می باشد.
گفتنی است کیه لینی از سال 2005 به عضویت یوونتوس در امده و تاکنون در 149 دیدار پیراهن بانوی پیر را به تن کرده است.
-
بوفون یک شخصیت سیاسی فوق العاده
3 آذر 1389
چزاره پراندلی که بعد از جام جهانی 2010 افریقای جنوبی هدایت تیم ملی ایتالیا را بر عهده گرفته در اظهار نظری جالب در مورد جیجی بوفون وی را یک شخصیت سیاسی موفق قلمداد کرد.
پراندلی که در تیم فیورنتینا عملکرد فوق العاده ای داشت در مصاحبه با رادیو 2 ایتالیا گفت: "به نطر من در میان فوتبالیست های ایتالیایی جیجی بوفون سنگربان یوونتوس این توانایی را دارا می باشد که یک شخصیت سیاسی بسیار موفق باشد."
گفتنی است بوفون پس از سپری کردن دوران مصدومیت خود روز گذشته در تمرینات یوونتوس حاضر شد.
-
تمدید قرارداد هدف اصلی من بود
3 آذر 1389
جورجیو کیه لینی روز گذشته قرارداد خود را تا سال 2015 با باشگاه یوونتوس تمدید کرد ، پس از تمدید قرارداد کنفرانس مطبوعاتی برگزار شد که ماروتا و کیه لینی در آن شرکت کردند :
جورجیو کیه لینی با این جملات گفتگوی خود را آغاز کرد :
" از اینکه قرارداد خود را تمدید کردم و تا چندین سال در یوونتوس خواهم ماند بسیار خوشحال هستم چرا که این تیم مورد علاقه ی من است و به همین دلیل از مدیران باشگاه بدلیل اعتمادی که به من کردند تشکر می کنم ، مهمترین هدف برای من بدست آوردن پیروزی است "
جورجیو ، با تمدید قرارداد به یکی از نمادهای باشگاه تبدیل خواهی شد ، چه احساسی دارید ؟
" من هنوز به یک نماد برای باشگاه تبدیل نشده ام البته امیدوارم که در سال های آینده این اتفاق بیفتد ، در 20 سال اخیر هیچگاه تصور این را نمی کردم که روزی به شهر تورین منتقل شوم و به این جایگاه برسم "
شهر تورین ، آیا این شهر اهمیت زیادی برای شما دارد ؟
" این شهر خانه ی دوم من است ، من در این شهر بسیار راحت هستم ، این شهر پس از برگزاری دوره ی المپیک زمستانی نسبت به گذشته زیباتر شد البته اگر دریا نیز وجود داشت این شهر فوق العاده می شد "
یوونتوس در سال 2015 را چگونه می بینید ؟
" من ، تیم و مدیران باشگاه تنها یک هدف را دنبال می کنیم ، هدف ما بازگشت به کسب قهرمانی خواهد بود البته در سریعترین زمان ممکن ، در این فصل یا شاید هم فصل آینده "
نظر شما در مورد یوونتوس در این فصل ؟
" از اینکه در این مسیر قرار گرفته ایم بسیار خرسند هستم ، شروع خوب بسیار دشوار بود بویژه اینکه ما دو ماه نیاز داشتیم تا به هماهنگی کامل برسیم ، ما توانستیم به توازن برسیم و با توجه به استمرار یافتن نتایج خوب اکنون می توانیم به بهبودی بیشتر فکر کنیم "
نظر شما در مورد لیگ ایتالیا ؟
" در فصل جاری نسبت به فصل های گذشته لیگ سطح برابر و توازن بیشتری دارد ، پیروزی در روز یکشنبه تنها یک آغاز خواهد بود نه پایان با توجه به اعتماد به نفسی که در ما وجود دارد ، ما راه رسیدن به هدف را می شناسیم "
نوبت به جوزپه ماروتا می رسد :
" کیه لینی یک بازیکن اساسی در تیم است و علاوه بر این وی گذشته و آینده ی تیم را تشکیل می دهد ، با توجه به پایه هایی که بر اساس آن ما به ساخت تیمی مدعی قهرمانی در سال های آینده می پردازیم وجود بازیکنی مانند جورجیو بسیار مهم خواهد بود "
-
کراسیچ، کیه لینی، ملو و آکوییلانی در مقابل جیلاردینو
4 آذر 1389
سینیسا میهایلویچ مربی تیم فیورنتینا در آستانه بازی با یوونتوس این تیم را یکی از مدعیان کسب عنوان قهرمانی سری آ دانست ولی با این وجود اعلام کرد که فقط برای پیروزی به تورین سفر خواهند کرد.
"اولین چیزی که از سفر به تورین به ذهن من می رسد پیروزی فصل گذشته به همراه کاتانیا در برابر یوونتوس می باشد. این بار نیز به همراه فیورنتینا فقط برای کسب پیروزی به میدان خواهیم رفت و به همه اطمینان می دهم که هرگز برای تساوی بازی نخواهیم کرد."
"یوونتوس نیز مانند سایر تیم های تحت هدایت جیجی دل نری تیمی منسجم و بسیار سازماندهی شده می باشد. آنها بهترین فوتبال تهاجمی را به نمایش می گذارند و در حال حاضر نیز بسیار سرحال و آماده هستند. به خوبی می دانیم که آنها می توانند ما را تحت فشار زیادی قرار دهند ولی ما هم در مقابل می توانیم به آنها ضربه بزنیم."
جیلاردینو در یوونتوس؟ "پیشنهاد خوبی است ولی آنها در مقابل باید میلوس کراسیچ، جورجو کیه لینی، فلیپه ملو و آلبرتو آکوییلانی را به ما واگذار کنند."
چگونگی متوقف کردن کراسیچ؟ "به نظر من کراسیچ در حال حاضر بهترین بازیکن لیگ در پست خود می باشد و او ارزش های خود را به خوبی نشان داده است. ما تمام تلاش خود را برای توقف او بکار خواهیم بست و برنامه هایی نیز داریم ولی نمی توانم بیش از این توضیح بدهم. من مطمئن هستم که تیم من کراسیچ را در این بازی از کار خواهد انداخت."
-
اله و ریکی فراموش نخواهند شد
4 آذر 1389
جوانانی که هرگز از یاد مجموعه، خانواده ها و تیفوسی های یوونتوس نخواهند رفت، السیو و ریکی دو جوانی که در دسامبر 2006 جان خود را در دریاچه باشگاه از دست دادند همواره در کنار بانوی پیر خواهند ماند. امروز گروه مدیران یووه در کنار برخی بازیکنان مراسم خیریه ای را ترتیب داده اند.
در این مراسم که با حضور اندره ا انیلی، بلان، ماروتا، ندود، لگروتالیه، لنتزفامه، گریگرا و چیرو فرارا برگزار می شود خانواده های این دو مهره نیز حضور خواهند داشت. اندره ا انیلی در این خصوص گفت
زمانی که اله و ریکی جان خود را از دست دادند غم بزرگی مجموعه را فرا گرفت، یک لبخند تلخ که فضا یووه را با گذشت چند سال از این فاجعه در برگرفته ، ما همیشه به یاد السیو فرراموسکا و ریکاردو نری هستیم و خواهیم بود.
-
این یووه را دوست دارم
4 آذر 1389
سالیان نه چندان دور با پیراهن یووه در میادین حاضر می شد و می درخشید و حالا در مقام یک مدیر به فکر بزرگی و اوج گیری مجدد بانوی پیر است. پاول ندود از شرایط کنونی تیم بسیار خرسند و راضی ست و به اینده این تیم امیدوار.
این یووه را دوست دارم، چنین فضا و شرایطی برایم جذاب و خوشایند است. قدرتمند و خوب پیش می رویم و انگیزه و توان بسیار بالایی داریم.
کراسیچ یک خرید فوق العاده برای تیم بود، او توان و شایستگی های کامل برای موفقیت در بانوی پیر دارد.
پاول به احساسات و استقبال تیفوسی ها در خصوص بازگشتش نیز اشاره می کند و می گوید: زمانی که از این تیم جدا شدم نیز احساسات و صمیمیت میان مان وجود داشت، با بازگشت حس همیشگی خود را یافتم و حالا بسیار خوشحالم که در کنار مجموعه ای بزرگ با تیفوسی های بزرگ هستم.
من از شرایط کنونی یووه بسیار خرسندم هیچ پشیمانی ای برای خداحافظی احساس نمی شود و مطمئن هستم که این یووه دیگر نیازی به حضور من در میدان ندارد.
-
اگر اندره ا بخواهد برای همیشه بیانکونری می مانم
4 آذر 1389
هافبک برزیلی که با تولد جدید یووه او نیز یک بار دیگر در یوونتوس متولد شد این روزها در فرم ایده ال روحی و فیزیکی قرار دارد تاکید می کند می خواهم با این پیراهن جامی را بالای سر ببرم و قهرمانی را تجربه کنم، اگل اندره ا بخواهد برای همیشه بیانکونری می مانم.
فیلیپه ملو در پاسخ به این سوال سال گذشته 25 میلیون ارزش داشتید و حالا 35 میلیون می گوید علاقه ای به سوالات قدیمی ندارم ! دوست دارم با این پیراهن جامی را فتح کنم و در صورتی که اندره ا بخواهد برای همیشه بیانکونری خواهم ماند. همه چیز خوب است و خودم هم خوب هستم.
فیلیپه ملو میلان را پیش روی دارید ؟
هیچ ترسی ندارم زیرا می دانیم که می توانیم میلان را کنار بزنیم.
باشگاه قرارداد جدید با کیه لینی منعقد کرد نظرت در خصوص برخی بندهای قرارداد چیست ؟
خوب من اشنایی کامل نسبت به قرارداد جدید ندارم. در خصوص سایت های نظیر تویتر و سایرین از قبل با یووه قرارداد این چنینی داشتم و برای من مسئله ای تغییر نکرده است.
در این سایت ها برای شما هواداران میل و نوشته هایی می نویسند .
بله ، بسیار نزدیک و صمیمی هستند و رابطه بسیار خوبی برقرار است.
تصور می کردی با نمایش سال گذشته، امسال به خوبی از این ازمون خارج شوی ؟
ایجا هستم زیرا یووه را دوست دارم. تیفوسی ها به استادیوم می ایند و از نزدیک ما را تشویق می کنند، بازی در یووه برای من ارزشمند است.
ارزش قرارداد به 35 میلیون یورو افزایش بیابد ؟
با لبخند می گوید نه به هر حال مسائلی ارزشمند و ویژه برای من تغییر کرده اند.
چه مسائل ویژه ای تغییر کرده اند ؟
من، من عوض شدم. زمانی که وارد میدان می شوم و زمانی که اشتباهات را تکرار نمی کنم . می خواهم رشد کنم و پیشرفت.
-
حضور تیفوسی های کوچک در تمرینات امروز
4 آذر 1389
عصر امروز زمین تمرین وینوو یک تمرین برنشاط و خوبی از یوونتوسی ها شاهد بود. دل نری و شاگردانش که منتظر دیدار حساس شنبه شب برابر یاس های بنفش هستند میزبان تیفوسی های ویژه ای بودند که تمرینات را از نزدیک دنبال می کردند.
تعداد زیادی کودک بیانکونری که با هیجان خاصی تمرینات را دنبال کردند و در پایان جلسه تمرینی با دل نری و بازیکنان عکس های یادگاری گرفتند تا روز فراموش نشدنی را پشت سر گذارند. در این میان الساندرو دل پیرو به دلیل بیماری انفلونزا در تمرینات شرکت نکرد و در سالن به بخشی از تمرینات پرداخت، اما برای دیدار برابر فیورنتینا امادگی خود را کسب خواهد کرد. موتا و اکوئیلانی نیز در کنار گروه تمرین کردند که احتمال قرار گرفتن اکوئیلانی برابر حریف فلورانسی بسیار زیاد است.