اگه فیسبوک داری منو سرچ کن عکس ترکیبموshare کردم mostafa hanjariنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramos1367 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه فیسبوک داری منو سرچ کن عکس ترکیبموshare کردم mostafa hanjariنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramos1367 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دقیقا مثل مال خودم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما با توجه به اینکه حریفم 4231 میخواست بازی کنه ترجیح دادم از هافبکای بیشتری استفاده کنم و 4132 بازی کردم و 4-1 بردمش...
دور بعد حریفم خیلی سخته و از من قویتره....
سلام خسته نباشيد دوتاسوال داشتم اوليش اينه که اگه سيستم تيمموبزارم روديفتسيوي ياهارد ديفنس بازم تيمم گل ميخوره ؟؟؟ ودومين سوالم اينه که توبخش تمرينات اون سه ايتم تمريني کدومشونوانتخاب کنم براي مسابقه
نمیدونم والا...من فقط یکم جلو 4132 به مشکل میخورمنقل قول:
اره به احتمال زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا قبل و بعد مسابقه نباید تمرین داد چون احتمال مصدومیت هست
فقط وقتایی تمرین بده که بازی زیاد نداری
دروازبان خیلی خوبی داری امیدوارم عملکردش هم مثل قدرتش عالی باشه:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم کاملا موافقم وقتی توی فصل چنتا بازیکن خوب رو با قیمت پایین بخری و بعد با بالاترین قیمت بفروشی حتی میتونی درآمدی بیشتری از قهرمانی توی جام ها به دست بیاری:whistle3:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malavan1989FC [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دروود به همه
میخواستم راجع به دریافت توکن رایگان از قسمت free token کمک کنید
من هر چی با سایفون وارد بازی شدم و از قسمت supersonic مثلا برنامه توییتر و گفته نصب و راه اندازی کنید 7 تا توکن میده ولی بعد نصب و وارد شدن بهش بهم اصلا توکن نداد
آیا روش خاصی داره؟
:fek konam:
دوست عزیز بعضی اوقات بهت نمیده....به خاطر همین میتونی تو همون قسمت supersonic تو یه بخشی پایینش نوشته missing tokens برید و اونجا چیزایی که گرفتید وهنوز درحالت انتظار هست رو ببینید...اونجا رو missing tokens هر کدوم که مطمین هستید فرآیندش رو کامل انجام دادید بزنید و یه نامه نگاری دست و پاشکسته انجام بدید...اگر حق با شما باشه توکنش رو به شما میدن...من خیلی وقتا این کار رو میکنم و توکنش رو چند ساعت بعد بهم میدن..اصلا هم زیانم خوب نیست ولی همین که منظورت رو دست و پاشکسته برسونی رسیدگی میکنن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط fireboy8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ی مدت تاپ الوپ خوب شده بود بامن دوباره داره بازی در میاره
دیشب دروازه بانمو زد شیش روز مصدوم کرد امروزم وسط بازی زد بهترین مدافعمو مصدوم کرد بعدش بازی برده رو باختم چون دفاع تخصصی نداشتم
بعد بازی دیدم زده هشت روز مصدومه!
فردا بازی مهم تو چمپیونز دارم یه دفا وسط محروم دارم این دوتام که مصدومن
دفاع وسط تخصصی ندارم واسه فردا
یعنی یه جورایی انگار ضعف تیم منومیدونه زده همونجارو ناکار کرده!!