پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
من گفتم دیگه طرف با اینکه مالکیتش فقط 30 تا بود تونست 00 کنه تیمم هم خیلی خیلی ازش قویتره.ولی خوب یه جورایی از امتیاز میزبانیش استفاده کرد.بازیکن توی پست غیر تخصصی اصلا نذار چون مالکیتت کلا میافته دست حریفت.اگر از سیستم دومی نمیتونی استفاده کنی جلوی لوزی هم 442 خطی استفاده کن.aml که حتما داری از اون استفاده کن البته بازم میگم سر پست خودش
یارو سیستمی که چیده خیلی چرته! با یه سیستم معقول 2-4-4 به نظرم احتمالا میشه شکستش داد حتی!من پیش بینی میکنم 3 4 تایی میزنیش :دی البته اگه همین سیستمی که عکسشو گذاشتی بزاره!
----------------------------------------------------------------------
نیم ساعت دیگه با یه تیم قوی دیگه بازی دارم تقریبا 18 واحد از من قوی تره! همه بازیکناش اسکات هستن! میریم که داشته باشیم یه شکست سنگین رو! lol:-
نقل قول:
من گفتم دیگه طرف با اینکه مالکیتش فقط 30 تا بود تونست 00 کنه تیمم هم خیلی خیلی ازش قویتره.ولی خوب یه جورایی از امتیاز میزبانیش استفاده کرد.بازیکن توی پست غیر تخصصی اصلا نذار چون مالکیتت کلا میافته دست حریفت.اگر از سیستم دومی نمیتونی استفاده کنی جلوی لوزی هم 442 خطی استفاده کن.aml که حتما داری از اون استفاده کن البته بازم میگم سر پست خودش
الان دیدم فقط ی دونه dml دارم ک دفاع چپمم هست میتونم با جابجایی بذارمش پست dml همون 2-4-4 میشه منتهی ب جا ml ی dml میذارم ، لازم نیست ب این dml دستور حمله بدم؟ چون نسبت ب ml خب ی خط عقب تره اینو میگم
اره همونو بزارش ولی دستور حمله لازم نیست بدی.چون حریفت قوی تره بازیکنت نباید پستش رو ترک کنه الکی بیاد جلو.چون بیاد جلو فایده هم نداره چون احتمالا نه سانتر قوی داره و نه شوت خوب.پس بیاد جلو چیکار کنه؟ بمونه سر جاش توپ ها رو دفع کنه بهتره:nishkhand:
البته چون دفاع چپ فیکسم هست باید بفرستمش ی خط جلو و ب جاش دفاع چپ ذخیره رو بذارم ک خیلی داغونه قدرتش میترسم کار دستم بده ولی چاره نیست :nishkhand: فعلا تستش میکنم نتیجه نداد ترکیبو عوض میکنم
ای بابااااااااااااا
1-0 باختم :sad::aaaa: ولی انصافا 18 واحد اختلاف زیاده!. ولی خب بازم نتیجه بدی نیست میشه به آینده امیدوار بود که نتیجه های بهتری گرفت!:ookk:
یه تیم دیدم ازینا که طرف ولش کرده آخر خندست الان.شده تیم گلرها:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم تیم من چطوره؟:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طرف واسه چی انقد دروازه بان داره؟!!!:eee:
تیم خودتم که حرف نداره تا 2 3 فصل دیگه با همین بازیکنا هم حتی میتونی واسه قهرمانی بجنگی!!!
ولی من منتظرم بهم برسی با همدیگه بازی کنیم ki::
:daghon:
1-0 باختم توپ و میدون دست من بود همش حمله میکردم همش موقعیت داشتم مالکیت توپ مال من بود طرف اواخر نیمه دوم ترکیبشو عوض کرد یکم مالکیتش بیشتر شد و گل زد خیلی شکست تلخی بود چون حرفی برای گفتن جلوم نداشت و خودم مونده بودم چرا ی توپامم گل نمیشه :aaaaaa:
طرف نزدیک بازی ک شد ترکیبشو تغییر داد یکم ، همون سیستم بود فقط دوتا هافبکش MC شدن در واقع 3-2-5 چید ترکیبو منم با این تغییرش یکم تغییر دادم سیستمو بین بازی هم باز کمی سیستمو تغییر دادم نمیدونم چی شد خیلی موقعیت کم داشت تک و توک داشت ک یکیش گل شد ، بازی هم تو خونه خودش بود حالا پس فردا بازی برگشت تو زمین منه باید ی تدبیری بیاندیشم بتونم شکستش بدم و گل نخورم
ولی خوشم اومد با اینکه خودش بود باز مالکیت مال من بود تو زمین حریف و این یعنی ترکیبش جواب نداد
حالا چ جوری میشه فهمید مقابل چ ترکیبی باید چ ترکیبی بچینیم ک مالکیت در اختیارمون قرار بگیره و بازی رو دردست بگیریم؟ مثلا با تیمی ک 3 دفاع وسط گذاشته و بقیه بازیکناش تو فاز حمله هستن یعنی 3 تا MC داره ی AMR ی دونه AML و دوتا مهاجم چ جوری میشه مالکیت رو در اختیار گرفت؟ اخه خط هافبک رو همه رو دراختیار داره!!! میخوام یواشیواش یاد بگیرم چ جوری با ترکیبا مقابله کنم و مالکیتو ددر اختیار بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
من چند وقتیه دارم رو این سیستم کار میکنم فقط نحوه دستورات رو تغییر میدم تا ببینم کدومش بیشتر جواب میده. فعلا که 2-4-4 لوزی شکل بازی میکنم
اینجوری
1
2.......3.......4.......5
6
7...............8
9
10............11
تو دستورات هم نحوه پاس دهی رو پاس کوتاه انتخاب کردم.نوع تکل هارد گذاشتم.یارگیری هم بیشتر اوقات من تو من.نوع بازی رو هم حالت اتکینگ.نحوه پرسینگ رو هم زونال گذاشتم ولی فعلا در حال تسته هنوز اوکی نشده
دیگه چیا مونده....یادم نمیادentezar::
فلش های بازیکنان هم فقط مدافعین رو به عقب گذاشتم بقیشون تو حالت عادی بازی میکنن
میخوام بگردم همچین رمز و رموز بازی رو پیدا کنم:haaa:
-------------------
راستی نحوه شماره پیراهن بازیکنان هم جالبه هیچ منطقی نداره!همش رندومه!
الان مهاجم ذخیره من شماره پیراهنش 1 ـه!:jeddiiiii:
میشه گفت که الان چند وقتیه که نحوه بازیم همینه با این تفاوت که من رو دفاع گذاشتمش و پاسها رو هم رو پاس در عمق بیشتر تنظیم کردم و خوب هم تا حالا جواب گرفتم
تو بازیه رفت هم از تیم اولمون 4-5 تا خورده بودم البته با سیستم 4-5-1 ولی با این سیستم با اینکه اون آن بود و من نبودم 1-0 باختم
کلا امروز دو بازی داشتم و هر دو بازیو باختم! ولی بدیش این بود که بازیه دوم بازی تو لیگ قهرمانان بود که 4-0 باختم که قدرت این تیم رو زده بود 20 ولی بعد باهت که رفتم دیدم مشاهده کردم که قدرت بازیکنهای اصلیش همه 30 و 30 به بالا هست ولی بازیکنهای ذخیره همه 2 ستاره!!! (اینو گفتم که بچه ها ازین به بعد بیشتر و دقیقتر به قدرت طرف نگاه کنند!)
و باز بدتر از همه این بود که من 4 روزی تبعید شده بودم چون برام تو محل کار پاپوش درست کرده بودن و اونجا (لب مرز) اینترنت نداشتیم و امروز که برگشتم دیدم که به ه ه ه 5تا از بهترین بازیکنهام مصدوم شدن!
البته 4تاشون بدون جایگزین بودن و یکی هم متوسط متمایل به خوب بود ولی جایگزین خوب داشت
درکل در نبودم بچه ها بهتر از امروز جنگیده بودن و الان میشه گفت که تنها امیدم به جام حذفیه