مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی
مگر رائول و دل پيرو از تيم هايشان كنار گذاشته نشدند؟
قلعه نويى:چرا فقط اينجا فيلم هندى بازى مى كنند؟
امير قلعه نويى گفت: فرهاد مجيدى حتما به ياد دارد زمانى كه فيروز كريمى مربى استقلال بود و من در مس كرمان حضور داشتم با من تماس مى گرفت و به او مشورت مى دادم.
وى در حاشيه تمرين استقلال گفت: روند رو به رشدى داشته ايم و در آبادان كار سختى كرديم. مورينيو يك بازى را باخت و بعد از آن حرف خوبى زد و گفت: من يادم نمى آيد جام هايى كه گرفته ام در بازى دوستانه اتفاق افتاده باشد. حالا هم مى گويم در نيم فصل به كسى جام نمى دهند و ما مى خواهيم به خواسته هايمان برسيم.
وى ادامه داد: اگر ديدار معوقه خودمان را ببريم با ۱۹ امتياز با صدر جدول يك امتياز فاصله خواهيم داشت. تنها دغدغه من اين است كه مسائل مالى مان حل شود. فتح الله زاده و اميدوار رضايى در حال تلاش هستند مشكلات را حل كنند. با فتح الله زاده جلسه داشتم و او قول داد ظرف سه چهار روز آينده به باشگاه پول تزريق كند. وزير ورزش نيز قول هايى داده كه مشكلات مان حل شود و تا نيم فصل دغدغه نداشته باشيم.
مشكلات مالى
قلعه نويى تاكيد كرد: خوشحالم از اين بابت كه تيمى شده ايم كه بخاطر مردم و پيراهن استقلال بازى مى كنيم. همه جام هايى كه آورده ام يك طرف و اين حركت امسال استقلال يك طرف. هر چند دشمنان زيادى داريم و تبليغات منفى زيادى عليه ما مى شود اما بردهاى معرفتى خوبى در همين چند هفته كسب كرده ايم. ۱۳ هفته يك ريال نگرفته ايم و مردم بدانند اينها عاشق استقلال هستند چون مثل يك سرباز فداكار كار مى كنند و اين چيزى كه شما مى بينيد نه شعار است و نه فيلم هندى.
سرمربى استقلال در خصوص اينكه تمرينات پرسپوليس پشت در هاى بسته انجام مى شود اما در تمرين استقلال چنين اتفاقى نمى افتد، گفت: اين مسئله كه تمرينات بسته باشد، يك قانون بين المللى است و حتى در ليگ قهرمانان آسيا ۱۵ دقيقه به مردم اجازه مى دهند تمرينات را ببينند اما من اعتقاد ديگرى دارم، اين تيم براى مردم است و طرفداران صاحب آن هستند. يك هوادار از شرق تهران به غرب تهران مى آيد كه يك تمرين را ببيند. ما اجازه داديم هواداران بيايند و در انتهاى تمرين به هنگام برنامه هاى تاكتيكى با احترام از آنها مى خواهيم بيرون بروند. همه دنيا مى دانند كه رئال و بارسا چگونه بازى مى كنند و مهم اين است كه قدرت تاكتيكى خود را به حريف تزريق كنيم.
علاقه به بارسلونا
خبرنگارى از سرمربى استقلال پرسيد شما طرفدار بارسلونا هستيد يا رئال كه قلعه نويى گفت: من طرفدار هيچ تيمى نيستم و فوتبال مى بينم كه چيز ياد بگيرم اما در حال حاضر به بارسلونا علاقه دارم. زمانى كه طرفدار استقلال شدم، جگيچ مربى استقلال بود و ديدم كه فوتبال سرعتى بازى مى كند، منصور پورحيدرى هم در استقلال اين كار را انجام داد و حالا سبك مربيگرى من هم همين گونه است.
قلعه نويى در خصوص خداحافظى فرهاد مجيدى تصريح كرد: او براى اين مجموعه و فوتبال ايران زحمت كشيد. زمانى كه مجيدى جوان تر و در اوج بود، در زمان برانكو به تيم ملى دعوت نمى شد، وقتى من در تيم ملى بودم او را دعوت كردم و حتى در استقلال هم كه بودم به او بازى مى دادم.
مشورت به مجيدى
وى ادامه داد: فرهاد مجيدى حتما به ياد دارد زمانى كه فيروز كريمى مربى استقلال بود و من در مس كرمان حضور داشتم با من تماس مى گرفت و به او مشورت مى دادم. او حالا خداحافظى كرده و امروز به بازيكنان تيمم گفتم كه خدا از من نگذرد اگر تصميمى گرفته باشم كه با نفس باشد. ابتداى فصل از فتح الله زاده خواستم مجيدى را بياورد و فتح الله زاده گفت با هم جلسه بگذاريد و مشكلات را حل كنيد اما من گفتم مشكلى نيست و شما كارهاى ادارى آن را انجام بدهيد.
قلعه نويى عنوان كرد: خوشحالم كه در زمان من، محمود فكرى و عليرضا منصوريان خداحافظى كردند و حتى دوست داشتم براى مجيدى هم اين اتفاق بيفتد. مى خواستم او به ما كمك كند كه آن مباحث مطرح شد. حالا سؤال من اين است كه مگر رائول و دل پيرو از تيم هايشان كنار گذاشته نشدند؟ چرا اين مباحث به وجود نيامد؟ چرا اين داستان ها در آنجا اتفاق نمى افتد؟ چرا فقط اينجا فيلم هندى بازى مى كنند؟
مصاحبه هاى منصوريان
وى در پاسخ به اين سؤال كه آيا تلاش مى كنيد بازى خداحافظى خوب براى مجيدى در نظر گرفته شود، گفت: قبل از اينكه به استقلال بيايم منصوريان خيلى عليه من مصاحبه كرد اما ديديد كه او را نگه داشتم و فينال جام حذفى را براى او در نظر گرفتيم. محمود فكرى هنگامى كه در استقلال بود بخاطر يك اشتباه از سوى هواداران هو شد اما ۴ سال بعد با كاپيتانى تيم ملى از فوتبال خداحافظى كرد. من هم مى خواستم مجيدى به ما كمك كند، درست تا زمانى كه بحث كاپيتانى
مطرح شد.
مربى مشاركتى
قلعه نويى افزود: علاوه بر مجيدى بايد براى امثال بيانى، فنونى زاده، نامجو مطلق و دين محمدى هم بازى خداحافظى در نظر گرفت. هنگامى كه به استقلال آمدم بيانى، رجبى و دين محمدى را به تيم اضافه كردم و به زودى اسامى كميته فنى را اعلام مى كنيم. من مشاركتى هستم و بابت همه چيز مشورت مى گيرم و خدا از من نگذرد اگر با نفسم تصميم گرفته باشم.
يكى از خبرنگاران گفت نامجو مطلق به پرسپوليس رفت كه قلعه نويى پاسخ داد: شما نمى توانيد بگوييد او سهمى در اين مجموعه نداشته چون براى استقلال زحمت كشيده است.
سرمربى استقلال در خصوص عملكرد اعضاى هيأت مديره و اينكه آنها چه كمكى به اين باشگاه كرده اند، گفت: اعضاى هيات مديره از دوستان و بزرگان ورزش هستند، ولى بازيكنان من تا امروز يك ريال نگرفته اند. افشارزاده همان ابتدا اعلام كرد روى من حساب نكنيد و تكليف خود را مشخص كرد. يكى دو نفر ديگر هم گفته اند مى خواهيم كمك فكرى كنيم. پس من درست گفتم كه مشكلات روى دوش فتح الله زاده، اميدوار رضايى و نجف نژاد است.
قلعه نويى خاطرنشان كرد: اين تيم مدعى است و يك ريال دريافت نكرده، شما به سكوهاى كمپ استقلال نگاه كنيد و ببينيد كه اين حق ما است؟ اين همه اموال در اختيار استقلال است اما شرايط كمپ ما اين است. جاى تاسف دارد كه ما براى عراقى ها استاديوم مى سازيم اما نقش جهان ۱۴ سال است كه كامل نشده، شايد خيلى از اين حرف من ناراحت شوند.
واكنش به حرف هاى جعفرى
يكى ديگر از خبرنگاران در خصوص صحبت هاى جعفرى مديرعامل تراكتورسازى از قلعه نويى سؤال كرد كه وى گفت: من از جعفرى مى خواهم همه چيزهايى كه نبايد بگويد را بگويد. چيزى نزديك به ۳۰۰ ميليون از آنها طلب دارم و درحالى كه كليد دست من است قفل در خانه من را شكسته اند. اين كار غيرقانونى است و من از شما و رسانه ملى مى خواهم از آقاى جعفرى بخواهيد تمام حرف هايش را بزند و سكوت نكند چون در شخصيت من نيست كه جواب او را بدهم.
وى تاكيد كرد: آقاى جعفرى درست مى گويد، ۵ ماه بدون دريافت پول، ۳ ماه تمرين روى يخ و گذراندن شب عيد بدون يك ريال دريافتى، چيزهايى است كه ايشان بايد بگويد. آقاى جعفرى! از طريق رسانه ملى و خبرنگاران اعلام مى كنم تمام حرف هايت را بزن. نيازى به فايل صوتى هم نيست.
در اين لحظه سرمربى استقلال از يكى از نزديكانش خواست اجاره نامه ملكى كه در تبريز در آن سكونت داشته است را بياورد. در اين اجاره نامه نوشته شده مبلغ ۵۰ ميليون تومان از حساب امير قلعه نويى كسر و بابت اجاره محل سكونت به صاحبخانه پرداخت شد.
داستان ۵۰ ميليون
قلعه نويى در اين باره گفت: يكى به من بگويد اين ۵۰ ميليون به حساب چه كسى رفته است؟ ما هم كار اجرايى انجام داده ايم و كسى كه حسابدارى بلد باشد مى فهمد وقتى يك بار پولى در جايى سند بخورد، دوباره نمى توان آن را به همان حساب برگشت داد.
وى اضافه كرد: اجاره يك ملك و يك ماشين و يك راننده در قرارداد من بود و به غير از آن مبلغ ۲۰۰ و چند ميليون از آنها طلبكار هستم. خدا پدر كسى را بيامرزد كه وقتى در اصفهان بودم ۸۰ ميليون برايم خانه رهن كرد و آن پول هم به من برگشت داده شد. آقايانى كه دم از مسلمانى مى زنند براى مربى خارجى تا سنت آخر پرداخت مى كنند اما به ما كه مى رسند اين اتفاقات مى افتد.سرمربى فصل گذشته تراكتورسازى گفت: مگر امروز آقاى جعفرى نگفت كه من خانه را براى ۱۰ ماه اجاره كردم اما شما در همين قرارداد خانه ببينيد كه يك سال تنظيم شده است. ۱۷۰ ميليون هم بابت نايب قهرمانى پاداش و ديگر مسائل طلبكارم. جالب اين است كه آقايان گفته اند اگر قلعه نويى به تبريز بيايد تضمينى براى سلامت جان او نيست و مى خواهند اينگونه ميهمانوازى مردم تبريز را نشان دهند درحالى كه من با آنها زندگى كردم و مى دانم چه شخصيتى دارند، مردم آذربايجان با شعور هستند.