-
ديدار تيم هاي فوتبال پرسپوليس و الاتحاد
-
بازيکنان پرسپوليس به زيارت خانه خدا رفتند
اعضاي کاروان تيم فوتبال پرسپوليس در حالي شب گذشته براي زيارت خانه خدا راهي مکه شدند که مربي دروازهبانها و دروازهبان خارجي اين تيم نيز در اين سفر سرخپوشان را همراهي کردند.
اعضاي تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 12:30 شب گذشته (2 بامداد به وقت تهران) با يک دستگاه اتوبوس راهي شهر مکه شدند تا خانه خدا را زيارت کنند.
در اين سفر معنوي آنها را "انور لوگوسيچ" مربي دروازهبانها و "آسمير آودوکيچ"، دروازهبان بوسنيايي اين تيم همراهي کردند.
پرسپوليسيها در مسجدالحرام با حجاج ايراني روبهرو شدند که حجاج ايراني با آنها عکس يادگاري ميگرفتند و سعي داشتند بازيکنان پرسپوليس را به خاطر شکست مقابل الاتحاد عربستان دلداري دهند.
سرخپوشان پس از انجام عمره مفرده ساعت 9:30 به هتل محل اقامت خود در شهر جده عربستان بازگشتند.
-
نصيرزاده: پنالتي الاتحاد اشتباه بود
داور ازبکستاني بازي پرسپوليس و الاتحاد ، با اشتباه بزرگ خود شوکي بزرگ به پرسپوليس وارد کرد.
در دقيقه 37 بازي تيم هاي پرسپوليس و الاتحاد در جده بود که مهاجم اين تيم در برخوردي معمولي با شيث رضايي به زمين خورد تا داور بازي اعلام پنالتي کند. اين اتفاق سبب شد تا پرسپوليس خيلي ساده يک گل از حريفش عقب بيفتد.
هوشنگ نصيرزاده ، کارشناس داوري درباره اين صحنه مي گويد: هر دو رفتند تا توپ را بزنند اما شيث توپ را زودتر از زد و بعد پاهاي شان به هم گرفت. اين صحنه نمي توانست پنالتي باشد و فکر مي کنم داور مسابقه اشتباهي فاحش داشت در اين صحنه .
-
جلال حسيني: انتقال من و بنگر به پرسپوليس 90 درصد قطعي شد
سيد جلال حسيني از پيوستن به باشگاه پرسپوليس در آيندهاي نزديك خبر داد.
مدافع مليپوش تيم سپاهان در پايان ديدار مقابل استقلال به ايسنا، گفت: هفته گذشته صحبتي با رويانيان داشتم و درباره آمدن به پرسپوليس صحبت كردم.
وي ادامه داد: وضعيت انتقال من 90 درصد قطعي شده است و من به همراه بنگر به پرسپوليس خواهيم پيوست.
-
حاشیه های پرسولیس - الاتحاد / حسرت ایرانی ها و عصبانیت شدید دنیزلی.
دیدار تیمهای فوتبال الاتحاد عربستان و پرسپولیس ایران در شرایطی با برتری قاطع حریف عربی به پایان رسید که هواداران این تیم تا دقایقی پس از پایان بازی در ورزشگاه ماندند و شادی کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم فوتبال پرسپولیس با شکست 3 بر صفر برابر الاتحاد عربستان از دور رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا هم حذف شد تا پس از ناکامی در رقابتهای لیگ برتر و جام حذفی، کلکسیون ناکامی های این فصل سرخپوشان تکمیل شود. حاشیه های دیدار پرسپولیس و الاتحاد عربستان را در زیر می خوانید:
* اشتباهات پرتعداد بازیکنان پرسپولیس باعث شد مصطفی دنیزلی شبی عصبانی را پشت سربگذارد و بارها با عصبانیت روی سر بازیکنانش داد بزند اما این فریادها هم فایده ای نداشت.
* هواداران تیم فوتبال الاتحاد دقایقی پس از پایان بازی هم حاضر به ترک ورزشگاه نبودند و با به رقص درآوردن پرچم های زرد به جشن و پایکوبی پرداختند.
* مسئولان باشگاه پرسپولیس بلافاصله پس از پایان بازی از جایگاه ویژه به رختکن تیم رفتند.
* برخی هواداران عربستانی هنگام رفتن بازیکنان پرسپولیس به رختکن به سمت آنها بطری آب پرتاب کردند.
* ایرانی های حاضر در ورزشگاه با حسرت و افسوس به نتیجه این دیدار فکر می کردند. آنها اعتقاد داشتند اگر پرسپولیس در دیدارهای گذشته بهتر عمل می کرد باید در تهران با بنی یاس بازی می کرد و شانس زیادی برای رسیدن به مرحله بعد داشت.
-
رویانیان: پرسپولیس باید دچار تغییرات اساسی شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: در چند ماه اخیر صبر کردم و صحبتی به زبان نیاوردم تا در بازی های آسیایی روحیه سرمربی و بازیکنان خراب نشود اما کادر فنی و بازیکنان نتوانستند از فرصت های بوجود آمده استفاده کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سردار محمد رویانیان پس از باخت تیم پرسپولیس برابر الاتحاد و حذف از گردونه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا گفت:
هر چند که در انتهای فصل به بازیکنان و کادر فنی خسته نباشید می گویم ولی در خصوص باخت این تیم برابر الاتحاد باید بگویم؛ نه تنها آنها بلکه همه اعضای باشگاه و تیم مسئول این ناکامی هستند و لذا 20 در صد از کل مبلغ قرارداد بازیکنان این تیم کسر خواهد شد و کادر فنی نیز باید پاسخگوی عملکرد خود باشد.
وی افزود: آنچه مسلم است اینکه پرسپولیس باید از اشتباهات خود درس بگیرد و تغییرات اساسی پیدا کند. نقایض باشگاه باید برطرف شود و تیمی مقتدر و با شخصیت قهرمانی و داشتن انسجام و همدلی در حد و طراز پرسپولیس ساخته شود.
رویانیان در ادامه گفت: از این شکست ها باید درس بگیریم و پلی برای پیروزی های بزرگ بسازیم. به زودی اسامی بازیکنان جدیدی که به پرسپولیس ملحق می شوند و همچنین بازیکنانی که می توانند از پرسپولیس جدا شوند را اعلام می کنیم و در این بین نیز هرگز نباید از ضعف های کادر فنی، مدیران باشگاه و ساختار تیم بگذریم. به طور قطع به این مساله نیز خواهیم پرداخت و این افراد باید به طور جدی پاسخگوی عملکرد خود باشند.
-
دنیزلی: خودمان کمک کردیم الاتحاد صعود کند/ اشتباهات تعجبآور بود.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست سنگین تیمش برابر الاتحاد عربستان با بیان اینکه بازیکنان پرسپولیس اشتباهات زیادی داشتند که تعجب آور بود گفت: وقتی شما در مسابقات آسیایی این همه اشتباه میکنید طبیعی است که باید شکست بخورید.
مصطفی دنیزلی بامداد پنجشنبه و پس از شکست 3 بر صفر پرسپولیس برابر الاتحاد عربستان در سالن کنفرانس ورزشگاه فیصل بن عبدالعزیز شهر جده ضمن بیان این مطلب افزود:
می دانستیم که بازی سختی داریم و به همین خاطر برنامه ریزی کرده بودیم که در یکساعت اول بازی را اداره کنیم و در 30 دقیقه باقی مانده برای صعود به مرحله بعد بازی کنیم.
وی ادامه داد: طبیعی است که وقتی شما در یک بازی اینقدر اشتباه می کنید نمی توانید انتظار پیروزی داشته باشید. وقتی تیم با این همه اشتباه در نیمه اول دو گل می خورد و به رختکن می رود قطعا از نظر روحی بهم می ریزد و شانسی برای صعود نخواهد داشت. من خیلی نمی توانم صحبت کنم چرا که رقیب از ما بهتر حرکت کرد و ما هم با اشتباهاتمان به آنها کمک کردیم که صعود کنند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: پرسپولیس در دیدار با الاتحاد بسیار پراشتباه بود و شرایط پیروزی را به حریف تقدیم کردیم. وقتی شما از هر 10 توپ 7 تای آن را به حریف می دهید طبیعی است که باید چنین نتیجه ای رقم بخورد. ما نسبت به سایر دیدارهای خارج از خانه اشتباهات بیشتری داشتیم.
مصطفی دنیزلی ادامه داد: ما در همه گروه های لیگ قهرمانان آسیا بیشترین گل زده را داشته ایم اما وقتی با این نتیجه مغلوب حریف می شویم تعجب آور است و باعث ناراحتی شدید می شود. وضعیت روحی بازیکنان بهم می ریزد و تنها کاری که می توانی در این شرایط انجام دهی این است که به تیم حریف تبریک بگویی!
خبرنگار عرب زبان از دنیزلی پرسید که شما گفته بودید بدون پیروزی به ایران برنمی گردید که سرمربی پرسپولیس در پاسخ گفت چنین حرفی را هیچوقت نزده است اما این خبرنگار اصرار داشت که دنیزلی این حرف را زده است.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به خبرنگاری که گفت پرسپولیس در این دیدار نباخت بلکه در بازی با الغرافه و الهلال در تهران از لیگ قهرمانان حذف شد گفت: بله کاملا حق با شماست. گلی که در دقایق آخر دیدار با الغرافه در تهران خوردیم مسیر ما را عوض کرد.
-
بازیکنان پرسپولیس به زیارت خانه خدا رفتند/ حضور جالب "انور" و "آودوکیچ".
اعضای کاروان تیم فوتبال پرسپولیس در حالی شب گذشته برای زیارت خانه خدا راهی مکه شدند که مربی دروازهبانها و دروازهبان خارجی این تیم نیز در این سفر سرخپوشان را همراهی کردند.
اعضای تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 12:30 شب گذشته (2 بامداد به وقت تهران) با یک دستگاه اتوبوس راهی شهر مکه شدند تا خانه خدا را زیارت کنند.
در این سفر معنوی آنها را "انور لوگوسیچ" مربی دروازهبانها و "آسمیر آودوکیچ"، دروازهبان بوسنیایی این تیم همراهی کردند.
پرسپولیسیها در مسجدالحرام با حجاج ایرانی روبهرو شدند که حجاج ایرانی با آنها عکس یادگاری میگرفتند و سعی داشتند بازیکنان پرسپولیس را به خاطر شکست مقابل الاتحاد عربستان دلداری دهند.
سرخپوشان پس از انجام عمره مفرده ساعت 9:30 به هتل محل اقامت خود در شهر جده عربستان بازگشتند.
-
اعتراض باشگاه پرسپولیس به قضاوت داور دیدار با الاتحاد.
باشگاه پرسپولیس در نظر دارد از نحوه قضاوت داور ازبکستانی دیدار با الاتحاد عربستان به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعتراض کند.
تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا با نتیجه 3 بر 0 مغلوب میزبان خود الاتحاد عربستان شد.
در این دیدار والنتین کوالنکو داور ازبکستانی در نیمه اول یک پنالتی کاملا مشکوک به سود الاتحاد گرفت و همین
موضوع منجر به گل اول میزبان شد.
از همین رو باشگاه پرسپولیس قصد دارد اعتراض خود را نسبت به نحوه قضاوت این داور ازبکستانی به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه کند.
رویانیان مدیرعامل پرسپولیس با اعلام این خبر گفت: به زودی این کار را انجام خواهیم داد و اعتراضمان را به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام خواهیم کرد.
-
پرسپولیسی های تیم ملی و دنیزلی وارد ترکیه شدند.
یازده بازیکن تیمهای پرسپولیس ، استقلال و سپاهان پس از برگزاری دیدارهای خود در لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا، ظهر روز پنجشنبه به وقت محلی به اردوی تیم ملی ایران در ترکیه پیوستند.
كارلوس كی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ، زارع را نیز به اردوی تیم ملی فوتبال كشورمان دعوت كرده است.
خسرو والی زاده مدیر رسانهای تیم ملی در این باره به سایت فدراسیون فوتبال گفت: سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، مجتبی جباری، آندرانیک تیموریان و فریدون زندی از استقلال، علی کریمی، مهرداد پولادی، غلامرضا رضایی و مازیار زارع از پرسپولیس و سیدجلال حسینی از سپاهان بازیکنانی هستند که امروز به اردوی تیم ملی در کمپ بشیکتاش ترکیه ملحق شدند. از این جمع تنها مازیار زارع بازیکنی است که چهارشنبه شب توسط کارلوس کی روش به تیم ملی دعوت شد.
بازیکنان استقلال و سپاهان از تهران و بازیکنان پرسپولیس از جده وارد استانبول شدند اما بلیتهای آنها به نحوی تهیه شده بود که هواپیماهای حامل آنها با فاصله کوتاهی از هم به فرودگاه آتاتورک استانبول رسید. ضمنا مصطفی دنیزلی سرمربی تیم پرسپولیس نیز با همان هواپیمایی که بازیکنان این تیم را به استانبول آورد، برای مرخصی به ترکیه آمد.
والی زاده افزود: بدین ترتیب شمار بازیکنان حاضر در اردوی ترکیه به 24 نفر رسید و ساعت 17:30 امروز (پنجشنبه) به وقت محلی، تمرین تیم با این تعداد برگزار می شود. تنها بازیکنی که هنوز به اردو نیامده، محمدرضا خلعتبری است که باشگاه الوصل امارات بدلیل بازیهایی که در پیش دارد، هنوز به او اجازه پیوستن به اردوی تیم ملی را نداده است.
بازيكنان صبح پنجشنبه بدنسازي كردند
بازیکنان تیم ملی تمرینات بدنسازی خود را زیر نظر کادر فنی پیگیری کردند. بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران که در اردوی تدارکاتی ترکیه حضور دارند، پنجشنبه صبح در چهارمین روز این اردو، در سالن بدنسازی کمپ بشیکتاش به بدنسازی و کار با وزنه زیر نظر مربیان پرداختند.
تیم ملی ایران عصر روز پنج شنبه در زمین چمن این کمپ تمرین با توپ خواهد داشت.
-
آنالیز تصویری شکست پرسپولیس مقابل الاتحاد.
تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته با شکست مقابل الاتحاد وداع تلخی با لیگ قهرمانان آسیا داشت. سرخپوشان در دقایق ابتدایی در حال کنترل بازی بودند و آسمیر آودوکیچ به خوبی در مقابل چندین موقعیت خطرناک الاتحاد ایستادگی کرده بود.
داور اما در اقدامی شگفت انگیز ناگهان نقطه پنالتی را نشان داد تا شیرازه تیم مصطفی دنیزلی به طور کلی از هم بپاشد، صحنه ای که به گواه کلیه کارشناسان داوری به هیچ عنوان نمی توانست پنالتی باشد و از داوری که برای قضاوت در جام جهانی انتخاب شده است، چنین اشتباهی شک برانگیز به نظر می رسد:
تماشای نمای نزدیک تر از صحنه پنالتی تردیدها را در این خصوص بیشتر می کند:
اما حتی قبل از این گل سرخپوشان پایتخت ایران می توانستند روی نبوغ خارق العاده کریمی دروازه حریف را باز کنند اما دیشب، شب ایمون زاید هم نبود!
گل دوم الاتحاد از اشتباهات همیشگی مازیار زارع در میانه میدان کلید خورد و با دفع توپ کودکانه و آماتور شیث رضایی پیش رفت تا با پر شدن عجیب خط آفساید توسط مهرداد پولادی، به راحتی هر چه تمام تر دروازه سرخپوشان برای بار دوم باز شود:
و تصویر بدون شرح از صحنه گل سوم الاتحاد، ایستادن مدافعان پرسپولیس و فاصله چند متری با مهاجم حریف و در نهایت تیر خلاص!
-
کلا پرسپولیس مثل مالدیو بازی کرد
-
نقل قول:
کلا پرسپولیس مثل مالدیو بازی کرد
داداش لطفا اینگونه بحث ها رو تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بکنید و اینجا فقط اخبار پرسپولیس گذاشته میشه.....
-
زاید: دوست دارم در پرسپولیس بمانم/ اتفاقات جده بیاحترامی بزرگ بود نه کارشکنی.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه شرایطش در این تیم بسیار خوب بود و دوست دارد بماند، از مشخص شدن وضعیت نهاییاش ظرف روزهای آینده خبر داد.
ایمون زاید با اشاره به اینکه امروز جمعه به ایرلند باز میگردد در خصوص آخرین وضعیت خود گفت: من در پرسپولیس روزهای خوبی داشتم و خیلی به این تیم علاقه دارم و طی روزهای آینده وضعیتم برای ادامه همکاری با این تیم مشخص خواهد شد.
وی با بیان اینکه چند پیشنهاد از کشورهای عربی دارد، در مورد اینکه آن تیمها هوادارانی مانند پرسپولیس ندارند، اظهار داشت: در این مدت متوجه شدم پرسپولیس چقدر محبوب است و قطعاً بیش از تیمهای عربی برای هوادارانش محبوب است. البته دوست دارم در این تیم بمانم ولی صبر کنید تا شرایط را بررسی کنم.
مهاجم تیم پرسپولیس در مورد شکست این تیم برابر الاتحاد تاکید کرد: ما یک روز بد را سپری کردیم و در شرایطی که میتوانستیم الاتحاد را ببریم قدر موقعیت هایمان را ندانستیم و با اشتباهاتی که داشتیم فرصت پیروزی در اختیار تیم میزبان قرار دادیم. پرسپولیس نشان داده بود در آسیا خصوصاً بازیهای خارجی عملکرد خوبی دارد اما در این بازی ناگهان اتفاقاتی رقم خورد که زمینه شکست تیم به وجود آید.
وی در مورد اتفاقاتی که از زمان ورود تا خروج عربستانیها برای پرسپولیس ایجاد کرده بودند تصریح کرد: نمی توان نام این اتفاقات را کارشکنی بدانم بلکه یک بیاحترامی بزرگ بینالمللی بود من نمیدانم آنها چرا این گونه رفتار کردند. معطلی در زمان ورود به فرودگاه و محل اقامتی که برای ما در نظر گرفته بودند بسیار نامناسب بود و آن را بیاحترامی میدانم.
زاید در پایان گفت: ناهماهنگیهایی که عربستانیها برای ما ایجاد کردند قابل توجیه نیست. ما خیلی معطل شدیم و من از این مسایل بسیار متعجب شدم. ورود بد، محل اسکان نامناسب که میتوانم بگویم شرایط اتاقم بسیار ناراحت کننده بود و مسایلی بود که تاکنون ندیده بودم و برایم بسیار تعجب آور بود. نمیدانم چه بگویم ولی امیدوارم دیگر شاهد بروز چنین اتفاقاتی نباشم.
-
نوری: امیدوارم چنین سالی دیگر تکرار نشود/ اگر دنیزلی بماند، اولویت اولم پرسپولیس است.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس اشتباهات داوری و فردی را از عوامل اصلی شکست این تیم برابر الاتحاد عربستان دانست و گفت: امیدوارم دیگر چنین سال تلخی برای پرسپولیسیها تکرار نشود.
محمد نوری در مورد حذف پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا با شکست مقابل الاتحاد عربستان ضمن بیان مطلب فوق گفت: ما می توانستیم به عنوان تیم اول صعود کنیم ولی با بدشانسی و اشتباهات به عنوان تیم دوم صعود کردیم تا کارمان بسیار سخت شود.
الهلال به راحتی بنی یاس را برد و صعود کرد و ما الان افسوس می خوریم که چرا به عنوان تیم اول صعود نکردیم.
وی با بیان اینکه این تجربه خوبی بود تا در سالهای بعدی مسئولان، مربیان و بازیکنان از آن برای رسیدن به موفقیت بیشتر استفاده کنند، ادامه داد: به عقیده من الهلال بهترین تیم غرب آسیاست و الاتحاد از این تیم ضعیفتر بود. متاسفانه گول این تیم را خوردیم و برابرشان بازی دفاعی انجام دادیم اما داور نقش مستقیمی در این ناکامی داشت.
هافبک تیم پرسپولیس ادامه داد: ما بد بودیم و قصد توجیه نداریم اما داور با گرفتن یک پنالتی اشتباه باعث شد آنها پیش بیافتند. روی گل سوم هم بازیکنان ما خطایی انجام نداده بودند. آنها بهتر بودند ولی این برد را مدیون کمک داور هستند.
وی با اشاره به اینکه ما فصل را بسیار بد شروع کردیم و با این باخت هم بد تمام کردیم، تصریح کرد: امیدوارم چنین سالی دیگر تکرار نشود و مسئولان سال آینده تیمی در حد نام پرسپولیس ببندند تا این تیم بتواند با موفقیت در مسابقات داخلی و خارجی انتظارات هواداران را برآورده کند.
نوری غیبتش در اردوی اخیر تیم ملی را چوب نتایج بد پرسپولیس در هفتههای اخیر دانست و ابراز امیدواری کرد بتواند در اردوهای بعدی به میدان برود.
این بازیکن در پایان گفت: اگر دنیزلی بماند اولویت اولم پرسپولیس خواهد بود. ضمن اینکه منتظر میمانم تا ببینم تیم چگونه بسته میشود. به همین دلیل شرایطم الان مشخص نیست و بعداً معلوم میشود.
-
کریمی : بازی کردن من مقابل ازبکستان مهم نیست.
علی كریمی ملی پوش فوتبال ایران گفت : قرار گرفتن در تركیب تیم ملی فوتبال ایران در دیدار با تیم ازبكستان مهم نیست.
كریمی ملی پوش پرسپولیس كه از روز گذشته به جمع دعوت شدگان به اردوی تیم ملی فوتبال ایران در كمپ بشیكتاش استانبول اضافه شد ، روز جمعه پس از تمرین این تیم افزود: قرار گرفتن در تركیب تیم ملی فوتبال ایران به منظور دیدار با تیم ازبكستان مهم نیست ، بلكه مهم موفقیت تیم كشورمان در این دیدار است.
وی با اشاره به اضافه شدن بازیكنان تیم های پرسپولیس ، استقلال و سپاهان به جمع دیگر ملی پوشان فوتبال كشورمان در كمپ بشیكتاش افزود : بازیكنان سه تیم به دلیل درگیر بودن در رقابت های فوتبال قهرمانی باشگاه های آسیا ، اندكی خسته بودند و امروز پس از یك تمرین سبك ، به استراحت می پردازند و از فردا در تمرینات حضور خواهند داشت.
بازیكن تیم پرسپولیس تهران شرایط مهیا شده برای دعوت شدگان به اردوی تیم ملی فوتبال ایران در كمپ بشیكتاش را مطلوب توصیف كرد و گفت : شرایط از همه لحاظ مناسب است و دعوت شدگان به اردو برای دیدار با تیم ازبكستان آماده می شوند.
كریمی در باره دیدار با تیم ازبكستان نیز گفت : با توجه به اینكه ، این دیدار نخستین بازی تیم كشورمان در مرحله دوم مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی برزیل بشمار می رود ، به نظر من بازی سختی را در پیش داریم كه امیدوارم موفق به شكست این تیم شویم .
تیم ملی فوتبال ایران كه خود را برای شركت در مرحله دوم مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در آسیا آماده می كند ، اردوی خود را از روز دوشنبه گذشته در كمپ بشیكتاش استانبول دایر كرده است. ملی پوشان فوتبال كشورمان ، نخستین دیدار خود را در این مسابقات روز 14 خرداد در تاشكند مقابل تیم ازبكستان برگزار می كنند.
-
پولادی: نتوانستم به پرسپولیس کمک کنم/ برای فصل بعد تصمیمی نگرفتهام.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به شکست این تیم برابر الاتحاد گفت: متاسفانه این فصل نتوانستم به پرسپولیس کمک کنم.
مهرداد پولادی در خصوص شکست تیم فوتبال پرسپولیس برابر الاتحاد عربستان ضمن بیان مطلب فوق گفت: تیم الاتحاد چیزی سرتر از ما نداشت اما ما نتوانستیم به آنها گل بزنیم در حالی که موقعیتهای خوبی داشتیم.
پرسپولیس در مجموع طوری بازی کرد که هیچ شانسی برای صعود در این بازی نداشت.
وی ادامه داد: متاسفانه این فصل بد را به بدترین شکل تمام کردیم و نتوانستیم با کسب یک نتیجه خوب هوادارانمان را شاد کنیم که باید از آنها عذرخواهی کنم.
هافبک تیم پرسپولیس با بیان اینکه این بازی تمام شد اما ما توانایی شکست دادن الاتحاد را داشتیم، ادامه داد: تیمی که با 3 گل ببرد جای هیچ حرفی را باقی نمیگذارد اما من باید بگویم الاتحاد آن تیم قدرتمندی که فکر میکردیم نبود. متاسفانه در این دیدار گلهای بچهگانه خوردیم و نتوانستیم آنها را جبران کنیم.
وی در مورد اینکه قراردادش را با پرسپولیس تمدید خواهد کرد اظهار داشت: نمیدانم من تنها امروز به حضور در اردوی تیم ملی و موفقیت با آن در مسابقات مقدمات جام جهانی فکر میکنم. متاسفانه در این زمان کوتاه نتوانستم به پرسپولیس کمک کنم و معلوم نیست فصل بعد هم این اتفاق بیافتد یا نه.
پولادی در پاسخ به این سوال که به نظر میرسد صحبتهای شما بوی خداحافظی میدهد، گفت: هنوز هیچ تصمیم نگرفتهام. اما هر چه صلاح باشد انجام خواهم داد. من روزهای بدی را تجربه کردم و امیدوارم پرسپولیس برای فصل بعد بسیار بهتر بسته شود.
-
رویانیان: خیلی از بازیکنان کم کاری کردند / همه شان را بیرون می کنم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد شدید از بازیکنان این تیم به خاطر شکست برابر الاتحاد گفت : امکان دارد کسر قرارداد بازیکنان از 20 درصد به 30 درصد افزایش پیدا کند.
محمد رویانیان امروز جمعه در گفتگو با خبرنگار صداوسیما افزود: کم کاری بسیاری از بازیکنان پرسپولیس برابر الانحاد واضح بود.
وی افزود: شاید این بازیکنان مراقب ساق پاهای خود بودند تا مصدوم نشوند و بتوانند با تیم های بعدی خود قرارداد ببندند. خداراشکر که قرارداد همه شان هم تمام شده است و از این تیم می روند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به جریمه 20 درصدی قرارداد بازیکنان این تیم گفت: من قبل از بازی در دبی به آنها گفتم اگر الاتحاد را ببرید 10 هزار دلار پاداش به شما می دهم و گذشته را هم فراموش میکنم، اما اگر ببازید باقی مانده قراردادتان را نمی دهم. جریمه 20 درصدی را هم فعلا برای احتیاط اعلام کردم و ممکن است تا 30 درصد جریمه افزایش پیدا کند ، این حق مردم است.
رویانیان با اشاره به قانون سقف قرارداد گفت: متاسفانه مدیریت های اشتباه در فوتبال ما قیمت بازیکنان را بسیار بالا برده است. قراردادهای بازیکنان را اگر به پول تومان حساب کنید میلیاردی و اگر به ریال حساب کنید تیلیاردی شده است! این 400 میلیون سقفی که گذاشته اند بر چه اساسی است ، این الکی است. مگر می شود فقط گفت 400 میلیون و انتظار اجرایی شدن داشت؟ آیا ساز و کار آن را فراهم کرده اید؟ چه کسی باید بازیکنان را به این سمت هدایت کند؟
وی ادامه داد: بازیکنانی که ما با آنها صحبت کرده ایم درخواست های میلیاردی دارند و من مجبورم با آنها قراردادهای پشت پرده ببندم. منه مدیرعامل قرارداد بالاتر از سقف می بندم و تخلف می کنم ، آن وقت آقای دلالی که تخلف می کند راست راست می گردد و هیچ کس به او کاری ندارد ، چرا من باید سرم پایین باشد؟ این سیستم درست است؟ همه باید قرارداد پشت پرده ببندند و من هم می بندم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بدون اشاره به نام بازیکنان در خصوص کم کاری آنان گفت: شاید خیلی ها مراقب پاهایشان بودند که برای امضای قرارداد با تیم هایشان در فصل جدید مشکلی نداشته باشند. هه شان قراردادشان تمام شده است الحمدالله ، به جای آنها بازیکنانی که برای خرید مد نظرم است آورده ام و کارشان تمام شده، دو سه تا از بهترین بازیکنان خارجی را هم گزینش کرده ام و کار جدیدی هم که امسال کرده ام این است که یک تعداد جوان را هم می خواهم به پرسپولیس اضافه کنم و خودم آنها را تربیت کنم به تیم اضافه کنم.
-
رحمان احمدي: نگفتم بنگر پرسپوليسي شده است.
دروازهبان تیم فوتبال سپاهان گفت: مشغول استراحتم و به فوتبال فکر نمیکنم.
رحمان احمدی در مورد اینکه قراردادش را با سپاهان تمدید کرد یا خیر گفت: قبل از بازی با استقلال باشگاه با من صحبت کرد اما به آنها گفتم با مدیربرنامه هایم صحبت کنند. اکنون همراه خانواده ام به استراحت آمده ام و به تنها چیزی که فکر نمی کنم فوتبال است.
می خواهم استراحت کنم و به پیشنهادها فکر نمی کنم. هر کسی هم زنگ می زند می گویم با مدیر برنامه هایم صحبت کند.
دروازه بان سپاهان در پاسخ به این سؤال که عنوان کرده بنگر پرسپولیسی شده، گفت: من چنین حرفی نزدم. اصلا رفتن بنگر به پرسپولیس به من مربوط نمی شود که بخواهم این حرف را بزنم. اگر هم پرسپولیسی شده مبارکش باشد. هر بازیکن آزادی می تواند برای خودش تصمیم گیری کند.
-
رحیمی: از رویانیان عذرخواهی کردم/ جدایی حسینی و بنگر قطعی نیست.
مدیرعامل باشگاه سپاهان با بیان اینکه از محمد رویانیان بابت مصاحبه روزهای اخیرش عذرخواهی کرده، گفت: نمی گذاریم جلال حسینی و محسن بنگر از سپاهان جدا شوند.
مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان كه اين روزها تلاش ميكند تيم خوبي را براي فصل آينده ببندد دربارهي جدايي احتمالي سيدجلال حسيني و محسن بنگر گفت:
با بنگر و حسيني جلسه گذاشتم و اعلام كردم اگر بخاطر پيشنهادهاي مالي ميخواهيد از سپاهان جدا شويد، ما مسايل مالي را حل ميكنيم.
عليرضا رحيمي به سوالاتي درباره تركيب بازيكنان فصل آينده سپاهان، درخواستهاي زلاتكو كرانچار، جدايي سيدجلال حسيني و محسن بنگر و برخي بازيكنان ديگر از اين تيم، بودجه فصل آينده سپاهان و... پاسخ داد كه در زير ميآيد:
** با توجه به اينكه سپاهان در حال حاضر تنها نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسياست و عنوان قهرماني ليگ برتر را هم يدك ميكشد، برنامههايتان براي آمادهسازي هرچه بهتر اين تيم در فصل آينده چيست؟
كرانچار هنوز برنامه فصل آيندهاش را به ما نداده است. او به مرخصي رفته و فكر ميكنم يكشنبه (پسفردا) برگردد و جلسهاي با او برگزار كنيم تا در آنجا برنامههايش را به ما بدهد. با توجه به اينكه الان سپاهان تنها نماينده ايران در جمع هشت تيم پاياني ليگ قهرمانان آسياست، تلاش ميكنيم تيم قدرتمندتري را براي فصل آينده داشته باشيم. تصميمگيري درباره تمام برنامههاي فني با كرانچار است و تلاش ميكنيم برنامهها را به خوبي اجرا كنيم.
** ظاهرا جدايي سيدجلال حسيني و محسن بنگر از سپاهان قطعي شده كه در اين صورت براي جايگينهاي اين دو مدافع كليدي چه برنامهاي داريد؟
اولا كه تا اين لحظه جدايي هيچ بازيكني از سپاهان قطعي نشده است. ما در اين يكي دو روز گذشته برنامههايي داشتيم و با اين دو بازيكن ديدار و گفتوگو هم كرديم. ما تقريبا مرتب با هم در تماس هستيم. به حسيني و بنگر گفتم اگر بخاطر مسايل مايلي و پيشنهادهاي چشمگير ميخواهيد از سپاهان جدا شويد، من اين مشكل را حل ميكنم.
** يعني ميخواهيد پيشنهادهاي مالي چشمگيرتري نسبت به پرسپوليس به آنها بدهيد؟
من انتقادي از رويانيان و رويهاي كه در پيش گرفته داشتم كه البته بعدا از او عذرخواهي كردم چون به هر حال طبق اصول حرفهاي و اينكه باشگاههاي ما در ظاهر حرفهاي هستند، هر مديري ميتواند با هر بازيكني مذاكره كرده و هر پيشنهاد مالي كه ميخواهد بدهد و اصلا تعريف حرفهاي بودن همين است؛ بنابراين من نبايد آن انتقاد را انجام ميدادم.
** پيشتر نسبت به حرفهاي بودن باشگاههاي ايراني مردد بوديد كما اينكه الان هم تيمهاي دولتي با قدرت پولهاي هنگفت دولتي اقدام به بستن تيم شان ميكنند!
الان هم معتقدم در ايران تعريف قانونمندي از باشگاه وجود ندارد. من كه در اين سابقه بيش از 30 سالي كه در ورزش دارم هيچ تعريف قانوني از باشگاهها نشنيدم. اينكه دولتي هستند يا خصوصي يا با هر ماهيت ديگري. به هر حال الان در ظاهر اين عنوان حرفهاي روي باشگاهها وجود دارد و ما بايد از ضوابط آن تمكين كنيم.
** سپاهان براي فصل آينده مشكل يا محدوديت مالي ندارد؟
مسايل مالي و بحث بودجه باشگاه ما هم قابل حل است. ما مدير سپاهان نشدم كه از مافوق پول بگيرم و در باشگاه خرج كنم. ما آمديم كاري كنيم تا سپاهان به مشكل برنخورد. تحت هيچ شرايطي اگر نتيجهاي را نگرفتيم آن را گردن هوا، داور، برنامهريزي فدراسيون و...نيانداختيم. اصلا اين توجيهها را بلد نيستيم هرچند در ايران خيليها استاد اين كار هستند.
** الان داريد به برخي مديران باشگاههاي دولتي كنايه ميزنيد؟!
نه من كار خودم را ميكنم و ترجيح ميدهم فقط درباره مسايل باشگاه سپاهان صحبت كنم. من اعلام ميكنم اگر تمام بودجه باشگاه سپاهان از كارخانه فولاد مباركه هم قطع شود باز هم سپاهان را بدون مشكل خاصي نگه ميدارم.
** با همين كيفيت فعلي؟
من در اين 33 سال كه در ورزش اين مملكت سابقه مديريتي دارم، چه زماني كه مديركل تربيت بدني استان اصفهان بودم و چه در سالهايي كه رييس فدراسيون بودم، هيچ وقت درباره بودجه و مشكلات مالي صحبت نكردم و هميشه برنامهها را طوري جلو بردم كه با مشكلات مالي مواجه نشديم.
** برگرديم به موضوع حسيني و بنگر، بالاخره تكليف اين مساله چه شد و آيا قرار است آنها به پيشنهاد شما جواب بدهند؟
همانطور كه گفتم ما طي چند روز آينده جلسهاي را با كرانچار خواهيم داشت. با حسيني و بنگر هم اختصاصا درباره اين موضوع چهارشنبه هفته پيش صحبت كرديم و ضمن تشكر از زحماتي كه در اين سالها براي سپاهان كشيدهاند، گفتيم هرچند قراردادتان تمام شده اما ميخواهيم شما در سپاهان بمانيد؛ ما سعي ميكنيم نگذاريم آنها به دليل پيشنهادهاي مالي از سپاهان جدا شوند. در نهايت براي اقدام به تمديد قراردادشان در روزهاي آينده اقدام ميكنيم و اين دو بازيكن هم تا آن زمان تصميمشان را ميگيرند.
** پيش از اين بارها گفتهايد كه قانون سقف قراردادها را رعايت ميكنيد و در عين حال ميان بازيكنانتان هم به عنوان يك مدير صادق و راستگو شهرت پيدا كرديد، با اين وضع چطور ميخواهيد مساله مالي حسيني و بنگر كه شنيده ميشود هر كدام پيشنهادهاي بيش از يك ميليارد تومان را از پرسپوليس دارند، حل كنيد؟
اولا كه قانون سقف قراردادها امسال براي تمام تيمها 20 درصد اضافه شد. ضمن اينكه ما تيم آسيايي هستيم و قانون اين اجازه را ميدهد تا در چند مورد بتواند قراردادهايي را بالاتر از سقف ببندد.
** يعني اين اجازه به شما امكان عقد قراردادهاي ميلياردي به شما ميدهد؟
هرچه سقف اجازه دهد ما از آن عدول نميكنيم. اصلا سپاهان 100 ميليارد تومان پول هم داشته باشد و اما اجازه قانوني خرج كردن آن را داشته باشيم باز هم بيحساب و كتاب و خارج از قانون كاري نميكنيم. البته تاكيد ميكنم كه درباره رفتن و ماندن اين بازيكن و جذب بازيكنان جديد در جلسات اين هفته تصميمهاي نهايي را خواهيم گرفت اما اصول مشخص ما اين است كه اگر بخواهيم كاري را انجام دهيم، حتما راه قانوني آن را پيدا كرده و طبق آن عمل ميكنيم.
** موضوع جلسه با رحمان احمدي و تمديد احتمالي قرارداد اين دروازهبان به كجا رسيد؟
با رحمان صحبت كردم كه گفت بهتر است مدير برنامههايش با ما مذاكره كند. كه اين ديدار هم در روزهاي آينده انجام ميشود.
** چند بازيكن سپاهان قراردادشان در پايان فصل تمام شد؟
فقط همين سه نفر يعني سيدجلال حسيني، محسن بنگر و رحمان احمدي هستند. البته در قرار داد برونو سزار و فابيو جانواريو هم نكاتي وجود دارد كه براي فصل آينده بايد دربارهاش با اين دو بازيكن توافق كنيم. مابقي نفرات با ما قرارداد دارند و فصل آينده در سپاهان بازي خواهند كرد.
** حضورتان در هيات مديره فدراسيون فوتبال چقدر پررنگ است؟ آيا نسبت به تعيين تكليف عمده كميتههاي فدراسيون به ويژه بلاتكليفي كميته روابط بينالملل دغدغههايي داشتيد؟
بخاطر درگيري سپاهان در دو جام كه ليگ برترو ليگ قهرمانان آسيا بود، نتوانستم حضور پررنگي از آنچه مدنظر دارم در مسايل فدراسيون داشته باشم. از اين پس هر كمكي لازم باشد انجام ميدهم. البته در بحث استفاده باشگاهها از دروازهبان خارجي بنده روي موضوع لغو قانون ممنوعيت پافشاري كردم و برخي دوستان هم از من حمايت كردند و بالاخره مشكل حل شد.
** جدا از بستن سپاهان فصل آينده چه موضوعات ديگري را در برنامهتان داريد؟
من از فردا دو مساله را با جديت بيشتر پيگيري ميكنم كه يكي موضوع تكميل شدن استاديوم نقش جهان اصفهان است و ديگري بحث شكايت از باشگاه تراكتورسازي كه با طرح شكايت در فيفا كار روند خودش را طي ميكند.
** با وجود قهرماني در ليگ برتر همچنان با جديت اين مساله را پيگيري ميكنيد؟
اتفاقا چون قهرمان ليگ برتر شديم و ديگر كسي نميتواند مسايل ديگر را به پگيريهاي ما ربط دهد، ميخواهم به شدت اين شكايت را پيگيري كنم تا به نتيجه نهايي برسد و انگيزهام بيشتر شده است.
-
ابراهیمزاده: تا امروز پیشنهادی از پرسپولیس نداشتهام.
گزینه سرمربیگری تیم فوتبال نفت تهران گفت: تا امروز پیشنهادی از باشگاه پرسپولیس نداشتهام.
منصور ابراهیمزاده در مورد شایعه پیشنهاد باشگاه پرسپولیس گفت: نمیدانم چنین مسایلی را از قول چه کسی مینویسند. تا جایی که من میدانم دنیزلی قراردادی یک سال و نیمه با باشگاه پرسپولیس دارد.
تا امروز پیشنهادی از باشگاه پرسپولیس نداشتهام.
وی در مورد اینکه وضعیت قراردادش با نفت تهران به کجا رسید، اظهار داشت: روز یکشنبه به تهران میآیم تا در مورد مسایل مالی و قراردادی با باشگاه نفت کارم را نهایی کنم زیرا هنوز در مورد مسایل مالی باشگاه نفت صحبت نکردهام. قرار است روز یکشنبه که سایر اعضای هیئت مدیره باشگاه نفت هم هستند در مورد مسایل مالی حرف بزنم.
-
قنبرزاده: منصور ابراهیم زاده قطعا هدایت نفت تهران را به عهده خواهد گرفت.
مدیرعامل باشگاه نفت تهران گفت: حتی اگر منصور ابراهیمزاده از گزینههای سرمربیگری پرسپولیس باشد خوشحال میشوم.
منصور قنبرزاده در مورد شایعه مذاکره باشگاه پرسپولیس با منصور ابراهیمزاده گفت: اگر چنین مسئلهای صحت داشته و ابراهیمزاده گزینه سرمربیگری پرسپولیس باشد خوشحال میشوم و ناراحت نخواهم شد.
زیرا این مسئله نشانگر آن است که ما مربی بااخلاق و کارنامهداری را انتخاب کردهایم که باشگاههای بزرگی مثل پرسپولیس نیز به دنبال آن هستند.
وی ادامه داد: معتقدم انتخاب مربی مثل وصلت و ازدواج میماند و در آن صداقت حرف اول را میزند. من به صداقت منصور ابراهیمزاده باور دارم و او را مربی و فردی صادق میدانم و از انتخاب چنین مربی خوشحالم و حتی اگر گزینه پرسپولیس هم باشد دغدغه و نگرانی ندارم.
مدیرعامل باشگاه نفت تهران در مورد اینکه اگر ابراهیمزاده به پرسپولیس برود گزینه بعدی او برای سرمربیگری نفت چه کسی است گفت: به عقیده ما ابراهیمزاده صددرصد سرمربی نفت تهران خواهد بود و از نظر ابراهیمزاده نیز او 99 درصد سرمربی نفت است و آن یک درصد هم به خاطر مسئله شخصی بوده که داشته است.
-
دنيزلي بامداد دوشنبه به تهران باز مي گردد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس که صبح پنجشنبه از جده راهي استانبول شده بود،بامداد دوشنبه به تهران باز مي گردد تا در جلسه اي با مديرعامل باشگاه پرسپوليس در باره برنامه هاي فصل آينده پرسپوليس صحبت کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ايرنابه نقل از تارنماي رسمي باشگاه پرسپوليس، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس طبق برنامه قرار است بامداد روز دوشنبه به تهران باز گردد و يکي از اولين اقدامات، تشکيل جلسه جهت برنامه ريزي هاي فصل آينده خواهد بود.
امروز برخي از مسئولان باشگاه بشيکتاش مذاکره با مصطفي دنيزلي سرمربي پرسپوليس را تاييد کردند و بايد منتظر روز هاي آينده و حضور اين مربي در تهران ماند.
-
رویانیان: خیلی از بازیکنان کم کاری کردند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد شدید از بازیکنان این تیم به خاطر شکست برابر الاتحاد گفت : امکان دارد کسر قرارداد بازیکنان از 20 درصد به 30 درصد افزایش پیدا کند.
محمد رویانیان امروز جمعه در گفتگو با خبرنگار صداوسیما افزود: کم کاری بسیاری از بازیکنان پرسپولیس برابر الانحاد واضح بود.
وی افزود: شاید این بازیکنان مراقب ساق پاهای خود بودند تا مصدوم نشوند و بتوانند با تیم های بعدی خود قرارداد ببندند. خداراشکر که قرارداد همه شان هم تمام شده است و از این تیم می روند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به جریمه 20 درصدی قرارداد بازیکنان این تیم گفت: من قبل از بازی در دبی به آنها گفتم اگر الاتحاد را ببرید 10 هزار دلار پاداش به شما می دهم و گذشته را هم فراموش میکنم، اما اگر ببازید باقی مانده قراردادتان را نمی دهم. جریمه 20 درصدی را هم فعلا برای احتیاط اعلام کردم و ممکن است تا 30 درصد جریمه افزایش پیدا کند ، این حق مردم است.
رویانیان با اشاره به قانون سقف قرارداد گفت: متاسفانه مدیریت های اشتباه در فوتبال ما قیمت بازیکنان را بسیار بالا برده است. قراردادهای بازیکنان را اگر به پول تومان حساب کنید میلیاردی و اگر به ریال حساب کنید تیلیاردی شده است! این 400 میلیون سقفی که گذاشته اند بر چه اساسی است ، این الکی است. مگر می شود فقط گفت 400 میلیون و انتظار اجرایی شدن داشت؟ آیا ساز و کار آن را فراهم کرده اید؟ چه کسی باید بازیکنان را به این سمت هدایت کند؟
وی ادامه داد: بازیکنانی که ما با آنها صحبت کرده ایم درخواست های میلیاردی دارند و من مجبورم با آنها قراردادهای پشت پرده ببندم. منه مدیرعامل قرارداد بالاتر از سقف می بندم و تخلف می کنم ، آن وقت آقای دلالی که تخلف می کند راست راست می گردد و هیچ کس به او کاری ندارد ، چرا من باید سرم پایین باشد؟ این سیستم درست است؟ همه باید قرارداد پشت پرده ببندند و من هم می بندم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بدون اشاره به نام بازیکنان در خصوص کم کاری آنان گفت: شاید خیلی ها مراقب پاهایشان بودند که برای امضای قرارداد با تیم هایشان در فصل جدید مشکلی نداشته باشند. هه شان قراردادشان تمام شده است الحمدالله ، به جای آنها بازیکنانی که برای خرید مد نظرم است آورده ام و کارشان تمام شده، دو سه تا از بهترین بازیکنان خارجی را هم گزینش کرده ام و کار جدیدی هم که امسال کرده ام این است که یک تعداد جوان را هم می خواهم به پرسپولیس اضافه کنم و خودم آنها را تربیت کنم به تیم اضافه کنم.
-
کریمی : بازی کردن من مقابل ازبکستان مهم نیست.
علی كریمی ملی پوش فوتبال ایران گفت : قرار گرفتن در تركیب تیم ملی فوتبال ایران در دیدار با تیم ازبكستان مهم نیست.
كریمی ملی پوش پرسپولیس كه از روز گذشته به جمع دعوت شدگان به اردوی تیم ملی فوتبال ایران در كمپ بشیكتاش استانبول اضافه شد ، روز جمعه پس از تمرین این تیم افزود: قرار گرفتن در تركیب تیم ملی فوتبال ایران به منظور دیدار با تیم ازبكستان مهم نیست ، بلكه مهم موفقیت تیم كشورمان در این دیدار است.
وی با اشاره به اضافه شدن بازیكنان تیم های پرسپولیس ، استقلال و سپاهان به جمع دیگر ملی پوشان فوتبال كشورمان در كمپ بشیكتاش افزود : بازیكنان سه تیم به دلیل درگیر بودن در رقابت های فوتبال قهرمانی باشگاه های آسیا ، اندكی خسته بودند و امروز پس از یك تمرین سبك ، به استراحت می پردازند و از فردا در تمرینات حضور خواهند داشت.
بازیكن تیم پرسپولیس تهران شرایط مهیا شده برای دعوت شدگان به اردوی تیم ملی فوتبال ایران در كمپ بشیكتاش را مطلوب توصیف كرد و گفت : شرایط از همه لحاظ مناسب است و دعوت شدگان به اردو برای دیدار با تیم ازبكستان آماده می شوند.
كریمی در باره دیدار با تیم ازبكستان نیز گفت : با توجه به اینكه ، این دیدار نخستین بازی تیم كشورمان در مرحله دوم مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی برزیل بشمار می رود ، به نظر من بازی سختی را در پیش داریم كه امیدوارم موفق به شكست این تیم شویم .
تیم ملی فوتبال ایران كه خود را برای شركت در مرحله دوم مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در آسیا آماده می كند ، اردوی خود را از روز دوشنبه گذشته در كمپ بشیكتاش استانبول دایر كرده است. ملی پوشان فوتبال كشورمان ، نخستین دیدار خود را در این مسابقات روز 14 خرداد در تاشكند مقابل تیم ازبكستان برگزار می كنند.
-
ایمون زاید با پرسپولیس به توافق رسید.
مهاجم لیبایی پرسپولیس برای تمدید قرارداد با این تیم به توافق رسید.
مدیر برنامههای ایمون زاید در خصوص جلسه روز گذشته با رویانیان، اظهار داشت: همراه زاید به دیدار رویانیان رفتیم و با توجه به علاقه زاید به پرسپولیس و رضایت باشگاه، توافق اولیه برای تمدید قرارداد این بازیکن به مدت یک سال دیگر انجام شد.
وی افزود: زاید پس از این موضوع به خارج از کشور سفر کرد و حدود یک ماه دیگر به تهران میآید و قرارداد رسمی خود را امضا خواهد کرد.
-
دنیزلی به دیدار کیروش رفت.
سرمربی پرسپولیس جمعه شب به محل کمپ تیم ملی فوتبال ایران رفت و با کیروش دیدار کرد.
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران گفت: دنیزلی که پس از دیدار تیم های پرسپولیس و الاتحاد عربستان مستقیما از جده به استانبول آمده است، ساعت 21:30 روز جمعه با یک جعبه شیرینی به کمپ باشگاه بشیکتاش که محل اردوی تیم ملی ایران است آمد.
او مورد استقبال کارکنان ترکیه ای کمپ قرار گرفت و سپس به ملاقات کارلوس کیروش سرمربی تیم ایران رفت و با او به گفتوگو پرداخت.
وی در بدو ورود وضعیت تیم ملی ایران را جویا شد و به اعضای کادر تیم ملی گفت که هرگونه مشکلی دارند به وی منتقل کنند تا سریعا حل شود.
-
هاشمیان: بهترین اتفاق برای پرسپولیس تمام شدن فصل بود/ دوست دارم در پرسپولیس بمانم.
مهاجم پرسپولیس گفت: متاسفانه پرسپولیس امسال لیگ را با تنش بسیاری شروع کرد و فشار تماشاگران و مطبوعات هم تاثیر بسیاری در نتیجه گیری این تیم داشت.
وحید هاشمیان در خصوص دلایل ناکامی پرسپولیس در این فصل، بازی با الاتحاد عربستان، مدیریت باشگاه پرسپولیس، وضعیت آینده خودش و شرایط تیم ملی به سوالات مختلفی پاسخ داد که مشروح این گفتگو را در ذیل میخوانید:
* ابتدا بهتر است در خصوص شکست تیم مقابل الاتحاد صحبت کنیم.
- وحید هاشمیان: من اول باید به این موضوع اشاره کنم که این چه قانونی است در آسیا که مسابقات این مرحله تک بازی است. شما ببینید در همه جای جهان و خصوصاً اروپا مسابقات مراحل گروهی و پایانی به صورت رفت و برگشت برگزار میشود. این که در یک بازی تکلیف مشخص شود، عادلانه نیست. من نمیدانم آیا زمان آسیا نسبت به اروپا کمتر است که چنین تصمیم گرفته شده یا بحثهای دیگری مطرح است؟
* یعنی شما اعتقاد دارید رفت و برگشت بودن این بازی میتوانست به سود تیم پرسپولیس باشد؟
- بله قطعاً. در این شرایط ما با استرس کمتر در این دیدار به میدان میرفتیم، اگر بازی رفت در زمین حریف بود سعی میکردیم یک نتیجه دلخواه در آنجا به دست آوریم تا در بازی برگشت و در خانه کار را تمام کنیم و یا بالعکس در خانه کار را تمام میکردیم و با آرامش بیشتری در بازی برگشت به میدان میرفتیم و تک بازی بودن، فشار بیشتری روی تیم ما آوردند.
البته در این شرایط هم ما اگر در ابتدای بازی از موقعیت 100 درصد خود بهتر استفاده میکردیم، جریان بازی عوض میشد و یا اگر نیمه اول هم با یک گل خورده به رختکن میرفتیم، بازی بهتر میشد و کارمان تا این اندازه سخت نبود. آنها در نیمه دوم سعی در حفظ نتیجه و مدارا کردن بودن ولی متاسفانه حملات ما نتیجه نداد تا شکست تلخی را کسب کنیم.
* این نتیجه باعث شد پرسپولیس این لیگ بد را با یک نتیجه تلخ به پایان برساند.
- امسال فصل خوبی نبود. ما در لیگ و جام حذفی نتایج خوبی نگرفتیم اما نباید فراموش کنیم سال گذشته در مرحله گروهی آسیا حذف شدیم اما امسال توانستیم یک مرحله بالاتر بیاییم ولی از لحاظ حاشیه و فشاری که به تیم وارد شد سال بسیار سختی بود.
* آیا مسایل حاشیهای که الاتحادیها برای شما به وجود آوردند هم در این نتیجه تاثیرگذار بود؟
- ما نسبت به بار قبل که به عربستان آمدیم، معطلی کمتری در فرودگاه داشتیم. آن دفعه 5 ساعت و این دفعه 2 ساعت و نیم در فرودگاه معطل بودیم اما هتلمان اصلاً خوب نبود. اینها نمیتواند دلیلی باشد که در زمین بازی نتوانیم نتیجه دلخواه را کسب کنیم و نباید این مسایل را دستاویز قرار دهیم.
* به نظر شما دلیل اصلی ناکامی پرسپولیس در این فصل و خصوصاً افتی که در هفتههای پایانی داشت به خاطر چه بود؟
- متاسفانه شروع فعالیت تیم با تنش همراه شد و انتخاب سرمربی هم حاشیههای زیادی را به وجود آورد که این مساله روی تماشاگران و مطبوعات تاثیر بسیاری داشت و فشار مضاعفی را به تیم منتقل کرد. وقتی تیمهای بزرگی مانند پرسپولیس امید قهرمانی را از دست بدهند، سخت است با حاشیهها و فشارهایی که روی بازیکنان به وجود میآید انگیزه را دوباره به تیم باز گرداند.
ما از لحاظ گروهی تیم خوبی بودیم و در مقاطعی خوب پیش رفتیم اما متاسفانه برخی اتفاقات بسیار بزرگنمایی شد و تیم را بیشتر به حاشیه برد. پرسپولیس امسال هر وقت اوج میگرفت یک اتفاقی میافتاد و این تیم را از مدار موفقیت خارج میکرد. ضمن اینکه ما پس از شکست برابر داماش در تهران شانس گرفتن سهمیه را نیز از دست دادیم و همین مساله هم روحیه بازیکنان را در چنین شرایط به وضعیت سختی بیش از پیش پایین آورد.
* مشکل پرسپولیس در این فصل بازیکن بود، مربی و یا مشکلات حاشیهای؟
- من برخلاف خیلیها اعتقاد دارم مشکل تیم ما بازیکن نبود. ما با مشکلات روحی بسیاری مواجه شدیم. پرسپولیس یکی از پرمهرهترین تیمهای لیگ بود. آیا نفت و صبا از لحاظ بازیکن نسبت به ما برتری داشتند ولی در مجموع حاشیهها و مشکلات بسیاری که برای تیم به وجود آمد عامل ناکامی پرسپولیس بود.
* اگر بخواهید تیم الاتحاد عربستان را با تیم فصل گذشته که برابر شما به میدان آمد مقایسه کنید کدام قویتر بودند؟
- اصولاً الاتحاد فصل گذشته تیم قویتری بود، این اعتقاد من است. اما الهلال 100 درصد قویتر از الاتحاد بود.
* بدترین اتفاقاتی که در این فصل برای خودتان و تیم پیش آمد چه بود؟
- طولانی شدن مصدومیت کمرم که امروز خوشبختانه به بهترین شکل خوب شد بدترین اتفاق فصل برای خودم بود. باختهایی که به استقلال دادیم خصوصاً دیدار جام حذفی که به دلیل مصدومیت و محرومیت بسیاری از بازیکنانمان بازی را به حریف واگذار کردیم و دیدار با داماش در تهران که سهمیه آسیایی را از دست دادیم، بدترین اتفاقات این فصل و بهترین اتفاق هم تمام شدن مسابقات امسال بود.
* به عقیده شما عملکرد مدیریت باشگاه چقدر در ناکامی تیم تاثیرگذار بود؟
- مدیریت باشگاه خصوصاً آقای رویانیان در این مدت زحمات بسیاری کشیدند. ایشان از لحاظ سازندگی، ساختاری و برنامه ریزی کارهایی انجام دادند که فوق العاده خوب بود. مطمئنم ایشان اگر در فوتبال بمانند و تجربیات بیشتری به دست آورند میتواند به فوتبال ایران و پرسپولیس کمک کنند. اتفاقاتی هم که افتاد نباید به مدیریت ایشان ربط دهیم چون حاشیهها عامل ناکامی پرسپولیس بود من بسیاری امیدوارم پرسپولیس با برنامههای ایشان آینده بسیار خوبی را در پیش رو خواهد داشت.
* نقش استیلی در این اتفاقات چقدر بود؟
- حمید استیلی از لحاظ فنی مربی بسیار خوبی است اما امسال شرایط بسیار سنگینی در تیم وجود داشت و هر مربی که میآمد وضعیتش همین قدر مشکل میشد. من مطمئنم استیلی در آینده در تیمهایی که خواهد بود عملکرد خوبی از لحاظ فنی و نتیجه گیری خواهد داشت زیرا او مربی است که شرایط مربیگری خوبی دارد.
* همه منتظرند بدانند وضعیت شما در پرسپولیس چه خواهد بود؟
- امسال بسیار بدشانس بودم که از ناحیه پا و کمر دچار مصدومیت شدم. این مصدومیت برای جوانها هم در فوتبال رخ میدهد و ربطی به سن و سال ندارد زیرا حادثه بود در این شرایط که فصل بسیار سختی را سپری کردم و تازه به شرایط مطلوب بدنی نزدیک میشدم تقریباً سه گل زدم و دو پاس گل دادم.
من همیشه برای آیندهام برنامه دارم. شما ببینید هنوز فوتبالم تمام نشده مدرک A مربیگری اروپا دارم. البته بعضی از اتفاقات دست خودت نیست و عوامل خارجی در آن نقش دارند. قطعاً به زودی تصمیم مناسبی خواهم گرفت. کسی که در سالهای پایانی فوتبالش قرار دارد با دقت بیشتری باید تصمیم گیری کند و من هم سعی دارم بهترین تصمیم را بگیرم. اگر شرایط فراهم باشد دوست دارم در پرسپولیس بمانم.
* امسال برنامه ریزی لیگ چگونه بود؟
- به نظرم باید مسابقات طوری برنامه ریزی شود که با تمرینات تیم ملی لیگ دچار وقفه طولانی نشود. ما باید سلسله مراتب را حفظ کنیم و تیم ملی هم حتماً اولویت همه است اما تعطیلی 20-30 روزه لیگ کار مربیان را سختتر میکند، آنها نمیدانند به تیم استراحت دهند، فشار بیاورند، اردو بگذارند و یا بازی دوستانه انجام دهند. این مسایل تیمها را از شرایط اصلی دور میکند.
اینکه ابتدای لیگ با وقفه طولانی و انتهای آن تیمها سه چهار روز یکبار به میدان بروند تاثیر مستقیم در کیفیت لیگ خواهد داشت. اینکه فقط قصد انجام بازی ها باشد درست نیست. این اتفاق باعث خستگی، مصدومیت و محرومیت بازیکنان تیمها میشود و کیفیت لیگ را بسیار پایین میآورد و باعث فوتبال زدگی مردم میشود. چه بهتر است ماند کشور آلمان مسابقات ایران را برنامه ریزی کنیم که لیگ به موقع شروع و به موقع تمام شد و در تان بین تیم ملی هم دچار لطمه نشود.
* اما کیروش حتی نسبت به این برنامه هم که به نظر خیلیها نسبت به گذشته بسیار بهتر بود اعتراض داشت و میخواست بازیکنان استقلال، پرسپولیس و سپاهان را پیش از بازیهای مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در اختیار داشته باشد.
- شما ببینید تیم پرسپولیس تقریباً آخرین بازی فصل فوتبالی جهان را انجام داد. تیم های اروپایی چند روزی است مسابقات باشگاهی و قاره ایشان به پایان رسیده و استراحت میکنند اما ما همچنان باید بازی کنیم. باز هم تاکید میکنم درست است اولویت با تیم ملی است اما اگر این سه تیم بازیکنان ملی پوش خود را میدادند با چه نفراتی در مسابقات شان به میدان میرفتند. بازیکنانی مثل کریمی، فولادی، رضایی و زارع نفرات اصلی ما مقابل الاتحاد بودند البته از آن طرف هم کیروش حق دارد زیرا وقت زیادی برای آماده سازی تیم ملی ندارد و او هم به فکر موفقیت تیم ملی در راه رسیدن به جام جهانی است.
* پس همچنان اعتقاد دارید برنامه ریزی AFC برای مسابقات قاره آسیا مناسب نیست.
- برنامههای کنفدراسیون فوتبال آسیا مشکلاتی را به وجود میآورد. این یک ضعف است که تیمها در مرحله گروهی و یک هشتم با یک ترکیب و در مراحل پایانی با ترکیب دیگر به میدان میروند. AFC باید تقویم واحدی را برای برگزاری تمام لیگها در آسیا به وجود آورد که مسابقات داخلی و آسیایی را در یک زمان شروع و یک زمان به پایان برسد تا یک تیم با دو چهره در مسابقات آسیایی به میدان نرود.
* به نظر شما تیم ملی میتواند با کیروش به جام جهانی صعود کند؟
- خوشحالم امروز مربی خوبی به نام کارلوس کیروش در تیم ملی است، او حاشیه ندارد و به راحتی میتوان گفت تیم ملی امروز یکی از کم حاشیهترین تیمهای ملی است. شاید برخی از برنامهریزیها خصوصاً بازیهای تدارکاتی که یکی از آنها مانند دیدار با امارات به دلایل غیرورزشی لغوشد، در برنامههای تیمهای تاثیرگذار باشد اما به نظرم تیم ایران با هدایت کیروش و مهرههای که در اختیار دارد میتواند به جام جهانی صعود کند. البته هیچ حریفی ساده نیست و باید در همه دیدارها با تمام توان به میدان برویم.
* فکر میکنید پیروزی برابری ازبکستان و قطر شانس صعود ایران به جام جهانی را قطعی تر میکند؟
- فوتبال غیرقابل پیش بینی است ما در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا تا هفتههای پایانی صدرنشین بودیم اما با یک مساوی و باخت سرگروهی را از دست دادیم. قطعاً هر 8 بازی ما در این مرحله مهم و حیاتی است و تا زمانی که صعودمان به جام جهانی قطعی نشده نمیتوان مسابقهای را سختتر یا آسانتر دانست.
-
زاید: می خواهم فصل آینده قهرمانی در لیگ برتر و آقای گلی را با پرسپولیس جشن بگیرم.
مهاجم لیبیایی پرسپولیس که برای تمدید قرارداد با این تیم به توافق رسیده است، گفت: می خواهم فصل آینده با پرسپولیس قهرمانی لیگ برتر و آقای گلی را جشن بگیرم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس درباره حذف اين تيم از ليگ قهرمانان آسيا، ديدار مقابل الاتحاد عربستان و آينده خود در اين تيم صحبت كرد.
* با شكست سه بر صفر مقابل الاتحاد از آسيا حذف شديد تا ناكاميهاي پرسپوليس به نوعي در اين فصل كامل شود.
ـ مي دانستيم كه بازي سختي در عربستان داريم. اين كه اين بازي را باختيم زياد غير طبيعي نبود. در نيمه اول دو گل بد خورديم. بهتر بگويم دو گل كاملا بچگانه خورديم كه ميتوانستيم اين گلها را دريافت نكنيم. هميشه بازي كردن در خانه تيمهاي عربستاني دشوار بوده، اما فكر ميكنم ما در همان نيمه اول نتيجه را از دست داديم، هر چند در نيمه دوم كمي بهتر بازي كرديم. اما اگر گل دوم را نخورده بوديم، ميتوانستيم نتيجه يك بر صفر باخته را جبران كنيم.
* پنالتي مشكوكي هم عليه پرسپوليس گرفته شد.
ـ تصميم سختگيرانه اي از سوي داور بود. فكر ميكنم كه 80 درصد داوران اين صحنه ها را پنالتي نميگيرند. با اين حال وقتي گل دوم را خورديم، روحيهمان پايينتر آمد، اما نتيجه بدي گرفتيم و همه اميدهايي كه داشتيم از دست رفت.
* پس از تساوي پرسپوليس مقابل الغرافه و شكست مقابل الهلال برخي رسانهها و محافل فوتبالي از كم كاري چند بازيكن پرسپوليس صحبت كردند. نظرت درباره اين موضوع چيست؟
ـ من اصلا موافق نيستم كه بعضي از بازيكنان بازي هميشگي خود را انجام نداده باشند. هر چند كه من هنوز فارسي بلد نيستم و نميتوانم رابطه نزديكي با بازيكنان برقرار كنم. نميدانم بيشتر اوقات در ميان آنها چه ميگذرد، اما اين را مطمئنم كه همه بازيكنان بعد از نتايج ضعيفي كه داشتيم ناراحت بودند. وقتي به عقب بر ميگرديم ميبينيم كه بدترين نتيجه ما تساوي مقابل الغرافه بود. ما بايد آن بازي را ميبرديم و اگر سه امتياز را در آن ديدار به دست آورده بوديم، داستان كاملا عوض ميشد و شايد الان به راحتي در مرحله بعدي ليگ قهرمانان بوديم. فكر ميكنم بزرگترين ناكامي ما در همان ديدار رقم خورد.
* ايمون زايد از نيم فصل به پرسپوليس آمد و حالا ليگ تمام شده. آيا به اهدافي كه پيش از آمدن به اين تيم در نظر داشتي، دست پيدا كردي؟
ـ پيش از اين كه به پرسپوليس بيايم هدفم اين بود كه فضاي متفاوتي را تجربه كنم. روزهاي اولي كه در تمرين بودم هيچ كس نمي دانست كه بازي من چگونه است و حتي مربي تيم هم شناختي از من نداشت. بنابراين هدف من اين بود كه كيفيت خودم را به بقيه نشان دهم. در كل فكر ميكنم خودم در اولين سال حضورم در ايران عملكرد خوبي داشتهام. سه بار در بازيهاي پرسپوليس هت تريك كردم و در بازيهاي ليگ قهرمانان هم پنج گل به ثمر رساندم. در 15 بازي كه در پرسپوليس بودم 12 گل زدم و فكر ميكنم آمار بدي ندارم. خيلي دوست داشتم در طول فصل با گلزني خود را مطرح كنم، اما براي من اين فصل خيلي بد تمام شد، چرا كه در ليگ رتبه خوبي به دست نياورديم و در آسيا هم حذف شديم.
* به آينده فكر كردهاي. از چه تيمهايي براي فصل بعد پيشنهاد داري؟
ـ من چند پيشنهاد از كشورهاي اروپايي و همچنين عربستان و امارات دارم كه نميخواهم اسم تيمها را بياورم، اما تنها تيمي كه براي آن بازي ميكنم پرسپوليس است. چرا كه بزرگترين تيم ايران است و من خاطرات خوبي با هوادارانش دارم. دوست دارم فصل بعد با پرسپوليس براي قهرماني تلاش كنيم و با سپاهان بجنگيم. دوست ندارم مثل امسال باشد كه نتايج ضعيفي بگيريم.
* رويانيان گفته فصل بعد تيم قدرتمندي را ميبندد. نگران نيستي كه با آمدن مهاجمان جديد جايگاه خود را از دست بدهي؟
ـ من هميشه رقابت را دوست داشتهام. طبيعي است كه ميخواهم مهاجم اول تيم باشم. ضمن اين كه دوست دارم فصل بعد آقاي گل ليگ شوم و اگر در پرسپوليس بمانم قطعا براي اين هدف تلاش خواهم كرد.
* وقتي مي خواهي از فضايي كه در ايران تجربه كردي براي خانوادهات بگويي، اولين ويژگي كه به ذهنت ميرسد، چيست؟
ـ من براي گذراندن تعطيلات بعد از فصل به مرخصي مي روم. خيلي سخت است كه تجربهاي كه در ايران داشتم را در قالب كلامات محدود كنم. من DVD بازي مقابل استقلال و الشباب و همچنين الغرافه را كه 96 هزار نفر به ورزشگاه آمده بودند، براي خانوادهام فرستادهام. آنها تقريبا مي دانند كه من در ايران چه شرايطي داشتم، اما بدون شك وقتي بخواهم براي آنها تعريف كنم پيش از هر چيزي به هيجان و اشتياق بالاي هواداران اشاره ميكنم كه در كمتر جايي آن را ديده بودم. حتي بعد از هت تريك من مقابل استقلال وقتي هواداران استقلالي من را در خيابان ميديدند از ديدنم خوشحال ميشدند و به من ميگفتند تو را دوست داريم. ميخواهم اين تجربه را همچنان در ايران داشته باشد.
-
رویانیان مطرح کرد: تکذیب مذاکره با دایی و حضور قطعی دنیزلی/ خنده برخی بازیکنان تلخ بود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ضمن تکذیب مذاکره با منصور ابراهیم زاده و علی دایی از بازگشت مصطفی دنیزلی به ایران و ادامه همکاری با او خبر داد.
محمد رویانیان در خصوص مسائل مختلف باشگاه پرسپولیس از جمله وضعیت سرمربی فصل آینده این تیم ضمن بیان مطلب فوق گفت:
زمانی که من مسئولیت باشگاه پرسپولیس را بر عهده گرفتم امید زیادی داشتم تا پرسپولیس قهرمان رقابت های جام حذفی شود، اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد. ما با صرف هزینه های زیاد از جمله با آوردن دنیزلی و بازیکنانی نظیر مهرداد پولادی، آسمیر آودوکیچ و ایمون زاید، خواستیم تا با حضور قدرتمندانه در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا ناکامی های های فصل جاری را به نوعی در رقابت های لیگ برتر جام حذفی جبران کنیم. بر همین اساس من هدف اصلی خود را قهرمانی در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا قرار داده بودم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: ما بازیهای آسیایی را قدرتمندانه شروع کردیم اما ضربه اصلی را با تساوی با تیم الغرافه در تهران خوردیم و بعد از آن نیز شکست مقابل تیم الهلال عربستان در ورزشگاه آزادی باعث شد ضربه سهمگین دیگری به ما وارد شود.
وی افزود: ما اگر الغرافه را شکست می دادیم و یا حتی مقابل الهلال مساوی می کردیم می توانستیم به عنوان تیم سرگروه به مرحله بعد رقابت ها صعود کرده تا در مرحله یک هشتم نهایی با شکست تیمی مانند بنی یاس امارات در ورزشگاه آزادی به جمع 8 تیم برتر رقابت های لیگ قهرمانان آسیا صعود کنیم و پس از آن با فرصتی که در اختیار ما قرار می گرفت با ساختن تیمی جدید و به مراتب قدرتمندتر از تیم قبل قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا را هدف بگیریم.
رویانیان تصریح کرد: از بازی با تیم الغرافه در ورزشگاه آزادی ضعف و اشکالات برخی بازیکنان و همچنین اشکالاتی که در کادر فنی وجود داشت نمود پیدا کرد و باعث شد تا ما از هدف اصلی خود تا حدود زیادی دور شویم، اما این موضوع باعث نشد ناامید شویم، چون با شکست تیم الشباب توانستیم به عنوان تیم دوم گروه خود صعود کنیم.
مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: من پس از شکست الشباب در اردوی تیم حاضر شدم و به بازیکنان گفتم اگر تیم الاتحاد عربستان را شکست داده و به مرحله بعد صعود کنید،به هر کدام از شما 10 هزار دلار پاداش می دهم اما برای آنها قسم نیز خوردم که اگر از تیم الاتحاد شکست بخورید و از گردونه رقابت های لیگ قهرمانان آسیا حذف شوید هر چقدر طلب مالی از باشگاه پرسپولیس داشته باشید را به شما نخواهم داد و آن را بلوکه می کنم. ضمن اینکه بین 20 تا 30 درصد از مبلغ قراردادهایتان جریمه خواهید شد.
وی در همین خصوص افزود: با این وجود متاسفانه شاهد بودیم که پرسپولیس با شگفتی مقابل الاتحاد شکست خورد. البته اشتباهات داوری، نداشتن تمرکز و انسجام بین بازیکنان و کادر فنی از دلایل اصلی دیگری بود که باعث شد تا ما بازی را در زمین الاتحاد به این تیم واگذار کنیم.
رویانیان خاطرنشان کرد: با شکست مقابل الاتحاد و حذف از رقابت های لیگ قهرمانان آسیا تلخ ترین نتیجه ممکن برای من رقم خورد. اما وقتی که برخی از بازیکنان پرسپولیس بعد از شکست مقابل الاتحاد با بی تفاوتی می خندیدند، شکست بزرگتر و تلخ تری برای من رقم خورد که بهتر است در این خصوص بیش از این چیزی نگویم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: 20 تا 30 درصد جریمه بازیکنان کمترین حقی است که من و هواداران پرسپولیس بر گردن بازیکنان داریم. باید نسبت به طرحی نو و ساختن پرسپولیسی جدید بیندیشیم، باید با دنیزلی نیز جدی تر صحبت کنم تا بتوانیم پرسپولیسی شایسته و قدرتمند را در فصلی که پیش رو داریم برای هواداران به نمایش بگذاریم.
وی در پاسخ به این پرسش که مذاکراتی بین مسئولان باشگاه پرسپولیس با دایی و ابراهیم زاده برای هدایت این تیم در فصل آینده رقابت های لیگ برتر صورت گرفته، تاکید کرد: من وجود چنین مذاکراتی را تکذیب می کنم. ما با هیچ فردی برای هدایت پرسپولیس در فصل آینده مذاکره نکرده ایم چون با دنیزلی تا پایان فصل آینده قرارداد داریم و او فصل آینده نیز همچنان هدایت تیم پرسپولیس را بر عهده خواهد داشت.
وی در خاتمه در خصوص بازیکنانی که از پرسپولیس جدا خواهند شد و یا به این تیم خواهند پیوست نیز گفت: دنیزلی دوشنبه به ایران می آید، ما هر گونه مذاکره ای که با بازیکنان انجام می دهیم بر اساس نظر دنیزلی است و او در خصوص نقل و انتقالات بازیکنان تصمیم نهایی را می گیرد. در حال حاضر قرارداد بسیاری از بازیکنان پرسپولیس به پایان رسیده اما جدایی و تمدید نشدن 60 درصد از بازیکنان تیم قطعی است. مطمئن باشید پس از حضور دنیزلی، تا پایان هفته جاری لیست بازیکنانی که از تیم جدا خواهند شد و یا جذب می شوند را اعلام خواهیم کرد.
-
رویانیان: دنیزلی هیچ حرفی از رفتن نزده است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با تاکید به اینكه مصطفی دنیزلی حرفی از قطع همكاری مطرح نكرده است در خصوص وضعیت پرسپولیس گفت: به عنوان مدیر و یك طرفدار پرسپولیس، این تیم را با شرایط فعلی نمی خواهم چرا كه سرخپوشان باید همیشه مقتدر باشند.
محمد رویانیان عصر روز شنبه در گفت و گویی رادیویی خاطرنشان كرد: مصطفی دنیزلی یك فصل دیگر با باشگاه پرسپولیس قرارداد رسمی دارد و طبق قانون، در فصل آینده هم سرمربی سرخپوشان خواهد بود. وی در پاسخ به این سوال كه اخبار زیادی مبنی بر قطع همكاری دنیزلی با پرسپولیس مطرح شده است، عنوان كرد: دنیزلی در پایان دیدار با تیم الاتحاد عربستان به تركیه سفر كرده و من هنوز این مربی را ندیده ام و صحبتی با هم نداشته ایم.
وی افزود: باید دنیزلی را ببینم و با یكدیگر صحبت های نهایی را برای فصل آینده داشته باشیم و شاید او در آینده رغبتی برای ادامه همكاری نداشته باشد.
وی ادامه داد: در این مدت هیچ حرفی از رفتن دنیزلی نزده ام و با هیچ مربی دیگری نیز مذاكره نكرده ام. شاید در پایان نشست با دنیزلی به این نتیجه برسیم كه ادامه همكاری میسر نیست و آنگاه تصمیم گیری می كنیم.
رویانیان در پاسخ به این سوال كه آیا در قرارداد مصطفی دنیزلی برای جدایی زودهنگام، بندی قید شده است، گفت: این مربی در قراردادش با ما نكته ای را قید كرده كه در صورت بروز اختلاف تصمیم گیری برعهده من خواهد بود كه این مساله نشان از علاقه اش به پرسپولیس است.
مدیرعامل اعلام كرد نمی تواند به صراحت از آینده مصطفی دنیزلی صحبت كند و ادامه داد: دنیزلی روز دوشنبه به تهران می آید و قرار است من در سفری یك روزه به همراه وزیر ورزش و جوانان، فردا (یكشنبه) عازم تركیه شوم كه شاید در این مسافرت با دنیزلی صحبت كنم. اما به طور یقین تا آخر هفته همه چیز مشخص می شود.
وی در مورد شرایط علی كریمی گفت: كریمی بازیكنی محبوب و توانمند است كه از سرمایه های پرسپولیس محسوب می شود و شاید اختلافات كوچكی در مورد او وجود داشته باشد اما به راحتی وی را از دست نمی دهیم.
مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سوال كه چه زمانی اسامی بازیكنان جدید این تیم اعلام می شود، خاطرنشان كرد: تغییرات زیادی در تیم خواهیم داشت و با بازیكنان جدید به طور كامل با آنان به توافق رسیده و پس از ثبت قرارداد، اسامی آنان را اعلام می كنیم.
-
بنگر: 99 درصد پرسپوليسي شدم/ دنبال پول بودم در سپاهان ميماندم.
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان و آينده پرسپوليس از قطعي شدن حضورش در جمع سرخپوشان خبر داد و گفت: سپاهان هيچ تلاشي براي تمديد قراردادم نكرد و الان 99 درصد پرسپوليسي شدم.
محسن بنگر كه در آستانه پيوستن به تيم فوتبال پرسپوليس قرار دارد هرگونه مذاكره رسمي با سپاهانيها را تكذيب و اظهار كرد:
از اظهارات عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه سپاهان براي مذاكره با من يا تلاشش در جهت تمديد قراردادم تعجب ميكنم چرا كه باشگاه سپاهان حتي هيچ اقدامي براي مذاكره با من نداشت.
وي گفت: اگر الان اين صحبتها را بيان ميكنم بخاطر اين است كه هواداران سپاهان بدانند كه مسوولان تيمشان هيچگونه پيشنهادي براي تمديد قراردادم ندادند و مذاكرهاي هم انجام نشد. اينكه عنوان ميشود بنگر بخاطر پول ميخواهد به پرسپوليس برود هم برايم ناراحتكننده است چرا كه اگر ميخواستم فقط بخاطر پول در يك تيم بازي كنم در همان سپاهان ميماندم.
بنگر در واكنش به موضعگيري رحيمي نسبت به تمديد قرارداد او با سپاهان، افزود: به عنوان يك بازيكن بايد از يكماه پيش از پايان مسابقات، به فكر فصل آيندهام باشم. طبيعتا اگر باشگاه هم تمايل به تمديد قراردادم داشته باشد، در همان مقطع زماني با بازيكنان مدنظرش صحبت ميكند. باشگاه سپاهان حتي پس از پايان ليگ هم نسبت به اين موضوع بيخيال بود و هيچ تماسي با من نداشت. حالا تعجب ميكنم كه چرا مديرعامل اين باشگاه از مذاكره براي تمديد قرارداد من و تلاشش در اين زمينه صحبت ميكند!
مدافع پيشين تيم سپاهان در پاسخ به اين سوال كه طبق اظهارات رحيمي مگر شما چهارشنبه هفته گذشته با او مذاكرهاي نداشتيد؟ تصريح كرد: يك برنامه عمومي با حضور بازيكنان تيم بود كه آنجا فقط گفتند مي خواهيم شما در تيم بمانيد اما هيچ جلسه اختصاصي و مذاكره جدي صورت نگرفت. مگر من بازيكن 18، 17 ساله هستم كه اينجوري بخواهند با من مذاكره كنند!
اين مدافع درباره پيشنهادهايي كه از تيمهاي ديگر داشته و نيز نتيجه آخرين مذاكراتش با محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: غير از پرسپوليس از يكي دو تيم ديگر هم پيشنهاد داشتهام اما تنها مذاكره جديام با باشگاه پرسپوليس بود كه نتيجه موفقيتآميزي هم داشت. فكر ميكنم 99درصد با پرسپوليس قرارداد ميبندم و تقريبا همه توافقها انجام شد. در حال حاضر به مسافرت ميروم و پس از يك هفته براي عقد قرارداد رسمي با پرسپوليس به تهران برميگردم.
بنگر در پاسخ به اين سوال كه خبر درخواست مبلغ ميلياردي و شرط و شروطتان براي پرسپوليس چقدر صحت دارد؟ اظهار كرد: من هيچ شرط و شروطي براي پرسپوليسيها نگذاشتم و صحبت بر سر مبلغ قرارداد هم آن چيزي نيست كه از قول من در بعضي روزنامهها منتشر شد. من مذاكرات خوب و محترمانهاي با مديرعامل پرسپوليس داشتم.
وي در واكنش به اين مطلب كه يكي از درخواستهاي بنگر نبود شيث رضايي در پرسپوليس است، گفت: اين مساله به من ارتباطي ندارد. من به عنوان يك بازيكن مسووليت كار خودم را دارم و تصميمگيري براي كل نفرات تيم كه طبيعتا برعهده من نيست. سعي ميكنم بيشتر به جايگاه خودم در تيم فكر كنم تا مسايلي از اين قبيل.
-
هفته پایانی خرداد، آغاز تمرینات پرسپولیس برای لیگ دوازدهم.
تمرینات پرسپولیس برای فصل جدید فوتبال در هفته پایانی خرداد ماه آغاز خواهد شد.
مصطفی دنیزلی قبل از سفر به ترکیه، زمان تعطیلی پایان فصل را از بازی با الاتحاد 21 روز اعلام کرده بود.
به این ترتیب تمرینات پرسپولیس برای رقابت های لیگ دوازدهم، هفته آخر خرداد ماه سال جاری آغاز خواهد شد.
-
خبرهايي از پرسپوليس
مديرعامل باشگاه پرسپوليس شب گذشته در جلسهاي با وزير ورزش و جوانان ديدار و گفتوگو کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهرداد پولادي هافبک تيم فوتبال پرسپوليس که قراردادش با اين تيم به پايان رسيده با مسئولان باشگاه بنابر درخواست دنيزلي مذاکراتي داشته است. پولادي زماني که از مس کرمان جدا شد و قرار بود در بازيهاي آسيايي پرسپوليسيها را همراهي کند، بايد 200 ميليون تومان از باشگاه دريافت ميکرد ولي تاکنون 50 ميليون تومان گرفته است. از همين رو پولادي براي پرسپوليسيها شرط گذاشته در صورت تسويه حساب حاضر است پاي ميز مذاکره بنشيند.
با توجه به اينکه پولادي در بازيهاي آسيايي پرسپوليس را همراهي کرده، مسئولان اين باشگاه از سازمان ليگ استعلام گرفتند که آيا اين بازيکن در صورت عقد قرارداد جديد جزء 6 سهميهاي که پرسپوليس ميتواند از ليگ برتر جذب کند است يا خير، که مسئولان سازمان ليگ در جواب اعلام کردند اين بازيکن جزء سهميه ليگ حساب ميشود.
* محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس شب گذشته در جلسهاي با وزير ورزش و جوانان شرکت کرد. در اين جلسه در خصوص وضعيت پرسپوليس، عملکرد اين تيم در فصل گذشته و مسائل مالي بحث و گفتوگو شد.
* مصطفي دنيزلي پس از اينکه ليست خود را به باشگاه پرسپوليس ارائه کرد مقابل نام چند بازيکن را خالي گذاشت. قرار است وي در جلسهاي با اين بازيکنان پس از حضورش در تهران شرکت کند و در خصوص آينده آنها و شرايطش در فصل آينده به گفتوگو بپردازد. در شرايطي که اين بازيکنان با شرايط دنيزلي مشکلي نداشتند، با آنها قرارداد بسته ميشود.
* پرسپوليسيها هنوز با هيچ بازيکني حتي قرارداد داخلي امضا نکردهاند و رويانيان فقط با بازيکناني مثل قاضي، گردان، ماهيني، سيد جلال حسيني و بنگر صحبتهايي داشته است.
-
تکليف بازيکنان پرسپوليس امشب معلوم ميشود
تکليف فصل آينده پرسپوليس در جلسه مديرعامل و سرمربي اين باشگاه مشخص ميشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس به همراه وزير ورزش و جوانان براي بازديد از اردوي تيم ملي راهي ترکيه شده است. رويانيان قرار است امشب جلسهاي با مصطفي دنيزلي سرمربي پرسپوليس که پس از بازي با الاتحاد عازم کشورش شده برگزار کند. در اين جلسه تکليف بازيکنان مازاد پرسپوليس و بازيکناني که قرار است در اين تيم بمانند روشن خواهد شد.
در صورتي که دنيزلي با رويانيان به توافق برسد سفرش به تهران ديرتر انجام ميشود در غير اين صورت او ظرف يکي دو روز آينده به تهران خواهد آمد.
در اين جلسه همچنين قرار است در مورد خواستههاي او مخصوصا در فصل نقل و انتقالات صحبتهايي انجام شود.
-
زارع: با رویانیان اختلاف ندارم/ دنیزلی در پرسپولیس می ماند.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت : برخلاف شایعاتی كه منتشرشده است، با مدیرعامل این باشگاه اختلافی نداشته و در كنار وی برای موفقیت پرسپولیس تلاش می كنند.
جمشید زارع گفت: ما دركنار هم برای موفقیت پرسپولیس تلاش می كنیم ومی خواهیم این تیم را به جایگاه واقعی اش برسانیم. همیشه در كارها اختلاف سلیقه وجود دارد، اما این اختلاف ها به سود پرسپولیس خواهد بود.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران گفت: اطمینان داشته باشید تا روزی كه محمد رویانیان در پرسپولیس حضور دارد من هم در این تیم می مانم.
می دانم كه این شایعات توسط چه كسی مطرح می شود و با او برخورد خواهم كرد.
* دنیزلی در پرسپولیس می ماند
زارع بااشاره به وضعیت مصطفی دنیزلی تصریح كرد: به طور حتم با توجه به قراردادی كه با این مربی داریم او فصل آینده نیز در پرسپولیس حضور خواهد داشت. هر روز با این مربی در تماس هستیم و تاكنون حتی یك بار هم حرفی از جدایی نزده و حتی برای شروع فصل آینده بسیار با انگیزه است.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: دنیزلی بهترین گزینه برای هدایت پرسپولیس است و ما به هیچ گزینه دیگری فكر نمی كنیم.
* دنیزلی، كریمی را می خواهد
زارع در خصوص وضعیت علی كریمی گفت: دنیزلی در جده در جلسه ای كه با من و علی كریمی داشت از باشگاه در خواست تمدید قرارداد این بازیكن را كرد.
* لیست مازاد پرسپولیس تا چند روز دیگر اعلام می شود
زارع خاطرنشان كرد: لیست مازاد پرسپولیس ظرف چند روز آینده از سوی دنیزلی و توسط رویانیان اعلام می شود. به هواداران قول می دهیم فصل آینده پرسپولیس قدرتمندی را بسازیم تا آنها از دیدن بازی های تیم لذت ببرند.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس درخصوص جذب بازیكنان جدید گفت: در این رابطه بی اطلاع هستم و باید از رویانیان سئوال كنید. وی درخصوص احتمال حضور افشین پیروانی به جای محسن عاشوری در كادرفنی پرسپولیس نیز اظهار بی اطلاعی كرد.
-
مذاکره پرسپولیسیها با نوری و رضایی برای تمدید قرارداد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد با محمد نوری و غلامرضا رضایی وارد مذاکره شدند.
مصطفی دنیزلی در جده عربستان در دیداری که با مسئولان باشگاه پرسپولیس داشته، برای حفظ چند بازیکن تاکید کرده است، که نام محمد نوری و غلامرضا رضایی در این فهرست سرمربی سرخ پوشان حضور دارند.
از همین رو مسئولان پرسپولیس برای اجرای خواسته سرمربی تیمشان با این دو بازیکن برای تمدید قرارداد وارد مذاکره شدند.
غلامرضا رضایی اعلام کرده که پس از بازی با ایران مقابل ازبکستان جواب نهایی خود را اعلام خواهد کرد. نوری هم به مسئولان باشگاه خبر داده که درحال بررسی این پیشنهاد است.
-
نوري : درباره کدام پیشنهاد ۸۰۰ میلیونی حرف میزنید!
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به باشگاه پرسپولیس هیچگونه پیشنهاد ۸۰۰ میلیون تومانی ندادهام.
در خصوص مذاکرات باشگاه پرسپولیس با وی برای تمدید قرارداد اظهار داشت: پس از اینکه از عربستان به تهران آمدیم، مسئولان باشگاه پرسپولیس خواهان حضور مجدد من در این تیم شدند که من هم قرار شد به پیشنهاد آنها فکر کنم.
وی در پاسخ سؤالی که آیا پیشنهاد 800 میلیونی به پرسپولیسیها دادهاید، نیز گفت: خیر، این موضوع درست نیست. من مبلغی را طبق عرف مسابقات به مسئولان باشگاه گفتم. اصلا مشکل من با پرسپولیس بحث مالی نیست.
نوری ادامه داد: نحوه بستن تیم برای من خیلی مهم است. ما باید تیمی ببندیم که امسال ناکامیهای فصل گذشته را جبران کنیم و اگر تیم برای قهرمانی بسته شود، به احتمال زیاد در پرسپولیس خواهم ماند.
وی درباره عدم دعوتش به تیم ملی نیز گفت: خودم توقع داشتم که در لیبست کیروش باشم، اما باید قبول کنیم مربیگری در تیم ملی سلیقهای است. کیروش صلاح دانست من در این اردو نباشم، اما باز هم سعی خواهم کرد در اردوهای بعدی حضور داشته باشم چون یکی از اهدافم حضور در جام جهانی با پیراهن تیم ملی است که امیدوارم به این هدفم برسم.
-
دنیزلی: به قراردادم با پرسپولیس پایبندم/ به مصاحبههای حاشیهای از قول من توجه نکنید.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای اینکه در فوتبال ایران به خواستههایم برسم به قراردادم با پرسپولیس پایبندم.
مصطفی دنیزلی که در حال حاضر در ترکیه به سر میبرد درباره خبرهایی مبنی بر اینکه قرار است با باشگاه بشیکتاش ترکیه مذاکره کند، اظهار داشت: مصاحبههای حاشیهای که از قول من در ایران و حتی ترکیه زده میشود، درست نیست و به آنها توجه نکنید.
من در چند وقت اخیر یک کلام هم مصاحبه نکردهام. به همین طریق خواستم از طریق شما اعلام کنم که به این صحبتها توجهای نشود.
وی افزود: برای اینکه در فوتبال ایران به خواستههایم برسم پایبند قراردادم هستم تا بتوانم در این تیم به هدفم برسم.
دنیزلی ادامه داد: بقیه حرفهایم را انشاءالله در تهران با هواداران خواهم زد تا از برنامههایم مطلع شوند.
وی در پایان درباره دیدارش با کیروش نیز گفت: با توجه به سفرم به ترکیه سری به اردوی تیم ملی زدم و دیدار بسیار خوبی با کیروش داشتم. من برای او آرزوی موفقیت کردم تا بتواند تیم ملی ایران را که پتانسیل خوب و مربی خوبی دارد، را به جام جهانی ببرد. امیدوار هستم که این اتفاق برای تیم شما بیفتد.
-
واکنش نوری به پیشنهاد اماراتی/ اولویت با پرسپولیس است.
قرار است مسئولان باشگاه پرسپولیس طی روزهای آینده مذاکرات جدی خود را با محمد نوری برای تمدید قرارداد آغاز کنند.
در فصل کابوس وار پرسپولیس محمد نوری بی گمان یکی از بازیکنان تاثیرگذار و کم نوسان این تیم بود و در امر گلزنی و بازیسازی یکی از مهره اصلی سرخپوشان محسوب می شد.
همین عملکرد قابل توجه موجب شد تا چند باشگاه اماراتی برای جذب هافبک خلاق پرسپولیس دست به کار شوند. محمد نوری که پس از شکست پرسپولیس مقابل الاتحاد مشغول استراحت و ریکاوری است در واکنش به پیشنهادات اماراتی اش اعلام کرده فعلا تصمیمی برای آینده ندارد اما اولویت او برای فصل آینده پرسپولیس است.
خبری که قطعا با واکنش مثبت مسئولان باشگاه پرسپولیس مواجه خواهد شد، قرار است مسئولان این باشگاه طی روزهای آینده مذاکرات خود را با محمد نوری برای تمدید قرارداد در فصل آینده آغاز کنند.
تا کنون قرارداد ایمون زاید و مهدی مهدوی کیا با باشگاه پرسپولیس تمدید شده است.